1447
  • Gubberx
    akkor csak örülj neki hogy ingyenes^^
  • Gubberx
    pénzért tudsz extra dolgokat venni amik segítenek a gaméban(+xp, armorok , stb)
  • TQ cheater
    azzal sem keresnek ám annyi pénzt mintha árulnák CD-vel vagy akár havidijjal
  • TQ cheater
    mi van?
  • ColdFire
    item mall
  • TQ cheater
    Huu szerintem kurva jo lesz ez a játék.Már majdnem GW vagy Aion!És nem kell érte fizetni!Ilyet csak álmomban gondoltam volna.Szova ennek örülök,de lenne egy kérdésem:-Miért jo a játék csináloinak hogy ingyenes lesz az egész?Nem keresnek pénzt,csak költenek!
  • Genesist
    Mehet, tök klassz!
  • ZsZso
    Bannernek mehet?

• ZsZso
    szipp szipp ... júniusban lesz leghamarabb OB :(
  • ByB
    itt az uj oldal
  • ColdFire
    én animágus vagy mi leszek:)

(állatok formáját veszi fel)
  • ScarY MAN
    elv mar csak pár nap és kiderül hogy mikor is probalhatjuk ki :D
  • Tatyla
    alap,csatlakozok...
    de óvjon minket a HUN_Aladar_HUN69 és hasonló nevü emberkéktöl a sors...
  • ZsZso
    Én jobb szeretem a The Huns klánnevet :). Igazából tökmind1, csak legyen valami a magyar nemzetre utaló a klánnévben.

Youtube.com -on nézegettem krikszkraksz betűs videókat ... hánemsemmi lesz. Látom magamat, ahogy 1-2 órán keresztül készítgetem első karakterem, annyi mindent lehet rajta állítani.

Amúgy mindenki tud majd benne szállni, ha minden igaz muszáj is lesz, mert a magasban is lesznek questek :) (repülő város, miegymás)

Anime stílussal meg hamar megbarátkoznék :)
  • ColdFire
    csinálunk majd SG guildet?:)
    ZsZso vezér! :D
  • ColdFire
    kell :o

Will there be player housing?
    - Yes there will be personal player housing. You can create your own home in your own space. You will be able to create anything you want.
  • ColdFire
    Metamorphs (metamorphs can change into other forms, e.g. for faster travel etc.)

Mage The Wings (they can fly!)

ez letöltös gém lesz, vagy mint a guild wars?
  • ZsZso
    WOW, királyság ...
    lesz benne housing (azaz lehet saját házad)
    említ valamit, hogy teljes házassági "system"et is :)

Banyek ... normál csapatok 6osak max. A nagyok 80asok.

http://kazzworldonline.blogspot.com/2007/04/perfect-world-faq.html

Ettől a FAQtól lehidaltam ... kíváncsi vagyok rá, hogy mennyire sikerült megvalósítaniuk. Egy csomó olyan dolog van benne, ami hiányzott nekem a WOWból. Komplikáltabbnak néz ki, remélem a gameplay lesz legalább fele olyan jó mint ott volt :).

Húúúú de várom már :).

• ZsZso
    Köszi. Írtó jó dolgokat ír a srác. Reméljük nemsoká a saját bőrünkön is megérezhetjük ezeket :)
  • Faki
    Innen lehet érdekes dolgokat megtudni (craft, quest alapú a játék és nem grind, stb..).
  • Tatyla
    szomorú...
  • ZsZso
    Elég szkeptikus vagyok ez ügyben ... szerintem még a kiadó se vágja mikor teszi közszemlére a gammát ...
  • Genesist
    Ez az április 30.-ikai megjelenés mennyire biztos (mint 2moons esetében az április 1)? :)
  • ZsZso
    http://www.waukster.com/?p=14

Akárhányszor megnézem ezt a karaktergeneráló videót mindig meglepődöm. Iszonyat milyen szép karaktereket lehet majd készíteni. Mellesleg van még mellette egy pár jó szó a játékról.
  • ScarY MAN
    jah..csak mar jonne...kezdek nagyon kivancsi lenni :D
  • ZsZso
    Miért érzem én azt, hogy nem feltétlenül kell újra begépelnem, amit leírtam a #35 hozzászólásomban? :) (CTRL + F - beírod F2P - F3, F3, F3, F3) Nem tudom kik az okosabbak, remélem a freetoplay.org -osok, és remélem nem hazudtak nekik a levelup -osok.

itt tessék nézelődni. Ez a freetoplay.org játékhoz tartozó része. Elvileg ÁPRILIS 30án indul az open beta, és június előtt szeretnék "piacra dobni" a terméket.
  • ScarY MAN
    Item mall lesz azthiszem de total free... mmosite.com on is free van szal nemtom mit olvastak rola a tagok :D
  • Genesist
    Mikorra várható az Open Beta?
  • Genesist
    Hello Nép!

Ez a játék most valóban ingyenes (vagyis F2P) lesz? Azért kérdem, mert mmocentralra küldtem be róla ismertető cikket, és nem arkták ki azzal az indokkal, hogy ez a játék fizetős lesz.
  • ZsZso
    Hmmmmm ... nem rosssssz:
    InGame videó

Remélem tényleg ilyen szép/hangulatos lesz :)
  • ZsZso
    Még mindig hallgatnak. Egy szót nem írtak az elmúlt héten ... kezd egyre aggasztóbb lenni.
  • ScarY MAN
    "A próféta szóljon belőlük!"

úgy legyen :D
  • ZsZso
    CSúszik még egy picit. Jövő héten mondják meg (újra), hogy hova tolódott minden. Azt írják ez a csúszás nem lesz nagy hatással az Open bétára. A próféta szóljon belőlük!
  • Gubberx
    engem érdekel ha majd lesz openbeta:)
  • ScarY MAN
    senkit nem erdekel ez a jatek ? :D
  • ScarY MAN
    nemtom ki jelentkezett cb re () de eltoltak az idopontot (marcius 19) marcius 28 ra... hat nemtom hogy erint e valakit de az biztos h igy kesobb jon a open beta...sztem =(
  • ScarY MAN
    am ha valaki kiprobalta a kinai verziot az szoljon amr h milyen
  • Gubberx
    thx
  • ScarY MAN
    április :D
  • Faki
    alul a képek elmesélik hogy mi micsoda