Perfect World (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/
Addig majálon vagyok énis angolositással.
http://www.spore.com/view/profile/Venompapa
Még egy kérdés,mer nincsen magyar chat:Mi az a Greengrass és hol lehet szerezni?
Be Positive! MMO GAMER
Van egy qestem(elf vok,dark😄,a karinevem:Fala'Ur),hogy valami ajándékot kell vinni egy guardnak feather city-be.Az ajándék az,hogy megölsz tiz szörnyet valahol sword city környékén.
A kérdésem:mik azok a szörnyek,hogy néznek ki,és hol vannak?Egyszerüen nem találom öket!
Elöre is kösz!
Be Positive! MMO GAMER
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Amugy az Hun oldalon hol találhato meg a milyen PW verziok vannak és pecselés menü?
Be Positive! MMO GAMER
A linkeket lecseréltem, letöröltem a fölös angolosításokat.
Köszönöm szépen a visszajelzést! (nyugodtan jelezd legközelebb az oldalon keresztül - "hibás link bejelentése")
Crassus:
itt nekem a MediaFire (www.mediafire.com) alatti linkcsoport muzsikált a legjobban. (MY kínai verzió)
Aion:
Európai klinsrõl valymi keveset tudni. Amit elõre látunk az a maláj angol verzió. Július-Augusztusra tehetõ az OB. Garázdálkodj egy picit a Perfect World - Hungarian Scene oldalán, a fórumon is 😉.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Be Positive! MMO GAMER
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Nem ir senki?
Van valami hir?
Mindenki nyaralni ment?
Kijött már az europai?
Be Positive! MMO GAMER
Pontosabban ezt irja :'(
Légyszives segitsetek.
én nekem csak az kell!
A tv- és mozireklámokáltal megcélzott vásárlóközönség(vagyis mindenki) szünet nélkül izzad, mindig korpás a haja, folyamatosan menstruál, magát állandóan leeszi, és folyton vízköves a mosógépe.
Magyarosítást? LOL. Angolosítás van, gagyi verzsön (azaz a játék 95% továbbra is kínai). Az oldalon fent találod azt is.
Ajánlom figyelmedbe a következõ cikkeket:
Kínai kliens letöltése, pecselés
Milyen PW verziók léteznek?
Továbbá
Bal menü > Információk > GYIK
Bármi kérdést, észrevételt, építõjellegû kritikát szívesen várunk!
Üdv a csapatban! 😉
egy magyarosítást kérhetek mert ami a #164-ben van az az elsõ második és a harmadik asszem ezek nemjól tölti le!
A tv- és mozireklámokáltal megcélzott vásárlóközönség(vagyis mindenki) szünet nélkül izzad, mindig korpás a haja, folyamatosan menstruál, magát állandóan leeszi, és folyton vízköves a mosógépe.
...
(az utorrentes jó csak az 4nap és 2 orát ir ki és az kicsit sok)
PerfectWorld.extra.hu
csekkoljátok le: PerfectWorld.extra.hu - FAQ
Vannak kisebb problémák, továbbá a forrás szöveg angolja se volt a legtökéletesebb így elég küzdõs volt, node kész ...
EvolutiON:
lecseréltem az általam feltöltött peccst a Tiedre. Ráadásul feltettem az extra-ra így rohadt gyorsan lejön. Köszi!
Ha gondolod a szomorú hírt is beküldheted, amint tudom kiteszem. (vagy ha nincs hozzá kedved, kiteszem én ...)
- Yes there is a complete marriage system integrated. Both will have online notice,have xxx's wife/husband title,and have about 2 special skills, more lovers cloths and driving pets!"
Ha hihetünk a forrásnak, akkor lehet benne házasodni.
Gyerek? Nem Sims ez 😊. Itt nincs pénzed arra, hogy felbérelj egy gólyát 😊. Csinálj gyereket IRL, aztán regisztráld be, és TADAMMMMM kész a virtuális gyerek is 😉.
Amúgy megpróbálok ráállni, és összegyûjtöm a neten található sok-sok FAQt, s felnyomom az
perfectworld.extra.hu-ra. Így angolul nem annyira értõk is egy remek összképet kaphatnak a játékban rejlõ dolgokról.
Amugy ZsoZso nekem is pont olyan gépem van😄örülök hogy menni fog😄!
Be Positive! MMO GAMER
"As mentioned, we don't have a concrete date and I'm not really keen on disappointing you guys by giving an unrealistic date. There's still tonnes of translations to be done and then some QC after that. As you know, translating Chinese to English is a real headbanger especially when it involves stuff liky mythology, fantasy...etc...etc."
Magyarul:
"Ahogy már említettem nincs pontos dátumunk a megjelenéssel kapcsolatban és nem akarok csalódást okozni nektek srácok azzal, h egy nem valós megjelenési dátumot mondok. Rengeteg fordítás van még hátra. Tudjátok, kínairól angolra történõ fordítás nagyon nehéz, fõleg amikor mitológiával, stb-vel kapcsolatos dolgokról van szó."
Szal sztem legjobb esetben is min 2 hónap mire lesz cb :S.
Kasztok (is) kicsit problémásak. Találnom kell nekik jó neveket, aztán úgy felvésni. Kérlek véleményezzétek (itt vagy ott). Köszike.
...
Magasságot nem mértem 😊) LOL. Ez nem jutott SZMbe, de most hogy mondod, lehet megnézem majd 😉
No, elsõ próba után azt kell mondjam, nem semmi.
Egy kis WOW vs PW, ZsZso szemszögébõl:
WOWnál sokkal részletesebb minden, itt a térképen nagyon érzõdik, hogy némely részek csak le vannak generálva. NEm tudom máshogy megfogalmazni ... WOWnál azt éreztem, hogy mindent kézzel csináltak, míg itt (lehet épp a nagy terep miatt) mintha a városok között minden generált lenne. Pár random virág, random szörny.
Irányítás - Az irányítás tetszik. Amolyan WOWos 😊 (WASDolhatunk). Repülés királyság! 😉 - volt egy kérdés, hogy kell szállni - van egy olyan menüpont, ahol van egy csomó zöld ikon, na ott van egy olyan, ahol szárnyak vannak. Arra kettõ katt, s már szállsz is. A repülés alatt bizonyos repkedõ pontokból gazdálkodhatsz, azaz ahogy elemelkedett lábad/tappancsod a földtõl ez az érték folyamatosan csökken, majd ha 0hoz érsz landoslásra leszel kényszerítve. Kár, hogy ilyen lassú vagy miközben repülsz 😞. Szinte lassabb mintha mennél.
Láttam szedhetõ növényeket, "kapálható" köveket ... szal' nem rossz.
Stats - Statokat mi tehetjük fel a karinkra, nem úgy mint WOWban. Ez szerintem szuper, mert így még egyedibb karakterek lehetnek.
Ruhák ... hát, mikor megláttam a játékban lévõ ruhákat, leesett az állam. Hihetetlen mennyire kidolgozottak, mennyire részletesek. Ha felveszel egy csizmát, megváltozik a csizmád a karaktereden is, nem úgy mint sok más gagyi MMORPGben.
Hangulat - eddig nem ragadott magával, de szerintem jön az magától 😊.
Városok - egy várost láttam eddig. Szép! A WOW után csak azt hiányolom, hogy a város itt a következõ: pusztán egy csomó épület. Bár lehet még nem voltam nagy városban. 😊
Skillek - sajna nem jöttem rá hogy mûködhet a dolog 😊, nem adom fel 😉.
SysReq - követelmény. Azt kell hogy mondjam, nagyon el lett találva. Az én egy-másfél éves gépemmel (2.8 GHz Penta, 1 GB RAM, Nvidia 6600GT) a 1280ban, úgy hogy mindent bekapcsoltam szaggatás nélkül megyen. Gratula a készítõknek.
Összegzés: hangulatban verhetetlen a WOW, de úgy érzem, hogy ahhoz képest, hogy egy árva kukkot sem értettem a játékból, nagyon megszerette magát velem. Angolul halálos lesz 😉.
Fél óra tapasztalatait írtam le 😉 Persze ezek nagy részét már olvastam, de akkor is jó volt látni, s megnyugodni, hogy tényleg benne van a játékban, mindaz amit írtak.
...
Uhh de szép a game.....
nagyon gyorsan lejött,gyors uppgrade,angolositas innen:-))
nagyon tetszik,csak lehetne teljesen angol,mert igy nem erdemes elkezdeni:-((
elindult a game?
honnan érdemes letölteni?