1447
-
Sorius #487 Hátha pap akkor sztem int-re rakj, másra csak annyit amennyi fegyverhez vagy ruhához kell de inkább kérdezd a pro-kat :D
Oracle-on van már azthiszem 3-4 magyar klán. Mernék más klánt ajánlani mint azt amibe benne vagyok? :D Én a Mythos-ba vagyok, de ott van a NoMads is meg még van másik magyar klán is csak annak nem tudom a nevét. -
#486 hello ma kezdtem a gamet az oracolon egy papot vagyis asziszem egy papot. tudnátok segiteni a stat pont elosztásban meg klán keresésben előre is köszi -
#485 Nekem es sokaknak viszont müködött, szóval nálad lehet valami egyedi ütközés:/ -
#484 Hát én ezt korábban már telepítettem. Szóval ez nem működik. Na mindegy játszok ablakosban :)
Közben rájöttem hogy ingame vissza tudom tolni a felbontást nagyobbra. -
#483 van megoldás, a kinai karakterkészletet kell telepiteni es ehhez windows sp2-es lemez szükséges. Utána müködni fog az alt+tab rendesen. -
#482 igen...ha tálcára teszed..itána nem tudsz visszalépni....sajnos...
én is a feladatkezelőben szakitom meg..aztán ujrainditom. -
#481 Hali. A játékot nemlehet valami módon akkora felbontásba kényszeríteni ablakos módba mint a desktopom felbontása?
A másik kérdés hogy másnak sem bir rendesen visszalépni a játékba alt+tab használatánál?
-
Sorius #480 Sztem is Oracle, én is úgy olvastam. De biztos vannak Delphi-n is. -
#479 Köszi...amugy melyik szervert preferálják a magyarok?...azt olvastam,hogy az Oracle-t... -
Sorius #478 A kapu tetején vhol van 1 doboz azt kell kinyitni, és a cuccot visszavinni az öregnek. De játékba meg tudom mutatni. Holnap délután leszek már csak ha gondolod keress meg. Játékba is ezen a néven találsz meg. -
#477 human magic...Elder küldije érdekelne..azaz a megoldása...
-First rty to jump.......időlimites...és más küldit nem ad...nem tudom hol keressem a kapunál..amit kér.....
(amugy (Oracle server).. honfitársaim semmire sem reagálnak...azaz a trade megy 1000 rel....info,egyéb...segitségkérés.....nos hadjuk...LOL::(((((
más játékokban megszoktam az egymás segitését,stb... -
#476 abszolut xD :D ... am tenyleg :P -
Madmano #475 Szasztok.Régebben Silkeztem,aztán Cabaloztam.Érdemes ezek után letőltenem ezt a játékot? -
#474 Egyelőre még csak Winges verziója van meg, de ettől a questtől kezdve (lvl5től) lehet production skilleket tanulni. Leírás a kapcsolódó questnél:
Learn Production Skill (Wing) -
#473 #472...közben meglett a megoldás..de ala Lineage2...elkezdet könyveket keresni a skillekhez,stb....sorry...:)))))))) -
#472 tesztelem a kasztokat...
Human magic...lvl 6.os már,és elvileg a skill tree-n ott van ,hogy már meg lehet szerezni uj skilleket?...kitől,ill hol?..
A produkcios skilleket már begyüjtöttem....trainer,vagy kveszt adja?...
thx:)...jatekban kerdeztem..de cartak reám:)) -
fadi #471 Nyomsz egy E betűt, és a trade mellett ott van a set stall, vagy vmi ilyesmi, és ott kiválasztod a cuccokat, az árukat, a bábu nevét, oszt hadszójjon! :) -
#470 köszönöm!!:) -
Sorius #469 1-re a válasz a "bányászcsákánnyal" tudsz növényt is szedni, fát stb-t
2-ra nem tudom mert nem szoktam árulni :D -
#468 két kérdésem volna (most:))...
1.probáltam eszközt beszerezni a pharmacy képességemhez...hogy tudjak növényeket szedni..probáltam kereskedőknék is,de max egy bányászcsákány volt:))..tehát hol van metszőolló??:))))
a második kérdésem:mikor,ill hogyan tudok kiettni "bábot" ahhoz,hogy felesleges unikum dolgaimat áruba bocsájtsam a főtéren,stb?...köszi:)) -
Sorius #467 Hát most így pontosan megnem mondanám mitől villog. Egyébként majd nem lesznek annyira "békések" a lények. Én most voltam instázni a klánnal, hááát nem volt semmi, de a mobok se voltak éppen békések :D -
#466 azert vannak nagyon komoly mobok amik mellett elmesz es futhatsz ha nem halsz meg egybol :D xD
am nemtom...a kerdesre a valaszt :D :P -
#465 Teccik a game....(az nem hogy bizonyos kasztok csak női,ill.férfikaraktarekhez vannak kötve).
amikor pirosan villog az avatarom képe...holott max az életerőm az miért van?...aktiv kveszt nincs,támadni nem támadnak....hmm?:))
emellett az a fura..hogy tök "békések" a lények...nem kell parázni ,hogy betámadnak,stb....(legalábbis eddig nem vettem észrekomolyabban ilyet.
(HunMirmur név alatt vagyok) -
Sorius #464 Nem tudom melyikről jön le leggyorsabban. Én azért szedtem torrent-ről mert 2x is beszart a flashget és kezdhettem előről a letöltést :D -
#463 ez az a link v ahonnan full sebesseggel jon lefele? remelem :P :D -
Sorius #462 Én is citromail-esre regeltem azzal nem volt gond. -
Sorius #461 Itt van ez vagy ez. De én torrent-ről szedtem le annak a linkje meg ez -
#460 a postám volt a hunyó...a tvn.hu...azaz gyorsba egy citromailos postafiokot nyitottam,regeltem erre a mailcimre..és lám...láccik a kod,aktiv lett én meg már nyomtam is a játékot 10 percre rá:)))
de köszönöm a segitséget:))
-
#459 hi!
megtudnatok mondani azt a direct linket ahonnan lelehet szedni a jatekot?...regi oldalon megvolt...az uj meg nem akar bejonni :)
előre is köszi -
Sorius #458 Jah meg ebben a levélben kaptál egy Activation Code-ot is, ha megnyitod a linket majd tudod hogy hova kell bemásolni. -
Sorius #457 Az activation link-et kell meg nyitnod és akkor azthiszem ennyi. Bár most hogy így ezt belinkelted lehet hogy már valaki megtette :D -
#456 Hmmm...regről jött értesitésem...ok...aktiválokodrol elöször semmi...request..aztán jött egy levél amiben ki van pontozva a kod helye...ez vmi hiba?
"You have received this e-mail because you have registered a new account at Cubizone (http://www.cubizone.com) and an activation code has sent to your registered e-mail address for you to activate your new account.
Below is the activation link for your Cubizone.com registration:
http://www.cubizone.com/global/account_activation.asp?lang=eng&residential=ryleh01&keytoplay=&pigeonby=ryleh@tvn.hu
Alternatively, you can go to http://www.cubizone.com/global/account_activation.asp and enter the requested data including the Activation Code given below:
Cubizone Activation Code:
The Activation Code is case sensitive. You can only login your account upon completing this account activation.
以下是您Cubizone.com的账号启动连接:
http://www.cubizone.com/global/account_activation.asp?lang=chs&residential=ryleh01&keytoplay=&pigeonby=ryleh@tvn.hu
您也可以到http://www.cubizone.com/global/account_activation.asp手动输入账号启动资料,包括以下的启动码:
Cubizone 启动码:
请必分清启动码的大小写. 一旦启动账号之后,您就能登入Cubizone.com ""
Sry a forumnak,hogy ilyeneket beszurok...kérem ha zavaro akkor moderálják ki majd a bejegyzéssemet...köszi(a segitéget is) -
#455 Köszönöm!!!:) -
Sorius #454 Regisztráció. -
#453 hali....nem találom a regisztrácio helyét..modját..(kerestem,más gaméknál eddig nem volt gáz...)
addig nem is akarom a klienst feltelepiteni...
Köszi a segitséget. -
Tony Corleone #452 egy kérdésem lenne :
A Beast faj hány lvl-től tud átváltozni? és melyik skillel? köszi előre is -
#451 nagyonkomolylett az uj oldal :)))) -
Gyrmur #450 Valami olyan van hogy 4-4 IP -t cserélgetnek a 2 server -hez. Ahogy Zso mondta, én is fixen beírtam 1-1 IP -t a 2 serverhez és azóta mindig online vannak és nem rugnak ki.
Persze ha eltünnek a karik,serverek, akkor megint meg kell nézni, hogy a nevek milyen IP -hez tartoznak, mert pl tegnap is változtattak. -
#449 Most tényleg nem megy a szervert vagy nálam van valami gond? (nem dns probléma azt mrá megnéztem) -
#448 Sokaknak nem mennek a szerverek. DNS probléma van ... ha nem akarjátok nagyon szétbuherálni a gépet, akkor íme a megoldás