1447
  • viktor9999
    hehe bocs és kösz :)
  • ScarY MAN
  • viktor9999
    Szevasztok nagyon nagyon szépen kérnék meg mindenkit hogy adjanak egy letöltő linket és ezt nem azért kérem mert lusta vagyok keresni, hanem azért mert egyszerüen vagy én vagyok BÉNA vagy rosszat irtam be a keresőbe vagy a google szart be.(inkább a legelső)Nah mindeggy előre is köszönöm nagyon!
  • ZsZso
    Feltöltöttem az oldalra mint 458 képet. Nézzétek meg ...
    PerfectWorld.extra.hu
  • Marcus_
    Perfect!Köszönjük!
  • ZsZso
    Na srácok, lefordítottam egy full FAQt. Ebben aztán van minden.
    csekkoljátok le: PerfectWorld.extra.hu - FAQ

Vannak kisebb problémák, továbbá a forrás szöveg angolja se volt a legtökéletesebb így elég küzdős volt, node kész ...

EvolutiON:
    lecseréltem az általam feltöltött peccst a Tiedre. Ráadásul feltettem az extra-ra így rohadt gyorsan lejön. Köszi!
    Ha gondolod a szomorú hírt is beküldheted, amint tudom kiteszem. (vagy ha nincs hozzá kedved, kiteszem én ...)
  • ZsZso
    "Is there a marriage system?
    - Yes there is a complete marriage system integrated. Both will have online notice,have xxx's wife/husband title,and have about 2 special skills, more lovers cloths and driving pets!"

Ha hihetünk a forrásnak, akkor lehet benne házasodni.

Gyerek? Nem Sims ez :). Itt nincs pénzed arra, hogy felbérelj egy gólyát :). Csinálj gyereket IRL, aztán regisztráld be, és TADAMMMMM kész a virtuális gyerek is ;).

Amúgy megpróbálok ráállni, és összegyűjtöm a neten található sok-sok FAQt, s felnyomom az
    perfectworld.extra.hu-ra. Így angolul nem annyira értők is egy remek összképet kaphatnak a játékban rejlő dolgokról.
  • ZsZso
    Tudnám a mi a túrót kell fordítani rajta, ha a Fülöp szigeteken már angol verzió megy ... csak én vagyok ilyen süket? ;(
  • ZsZso
    Nekem csökkent a szállós pontom úgy is, mikor keresztülszeltem egy folyót. Na majd meglesem mégegyszer ...
  • TQ cheater
    Lehet házasodni?És gyereked lehet?
    Amugy ZsoZso nekem is pont olyan gépem van:Dörülök hogy menni fog:D!
  • Evoluti0N
    Nem akarok senkit se elszomorítani, de az egyik admin ezt írta:
    "As mentioned, we don't have a concrete date and I'm not really keen on disappointing you guys by giving an unrealistic date. There's still tonnes of translations to be done and then some QC after that. As you know, translating Chinese to English is a real headbanger especially when it involves stuff liky mythology, fantasy...etc...etc."
    Magyarul:
    "Ahogy már említettem nincs pontos dátumunk a megjelenéssel kapcsolatban és nem akarok csalódást okozni nektek srácok azzal, h egy nem valós megjelenési dátumot mondok. Rengeteg fordítás van még hátra. Tudjátok, kínairól angolra történő fordítás nagyon nehéz, főleg amikor mitológiával, stb-vel kapcsolatos dolgokról van szó."

Szal sztem legjobb esetben is min 2 hónap mire lesz cb :S.
  • Evoluti0N
    A "repkedő pontok" csak akkor kezdenek el fogyni ha repülés közben földön lévő ellenséget (mobot, playert) támadsz meg, egyébként a végtelenségig repülhetsz :). Kicsit bajos is lenne ha csak meghatározott ideig lehetne repülni, ugyanis néhány questet a levegőben kell megcsinálni és elég gáz lenne, ha időnként vissza kellene szállni a földre feltöltődni :).
  • ZsZso
    Ma kicsit szenvedtem egy weboldallal, hát ez lett belőle. Nézzétek meg! Üres még, a fontosabb dolgokat áttettem. Azt hiszem szükségszerű lesz egy ilyen oldal, ahhoz, hogy megtaláljuk majd egymást ebben a hatalmas világban ;).

Kasztok (is) kicsit problémásak. Találnom kell nekik jó neveket, aztán úgy felvésni. Kérlek véleményezzétek (itt vagy ott). Köszike.
  • ScarY MAN
    hat wing az alapbol tud repulni... a masik 2 fajnak kulonbozo repulo cuccuk van :D (kard, madarak es egyeb allatok) ..d e sztem ezeket meg kell venniuk :D ...am igen magasra fellehet repulni...en addig repultem amig nem lattam mar semmit xD ... de mar sajna letoroltem a jatekot...pedig talalkozhttunk volna benne xD
  • ZsZso
    Sztem mindenki tud.

Magasságot nem mértem :)) LOL. Ez nem jutott SZMbe, de most hogy mondod, lehet megnézem majd ;)
  • Marcus_
    Repülni minden class tud vagy csak a wing ill. ha igen valami állattal repültél vagy hogy?Milyen magasan lehetséges van e valami felső határa az emelkedésnek?
  • ZsZso
    Hi Vihar!

No, első próba után azt kell mondjam, nem semmi.

Egy kis WOW vs PW, ZsZso szemszögéből:

WOWnál sokkal részletesebb minden, itt a térképen nagyon érződik, hogy némely részek csak le vannak generálva. NEm tudom máshogy megfogalmazni ... WOWnál azt éreztem, hogy mindent kézzel csináltak, míg itt (lehet épp a nagy terep miatt) mintha a városok között minden generált lenne. Pár random virág, random szörny.
    Irányítás - Az irányítás tetszik. Amolyan WOWos :) (WASDolhatunk). Repülés királyság! ;) - volt egy kérdés, hogy kell szállni - van egy olyan menüpont, ahol van egy csomó zöld ikon, na ott van egy olyan, ahol szárnyak vannak. Arra kettő katt, s már szállsz is. A repülés alatt bizonyos repkedő pontokból gazdálkodhatsz, azaz ahogy elemelkedett lábad/tappancsod a földtől ez az érték folyamatosan csökken, majd ha 0hoz érsz landoslásra leszel kényszerítve. Kár, hogy ilyen lassú vagy miközben repülsz :(. Szinte lassabb mintha mennél.

Láttam szedhető növényeket, "kapálható" köveket ... szal' nem rossz.

Stats - Statokat mi tehetjük fel a karinkra, nem úgy mint WOWban. Ez szerintem szuper, mert így még egyedibb karakterek lehetnek.

Ruhák ... hát, mikor megláttam a játékban lévő ruhákat, leesett az állam. Hihetetlen mennyire kidolgozottak, mennyire részletesek. Ha felveszel egy csizmát, megváltozik a csizmád a karaktereden is, nem úgy mint sok más gagyi MMORPGben.

Hangulat - eddig nem ragadott magával, de szerintem jön az magától :).

Városok - egy várost láttam eddig. Szép! A WOW után csak azt hiányolom, hogy a város itt a következő: pusztán egy csomó épület. Bár lehet még nem voltam nagy városban. :)

Skillek - sajna nem jöttem rá hogy működhet a dolog :), nem adom fel ;).

SysReq - követelmény. Azt kell hogy mondjam, nagyon el lett találva. Az én egy-másfél éves gépemmel (2.8 GHz Penta, 1 GB RAM, Nvidia 6600GT) a 1280ban, úgy hogy mindent bekapcsoltam szaggatás nélkül megyen. Gratula a készítőknek.

Összegzés: hangulatban verhetetlen a WOW, de úgy érzem, hogy ahhoz képest, hogy egy árva kukkot sem értettem a játékból, nagyon megszerette magát velem. Angolul halálos lesz ;).

Fél óra tapasztalatait írtam le ;) Persze ezek nagy részét már olvastam, de akkor is jó volt látni, s megnyugodni, hogy tényleg benne van a játékban, mindaz amit írtak.
  • ScarY MAN
    igyvan...en mar le is szedtem a geprol a jatekot mert csak a szivem faj hogy nem ertek semmit xD
  • kisvihar
    Hello csapat
    Uhh de szép a game.....
    nagyon gyorsan lejött,gyors uppgrade,angolositas innen:-))
    nagyon tetszik,csak lehetne teljesen angol,mert igy nem erdemes elkezdeni:-((
  • kisvihar
    SZijjjja Zszso
    elindult a game?
    honnan érdemes letölteni?
  • Evoluti0N
    Őszintén megmondva nem nyújt (sztem) túl nagy segítséget. Küldiknek is csak egy része van lefordítva. Ráadásul egy csomó más dolog is kínai marad és továbbra is teljesen érhetetlen :D. Szal rendesen játszani így sem lehet igazán, de azért lehet kicsit küldizgetni, egy kicsit világosabbá válnak a dolgok és még mindig jobb annál, mint ha az egész játék kíniaul lenne :P.
  • Evoluti0N
    Egy rendes és szorgalmas játékos lefordította angolra a start screen-t, a küldiket, valamint a helpet . INNEN tudjátok leszedni a fordítást, majd csomagoljátok ki a PW mappájába. Kicsomagolás előtt mindenesetre csináljatok biztonsági másolatot a következőkből mappákból:
    .../patcher
    .../element/data
    .../element/info
  • ZsZso
    No ... mintha 8as lenne a jó verzió ... csak a luncser nem akarja elindítani. Szóval, úgy döntöttem, hogy a Vista a hibás. Create Shortcut, aztán aztán az " mögé szúrd be ezt: game:cpw. Nekem így ment. Legalábbis karaktert tudok kreálni ;).
  • ZsZso
    Basszus ... ezzel se megy. 2es verzióval kezd, leszedi a peccst, lesz belőle 8as, aztán kész. :( Brühühü.
  • Alwares
    Oh azt hittem ez a Funcom új játéka, de mégsem úgy látom :D
  • ScarY MAN
    es nekem is wanmei online mappaba rakta :D ... tiszta jo..a vegen megtanulunk kinaiul xD
  • ScarY MAN
    en spec a www.i1games.com 1es szerverrol...jott normalisan 800kbps el...
  • ZsZso
    Na leszedtem a legalsó linket. MÁS mint a filefrontos. (a filefrontos pl. alapból kriksz-kraksz könyvtárba akarta tenni a PWt, ez meg vmi Wan Meibe) Most pecseli 2-esről. Amint többet tudok jelentkezek. ;)

Ti melyiket szedtétek?
  • ScarY MAN
    vannak nem kinaiak is :D talalkoztam egy nemet sraccal xD
  • Gyrmur
    Sziasztok!

Engem is érdekel a játék. WoW -t sosem játszottam. DiabloII meg LastChaos.
    Tegnap próbáltam kérdezősködni a regisztráclásról, de 24 óráig a GS nem engedett hozzászólni. Gondom volt mi az a személyi szám/útlevél szám.
    Aztán kitaláltam: (google) random 10 jegyű szám. Meg nincs kicsillagozva,de kéri a mobil számot is. Tök izgi úgy játszani, hogy minden kínai.
  • ZsZso
    Én nagyon szerettem a WOWot (háromnegyed év a hivatalos Arathor szerveren ;))! Nem volt elég komplikált, ezt hiányoltam belőle. Na itt remélem megkaphatom ezt is.

Mitől félek a legjobban? Ingyenes lesz, tehát boldog boldogtalan jöhet játszani. Félek, hogy tele lesz FuckMeInTheAss, meg F@szjankó és hasonló nevekkel. Egyrészt. Másrészt, félek attól, hogyha egy baromarcú kiccsávó felfejlődik magas szintre, aztán PKzik ezerrrel (bár remélem ezt senki se tolerálja majd, és lecsapják mint a ..... <- olvasói szabadság - helyettesíts be akármit, ami tetszik :)).

Nem titkolt vágyam, hogy az angol international szerveren egy jó kis magyar klánt hozzunk létre.
  • ZsZso
    Újra letöltöm ... vááá 2.16 GB :(. Van egy olyan sanda gyanúm, hogy a filefronton lévő klienst még senki se frissítette :(.

Töltöm a legalsó helyről, remélem az jó lesz.
  • Marcus_
    persze jöhet a videó=)
  • ZsZso
    Mit csinálhatok rosszul?

FileFrontból leszedtem a játékot, és péntek estétől egészen mostanáig peccsel ez a fos. Mindent úgy csinálok, ahogy a guide mondja, és nem ez az első játékom :(. Nálatok hányas verziót írt ki telepítés után? Nekem 4es, és a 8ason van most, amit már 3szorra akar frissíteni :(.
  • ScarY MAN
    csinaltam egy ket kepet...meg videot...majd feldobom valahova ha valakit erdekel xD
  • ScarY MAN
    sztem korrekt game... bar sokat nem ertettem belole...a tegnap esti dolgok azert beutottek....faradt voltam....de a repüles tenyleg nagyon komoly...a graf is...a zene elviselheto :P ... es amilyen sokan voltak egy helyen...annyira nem akadt a game...es hat fuhhh....johetne az angol verzson xD =(
  • Marcus_
    *a játékmenet a wow-ra hasonlít...
  • Marcus_
    Ahogy olvasgatom a küföldi fórumokat valóban egy kicsit a játékmenet a wow-ra.Bár én sem vagyok warcraft fan,de el kell ismerjem az a játék nincs rosszul kitalálva és egyáltalán nem hiszem hogy hátrányára válna ha arra hajaz.
    Ráadásul ahogy írjátok egy csomó plusz dolog van benne ami még a wow-ban sincs meg ,jóval szebb a grafika remélem a szerverek is üzmbiztosak lesznek stb...
    Szóval reméljük a legjobbakat,nálam tuti befutó.Remélem a zene is elviselhető ez a kinai nyávogás egy idő után fejfájást okoz nálam
  • ScarY MAN
    miveltudok repulni? xD
  • ScarY MAN
    nemgáz...rühellem a wow ot xD