Perfect World (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tombi
tudja valaki mi az angol teljes játéj megjeleni idöpontja? köszi

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

Venom
Fülöp szigeti szerveren csak ottaniak játszhatnak mert blokkolva lesznek az IP-k szal várni kell a nemzetközire 😞
Addig majálon vagyok énis angolositással.

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

2 nap és indul a Fülöp-szigeteki béta (angol) jön arra valaki vagy mindenki a maláj-angolositás verzioval játszik?

Nem tom, h h lehet szerezni, de van magya fansite (ahol van fórum és chat is), szal ha valamit kérdezni szeretnél a gémmel kapcsolatban akkor klikk ide 😊
Super Saiyan
+fav én is ezzel játszok mihelyt lejön

>:C

TQ cheater
Hali!

Még egy kérdés,mer nincsen magyar chat:Mi az a Greengrass és hol lehet szerezni?

Be Positive! MMO GAMER

TQ cheater
Hali!

Van egy qestem(elf vok,dark😄,a karinevem:Fala'Ur),hogy valami ajándékot kell vinni egy guardnak feather city-be.Az ajándék az,hogy megölsz tiz szörnyet valahol sword city környékén.
A kérdésem:mik azok a szörnyek,hogy néznek ki,és hol vannak?Egyszerüen nem találom öket!

Elöre is kösz!

Be Positive! MMO GAMER

ZsZso
Ezek cikkek a honlapon. A nyitóoldalon keress rá (CTRL+F), majd Tovább.. gomb, hogy többet láss.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

TQ cheater
THX de már letöltöttem az angolosítást egy másik oldalrol.
Amugy az Hun oldalon hol találhato meg a milyen PW verziok vannak és pecselés menü?

Be Positive! MMO GAMER

ZsZso
Aion:
A linkeket lecseréltem, letöröltem a fölös angolosításokat.

Köszönöm szépen a visszajelzést! (nyugodtan jelezd legközelebb az oldalon keresztül - "hibás link bejelentése")

Crassus:
itt nekem a MediaFire (www.mediafire.com) alatti linkcsoport muzsikált a legjobban. (MY kínai verzió)

Aion:
Európai klinsrõl valymi keveset tudni. Amit elõre látunk az a maláj angol verzió. Július-Augusztusra tehetõ az OB. Garázdálkodj egy picit a Perfect World - Hungarian Scene oldalán, a fórumon is 😉.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

TQ cheater
Amugy a hungarian scene-n nekem nem megy az angolositas letöltése valami error-t ir ki

Be Positive! MMO GAMER

[HUN]Crassus
honnan lehet lehúzni a klienst normálisan? a #107-es commentben adott linkek nem mennek vagy iszonyat lassúak/2-3KB/sec:S/

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

TQ cheater
na most meg mi van?
Nem ir senki?
Van valami hir?
Mindenki nyaralni ment?
Kijött már az europai?

Be Positive! MMO GAMER

Oh bocsánat elnéztem ez csak egy notice irás sry mindenkinek 😊
Please enter your real Mobile Number and IC/Passport Number if possible. It will be utilised for additional website security. Password2 will be required for sensitive transactions and changing certain member data such as e-mail and mobile number.

Pontosabban ezt irja :'(
Help me pls! Segitenétek?? nem megy a reg a mobil nmbert és a IC passportot nem fogadja el oda mit vagy hogyan kell irni?? pls PM ben irjatok (ha tudtok segiteni) vagy msn en ([email protected])
Légyszives segitsetek.
ZsZso
A perfectworld.try.hu -ra szeretnél reggelni, vagy a cubizone.com -ra, hogy játszhass a játékkal?

Hy all!Lenen egy kérdésem hl lehet regelni?? mert az oldalon nem engedi!?
ScarY MAN
olvass vissza...vannak elmenybeszamolok 😄 😛

...

tudna valaki mesélni valami jot errõl a játékról? 😛

ScarY MAN
wááááá .... szedem is 😄 rem hogy jó

...

ZsZso
Felkerült egy új angolosítás az oldalra ... a játék 75%át angolosítja.

ZsZso
Nem értem teljesen, hogy mit jelent, hogy nem jól tölti le az angolosítást. Említettem, hogy a játék 95%a továbbra is kínai marad! Ma még nem létezik Magyarországon játszható angol verzió. Arra még várni kell július-augusztusig. Akkor indul Malajziában az angol nemzetközi, de mindez le van írva a fõoldalon is, a Milyen PW verziók léteznek? címszó alatt. Amíg nincs angol meg kell elégedni ezzel a széthekkelt, néhol angol klienssel. Türelem, Perfect Worldöt terem!

viktor9999
bocs de nekem a játék megy meg minden csak KÍNAI vagy KORAI vagy JAPÁN tök mindeggy nah a lényeg csak az hogy nem jól tölti le az angolositást!
én nekem csak az kell!

A tv- és mozireklámokáltal megcélzott vásárlóközönség(vagyis mindenki) szünet nélkül izzad, mindig korpás a haja, folyamatosan menstruál, magát állandóan leeszi, és folyton vízköves a mosógépe.

ZsZso
Nézz szét a http://perfectworld.try.hun. Ott van, hogy kell telepíteni a klienst.
Magyarosítást? LOL. Angolosítás van, gagyi verzsön (azaz a játék 95% továbbra is kínai). Az oldalon fent találod azt is.

Ajánlom figyelmedbe a következõ cikkeket:
Kínai kliens letöltése, pecselés
Milyen PW verziók léteznek?
Továbbá
Bal menü > Információk > GYIK

Bármi kérdést, észrevételt, építõjellegû kritikát szívesen várunk!

Üdv a csapatban! 😉

viktor9999
ööö...megint én vagyok a béna gyerek!
egy magyarosítást kérhetek mert ami a #164-ben van az az elsõ második és a harmadik asszem ezek nemjól tölti le!

A tv- és mozireklámokáltal megcélzott vásárlóközönség(vagyis mindenki) szünet nélkül izzad, mindig korpás a haja, folyamatosan menstruál, magát állandóan leeszi, és folyton vízköves a mosógépe.

viktor9999
furcsa amit te raktál be az müködik xD

ScarY MAN
joalink...pl en innen szedtem -> http://202.75.58.135:8088/downloads/Games/Perfect_World/MY/CN/WanMei_FullClient118.exe

...

viktor9999
ööö. én vagyok béna vagy tényleg egyik link sem jó?
(az utorrentes jó csak az 4nap és 2 orát ir ki és az kicsit sok)

viktor9999
De ez nem csak kinai verzio?

viktor9999
hehe bocs és kösz 😊

ScarY MAN

...

viktor9999
Szevasztok nagyon nagyon szépen kérnék meg mindenkit hogy adjanak egy letöltõ linket és ezt nem azért kérem mert lusta vagyok keresni, hanem azért mert egyszerüen vagy én vagyok BÉNA vagy rosszat irtam be a keresõbe vagy a google szart be.(inkább a legelsõ)Nah mindeggy elõre is köszönöm nagyon!<#worship><#worship>

ZsZso
Feltöltöttem az oldalra mint 458 képet. Nézzétek meg ...
PerfectWorld.extra.hu

Perfect!Köszönjük!<#beka2>

ZsZso
Na srácok, lefordítottam egy full FAQt. Ebben aztán van minden.
csekkoljátok le: PerfectWorld.extra.hu - FAQ

Vannak kisebb problémák, továbbá a forrás szöveg angolja se volt a legtökéletesebb így elég küzdõs volt, node kész ...

EvolutiON:
lecseréltem az általam feltöltött peccst a Tiedre. Ráadásul feltettem az extra-ra így rohadt gyorsan lejön. Köszi!
Ha gondolod a szomorú hírt is beküldheted, amint tudom kiteszem. (vagy ha nincs hozzá kedved, kiteszem én ...)

ZsZso
"Is there a marriage system?
- Yes there is a complete marriage system integrated. Both will have online notice,have xxx's wife/husband title,and have about 2 special skills, more lovers cloths and driving pets!"

Ha hihetünk a forrásnak, akkor lehet benne házasodni.

Gyerek? Nem Sims ez 😊. Itt nincs pénzed arra, hogy felbérelj egy gólyát 😊. Csinálj gyereket IRL, aztán regisztráld be, és TADAMMMMM kész a virtuális gyerek is 😉.

Amúgy megpróbálok ráállni, és összegyûjtöm a neten található sok-sok FAQt, s felnyomom az
perfectworld.extra.hu-ra. Így angolul nem annyira értõk is egy remek összképet kaphatnak a játékban rejlõ dolgokról.

ZsZso
Tudnám a mi a túrót kell fordítani rajta, ha a Fülöp szigeteken már angol verzió megy ... csak én vagyok ilyen süket? ;(

ZsZso
Nekem csökkent a szállós pontom úgy is, mikor keresztülszeltem egy folyót. Na majd meglesem mégegyszer ...

TQ cheater
Lehet házasodni?És gyereked lehet<#buck>?
Amugy ZsoZso nekem is pont olyan gépem van😄örülök hogy menni fog😄!

Be Positive! MMO GAMER

Nem akarok senkit se elszomorítani, de az egyik admin ezt írta:
"As mentioned, we don't have a concrete date and I'm not really keen on disappointing you guys by giving an unrealistic date. There's still tonnes of translations to be done and then some QC after that. As you know, translating Chinese to English is a real headbanger especially when it involves stuff liky mythology, fantasy...etc...etc."
Magyarul:
"Ahogy már említettem nincs pontos dátumunk a megjelenéssel kapcsolatban és nem akarok csalódást okozni nektek srácok azzal, h egy nem valós megjelenési dátumot mondok. Rengeteg fordítás van még hátra. Tudjátok, kínairól angolra történõ fordítás nagyon nehéz, fõleg amikor mitológiával, stb-vel kapcsolatos dolgokról van szó."

Szal sztem legjobb esetben is min 2 hónap mire lesz cb :S.
A "repkedõ pontok" csak akkor kezdenek el fogyni ha repülés közben földön lévõ ellenséget (mobot, playert) támadsz meg, egyébként a végtelenségig repülhetsz 😊. Kicsit bajos is lenne ha csak meghatározott ideig lehetne repülni, ugyanis néhány questet a levegõben kell megcsinálni és elég gáz lenne, ha idõnként vissza kellene szállni a földre feltöltõdni 😊.
ZsZso
Ma kicsit szenvedtem egy weboldallal, hát ez lett belõle. Nézzétek meg! Üres még, a fontosabb dolgokat áttettem. Azt hiszem szükségszerû lesz egy ilyen oldal, ahhoz, hogy megtaláljuk majd egymást ebben a hatalmas világban 😉.

Kasztok (is) kicsit problémásak. Találnom kell nekik jó neveket, aztán úgy felvésni. Kérlek véleményezzétek (itt vagy ott). Köszike.

ScarY MAN
hat wing az alapbol tud repulni... a masik 2 fajnak kulonbozo repulo cuccuk van 😄 (kard, madarak es egyeb allatok) ..d e sztem ezeket meg kell venniuk 😄 ...am igen magasra fellehet repulni...en addig repultem amig nem lattam mar semmit xD ... de mar sajna letoroltem a jatekot...pedig talalkozhttunk volna benne xD

...

ZsZso
Sztem mindenki tud.

Magasságot nem mértem 😊) LOL. Ez nem jutott SZMbe, de most hogy mondod, lehet megnézem majd 😉

Repülni minden class tud vagy csak a wing ill. ha igen valami állattal repültél vagy hogy?Milyen magasan lehetséges van e valami felsõ határa az emelkedésnek?<#conf>

ZsZso
Hi Vihar!

No, elsõ próba után azt kell mondjam, nem semmi.

Egy kis WOW vs PW, ZsZso szemszögébõl:

WOWnál sokkal részletesebb minden, itt a térképen nagyon érzõdik, hogy némely részek csak le vannak generálva. NEm tudom máshogy megfogalmazni ... WOWnál azt éreztem, hogy mindent kézzel csináltak, míg itt (lehet épp a nagy terep miatt) mintha a városok között minden generált lenne. Pár random virág, random szörny.
Irányítás - Az irányítás tetszik. Amolyan WOWos 😊 (WASDolhatunk). Repülés királyság! 😉 - volt egy kérdés, hogy kell szállni - van egy olyan menüpont, ahol van egy csomó zöld ikon, na ott van egy olyan, ahol szárnyak vannak. Arra kettõ katt, s már szállsz is. A repülés alatt bizonyos repkedõ pontokból gazdálkodhatsz, azaz ahogy elemelkedett lábad/tappancsod a földtõl ez az érték folyamatosan csökken, majd ha 0hoz érsz landoslásra leszel kényszerítve. Kár, hogy ilyen lassú vagy miközben repülsz 😞. Szinte lassabb mintha mennél.

Láttam szedhetõ növényeket, "kapálható" köveket ... szal' nem rossz.

Stats - Statokat mi tehetjük fel a karinkra, nem úgy mint WOWban. Ez szerintem szuper, mert így még egyedibb karakterek lehetnek.

Ruhák ... hát, mikor megláttam a játékban lévõ ruhákat, leesett az állam. Hihetetlen mennyire kidolgozottak, mennyire részletesek. Ha felveszel egy csizmát, megváltozik a csizmád a karaktereden is, nem úgy mint sok más gagyi MMORPGben.

Hangulat - eddig nem ragadott magával, de szerintem jön az magától 😊.

Városok - egy várost láttam eddig. Szép! A WOW után csak azt hiányolom, hogy a város itt a következõ: pusztán egy csomó épület. Bár lehet még nem voltam nagy városban. 😊

Skillek - sajna nem jöttem rá hogy mûködhet a dolog 😊, nem adom fel 😉.

SysReq - követelmény. Azt kell hogy mondjam, nagyon el lett találva. Az én egy-másfél éves gépemmel (2.8 GHz Penta, 1 GB RAM, Nvidia 6600GT) a 1280ban, úgy hogy mindent bekapcsoltam szaggatás nélkül megyen. Gratula a készítõknek.

Összegzés: hangulatban verhetetlen a WOW, de úgy érzem, hogy ahhoz képest, hogy egy árva kukkot sem értettem a játékból, nagyon megszerette magát velem. Angolul halálos lesz 😉.

Fél óra tapasztalatait írtam le 😉 Persze ezek nagy részét már olvastam, de akkor is jó volt látni, s megnyugodni, hogy tényleg benne van a játékban, mindaz amit írtak.

ScarY MAN
igyvan...en mar le is szedtem a geprol a jatekot mert csak a szivem faj hogy nem ertek semmit xD

...

Hello csapat
Uhh de szép a game.....
nagyon gyorsan lejött,gyors uppgrade,angolositas innen:-))
nagyon tetszik,csak lehetne teljesen angol,mert igy nem erdemes elkezdeni:-((

SZijjjja Zszso
elindult a game?
honnan érdemes letölteni?