1447
-
#407 Ahogy a questekböl meg innen onnan látam sztem ez a kinai server nek a más és csak 1 angol lang van rárakva amugy mindenjo lehet vele szorakozni amig nem jön az official meg kilehetprobálni a karikat meg hogy mi merre van.. -
thegon16 #406 én meg san andreas multi :D -
#405 en addig archlordozok xD -
thegon16 #404 én inkább várok xD -
#403 hm, ezt kipróbálom...bár nem szeretem ezeket a 4-szeres, 6-szoros szorzós megoldásokat, de addig biztos jó, amíg ki nem adják végre az oridzsit. -
thegon16 #402 és? Jó? vagy inkább stfu szerver?XD -
#401 Ez 1 tört szerver ....
leszec 1 patchet ami ehez a szerverhez való , elinditod és már gamálsz is :D
(servert kiprobáltam... 100 1mnet as ping dupla xp etc ) -
thegon16 #400 http://www.gamehaze.com/forum/f74/perfect-world-live-opening-51998/ Nah eeeeez mi a *****??????? Csak kamuznak... (sztem) -
Sipti #399 http://www.gamehaze.com/ -
thegon16 #398 Erre csak annyit tok mondani:Mondtam hogy ferdeszeműek csinálják muhahahaha >:D -
Evoluti0N #397 Hát én erre annyit mondanék, h offkorsz engem is zavar a késés, de inkább most sz@rakodjanak sokat vele mint, h ob elindulása után találjanak hibákat. Inkább várok még 2-3 hetet az ob-re, minthogy most induljon és tele legyen bugokkal, meg belelagoljam magam a halálba. Ha nem lesz tele botokkal, mint a silkroad-ban , nem lesz rohadt nagy a lag, nem fognak agyon hackelni mindenkit, nem lesz tele bugokkal, akkor inkább várok akár egy hónapot is, minthogy a játék elindulása után váljon rendszeressé a gyakori bug, stb javítás, amit úgy "szerettem" a sro-ban. -
Icewolf15 #396 Msn-en átküldhetnék maguknak és nem kéne szaladgálni, nemhiszem hogy a pachból kitudnának csórni akármit is olyan s*ggek de most komolyan szerintem így elvesztenek 1-2 játékost, bezzeg ha gáz volt silkroadon vmi nagy akkor max 5-7 óra javítással kitudták javítani a problémát de ezek szerintem csak vakarják odabenn és várják a köv hónapi fizetést, de amúgy képzetlen embereket miért bíznak meg ilyen dolgokkal szal sztem maradjon az MSN vagy távsegítség!!!:D >:/ -
#395 szál lesz patch lesz szerver -
#394 Greetings!
As has been posted by Devil in this thread: http://forum.perfectworld.com.my/viewtopic.php?t=2820
There is no ETA as of the end of this work day.
The 'major bug' that is preventing the release of the patch seems to be major indeed. Technical and management are in discussion with China and it has been proposed to send a member of the technical staff to China to assist with the issue. Naturally, as there would be costs involved, the decision to send staff over will be pending further appraisal of the problem.
For those checking every hour, it is recommended that you use this time to rest and relax. Checking back just once every few days probably would not hurt.
The Open Beta servers are not expected to open this week, and the odds of a launch next week are not great either. It will be done when it is done. Once the patch is completed and received, it will still have to go through testing on the local test server. After the patch is approved, it will be put on the patch server as well as uploaded to other locations. There will be a few days delay between receipt of the patch and the launch of Open Beta should the patch receive approval.
An announcement will be made on the main website once a confirmed date for the Open Beta has been determined.
Happy Gaming! -
thegon16 #393 miet?:D Attól függ írd le :D
-
#392 keress :D vagy hol laksz: csinalok neked programot :D -
thegon16 #391 nekem nincs XD -
#390 meglepő? :D:D:D:D:D
igergetes mindenhol de sehol semmih :/ :D mind1... annyira nem zavar :D van jobb dolgom is :D :P -
#389 hmm eljött oktober vége official forumon is elkezdödik az anyázás .D -
thegon16 #388 xD Nem mind1 mind2ő egy kontinensen van xD és 1 oldalonxD -
#387 silkorad meg koreai -
#386 devil az maláj -
thegon16 #385 Inkább érdekes :D Csak amiért megkérdezik bannolják? Nah ezért utálom a ferdeszeműeket, olyan nagyra tartják megukat meg a játékukat lásd silkroad -
#384 Hereby, i'm warning All NEW COMER that keep creating new thread and asking when the beta release will get Temporary Ban Personally by Me (Devil).
kedves nem? -
Gyrmur #383 Tényleg! Sazbah!
Amikor én néztam még csak 1-2 reply volt benne és nem értettem mi az a GTFO!
Nem gondoltam, hogy ilyen szinten résen/paranoidnak kell lenni! -
#382 Kifogad velem hogy se ezen a héten se jövöhéten nem lesz elinditva 1 szerver sem? -
#381 bár ott már november van szál sok kamu nincs benne ..... -
#380 Ha a másik oldalt is megnézted volna akkor meglátad bvolna hogy 1*volna.
fake gm....
Forum ID : Announcer
Rank : New Born
SZÁL KAMUUUUUUUUUUUuu
(bár holnap ugyis beirják hogy megelöztek minket szél igaz) -
Gyrmur #379 Új hír:
Itten
We are in the testing phase. We are expecting to release OB early November this year.
-
thegon16 #378 Mégse perfect ez a world :D -
#377 igyvan :D ... -
#376 de nyugodjatok meg ma se fog indulni -
#375 azon gondolkodom mi lesz a köv kifogásuk -
#374 jojojoooo :D :P -
#373 1. 19én jön
2. bot problem megoldása
3. ping megoldása
4. gáz volt cb-be és most jutot eszükbe
5. megváják a hétföi patchet ha lesz kedvük leforditják
6. h nincs gubi a patchel akkor inditják -
#372 haat...sztem az a baj hogy mire ezeket megkapjuk...hümmm...hát kötve hiszem hogy a mostani ob be mar benne lesznek :S -
#371 19 edike ota 1 folytába? -
#370 belerakjak a housingot meg a ruhakeszitest meg miegymastis XD neparazz xD -
#369 naon nem akkarják elinditan i aszerverek .... csak azt nem értem akkor mért nem azt irják ki hogy szory de ..!.. mindenkinek és majd beinditjuk valamikor soon 2008ba .. mert ez a 2 kifogás hogy a chines patch miatt huzák az idöt meg bot meg miegymás kicsit naon anagy hülyeség kb nincs aki csinálja és igy sz@rnak bele -
#368 es köszönöm szepen :)
Am amit beszeltuk hogy az oldalt megkellene csinalni :) majd megbeszeljuk mit hogy es akkor nekiallunk ha van elkepzelesed :)