1447
-
Evoluti0N #247 na már műxik a pw magyar oldala :) -
Evoluti0N #246 na mi lol rosszul linkeltem a pw hungarian scene-t szal perfectworld.extra.hu -
Evoluti0N #245 Az angol verzió még nem jelent meg, de a kínai verziót játszani tudod 100%-os angolosítással. A játékot innen, az angolosítást pedig innen. Egyébként nem tudja esetleg vki, h a a PW Hungarian Scene miért nem műxik már 2 napja és mikor fog újra? -
#244 Hi! Most találtam rá a játékra :)
Honnan töltsem le? Angolt szeretnék, esetleg magyart :D -
#243 Lehet reggelni reggeltől a PW-My ra a cubizone on!
-
Scapolite #242 Jah,mindig a launcher mappábol indítod a klienst!Ha kész van. -
Scapolite #241 Felinstallálod a klienst,átnevezed a fő mappát"Perfect World"-ra,update mappábol update exe-t indítod,bal felső gombra az ablakban ami +jelent klikkelsz,elkezdi patch-elni(ha nem akkor még egyszer ráböksz addig míg el nem kezdi),angolosítást bemásolodPatch(11-es verzióhoz)-first-secound,last sorrendben(telepítési utmutató minden mappában),ezt a fix-et szintén bemásolod az AngolosításhozLink,azt mehet.Remélem segítettem ezzel ;-) -
#240 nem tudok reggelni a magyar fun oldalra ezért ide írok:
az update nekem nem csinál semmit:S rányomok arra hogyupdate automatic és ki is lép az updaterből!
na most onnan tudom hogyarra nyomtam hogy feltettem az english peccset és megnéztem mit kell nyomni aztán reisntall.
Valaki help? -
#239 Nincs valakinek 1 feles acc? Csak pa próba kedvéért!
Plz pm me! Ty.
-
#238 Nem megy Reg:S meddíg lesz így?
-
#237 KATT!!De aztán irni... -
Scapolite #236 Beindultak a Site-ok:
Hivatalos Angol Pw Oldal:PerfectWorld.com
Hivatalos Angol Forum:
PW fórum
Item Mail:IM fórum -
Scapolite #235 Hát azthiszem egyenlőre The End:(
Nem megy,feladom.Legutólsó problémám,hogy kb 90%-nál megfagyott az update. -
WildKarl #234 :)
és szerinted honnan tudtam volna hogy lesz update ? :)
nem látok jövöbe baszki xD
elöször ment normálisminden , most jön update , és utána ujrapatch.. :)
de ez szerintem alap logika.. -
#233 OOO...fuck...minden hozzászolásom egy faszság!?!!
Mingyá felvágom az ereimet!! -
#232 akármennyire is nézed...azért regebb ota nyomon kovetem a pw utjat mint te szoval mondhacc barmit...kinai wow klonkent volt felfutattva egy kis SW:G val megfuszerezve es meg sok mas rpg bol lopott aprosagbol...ennyi.kösz.cső. -
Scapolite #231 Na jó,egyenlőre nincs infóm,hogy mi a helyzet itt az új update-el.1-et tudok,hogy megint + van keverve de rájövünk biztosan ;-)
Addig is még folyik az update(kb már 4 órája) 1-2-őt:) -
Scapolite #230 Először kell patch-elni majd utána angolosítani,te :-) -
#229 Amugy hülyeséget irtam...a levellel nem fejezhetik ki a színt,mert nagy levelüt a nehezebb területeken lehet csak találni,de ott elég sokszor.
GW-ben meg wow-ban ugye meg kezdöként is találhatsz ritkább szinüt,nem csak a nehéz területeken.Szoval a szintje a tárgynak az inkább(föleg) az erösséget mutatja,és a slot,a szin meg a csillag mutatja a ritkaságot(persze ez azt jelenti hogy egyszerübben azt is mondhatnánk:mégis a szin a ritkaság)
Na de nem akarok keverni;a lényeg az;a PW egy wow-klón!?!xD -
#228 igen mert elöször kell angolositani,és utána patchelni különben nem megy,ez már le volt irva lejjeb is,olvashattálk volna.
Szoval ujra le kell töltened a játékot. -
WildKarl #227 hy all.. ment az angol patch mostanáig.. mert amikor inditom letöltött valami update-et.. azzal meg eltünt az angolosítás... =/
megpróbáltam ujrafelrakni akkor meg csak addig jutottam hogy karakterrel lépnék be ledob asztalra , fasztudjamilyen nyelven kiirja hogy hiba ..=/
és kilép. . .
különben játékba nevem : Izuki
barátnöm karakterje : Selphy
ui : mindkettönknél ez van.. uj update óta nem enged fel angol patchel. =( -
#226 csak gondoltam mert ugy volt felfuttatva a game mint egy kinai wow klon :D -
#225 Nem GW ez barátocskám....amugy a csillag,a slotszám,a level meg a dámídzs számit....hogy milyen szinü az tökmind1...bár azok is vannak,de itt a szint a lvl-el fejezik ki igazán... -
#224 a cuccok szinkodjaira lennek kivancsi...ertem ezalatt a kezdo feher szint , kek , lila etc... ? -
Htjet #223 Már tegnap se ment a regelés, pedig végre megvan a játék, és most emiatt nem tudom kipróbálni -
#222 egy kerdes...nem lehet regisztralni a cubizone on...ez most csak ebben a pillanatba nem megy es elkepzelheto hogy par oran belul menni fog, vagy huzamosabb ideig nem lehet majd regisztralni.szerintetek?:D -
Scapolite #221 Talán a házak és egyéb kisebb dolgok kimaradása miatt fogjuk ezt meglépni?
Esetleg a stabilabb server miatt?
Na nem mintha itt annyira necces lenne de járnak olyan idők amikor bizony szeretnénk 1 másik server-en nyomulni. -
Scapolite #220 Jó lenne ugyanis én mindig itt lógok SG-n és nemigazán szoktam elkalandozni más fórumokra.
Na most akkor azt tudjuk már,hogy a hivatalos fórum és website megnyílik hétvégén
Azt viszont még nem tudjuk,hogy mikor kezdődik az Angol hivatalos verzió és,hogy maradunk e a Maláj-CN-i verzión.
Én személyszerint úgy döntök majd ahogy a többség NoMads Clanban tehát ha költözünk akkor megyek én is az tuti.Mondjuk ezt majd szerintem + kell lépjük(de maradhatunk is).
-
#219 tobbjuk mar fiel kicsit a forumot:D megbeszelhetnenk hogy ki milyen neven van meg minden...meg banner ala berakhatnank a pw hungary linkjet...:D -
#218 Ha minden igaz előbb angol pecseltél, aztán update. Ha minden igaz erre is találhatsz megoldást az oldalon (fórumban). -
Scapolite #217 Kihagytad ezt:surfaces.pck (element mappába kell kicserélni).Vagy mást hagytál ki -
WildKarl #216 sziasztok.. problémám : letöltöttem ZsZso honlapjáról a 100%-os angol patchet.. betettem minden fájlt de kb. a játék fele angol.. az npc-k neve csak sima kockák , ha beszélek vele semmi szöveg... cuccoknak csak az adatai vannak kinnt de nem irja mi milyen adat csak hogy 6-9ig pl. ez gondolom a sebzés.. aztán még a szörnyek se , vagy a skillek ( csak a skill treeben jók ). ehez kéne 1 kis segitség , köszi elöre is. -
#215 Tudod létezik egy angol verziójú PW (PW-PH). Fogták ezen verzió pár fájlját, és lecserélték velük a kínai verzió fájljait. Új fontokat kapott a gamma, hogy szebb legyen. Anno próbáltam én is a "75%os angolosítás" és társait. Hidd el, ez nem olyan! :) Totál angol lesz. -
Scapolite #214 Minden Angol.Nem találkoztam más nyelvü szóval. -
#213 nem is attol félek hanem attol hogy nemrég (kb.1 hónapja (???) vagy kicsivel tobb) kijott egy ugyan ilyen angolositas es az is ugy volt felfutattva hogy full angol lesz es kozbe megse :) szal ez mennyire? -
Scapolite #212 Full Angol lesz ha felrakod hozzá.Attól nem kell tartani.
25 fős a NoMads Clan amiben vagyok és ha jól tudom van még1× ennyi hely Player-ek számára.Úgyhogy ha gondolod...
-
#211 egy kerdes :D
mennyire angol mar?
mert akkor megint eloveszem :D jomultkor meg nagyon erdekes volt az angolositas:D -
Scapolite #210 Lehet Lucky kártyákat találni ami Indentify után ad 1 tárgyat(+miegymást:)
Telistele jó ötletekkel ez a game. -
Scapolite #209 Most mediumnál nagyobb felbontásban készültek a képek így olyan 60 fps lol.Úgyhogy felteszem fullba:-)
2-es server-en vagyok ha jönne valaki please jelezze.
-
Scapolite #208 De nagyon profi ez a game
Free és ennek ellenére komolyan mondom,hogy nagyon jó!
Töltsétek,próbáljátok ;-)Nálam összejött a dolog úgyhogy ha help kell tudok adni a kliensel kapcsolatban(install stb...)De először is ez az oldal tanulmányozásaLink
Nagyon figyelni mindenre(mit töltesz re arra is).
Nah pár kép: