1447
-
thegon16 #447 Sziasztok!
Nah ezt meglesem magamnak!
ha jobblesz mint a gamehazes akkor jáccok vele és akkor majd kellene guild^^
-
#446 Én is válaszoltam:) -
#445 A másik fórumban már válaszoltam :)
A választott szerver: ORACLE -
#444 Baj van!
Letöltöttem a CB klienst,de nincs benne semmi exe fájl,nem lehet mivel elinditani!!Ez most mitöl van? -
#443 Jajj akkor azt nekem uzsgyi le kell tőteni xD
Amúgy kösz a dicséretet:) -
#442 OFF:
őszintén meghajlok előtted ... rég nem láttam ilyet fórumon
ON:
Tombi, így igaz ... a CB kliens jó lesz, csak egy peccs kell hozzá. (kíváncsi leszek mennyi idő alatt fogja letölteni :D) -
#441 már most is le lehet szedni cb kliens jo lesz ugytom, max a pöcsöt kell leszedni hozzá -
#440 EZAZEZEAZEZAZEZAZEZAZEZAZEZAZEZAZEZSAZZZ!!!!
Mondjuk elötte még le kell tölteni....:) -
#439 Azt hiszem félreértetted a commentem....mind1 nem akarok vitába keveredni.....sztem legyen peace -
#438 Gyors vagy EvolutioN, épp most akartam írni :) -
Evoluti0N #437 Na fiúk, lányok kitűzték az OB kezdetének időpontját. A mi időnk szerint november 22-én (azaz holnap)hajnali 4:30-tól játszhatunk immáron a 2 hivatalos szerver egyikén. KLIKK -
#436 Áhh jólvan :). Csak felkaptam a fejem :) -
#435 tudom hog ynem az...meg nem letezik...meg hogy rajongoi...de azert fuhh..nah :D -
#434 azért van ".." jelbe xD ... szal érted xD vehetjük annak xD -
#433 Létezik hivatalos magyar oldal?! -
#432 Csak a priest és az archer tud alapból szállni. Ők a wing fajt képviselik, akik születésük óta rendelkeznek szárnyakkal. A többi kaszt/faj a játék során tehet majd szert eme képességre (állatok, vagy eszközök segítségével szelhetik az égbolt óceánjait) -
#431 sztem gondolt azokra akik nem nezik a "hivatalos magyar pw oldalt" ... -
shader00 #430 -
Nobel #429 megvan a patch... letöltik a teszt szerverre, és "HA" minden okés, nincs nagyobb hiba, 20-21-én bejelentés OB-vel kapcsolatban. -
thegon16 #428 Noob vagy te... Magad nevében beszélj attól hogy teneked nincs magánéleted másnak had legyen már... -
shader00 #427 itt minden kaszt alapbol tud repulni vagy a szarnyakat kulon meg kell venni ? -
shader00 #426 akkor majd soha
-
#425 when it's ready -
shader00 #424 kb mikor lesz szerver? Majd jövöre ? -
#423 De persze lehet hogy megváltozik a véleményem.....majd meglátjuk mint és hogy lesz... -
#422 Lol bazze ha ekkora noob vagy hogy nincs türelmed fejlödni menj is a francba....nem mondom,hogy hip-hop és már 110-es vagy,én se tudok olyan sokat játszani vele,de valszeg megpróbálok minnél gyorsabban fejlödni....nekem valahogy nem csak akkor fun ha high-lvl mindencucc szupermen vagyok....pff
1 év alatt csak max leszek valahogy xD -
#421 Két kérdés:
1.Mikor lesz MY-EN??????
2.Tudtátok hogy a PW készítőinek van több másik játékuk is?Pl.Zhu Xian Online...nagyon hasonlo PW-hez nem tom hol jött ki eddig de nem látszik olyan rossznak.Én vmi olyat is hallottam,hogy majd valamikor a PW-t és a Zhu Xian-t összeakják,és így 1 super deformeg PW-t kapnak,ami tök zsír lesz.De ez nem tom mikor és hogy lesz.Tud valaki valamit erröl??Mer nem nagyon vagyok képben.... -
#420 olvasgass vissza... vagy ott az a link...pw hun scene ... katt rá... -
shader00 #419 help plz -
shader00 #418 helo
nemtudja valakimivan a pw serokkal ?
leszetem az angol open beta klienst, feltettem, pecselte magát, elinditom
és azt írja ki hogy nem talál szervert :/
ezt a klienst szedtem le és itt regeltem :
pw -
#417 Én kb a sz össszes free mmo-t kipróbáltam már de mindíg sro-hoz jutok vissza :) asse jó de jobb mint a többi:) -
thegon16 #416 Hát nagyot csalódtam PWben... Nem lesz jobb a fejlődés mint a silkroadnak sőt még roszabb lesz... meg ahogy ütnek az emberep... Pff...
Hát én biztos nem fogok vele játszani ha ilyen szar lesz... 4xes szerveren sem lehet rendesen fejlődni... akkor a simán hogy lehet majd... -
#415 Én meg ajánlom az Angol verziót a gamehaze tört szerverén:D -
Gyrmur #414 Javaslom a kisebb ping -ű server -t. -
Nobel #413 kipróbálgattam a kasztokat, arra jó volt, előtte nem játszottam, de érezni, hogy a játékélmény nem az igazi.
itt az emberek általában melyik szerverre mennek majd? oracle vagy delphi?
sajna el sem tudom dönteni, hogy melyik kasztot válasszam.
-
#412 hát persze mert senki nem csinál semmi normális cucot mert mikora megbirná már tul nagy nyersanyag meg kevés .. de ez a szerver nem is arrol szol -
Nobel #411 ahogy láttam, már visszavettek a 4x-es xp-ből :) -
thegon16 #410 Hát csalódtam ebben a PWben... Megnéztem ezt a 4x(?)es szervert és hát elég szarul lehet fejlődni... -
#409 jah -
thegon16 #408 szal ah letöltöm a patchet tok is jáccani vele?