Splinter Cell: Conviction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
Régóta nem hallhattunk semmit a Splinter Cell: Conviction-rõl, de most végre kaptunk egy apró infómorzsát.
Chris Easton (pozícióját tekintve a játék közösségfejlesztési igazgatója) elárulta, hogy a Splinter Cell: Conviction haláláról szóló pletykák továbbra is teljesen alaptalanok, és a játék szépen alakul. Kicsit új irányba vitték el a kinézetét (bár nem nagyon távolodtak el az eddig látott képektõl), és ez sokkal jobban illik a játékhoz. A játékmenet viszont sokat fejlõdött az elmúlt egy évben, és "ha meglátjuk, úgy fogjuk érezni, hogy megérte a várakozást".
info: Gamestar
Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer
Elvileg ez lesz a játék uj neve.
Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer
de tényleg volt valami haszna? mert ha esetleg egy olyan kép lett volna ami még nem volt, de ez kb egy-az-egyben az, ami bannerban volt (van, csak én nem látom)
olyan hsz-eket tessék írkálni, amik vagy: másnak is érdekesek/értékesek
vagy infót kérsz benne (a szokásos megkötésekkel, pl. ne kérdezz olyat, amit google elsõ oldalon kidob, ne kérdezz olyat, amire nemrég válaszoltak, vagy más is kérdezte, de kiderült, hogy nem lehet tudnia választ stb.)
nah, nem akarok nagyon (ki)oktatni, amúgy se akarok nagyon beszálni ebbe a tömeges oltásba, de fogadd el, hoyg a lent -már kétszer is- beszúrt kép tök fölös volt. most valakinél ez már kiüti a biztosítékot (mert lát egy tendenciát, vagy más miatt), más csak átugorja. de ennyi hsz-t biztos nem érdemel a téma; neked meg be kéne látnod, hogy most nincs igazad, oszt lépjünk tovább. várjuk csendben és békében míg megérkezik, ha bírjuk addig 😞
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Unatkozom, ez van😄 vedd ugy mintha képet szúrtam volna be!
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
azok legtöbbje még csak a banner méretét nem éri el
de mind1
a széndékoddal nincsen gond, de legalább igényes bannereket linkelj mindenhova (ahol nincs persze)
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
és ne túlozz, erigyééé számold meg akkor, hány topikba másoltam bannermintákat!
És minek unjam, ha a kedvenc (+fav) topikokban nincs banner? Hm?
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
amúgy nem is kell banner, mivel más a game neve is, ha jól tudom
nálam jó
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
már 600topicba betted a bannerjaidat (ráadásul a legtöbb-ben van már) amiket mittomén honnan másolgattál ki
elég lesz
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Birdy, 19:24 - X360 - Játék: Akció
Régóta sejteni lehettt, hogy ez fog következni, de ma az Ubisoft hivatalosan is elhalasztotta a Spilter Cell Conviction-t (amit már nem is neveznek Conviction-ak).
Az új megjelenési intervallum a 2009-2010-es pénzügyi év, amely 2009. április 1-tõl 2010. március 30-ig tart. Sam Fishert még egy jó ideig nem fogjuk viszontlátni.
info: Hardwired