1447
-
#87 akkor csak örülj neki hogy ingyenes^^ -
#86 pénzért tudsz extra dolgokat venni amik segítenek a gaméban(+xp, armorok , stb) -
#85 azzal sem keresnek ám annyi pénzt mintha árulnák CD-vel vagy akár havidijjal -
#84 mi van? -
#83 item mall -
#82 Huu szerintem kurva jo lesz ez a játék.Már majdnem GW vagy Aion!És nem kell érte fizetni!Ilyet csak álmomban gondoltam volna.Szova ennek örülök,de lenne egy kérdésem:-Miért jo a játék csináloinak hogy ingyenes lesz az egész?Nem keresnek pénzt,csak költenek! -
Genesist #81 Mehet, tök klassz! -
#80 Bannernek mehet?
-
#79 szipp szipp ... júniusban lesz leghamarabb OB :( -
#78 itt az uj oldal -
#77 én animágus vagy mi leszek:)
(állatok formáját veszi fel) -
#76 elv mar csak pár nap és kiderül hogy mikor is probalhatjuk ki :D -
#75 alap,csatlakozok...
de óvjon minket a HUN_Aladar_HUN69 és hasonló nevü emberkéktöl a sors... -
#74 Én jobb szeretem a The Huns klánnevet :). Igazából tökmind1, csak legyen valami a magyar nemzetre utaló a klánnévben.
Youtube.com -on nézegettem krikszkraksz betűs videókat ... hánemsemmi lesz. Látom magamat, ahogy 1-2 órán keresztül készítgetem első karakterem, annyi mindent lehet rajta állítani.
Amúgy mindenki tud majd benne szállni, ha minden igaz muszáj is lesz, mert a magasban is lesznek questek :) (repülő város, miegymás)
Anime stílussal meg hamar megbarátkoznék :) -
#73 csinálunk majd SG guildet?:)
ZsZso vezér! :D -
#72 kell :o
Will there be player housing?
- Yes there will be personal player housing. You can create your own home in your own space. You will be able to create anything you want. -
#71 Metamorphs (metamorphs can change into other forms, e.g. for faster travel etc.)
Mage The Wings (they can fly!)
ez letöltös gém lesz, vagy mint a guild wars? -
#70 WOW, királyság ...
lesz benne housing (azaz lehet saját házad)
említ valamit, hogy teljes házassági "system"et is :)
Banyek ... normál csapatok 6osak max. A nagyok 80asok.
http://kazzworldonline.blogspot.com/2007/04/perfect-world-faq.html
Ettől a FAQtól lehidaltam ... kíváncsi vagyok rá, hogy mennyire sikerült megvalósítaniuk. Egy csomó olyan dolog van benne, ami hiányzott nekem a WOWból. Komplikáltabbnak néz ki, remélem a gameplay lesz legalább fele olyan jó mint ott volt :).
Húúúú de várom már :).
-
#69 Köszi. Írtó jó dolgokat ír a srác. Reméljük nemsoká a saját bőrünkön is megérezhetjük ezeket :) -
#68 Innen lehet érdekes dolgokat megtudni (craft, quest alapú a játék és nem grind, stb..). -
#67 szomorú... -
#66 Elég szkeptikus vagyok ez ügyben ... szerintem még a kiadó se vágja mikor teszi közszemlére a gammát ... -
Genesist #65 Ez az április 30.-ikai megjelenés mennyire biztos (mint 2moons esetében az április 1)? :) -
#64 http://www.waukster.com/?p=14
Akárhányszor megnézem ezt a karaktergeneráló videót mindig meglepődöm. Iszonyat milyen szép karaktereket lehet majd készíteni. Mellesleg van még mellette egy pár jó szó a játékról. -
#63 jah..csak mar jonne...kezdek nagyon kivancsi lenni :D -
#62 Miért érzem én azt, hogy nem feltétlenül kell újra begépelnem, amit leírtam a #35 hozzászólásomban? :) (CTRL + F - beírod F2P - F3, F3, F3, F3) Nem tudom kik az okosabbak, remélem a freetoplay.org -osok, és remélem nem hazudtak nekik a levelup -osok.
itt tessék nézelődni. Ez a freetoplay.org játékhoz tartozó része. Elvileg ÁPRILIS 30án indul az open beta, és június előtt szeretnék "piacra dobni" a terméket. -
#61 Item mall lesz azthiszem de total free... mmosite.com on is free van szal nemtom mit olvastak rola a tagok :D -
Genesist #60 Mikorra várható az Open Beta? -
Genesist #59 Hello Nép!
Ez a játék most valóban ingyenes (vagyis F2P) lesz? Azért kérdem, mert mmocentralra küldtem be róla ismertető cikket, és nem arkták ki azzal az indokkal, hogy ez a játék fizetős lesz. -
#58 Hmmmmm ... nem rosssssz:
InGame videó
Remélem tényleg ilyen szép/hangulatos lesz :) -
#57 Még mindig hallgatnak. Egy szót nem írtak az elmúlt héten ... kezd egyre aggasztóbb lenni. -
#56 "A próféta szóljon belőlük!"
úgy legyen :D -
#55 CSúszik még egy picit. Jövő héten mondják meg (újra), hogy hova tolódott minden. Azt írják ez a csúszás nem lesz nagy hatással az Open bétára. A próféta szóljon belőlük! -
#54 engem érdekel ha majd lesz openbeta:) -
#53 senkit nem erdekel ez a jatek ? :D -
#52 nemtom ki jelentkezett cb re () de eltoltak az idopontot (marcius 19) marcius 28 ra... hat nemtom hogy erint e valakit de az biztos h igy kesobb jon a open beta...sztem =( -
#51 am ha valaki kiprobalta a kinai verziot az szoljon amr h milyen -
#50 thx -
#49 április :D -
#48 alul a képek elmesélik hogy mi micsoda