1447
  • Sorius
    Hátha pap akkor sztem int-re rakj, másra csak annyit amennyi fegyverhez vagy ruhához kell de inkább kérdezd a pro-kat :D
    Oracle-on van már azthiszem 3-4 magyar klán. Mernék más klánt ajánlani mint azt amibe benne vagyok? :D Én a Mythos-ba vagyok, de ott van a NoMads is meg még van másik magyar klán is csak annak nem tudom a nevét.
  • yesss
    hello ma kezdtem a gamet az oracolon egy papot vagyis asziszem egy papot. tudnátok segiteni a stat pont elosztásban meg klán keresésben előre is köszi
  • Tombi
    Nekem es sokaknak viszont müködött, szóval nálad lehet valami egyedi ütközés:/
  • Venom
    Hát én ezt korábban már telepítettem. Szóval ez nem működik. Na mindegy játszok ablakosban :)
    Közben rájöttem hogy ingame vissza tudom tolni a felbontást nagyobbra.
  • Tombi
    van megoldás, a kinai karakterkészletet kell telepiteni es ehhez windows sp2-es lemez szükséges. Utána müködni fog az alt+tab rendesen.
  • Ryleh
    igen...ha tálcára teszed..itána nem tudsz visszalépni....sajnos...
    én is a feladatkezelőben szakitom meg..aztán ujrainditom.
  • Venom
    Hali. A játékot nemlehet valami módon akkora felbontásba kényszeríteni ablakos módba mint a desktopom felbontása?
    A másik kérdés hogy másnak sem bir rendesen visszalépni a játékba alt+tab használatánál?
  • Sorius
    Sztem is Oracle, én is úgy olvastam. De biztos vannak Delphi-n is.
  • Ryleh
    Köszi...amugy melyik szervert preferálják a magyarok?...azt olvastam,hogy az Oracle-t...
  • Sorius
    A kapu tetején vhol van 1 doboz azt kell kinyitni, és a cuccot visszavinni az öregnek. De játékba meg tudom mutatni. Holnap délután leszek már csak ha gondolod keress meg. Játékba is ezen a néven találsz meg.
  • Ryleh
    human magic...Elder küldije érdekelne..azaz a megoldása...
    -First rty to jump.......időlimites...és más küldit nem ad...nem tudom hol keressem a kapunál..amit kér.....

(amugy (Oracle server).. honfitársaim semmire sem reagálnak...azaz a trade megy 1000 rel....info,egyéb...segitségkérés.....nos hadjuk...LOL::(((((

más játékokban megszoktam az egymás segitését,stb...
  • ScarY MAN
    abszolut xD :D ... am tenyleg :P
  • Madmano
    Szasztok.Régebben Silkeztem,aztán Cabaloztam.Érdemes ezek után letőltenem ezt a játékot?
  • ZsZso
    Egyelőre még csak Winges verziója van meg, de ettől a questtől kezdve (lvl5től) lehet production skilleket tanulni. Leírás a kapcsolódó questnél:
    Learn Production Skill (Wing)
  • Ryleh
    #472...közben meglett a megoldás..de ala Lineage2...elkezdet könyveket keresni a skillekhez,stb....sorry...:))))))))
  • Ryleh
    tesztelem a kasztokat...
    Human magic...lvl 6.os már,és elvileg a skill tree-n ott van ,hogy már meg lehet szerezni uj skilleket?...kitől,ill hol?..
    A produkcios skilleket már begyüjtöttem....trainer,vagy kveszt adja?...
    thx:)...jatekban kerdeztem..de cartak reám:))
  • fadi
    Nyomsz egy E betűt, és a trade mellett ott van a set stall, vagy vmi ilyesmi, és ott kiválasztod a cuccokat, az árukat, a bábu nevét, oszt hadszójjon! :)
  • Ryleh
    köszönöm!!:)
  • Sorius
    1-re a válasz a "bányászcsákánnyal" tudsz növényt is szedni, fát stb-t
    2-ra nem tudom mert nem szoktam árulni :D
  • Ryleh
    két kérdésem volna (most:))...
    1.probáltam eszközt beszerezni a pharmacy képességemhez...hogy tudjak növényeket szedni..probáltam kereskedőknék is,de max egy bányászcsákány volt:))..tehát hol van metszőolló??:))))
    a második kérdésem:mikor,ill hogyan tudok kiettni "bábot" ahhoz,hogy felesleges unikum dolgaimat áruba bocsájtsam a főtéren,stb?...köszi:))
  • Sorius
    Hát most így pontosan megnem mondanám mitől villog. Egyébként majd nem lesznek annyira "békések" a lények. Én most voltam instázni a klánnal, hááát nem volt semmi, de a mobok se voltak éppen békések :D
  • ScarY MAN
    azert vannak nagyon komoly mobok amik mellett elmesz es futhatsz ha nem halsz meg egybol :D xD
    am nemtom...a kerdesre a valaszt :D :P
  • Ryleh
    Teccik a game....(az nem hogy bizonyos kasztok csak női,ill.férfikaraktarekhez vannak kötve).
    amikor pirosan villog az avatarom képe...holott max az életerőm az miért van?...aktiv kveszt nincs,támadni nem támadnak....hmm?:))
    emellett az a fura..hogy tök "békések" a lények...nem kell parázni ,hogy betámadnak,stb....(legalábbis eddig nem vettem észrekomolyabban ilyet.
    (HunMirmur név alatt vagyok)
  • Sorius
    Nem tudom melyikről jön le leggyorsabban. Én azért szedtem torrent-ről mert 2x is beszart a flashget és kezdhettem előről a letöltést :D
  • ScarY MAN
    ez az a link v ahonnan full sebesseggel jon lefele? remelem :P :D
  • Sorius
    Én is citromail-esre regeltem azzal nem volt gond.
  • Sorius
    Itt van ez vagy ez. De én torrent-ről szedtem le annak a linkje meg ez
  • Ryleh
    a postám volt a hunyó...a tvn.hu...azaz gyorsba egy citromailos postafiokot nyitottam,regeltem erre a mailcimre..és lám...láccik a kod,aktiv lett én meg már nyomtam is a játékot 10 percre rá:)))
    de köszönöm a segitséget:))
  • ScarY MAN
    hi!
    megtudnatok mondani azt a direct linket ahonnan lelehet szedni a jatekot?...regi oldalon megvolt...az uj meg nem akar bejonni :)
    előre is köszi
  • Sorius
    Jah meg ebben a levélben kaptál egy Activation Code-ot is, ha megnyitod a linket majd tudod hogy hova kell bemásolni.
  • Sorius
    Az activation link-et kell meg nyitnod és akkor azthiszem ennyi. Bár most hogy így ezt belinkelted lehet hogy már valaki megtette :D
  • Ryleh
    Hmmm...regről jött értesitésem...ok...aktiválokodrol elöször semmi...request..aztán jött egy levél amiben ki van pontozva a kod helye...ez vmi hiba?

"You have received this e-mail because you have registered a new account at Cubizone (http://www.cubizone.com) and an activation code has sent to your registered e-mail address for you to activate your new account.

Below is the activation link for your Cubizone.com registration:
    http://www.cubizone.com/global/account_activation.asp?lang=eng&residential=ryleh01&keytoplay=&pigeonby=ryleh@tvn.hu
    Alternatively, you can go to http://www.cubizone.com/global/account_activation.asp and enter the requested data including the Activation Code given below:
    Cubizone Activation Code:
    The Activation Code is case sensitive. You can only login your account upon completing this account activation.

以下是您Cubizone.com的账号启动连接:
    http://www.cubizone.com/global/account_activation.asp?lang=chs&residential=ryleh01&keytoplay=&pigeonby=ryleh@tvn.hu
    您也可以到http://www.cubizone.com/global/account_activation.asp手动输入账号启动资料,包括以下的启动码:
    Cubizone 启动码:
    请必分清启动码的大小写. 一旦启动账号之后,您就能登入Cubizone.com ""

Sry a forumnak,hogy ilyeneket beszurok...kérem ha zavaro akkor moderálják ki majd a bejegyzéssemet...köszi(a segitéget is)
  • Ryleh
    Köszönöm!!!:)
  • Sorius
    Regisztráció.
  • Ryleh
    hali....nem találom a regisztrácio helyét..modját..(kerestem,más gaméknál eddig nem volt gáz...)
    addig nem is akarom a klienst feltelepiteni...
    Köszi a segitséget.
  • Tony Corleone
    egy kérdésem lenne :

A Beast faj hány lvl-től tud átváltozni? és melyik skillel? köszi előre is
  • ScarY MAN
    nagyonkomolylett az uj oldal :))))
  • Gyrmur
    Valami olyan van hogy 4-4 IP -t cserélgetnek a 2 server -hez. Ahogy Zso mondta, én is fixen beírtam 1-1 IP -t a 2 serverhez és azóta mindig online vannak és nem rugnak ki.

Persze ha eltünnek a karik,serverek, akkor megint meg kell nézni, hogy a nevek milyen IP -hez tartoznak, mert pl tegnap is változtattak.
  • HencStein
    Most tényleg nem megy a szervert vagy nálam van valami gond? (nem dns probléma azt mrá megnéztem)
  • ZsZso
    Sokaknak nem mennek a szerverek. DNS probléma van ... ha nem akarjátok nagyon szétbuherálni a gépet, akkor íme a megoldás