1447
  • musha
    ez a holnapi megjelenés mennyire reális szerintetek?
  • HencStein
    Hát nemtom ... kivételesen nem xtrap vagy gg lesz a botvédelem?
  • mama2
    Ez havidíjas lesz?
  • Tombi
    Ezek szerint a varázsló karim nem használhat majd botot? Sajnalom azt hittem lehet egy jó kis magic staffja
  • Evoluti0N
    bocs a szóismétlésért, késő van
  • Evoluti0N
    Hát aszonták a kjubizónosok, h többek közt azért csúszott sokat a cb, mert többek között kifejlesztettek egy hatásosabb bot ellenes progit annál, mint amilyen a my-cn-ben van. Naon remélem, h ez télleg így is van, mivel a my-cn bővelkedik a botokban.
  • Kecsenye
    nagyon koszi az infot
  • HencStein
    Kiirták forumba .. hogy 24. én (szerdán) fogják inditani
  • ScarY MAN
    onnan hogy csusztattak... ott van fent a banner alatt egy oldal linkje...katt...
  • Kecsenye
    Hali! megint en vagyok lehet hulyeseget kerdeztem vagy valami nezzetek el nekem :p ezen a teren nem vagyok valami nagyon profi viszont
    valaki segitsen plx :DD nagyon koszi meg1x
  • Kecsenye
    sziasztok! valaki tudna nekem segiteni ? Az a helyzet hogy most raktam fel a jatekot (PW ENG 1.26) regeltem a cubizone.com-on minden suti de nem tudok belelpni :P . Probaltam mar mindent csinaltam meg1 accountot meg miden ... belepek berirom az id-t passt es szamol 20-ig aztan azt irja hogy cannot connect to server :/. Nemtom mar hogy miert csinalja ezt de nagyon idegesito :S . Olvasgattam miket irtatok hogy elvileg okt. 19 azaz ma aktivaljak a dolgot vagy mi :P de nem tapasztaltam semmi valtozast szerver listaba csak egy szerver van (Oracle) amihez nem ir semmi infot en ebbol azt szurtem le hogy offline :) de elvileg akkor ma lesz online ? ha igen mikor ?:P ... elore is nagyon koszi a segitseget !
  • kutyu
    Haverék most mondják hogy balance-ozák a karikat így már csak kipróbálják a játékot de kevés esélyel ha csak jól nem csinálják:).De ez ritka sajna
  • kutyu
    Na látod ez igaz ZsoZso ingyen sajna csak az Anarchy van ami bonyolult (vagy annak mondható).Én is fogok pw-zni mert a kinai motívumok tetszenek meg a haverok is kipróbálnák és a csapat az csapat.De én egy valamitől tartok a készítők ne baltázzák el később a gamét meg a sok bot-os játékos mert azok szét tudják cseszni a játékot(Silkroad a legnagyobb példa erre).A legtöbb játékos bot-os:(.
  • ZsZso
    Úgy néz ki később jön az OB ...

kutyu: na igen, de kérdem én ... volt már ilyen bonyolult MMORPG ingyen? Szerintem még nem (bár el lehetne vitatkozni az Anarchy Online -ról ilyen téren :)
  • kutyu
    Na sziasztok most fogtok fikázni de sebaj.Zsozso olvastam egy régebbi írásod összehasonlítás a wow-al.A grafika nem minden ez a játék jó de sokban olyan mint a wow (valahol a kínai wow-nak nevezték)viszont ebben vannak uj dolgok amik a wowba nincsenek ez tény de ez is egy egyszerű játék ebben is hasonlít sajna nincs tul bonyolítva meg nehezítve a játék csak a megfelelő csapat kell és mehettek hentelni + küldizni.Én játszottam az Eq2-vel meg az Swg-vel(a régivel) na azok nem voltak egyszerű játékok ott élvezet volt megküzdeni mindenért igaz szerintem nem a nagyközönségnek szánták mert nem egy egyszerű játékok voltak mint ezek.De a lényeg hogy a Pw meg a wow közöt minimális eltérés van kasztokban is gyengébb a pw karaktergenerálásban a wow marad alul.Az hogy házat építesz már má mmok-ba is berakták.A grafika nem mindig lényeg a hangulat abban a wow sztem jobb de az Eq2 még jobb és szavatosságba se lesz jobb a pw.Aki ezt választja (és sokan lesznek)annak jó játékot kívánok.
    Ui.az én véleményem és nem vagyok wow párti én a bonyolultabb mmo-kat szeretem amiből sajna kevés van meg játékos is aki szereti.
  • TQ cheater
    Juhhú,már most?!MY-E?Open beta?No wipe?Október 19?EZ AAAZ!!JÁCCANI JÁCCANI....:D
  • ZsZso
    A PWHUNon és a Wikin is fent van, az is, hogy mikor indul, meg az is, hogy nem lesz wipe (már jóval a CB indulása előtt lehetett tudni).

Hogy válaszoljak is a kérdésedre, OKTÓBER 19. (egy hét szünetet tart a CB)
  • Tombi
    Lehet már tudni órára pontosan, hogy mikor indul az Open Beta?
    Ez azért is fontos, mivel NEM LESZ KARAKTERTÖRLÉS. Ez már hivatalos infó. Én el fogom kezdeni amint lehet, mellesleg látottak alapján jobban bejön nekem mint az Aion, és mindezt havidij nélkül !
  • ZsZso
    Elkészült a magyar PW Wiki lap is. Használjátok (és írjátok egészséggel :)!
  • ZsZso
    Én innen szedtem. Jobb linket nem tudok sajna. Tekintettel a méretére, nincs hely, ahova fel tudnám tölteni (nomeg a netem se tenné lehetővé).
  • Looooser
    nem még mindig qrva lassan jön le... és azzal szedem amit adtál
  • Tombi
    sikerült megcsinálni, nagyon jo a jatek :)
  • ZsZso
    Nem értem mért kell egy angol verzióhoz angolosítás. Ha onnan szeded, amit előbb belinkeltem, akkor ahhoz aztán tényleg nem kell angolosítás. Írtó sok verzió van, bevallom nem egyszerű eligazodni ...2,5 GB tanulópénz, ha rossz verziót szedsz le.
  • ZsZso
    Igen

#301: Működik, de az filippínóknak lett kitalálva, és csak Fülöp-szigeteki IPvel tudsz vele játszani.
  • ZsZso
    Nincs magyarosítás. Ez angol kliens.
  • Tombi
    nekem nem megy a jatek angolistása, a nyári verzioval simán ment, de ezzel valami gond van.

más: ha elfelejtettem a loginomat, hol lehet resetelni? sajnos jatekon belül is minden japan, pedig gondolom ott is van egy reset password..

msn: [email protected] aki tud segitsen pls
  •  Evil
    Illetve ez a beta verzio müködik? http://perfectworld.levelupgames.ph/community_downloads.html
  •  Evil
    Azaz leszedem a klienset regisztrálok itt: http://www.cubizone.com
    Utánna felrakom megvárom még patchol arra rárakom a magyarositást Innen
    ÉS mehet a játék? :)
  •  Evil
    Ezt leszedem azt mar tolhatom is neten? Vagy kell neki valamiu beta key esetleg külön reg?
  • ScarY MAN
    \o/
  • ZsZso
    Hihetetlen gyors moderátorok már ki is tették :)
  • ZsZso
    Próbálj másik linket
  • Looooser
    franc bele a torrent olyan lassú mire léeszedi vége a bétának
  • ScarY MAN
    igy van :)

amugy szerintem kirakhatnank ide a pwhu nak a linkjet...a banner ala...nem?
  • ZsZso
    Van magyar guild. Ne várd meg a "rendes" verziót. Szerintem sokáig lesz Open Béta. És hidd el, nem érződik rajta a Béta verzió.
  •  Evil
    Ezer hála, jó leírás, meghozza az ember kedvét hozzá mihelyt lesz rendes angol verzió leszedem :) Azt ha be fog jönni márcsak egy magyar guild fog kelleni :)
  • ZsZso
    Ha ezt leírnád bővebben, jót tenne, mert legalább javíthatnám a dolgot az oldalon.
  • ZsZso
    Cubizone.com a maláj verzióra reg. Mi az oldalon csak a Maláj verzióval foglalkozunk. Sőt most már csak az angol malájjal fogunk.
  • Dancen
    oksa naon kössz
  • ScarY MAN
    ment privat....bar ahogy ZsZso is mondta...megvaltozott a reggeles...szal annyira nem neztem meg hogy mibe...de ranezesre kicsit masabb lett... de a leiras alapjan ellehet igazodni :)