1447
-
Evoluti0N #127 Mivel még nem wowoztam nem tok erre a kérdésre válaszolni :). Sokan mondták, h hasonlít a wow-ra. De tény, h egyeseknek szokásuk minden mmorpg-re azt mondani, h wow vagy lineage 2 koppintás. -
Evoluti0N #126 107-es hozzászólásomban írtam, h hol lehet regisztrálni angol nyelven :). Kül sztem te is úgy leszel vele, mint én. Csinálsz karit, el leszel egy darabig, de aztán rájössz, h nem igazán tudsz kínaiul és semmit se értesz a játékban (olyan angol nyelvű oldal pedig nincs, ami elég információval szolgálna ahhoz, h normálisan tudd a kínai verziót játszani) és még izgatottaban és türelmetlenebbül várod az angol nyelvű international versiont. -
#125 uccso xD worldmap XD -
#124 megvan...ahh...sry hogy teleirkalom a forumot...de naonmelegemvan es nemtok gondolkodni...inkabb cigizek xD -
#123 jah es segiccsetek itt reggelni xD registration gomb megvan xD -
#122 am megkerdem... tenyleg ilyen SW&WoW kombo ?:D -
#121 am képek , videokat dobhattok fel...elkezdtem leszedni:D de ha mar jaccik vele vki akkor hajra :P xP ;) -
#120 neszopassatokmár...énis letöltöm...nahhh...áhhh :D án mar a videok alapjan beleszeredtem :D:P
már a kezdetek ota XD -
Evoluti0N #119 Úúú azt nem is mondtam, h lehet saját házad, sőt akár még meg is házasodhatsz egy másik játékos karijával :D. Hamarosan pedig tervezik berakni azt, h a guildek tudjanak várost építeni maguknak. -
Evoluti0N #118 Az öcsém ma repülgetett egy kicsit az elf karijával és rohadtul nagy a térkép. Aszongyák, h ennek az mmorpg-nek van a legnagyobb területe. Nagyon szépen kidolgozott, változatatos a táj és érdekes látni ahogy mindenfelé ugrálnak, repkednek, stb az emberek (meg a nem emberek) :). Alig tudom már kivárni az angol verziót. Ezalkalommal a kínaiak nagyon nagyot alkottak ^^. -
#117 Köszi, én is ez alapján a guide alapján csinálom :).
Letöltöm a peccst, és megpróbálom behívni, akkor elszáll a progi. v6.00-8.00 s peccset akar letölteni független attól, hogy hányas verzióm van. Remélem az angol nem lesz ilyen gagyi :(.
Na most újra beindult a töltögetés, remélem vasárnapra sikerül neki valamit alkotnia :). -
Evoluti0N #116 Nekem a következőféleképp sikerült patchelni:
Choose patch servernél kiválasztottam, h azt írja, h patch, majd klikk confirmra és patchelte.
Vagy próbáld meg úgy hogy vmelyik mirroról letöltöd a patchet majd klikkelsz a képen látható manual patch írásra és megnyitod a patchet amit letöltöttél:
-
#115 Én nem tudom lepecselni. Már második napja megy ez a peccselés, néha egyátalán nem tud csatlakozni (legalábbis asszem), néha meg tölt valamit, aztán újra kell indítanom. Most a 8as szám szerepel a Launchernél ... :((( -
Evoluti0N #114 jah azt kifelejtettem, h az úszás és a repülés nagyon ász, meg h minden fajnak van kezdővárosa. Meg az állat izéknél úgy van, h a férfiak nézhetnek ki úgy, mint: egy kétlábon járó oroszlán, farkas, pandamaci, sötöbö, a női karik meg úgy néznek ki mint a rendes emberek csak vmilyen állati fülük van és farkuk. -
Evoluti0N #113 Mivel még fordítják angolra a játékot az egyik admin elmondása szerint, meglehet,h csak júliusban lesz cb. Valójában még ők se tudják pontosan, h mikor lesz, szeretnék május-júniusban elindítani, de nem hiszem,h összejön nekik. Biztos írja majd a fórumában a játéknak, amikor már lehet majd jelentkezni testernek. Az, h még angol nyelvű weboldala sincs szintén azt sugallja,h nem holnap-holnapután indítják a cb-t. Egyébként letöltöttem a kínai inernational versiont. 3 faj közül lehet választani: emberek, elfek, meg ilyen 2 lábon járól állatszerűségek. Minden fajnál vannak kasztok. A karicsinálás durvább mint a sims2-ben vagy az oblivionban. Rohadt sok a beállítás. Minden kis apró rélszletén lehet állítani az arcnak. Nőknél sminket, férfiaknál arcszőrzetet is lehet ofkorsz csinálni, amikből 435435 fajta van. A testalkatán is lehet a kariknak állítani, sőt a perverz készítők úgy csinálták meg,h a nőknél a mellbőséget is be lehet állítani :D. A poén, h a szem, szemöldök, haj, sötöbök színét egy színskálán kell kiválasztani, úgyhogy lehet akár zöld színű embert csinálni, lila szemmel és kék hajjal :D. A gond akkor kezdődik amikor az ember elkezd játszani , mivel semmit se lehet érteni lévén, h kínai. :D A www.perfectworld.cc oldalon lehet kibogozni, h mit kell csinálni. Angolul írja, h mit mikor hogyan, habár így is elég gázos, mert mondjuk küldik nincsenek ott se leírva angolul. Asszem kivárom az angol verziót inkább, mert annyi minden van benne, h nagyon és sok minden nincs is sehova leírva angolul, egyszerűen képtelenség rendesen játszani.
Egyébként, amik megtetszettek rögtön a játékban abban a pár percben amit játszottam :D: előszörre be lehet jutni, rohadtul szép a grafika, a karik pislognak, smileyk a chatben, szép a zenéje, 1-es lvl skikkel is faszák (milyen lehet még a többi). Biztos sok minden szép és jó dolog van még benne, de ahhoz az angol verziónak meg kell jelennie, h megtapasztaljam őket Very Happy.
-
#112 én nézek jobbra-balra mindent...de nemnaontalaltam....de ha valaki tud akkor az irja ma le ide :D -
#111 Rájöttettek már, hogy a closed bétára hol a túróban lehet jelentkezni? Lassan el kéne kezdeni, ha május-júniusra indítani akarják a CBt ... -
Marcus_ #110 http://wiki.perfectworld.cc/
Hasznos oldal,ajánlom a screenshot szekciót -
#109 ahhjjj....csak jonne mar:D -
#108 Evolution:
Köszi a rengeteg információt! Ezek szerint még egy picit kell kitartanunk, aztán küldhetjük orrba-szájba :) -
Evoluti0N #107 Most olvastam a kínai international version fórumát és most írta egy admin, h még fordítják kínairól angolra a PW-t. Csak azt nem értem, h mit fordítanak rajta, amikor már le van, ugyanis a PW-PH (Perfect World - Philippines) angol nyelvű és már kész van :S. Aki esetleg szeretné a kínai international versiont kipróbálni ameddig meg nem jelenik az angol az:
1. regisztráljon ITT
2. majd töltse le a játékot INNEN -
Marcus_ #106 Köszi a fordítást nagyon hasznos infok,mégha semmi konkrét.
Egyre jobban érdekel a dolog,pedig marha válogatós vagyok.
Itt egy király lista a játék videóiból.
Jó csemegézést!
http://www.mmorpg.com/discussion2.cfm/thread/120820
-
Evoluti0N #105 Ja a fórum címe :):http://forum.world2.com.my -
Evoluti0N #104 A kínai nyelvű international verziónak van weboldala (az angolnak még készül) és van angol nyelvű fórum részleg. Ott írta az egyik admin, h igen, készül angol nyelvű international verzió és ha minden igaz még május folyamán lesz closed beta. -
Evoluti0N #103 Na olvasgattam még és van egy jó hírem. Lesz angol nyelvű international version. A PW malajziai fórumán találtam meg, h malajziai szerverek szolgáltatják a kínai nyelvű international versiont és ugyanaezek fogják az angol international versiont is szolgáltatni. :). Májusra ígérik, de nem tuti, szal kiderült h az előző hozzászólásomból mégis csak a 3. lehetőség fog megvalósulni. :) Íme egy kis FAQ:
1) Will I be able to play the English version of Perfect World in Germany or will German IPs be banned after the beta test?
Supposedly we dont have any problems with Germany and I assume for sure you can play the english version of Perfect World from there when it's launched. So the answer I can give is a "yes".
2) Which version will I be able to play and when will they be released?
You can play any version of Perfect World. Perhaps you want to try the chinese version first to get used with the game before the English version out. There won't be an European version at least under our host. Unless the developer releasing it to any European game provider. Btw, FYI, the english version is NOT an American version. I mean it will be hosted still in Malaysia (MY) only in English language.
3) I read that the "English" version will be released sometime in May. Is this correct? Will this be the American version, the European one or both?
There's no any promise the English version will comeout in May but in our planning it will be released somewhere in May. It might be later or sooner. Hope there wont be any problems in the developing progress. It wont be neither American nor European as the host; it'll be Malaysian (but in English).
3) Now, most importantly: There are several rumours about this game to be pay to play. Others claim it will be "free for life". Still others state that it is supposed to have an item mall. Maybe you could tell me which guess is closest? Will the English version really be pay to play?
The game is "Free For Life". But will have a cash shop (item mall) system where you can buy some items if you want to.You wont be forced to buy it, You can either play it for free and enjoy yourself with the game without spending any dime in it or you can buy any items that we will sell such as transportation rides, enhancement ores/materials, potion, etc as a donations and supports to the game. This applies to both version English and Chinese that we host. -
Evoluti0N #102 Olvasgattam a hivatalos fórumát a játéknak és sok érdekes dolgot találtam. Több admin is megerősítette, h a Perfect World - Philippines (www.perfectworld.ph oldalon található PW) csak a fülöp-szigetekieknek készül és blokkolják a nem fülöp-szigetekiek IP-jét. Azt is olvastam, h a kínai verzió számít international verziónak (mindenki annak nevezi), ugyanis a külföldi IP-ék nincsenek blokkolva és sok nem kínai játsza a világ minden tájáról. Azonban sokan nem tud kínaiul, úgyhogy 3 lehetőség van arra, h miként lesz (nem tudni mikor) angol nyelvű international version:
1. Ezt egy admin írta. A PW-Philippines azért nem lehet iternational version attól függetlenül, h angolul van (ez az első és eddig egyetlen angol verziója a PW-nek), mert a Level Up gamesnek (PW forgalmazója) csak a Fülöp-szigetek lakói számára van joga szolgáltatni a szervereket. Azonban megpróbálják elérni, h international versiont csinálhassanak belőle.
2. Ezt egy hozzászóló írta. Könnyen meglehet, h az amerikai verziója (amiről alig lehet vmit találni, főleg megjelenési dátumot nem) lesz tulajdonképpen az international version.
3. Ezt szintén egy felhasználó írta. Állítólag most májusban fog az angol nyelvű international closed betája elindulni, aminek se az amerikaihoz, se a fülöp-szigetekihez semmi köze nincs. Megjegyezném, h ez az információ meglehetősen megbízhatatlan és kicsi az esélye, h valós. -
#101 valami olyasmit írtak, hogy 29 nap a CB. Aztán majd ezek után kezdődhet az OB.
Evolution:
Utánanéztem :) ... "precludes" jelentése "elejét veszi" ... remélem sikerül végigvinni neki :), vagy azt remélem, hogy félrefordítottam. Feltettem a freetoplay.org -ra ezt a kis szösszenetet, kíváncsi vagyok milyen reakciókat vált ki. -
#100 Nabazz ... ez új ... (zokog) -
Evoluti0N #99 Sőt olyan rémhíreket is hallottam, h az európaiak számára készülő verzió fizetős lesz, ami nem is hangzik olyan hihetetlenül ha megnézzük, h a Cabal Online-ban is mindegyik verzió ingyenes kivéve az európait (OFF: igaz jún 13-tól az lesz :P) -
Evoluti0N #98 Íme a FAQ
Így szól az 1. pont:
Is Perfect World - Philippines for the Philippines only?
While we would like to accommodate the players based outside the Philippines Level Up!'s licensing agreement with Wan Mei Beijing precludes non-Philippine IPs from joining Perfect World - Philippines. This restriction extends to all phases from Closed Beta through Official Launch.
-
Evoluti0N #97 Nem tom, h elolvastátok-e a FAQ-t (vagy GYIK-ot ha úgy jobban tetszik), de ott írja, h a www.perfectworld.ph oldalon letölthető PW fülöp-szigeteki játékosoknak készült és mind closed, mind az open betát csak ők tudják majd játszani, mert a nem fülöp-szigetekieknek az IP-jét blokkolják. Keresgéltem az interneten international verzió után és sajnos az európaiak számára készülő PW-ről nem sok infot találtam, csak annyit, h remélhetőleg még 2007-ben játszani fogjuk, ugyanis még folynak a tárgyalások arról, h melyik cég szolgáltassa a szervereket. Amikről több információt találtam az az international verzió kínaiul a nem Kínában élő kínaiak számára, valamint az amerikai játékosok számára készülő angol nyelvű verzió, amit csak az amerikaiak tudnak majd játszani. -
#96 Open beta mikor fog kezdődni? -
#95 "Direkt kiírták az oldalra, hogy az open beta-hoz más kliens fog kelleni."
direkt azert van mellette az az idiota fej :P -
#94 Amennyiben nem vagytok closed béta teszterek, én kihagynám. Direkt kiírták az oldalra, hogy az open beta-hoz más kliens fog kelleni.
Amúgy nézzétek meg az oldalt ... tetszenek a featurék, jó kis leírások vannak a szájton. -
#93 Tőccsétek
bár nemtom mit lehet vele kezdeni...nektek van valami uj , lenyegre toro hiretek? :D -
Evoluti0N #92 Sztem meg jóval több pénzt fognak keresni item mallal mint ha havidíjas lenne. Ott van pl a Silkroad Online; sok hülye ember képes item mallra 50-60 dollárt elkölteni, a havidíj meg 10 dollárnál nem igazán lehetne több.Igaz, h nem mindenki ad ki pénzt rá, de a játékosok nagy része vesz min. aranyszedő petet és gold ticketet (xp duplázó) és a 2 együtt kb 22 dollár. Jó példa a Cabal Online; nincs benne item mall, 10 dollár a havidíj. Rájöttek, h többet keresnek a játékkal és több érdeklődő lesz rá ha ingyenessé teszik és item mallt raknak be, szal jún 13-tól ingyenes lesz. -
#91 xD -
#90 Remélem meg tudom állni - míg ki nem jön az OB - ,hogy feltelepítsem a krikszkrakszos klienst ... ;) -
Genesist #89 Az Aion a hírek szerint olyan lesz, mint a GW. Egyszer megveszed boltban, és kész, onnantól nem kell semmi havidíjat fizetned. Remélem így lesz! Bár NcSoft-nál ez még igen kérdőjeles téma! -
#88 Ok thx örülök hogy ingyenes lesz de az Aion jobban tetszik azer mongyuk az pénzes lesz na mind1 mindkettö meglesz!