Perfect World (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem tom, h elolvastátok-e a FAQ-t (vagy GYIK-ot ha úgy jobban tetszik), de ott írja, h a www.perfectworld.ph oldalon letölthetõ PW fülöp-szigeteki játékosoknak készült és mind closed, mind az open betát csak õk tudják majd játszani, mert a nem fülöp-szigetekieknek az IP-jét blokkolják. Keresgéltem az interneten international verzió után és sajnos az európaiak számára készülõ PW-rõl nem sok infot találtam, csak annyit, h remélhetõleg még 2007-ben játszani fogjuk, ugyanis még folynak a tárgyalások arról, h melyik cég szolgáltassa a szervereket. Amikrõl több információt találtam az az international verzió kínaiul a nem Kínában élõ kínaiak számára, valamint az amerikai játékosok számára készülõ angol nyelvû verzió, amit csak az amerikaiak tudnak majd játszani.
Arthas
Open beta mikor fog kezdõdni?

ScarY MAN
"Direkt kiírták az oldalra, hogy az open beta-hoz más kliens fog kelleni."
direkt azert van mellette az az idiota fej 😛

...

ZsZso
Amennyiben nem vagytok closed béta teszterek, én kihagynám. Direkt kiírták az oldalra, hogy az open beta-hoz más kliens fog kelleni.

Amúgy nézzétek meg az oldalt ... tetszenek a featurék, jó kis leírások vannak a szájton.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

ScarY MAN
Tõccsétek<#idiota>

bár nemtom mit lehet vele kezdeni...nektek van valami uj , lenyegre toro hiretek? 😄

...

Sztem meg jóval több pénzt fognak keresni item mallal mint ha havidíjas lenne. Ott van pl a Silkroad Online; sok hülye ember képes item mallra 50-60 dollárt elkölteni, a havidíj meg 10 dollárnál nem igazán lehetne több.Igaz, h nem mindenki ad ki pénzt rá, de a játékosok nagy része vesz min. aranyszedõ petet és gold ticketet (xp duplázó) és a 2 együtt kb 22 dollár. Jó példa a Cabal Online; nincs benne item mall, 10 dollár a havidíj. Rájöttek, h többet keresnek a játékkal és több érdeklõdõ lesz rá ha ingyenessé teszik és item mallt raknak be, szal jún 13-tól ingyenes lesz.
Gubberx
xD

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

ZsZso
Remélem meg tudom állni - míg ki nem jön az OB - ,hogy feltelepítsem a krikszkrakszos klienst ... 😉

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Az Aion a hírek szerint olyan lesz, mint a GW. Egyszer megveszed boltban, és kész, onnantól nem kell semmi havidíjat fizetned. Remélem így lesz! Bár NcSoft-nál ez még igen kérdõjeles téma!
TQ cheater
Ok thx örülök hogy ingyenes lesz de az Aion jobban tetszik azer mongyuk az pénzes lesz na mind1 mindkettö meglesz!

Be Positive! MMO GAMER

Gubberx
akkor csak örülj neki hogy ingyenes^^

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Gubberx
pénzért tudsz extra dolgokat venni amik segítenek a gaméban(+xp, armorok , stb)

TQ cheater
azzal sem keresnek ám annyi pénzt mintha árulnák CD-vel vagy akár havidijjal

Be Positive! MMO GAMER

TQ cheater
mi van?

Be Positive! MMO GAMER

ColdFire
item mall

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

TQ cheater
Huu szerintem kurva jo lesz ez a játék.Már majdnem GW vagy Aion!És nem kell érte fizetni!Ilyet csak álmomban gondoltam volna.Szova ennek örülök,de lenne egy kérdésem:-Miért jo a játék csináloinak hogy ingyenes lesz az egész?Nem keresnek pénzt,csak költenek!

Be Positive! MMO GAMER

Mehet, tök klassz! <#wink><#vigyor>
ZsZso
Bannernek mehet?

ZsZso
szipp szipp ... júniusban lesz leghamarabb OB 😞

ByB
itt az uj oldal
ColdFire
én animágus vagy mi leszek😊

(állatok formáját veszi fel)

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

ScarY MAN
elv mar csak pár nap és kiderül hogy mikor is probalhatjuk ki 😄

...

Tatyla
alap,csatlakozok...
de óvjon minket a HUN_Aladar_HUN69 és hasonló nevü emberkéktöl a sors...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

ZsZso
Én jobb szeretem a The Huns klánnevet 😊. Igazából tökmind1, csak legyen valami a magyar nemzetre utaló a klánnévben.

Youtube.com -on nézegettem krikszkraksz betûs videókat ... hánemsemmi lesz. Látom magamat, ahogy 1-2 órán keresztül készítgetem elsõ karakterem, annyi mindent lehet rajta állítani.

Amúgy mindenki tud majd benne szállni, ha minden igaz muszáj is lesz, mert a magasban is lesznek questek 😊 (repülõ város, miegymás)

Anime stílussal meg hamar megbarátkoznék 😊

ColdFire
csinálunk majd SG guildet?😊
ZsZso vezér! 😄

ColdFire
kell :o

Will there be player housing?
- Yes there will be personal player housing. You can create your own home in your own space. You will be able to create anything you want.

ColdFire
Metamorphs (metamorphs can change into other forms, e.g. for faster travel etc.)

Mage The Wings (they can fly!)

ez letöltös gém lesz, vagy mint a guild wars?

ZsZso
WOW, királyság ...
lesz benne housing (azaz lehet saját házad)
említ valamit, hogy teljes házassági "system"et is 😊

Banyek ... normál csapatok 6osak max. A nagyok 80asok.

http://kazzworldonline.blogspot.com/2007/04/perfect-world-faq.html

Ettõl a FAQtól lehidaltam ... kíváncsi vagyok rá, hogy mennyire sikerült megvalósítaniuk. Egy csomó olyan dolog van benne, ami hiányzott nekem a WOWból. Komplikáltabbnak néz ki, remélem a gameplay lesz legalább fele olyan jó mint ott volt 😊.

Húúúú de várom már 😊.

ZsZso
Köszi. Írtó jó dolgokat ír a srác. Reméljük nemsoká a saját bõrünkön is megérezhetjük ezeket 😊

Faki
Innen lehet érdekes dolgokat megtudni (craft, quest alapú a játék és nem grind, stb..).

Tatyla
szomorú...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

ZsZso
Elég szkeptikus vagyok ez ügyben ... szerintem még a kiadó se vágja mikor teszi közszemlére a gammát ...

Ez az április 30.-ikai megjelenés mennyire biztos (mint 2moons esetében az április 1)? 😊
ZsZso
http://www.waukster.com/?p=14

Akárhányszor megnézem ezt a karaktergeneráló videót mindig meglepõdöm. Iszonyat milyen szép karaktereket lehet majd készíteni. Mellesleg van még mellette egy pár jó szó a játékról.

ScarY MAN
jah..csak mar jonne...kezdek nagyon kivancsi lenni 😄

...

ZsZso
Miért érzem én azt, hogy nem feltétlenül kell újra begépelnem, amit leírtam a #35 hozzászólásomban? 😊 (CTRL + F - beírod F2P - F3, F3, F3, F3) Nem tudom kik az okosabbak, remélem a freetoplay.org -osok, és remélem nem hazudtak nekik a levelup -osok.

itt tessék nézelõdni. Ez a freetoplay.org játékhoz tartozó része. Elvileg ÁPRILIS 30án indul az open beta, és június elõtt szeretnék "piacra dobni" a terméket.

ScarY MAN
Item mall lesz azthiszem de total free... mmosite.com on is free van szal nemtom mit olvastak rola a tagok 😄

...

Mikorra várható az Open Beta?
Hello Nép!

Ez a játék most valóban ingyenes (vagyis F2P) lesz? Azért kérdem, mert mmocentralra küldtem be róla ismertetõ cikket, és nem arkták ki azzal az indokkal, hogy ez a játék fizetõs lesz.
ZsZso
Hmmmmm ... nem rosssssz:
InGame videó

Remélem tényleg ilyen szép/hangulatos lesz 😊

ZsZso
Még mindig hallgatnak. Egy szót nem írtak az elmúlt héten ... kezd egyre aggasztóbb lenni.

ScarY MAN
"A próféta szóljon belõlük!"

úgy legyen 😄

...

ZsZso
CSúszik még egy picit. Jövõ héten mondják meg (újra), hogy hova tolódott minden. Azt írják ez a csúszás nem lesz nagy hatással az Open bétára. A próféta szóljon belõlük!

Gubberx
engem érdekel ha majd lesz openbeta😊

ScarY MAN
senkit nem erdekel ez a jatek ? 😄

...

ScarY MAN
nemtom ki jelentkezett cb re (<#idiota>) de eltoltak az idopontot (marcius 19) marcius 28 ra... hat nemtom hogy erint e valakit de az biztos h igy kesobb jon a open beta...sztem =(

...

ScarY MAN
am ha valaki kiprobalta a kinai verziot az szoljon amr h milyen <#idiota>

...

Gubberx
thx

ScarY MAN
április 😄

...

Faki
alul a képek elmesélik hogy mi micsoda