Perfect World (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
...
cpuz: lot 😄DD
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
kicsit nevetseges feltetelek vannak 😄
...
hibákért elQre bocsesz
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
...
Let me clarify some things about it being p2p or f2p. It will be F2P with item mall and the release date will be in April (not March).
I got an email from Perfect World stating,
"The game shall be F2P with Item Mall.
The game shall be available this april for public open beta.
But before that we will give a select number of players an access to the game before
It goes public.
Continue to visit the site for news on how to be part of that testing team.
Thanks"
03/05/2007 09:42:26
Fontos dolgok magyarul:
Ha hiszünk abban, hogy ez tényleg hivatalos levél, akkor
- f2p játék lesz tutira
- áprilisban itt az open beta
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
PHILIPPINE online game publisher Level Up! Inc. has introduced its first China-made online game called Perfect World. Perfect World comes from Beijing Perfect World Technology Co., Ltd, which developed the game for 30 million RMB (approximately ?3.8 million).
This will be the first time for Level Up! to introduce a non-Korean made online game, as all its previous titles are made by Korean firms, such as Ragnarok Online, RF Online and ROSE Online.
Level Up! Perfect World brand manager Oneil Buena said the game is an amalgamation of many aspects of previous role-playing games, such as World of Warcraft, Diablo, Star Wars Galaxies and EverQuest.
Buena said they plan to start the open beta test in March, along with the localization of the game, which is still in Chinese. However, Buena said the game also has an international version that is in English
...
...
- F2P lesz, azaz ingyé jácchacc....
de nezz utana... ingyenes lesz...
...
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
gondolkodjatok kicsit
Próáld ki a Voyage Century Online-t.
Nem egy Eve komplexitásában és magasabb szinten ez is eléggé grindelõs de szerintem hosszabb távon totál PVP-re fog építeni. Nézd meg és próbáld ki. ezis Free to play és ha nem tetszik a Free to Play rendszer van Pay To Play változat is amit most betatesztelnek Bounty Bay online címen.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
ésha már itt tartunmk, inkább mini nyerges T-rex, mint raptor
Amúgy a Mabinogi c. játék elég rokonszenvesnek tûnik. Egy bibije azért van: sajna még csak kriksz-kraksz nyelven adták ki.
Egyébként királyosnak tûnik, lessük a honlapot...
de 1 kicsit sablon kínai és szerintem ezzekel a kínai szar MMORPG-el mindekinek ki van a fasza.
Majd meglátjuk
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
Egy európai ember számára szimpatikusabb lehet egy olyan komplex játék, ami közelebb áll hozzá.
Ráadásul az inygenességnek is van hátulütõje! Nekem jobban tetszene egy olyan koncepció mint a Guild Wars esetén van: nincs havidíj, de a szoftvert meg kell venned.
Számunkra jóval ismertebb környezet, mitológia, pvp, pve, squad battle, csatlós (minion) rendszer: http://www.godsandheroes.com/
De természetesen ezt ne reklámnak vegyétek, hanem példának.😊
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
(a lo sztem kicsit SRO-s)
sztem megnézem és akkor ez lesz kb a 18 a huszadikon keleti témájú mmo amit próbáltam 😊
practitioner of the forbidden arts of death
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
http://www.lohere.net - a MagyarChan
Képek helyett íme egy kis gameplay videó: katt
Szemezgessünk hát a "fícsörök" közül:
- F2P lesz, azaz ingyé jácchacc.
- nagy csaták (katapultokkal, meg mindennel ami kell egy jó kis városfoglaláshoz 😊
- karakterbuzizás ezerrel
- harc földön, vízen, levegõben
- 5000 küldi
- rohadt nagy terület (milyen MMORPG lenne már egy bevásárlóközpontnyi terülttel ?!)
- idõjárásváltozások
- chatsystem, mail, bla bla bla
- személyre szabható ruhák
- craftolás (kézmûvelõdhetsz)
- cuccok upgrédelhetõek
- a peteden lovagolhacc (és ami muris, akár egy jó csajt is felültetthecc az élõ verdádra 😊
Honlap
Egyelõre többet nem kötöttek az orrunkra (én legalábbis ennyit tudtam ... fontosabbakat leszabadfordítottam az oldalról 😉
Nemsoká kezdõdik valami closed béta, szóval nem árt csekkolni az oldalt, majd áprilisban indul az open.