1447
  • thegon16
    Sziasztok!
    Nah ezt meglesem magamnak!
    ha jobblesz mint a gamehazes akkor jáccok vele és akkor majd kellene guild^^
  • TQ cheater
    Én is válaszoltam:)
  • ZsZso
    A másik fórumban már válaszoltam :)

A választott szerver: ORACLE
  • TQ cheater
    Baj van!
    Letöltöttem a CB klienst,de nincs benne semmi exe fájl,nem lehet mivel elinditani!!Ez most mitöl van?
  • TQ cheater
    Jajj akkor azt nekem uzsgyi le kell tőteni xD

Amúgy kösz a dicséretet:)
  • ZsZso
    OFF:
    őszintén meghajlok előtted ... rég nem láttam ilyet fórumon

ON:
    Tombi, így igaz ... a CB kliens jó lesz, csak egy peccs kell hozzá. (kíváncsi leszek mennyi idő alatt fogja letölteni :D)
  • Tombi
    már most is le lehet szedni cb kliens jo lesz ugytom, max a pöcsöt kell leszedni hozzá
  • TQ cheater
    EZAZEZEAZEZAZEZAZEZAZEZAZEZAZEZAZEZSAZZZ!!!!

Mondjuk elötte még le kell tölteni....:)
  • TQ cheater
    Azt hiszem félreértetted a commentem....mind1 nem akarok vitába keveredni.....sztem legyen peace
  • ZsZso
    Gyors vagy EvolutioN, épp most akartam írni :)
  • Evoluti0N
    Na fiúk, lányok kitűzték az OB kezdetének időpontját. A mi időnk szerint november 22-én (azaz holnap)hajnali 4:30-tól játszhatunk immáron a 2 hivatalos szerver egyikén. KLIKK
  • ZsZso
    Áhh jólvan :). Csak felkaptam a fejem :)
  • ScarY MAN
    tudom hog ynem az...meg nem letezik...meg hogy rajongoi...de azert fuhh..nah :D
  • ScarY MAN
    azért van ".." jelbe xD ... szal érted xD vehetjük annak xD
  • ZsZso
    Létezik hivatalos magyar oldal?!
  • ZsZso
    Csak a priest és az archer tud alapból szállni. Ők a wing fajt képviselik, akik születésük óta rendelkeznek szárnyakkal. A többi kaszt/faj a játék során tehet majd szert eme képességre (állatok, vagy eszközök segítségével szelhetik az égbolt óceánjait)
  • ScarY MAN
    sztem gondolt azokra akik nem nezik a "hivatalos magyar pw oldalt" ...
  • shader00
  • Nobel
    megvan a patch... letöltik a teszt szerverre, és "HA" minden okés, nincs nagyobb hiba, 20-21-én bejelentés OB-vel kapcsolatban.
  • thegon16
    Noob vagy te... Magad nevében beszélj attól hogy teneked nincs magánéleted másnak had legyen már...
  • shader00
    itt minden kaszt alapbol tud repulni vagy a szarnyakat kulon meg kell venni ?
  • shader00
    akkor majd soha
  • Arthas
    when it's ready
  • shader00
    kb mikor lesz szerver? Majd jövöre ?
  • TQ cheater
    De persze lehet hogy megváltozik a véleményem.....majd meglátjuk mint és hogy lesz...
  • TQ cheater
    Lol bazze ha ekkora noob vagy hogy nincs türelmed fejlödni menj is a francba....nem mondom,hogy hip-hop és már 110-es vagy,én se tudok olyan sokat játszani vele,de valszeg megpróbálok minnél gyorsabban fejlödni....nekem valahogy nem csak akkor fun ha high-lvl mindencucc szupermen vagyok....pff
    1 év alatt csak max leszek valahogy xD
  • TQ cheater
    Két kérdés:
    1.Mikor lesz MY-EN??????
    2.Tudtátok hogy a PW készítőinek van több másik játékuk is?Pl.Zhu Xian Online...nagyon hasonlo PW-hez nem tom hol jött ki eddig de nem látszik olyan rossznak.Én vmi olyat is hallottam,hogy majd valamikor a PW-t és a Zhu Xian-t összeakják,és így 1 super deformeg PW-t kapnak,ami tök zsír lesz.De ez nem tom mikor és hogy lesz.Tud valaki valamit erröl??Mer nem nagyon vagyok képben....
  • ScarY MAN
    olvasgass vissza... vagy ott az a link...pw hun scene ... katt rá...
  • shader00
    help plz
  • shader00
    helo
    nemtudja valakimivan a pw serokkal ?
    leszetem az angol open beta klienst, feltettem, pecselte magát, elinditom
    és azt írja ki hogy nem talál szervert :/
    ezt a klienst szedtem le és itt regeltem :

pw
  • Gubberx
    Én kb a sz össszes free mmo-t kipróbáltam már de mindíg sro-hoz jutok vissza :) asse jó de jobb mint a többi:)
  • thegon16
    Hát nagyot csalódtam PWben... Nem lesz jobb a fejlődés mint a silkroadnak sőt még roszabb lesz... meg ahogy ütnek az emberep... Pff...
    Hát én biztos nem fogok vele játszani ha ilyen szar lesz... 4xes szerveren sem lehet rendesen fejlődni... akkor a simán hogy lehet majd...
  • Anthraxus
    Én meg ajánlom az Angol verziót a gamehaze tört szerverén:D
  • Gyrmur
    Javaslom a kisebb ping -ű server -t.
  • Nobel
    kipróbálgattam a kasztokat, arra jó volt, előtte nem játszottam, de érezni, hogy a játékélmény nem az igazi.

itt az emberek általában melyik szerverre mennek majd? oracle vagy delphi?

sajna el sem tudom dönteni, hogy melyik kasztot válasszam.

• HencStein
    hát persze mert senki nem csinál semmi normális cucot mert mikora megbirná már tul nagy nyersanyag meg kevés .. de ez a szerver nem is arrol szol
  • Nobel
    ahogy láttam, már visszavettek a 4x-es xp-ből :)
  • thegon16
    Hát csalódtam ebben a PWben... Megnéztem ezt a 4x(?)es szervert és hát elég szarul lehet fejlődni...
  • HencStein
    jah
  • thegon16
    szal ah letöltöm a patchet tok is jáccani vele?