1447
  • Dancen
    Akkor pls ird le hogy és mit kell mert teljesen hülye vok össze zavart minden :(
  • ScarY MAN
    nem.
  • Dancen
    ui: http://www.cubizone.com/ a kínaira regisztrál nem ?
  • Dancen
    Hello én szeretném megkérdezni h a Az angol colsed bétára NEM A KÍnaira hol lehet regelni letölteni valaki irja le világosan mert Magyar oldalon nem értettem a . Valaki irja le h a Maláj verióra és mondom NEM A KINAIRa hol lehet regelni pls irja le valaki naon tetszik a vidik alapján . Nah köszönöm aki segit és magyarázza meg mi hohgy van mert összeavarodtaM
  • ZsZso
    Vazz, kicsit megváltozott a regisztráció azóta mióta elkészítettem a leírást ... sebaj, azért még érthető remélem.
  • ZsZso
    Regisztrációs link (ha így regisztrálsz kicsit segítesz nekem is)

Regisztráció lépésről lépésre
  • Devil_Gy
    Hol lehet reggelni a MYENG serverre??
  • ZsZso
    Grafba nem lehet összehasonlítani a WoWval. Olyan mintha egy csúcsmodell traktort és egy fullextrás kocsit szeretnél összehasonlítani. Mind a kettő kegyetlen jó, de attól még hogy 4 kereke van nagyon nem ugyan az a téma. WoWot kézzel rajzolták, ezt pedig nem.

Ez végre egy olyan játék lehet, ami sokakat meg fog fogni. Mért? Nekem a WoW pl. nagyon tetszett, de egyszerű volt, és anno 60 fölött nem lehetett semmi mást csinálni mint insztákba járni, 50000szer lemenni, és kutakodni a tetemekben, vagy elmenni és harcolni orrvérzésig a Battlegroundsban. (még mielőtt túl demagóg leszek, hozzáteszem, hogy legfőbb indokom az volt, mikor abbahagytam, hogy megbomlott a közösség) Grafikailag én egy picit a WoWhoz húzok, ámbár emléxem, hogy mikor megláttam maxgrafon a PWt, egy fél percig kurzormozgatás nélkül néztem csak ki a fejemből. Node visszatérve a kérdésre ...

A lényegre tapintottál: SZAVATOSSÁG! Ez az amiben a WoWot kenterbe veri. A végjáték lehet a fő erőssége a gammának: saját házad lehet, ami kicsit boostol a karaktereden (egyéb dolgokon túl ... amúgy ezt még a MY verzió nem implementálták); a guildodnak lehetnek territóriumai, amikért időről időre más klánokkal meg kell küzdeni ... mindezt nagy ostromgéppekkel természetesen; és persze itt is megtalálod a high level instákat is. Persze meg kell említeni hogy a Sims 2t megszégyenítő módon alakíthatod ki karaktered (sőt majd később ruháid is), létezik egy házassági rendszer a játékban, oda repülsz ahova akarsz, stb. ... de ezek csak múló örömök, egy két érdekes fícsör, de hamar megszokottá válik (hasznos, de nem esik le az állad minden egyes esetben, mikor kinyitod szárnyaid).

Elég sok olyan funkció, fícsör került bele a játékba, ami a többiből kimaradt. Igazából olyan érzése van az embernek, mikor játszik vele, mintha fogták volna az összes eddigi MMORPGt, majd kiválogatták volna a jó dolgokat, és összegyúrták volna. Megint meg kell említenem még mielőtt beszippant magába bennünket a rózsaszín köd, hogy ezen funkciók között előfordul olyan is, amit más játékokban jobban/szebben/v. használhatóbban valósítottak meg. Türelemre inteném a népet ezügyben, hisz még béta verzióban van a játék, és sok átalakításon fog végigmenni, míg kijön az official release.

Röviden tömören: ez a játék szerintem must-have, muszáj kipróbálni. A dolog viszont ott válik trükkössé, hogy ahhoz, hogy teljes véleményt tudj kialakítani róla, meg kell ismerned a végjátékot is :).

UI: Ki gondolta volna pár éve, hogy egy ilyen sokrétű játék majd teljesen ingyenes játszható lesz?
  • nubyy
    Hm, nekem az irja, h cannot connect to server:S
  • ScarY MAN
    megy a szerver :D
  • ScarY MAN
    videjo
  • ScarY MAN
    Itt oldalt a friss tartalomnal a van...torrentrol lehet szedni
  • Looooser
    valaki dobna egy linket ahonnan a full angol klienst le tudom szedni?
  • ScarY MAN
    szal akkor mikor is kezdodik?
    2007. szeptember 28. 7:30 (+8 GMT)

szal ez azt jelenti hogy nalunk 13:30 kor lesz elerheto a szerver? ... vagy en ezt most nem ertem xD

a lenyeg hogy hulyevagyok es naon buszke... xD
  • ScarY MAN
    hat en csak azert nem jaccottam vele mert kinai volt es angolositassal nyomtam....es csak azert raktam fel mert kivancsi voltam...szal sokat nemtok mondani rola...majd esetleg mas :)
  •  Evil
    Ups kimaradt egy szó: Mert valahol te se véletlen nem játszottál vele több mint 1 hónapja :D
  •  Evil
    Az jó, és szavatosság? Pvp, nagy csaták hasonlok vannak? Mert valahol te se véletlen nem több mint 1 honapja :D
  • ScarY MAN
    hat kornyezetileg sztem jobb mint wow...ha felveszed a grafot...ebbol is a fű részletességét akkor kurvaszep :D sztem... vagyis ahogy emlekszek...mar egy masfel honapja nem jacottam:D de igen...sztem szep a kornyezet es enm egyhangu :D ... mondjuk a sivatagos reszen sok a homok xD
  •  Evil
    Lenne pár kérdésem, mert erősen kételkedek hogy érdemes beszerezni ezt a játékot..
    Vannak képek ahol szép van ahol csunya a játék föld pixeles stb..
    LineageII ben volt hogy kilométereken át csak textura se fa se semi és az nagyon nemjön be nekem. WoW ban részletesebb a vidék van fü sok fa stb..
    A víz sokkal szebb ebben az nagyon látszik.. Aki már próbálta az hova tenné ezt a játékot WoW és Lineage II hez hasolitva?
  • TQ cheater
    Sajna nekem eltört a jobb csuklóm úgyhogy 6 hétig nuku pw...hmm...nem tul jo
  • ScarY MAN
    attol meg jo jatek... vagyis en eljaccogattam vele...most majd megint :)
  • bodesz
    baze csak 6kaszt van??????
    (* Az emberek: Swordsman vagy Mage
    * A Wingek: Archer vagy Cleric
    * A Werebeastek: Summoner vagy Metamorphs (alakváltók))
    olyan game kell ahol van vagy 30kaszt vagy még több...akkor tutira ellennék de így :S
  • ZsZso
    Szeptember 28. - Closed Beta, ez nemzetközi verzió (angol). Ha arra vagy kíváncsi, hogy mikor lesz EU szerver, akkor arra az a válasz, hogy azt 'tán a Jóságos Atyaúristen se tudja. :( (de valószínűleg lesz vmikor)
  • Looooser
    mikor jön ki a játék az európaiaknak?
  • Lawless #263
    hello TAMAS-t keresem a 9Dragonsbol....rámírhatna ha volna ideje...fontos....csá mindenkinek
  • ZsZso
    Hölgyeim és uraim ... szeptember 28án kezdetét veszi a MYPW-EN (azaz nemzetközi angol) closed béta fázisa! 2 hétig fog tartani, majd 1 hét szünet és egy WIPE után indul az open béta.

Gyertek a magyar fan sitera, több szerver esetén ott bejelentjük majd melyik szerót szemeltük ki a magyaroknak ;)
  • Thanatos
    angol verzio még mindig nyista?
  • nubyy
    Pet Cage-et honnan lehet szerezni? Kell, h tobb summonom legyen:S
  • kopaszrobert
    hát épp azt mondtam hogy echo Gobi-ban (ami Beast Citytől van délre) a Plageau Dragon Leechet keresem.De arra fele sehol sem találom.Esetleg nincs valami mob térkép?
  • persil
    Küldetésekben általában el vannak írva a mobnevek, olvasd a küldit, hogy merre fele van (ha le van írva pontosabban, pl dél felé) és keress hasonló nevű szörnyet, fordítsd le a nevét és keress olyat, aki úgy nézhet ki, ilyesmi :)
  • kopaszrobert
    császtok nem tudjátok Echo Gobi-ban hol van a Plageau Dragon Leech? Egy Jaijing küldihez kell
  • TQ cheater
    Nem tudjátok mikor lesz angol szerver??
  • persil
    Ahogy mondod, de szerencsére találtam normálisat, ez már teljesen jó:)
    Még egy kérdésem van. Valamilyen oknál fogva a játék sűrűn disconnectel, mégpedig úgy, hogy az egész netem leáll. És még csak rá sem foghatom a UPC-re mert csak ennél a programnál fordul elő:S Ezt miért csinálhatja?
  • Hydroceph
    valszeg szar angolositast tettél fel nem?):
  • persil
    Na nagy nehezen sikerült, feltettem az angolosítást is, de amikor indítom mindíg frissíti magát, és a játék fele szövege kis kockákból áll még mindíg. Mit lehet ezzel csinálni?
  • persil
    Tudja valaki, hogy hol tudok regisztrálni...?O.o
    A register gomb nem jó, nem találja az oldalt.
  • Hydroceph
    oke, "Change srv" meg is van ez:P még annyi lenne h ALT+TAB nem muxik?:( utanna ha visszateszem fullscreenre akkor icipicit osszevisszaság van:)
  • Hydroceph
    na jonapot, grind ftw:D
    szoval 3 éve mmozok volt msot kisebb leallas, eddig cabal gw wow l2 sro etc, egy volt amiben nem igazan talaltam helyem, gw, nem voltam igazan jo abban a fajta pvpben, szal ott is inkább csak farmoltam, l2 pvp isten, cabal pvp szinten nagyon bejott, SROrol ne is beszeljunk:p
    szoval, melyik szerveren van sok magyar?:) hogy tudok joinolni egy magyar klanhoz?:) ja és egy, amit még igazábol meg sem néztem, hogy valtok szervert?:)
    :*
  • Evoluti0N
    Ööö legelőször is tapasztalataim azt mutatják, h minden MMORPG unalmas klán nélkül egy idő után. Hidd el, h naon sok minden van a játékban (housing, jó és gonosz oldal, kláncsaták, nagy csaták katapulttal meg mindennel, insane-zés stb. - na igaz, h ezek közül még nincs minden egyelőre berakva :P).Sajnos lvl 13-on még nem igazán lehet kiélvezni a játék szépségeit (a tájon kívül :)).
  • CS@
    Sikerült kipróbálgatnom ezt a játékot LVL13ig, de itt már baromira unom az egészet.
    A karakteralkotás nagyon frankó a karkterek is nagyon szépek a ruhák fegyverek is tetszenek. Az egész világ, nagyon frankón megalkotott igazán látványos és magával ragadó, ahol teljesen jó a szabadságérzet(néha azon kaptam magam, hogy csak úgy sétálgatok és nézelődök teljesen céltalanul). Ebben a nagyon klasszul megalkotott világban tudok mászkálni és poénból vagy valami „küldetés” keretében hentelni, aztán tulajdonképp ennyi. Már most alacsony szinten is dögunalom, hogy annyi a játék, hogy erigy oszt csapj le 20-30-40ilyenolyanakármilyen mobot.