1447
-
#367 hát az swf lehetne szebb is csak nemtudom megoldani hogy kis meretu legyen :S ... 16mb os a legjobb es akkor a vidi es szepen laccodik :) -
#366 Nekem a jpg jobb tetszik, a swf szerintem túl durva (arról nem is beszélve, hogy a háttérben látszódó videó néha kockásodik, bibis is)
Én erre szavazok. Sokkal királyabb mint az enyimé. -
#365 nemtom hogy swfet hogy lehet berakni meg mekkorat de nekem igy jott ossze.... [URL=http://www.thelastidiotic.atw.hu/PWSGLOGO.swf]--> nemtom hogy lehet kisebbre venni a meretet szal passz...rem azert jo ^^ <--[/URL] -
#364 csinaltam egy flashes logot is :) -
#363 jah: PERFECT OFFLINE WORLD -
#362 valaki cserélje le a logot, nekem nem tetszik a mostani :) -
#361 semmih :/ -
thegon16 #360 valami új? -
thegon16 #359 :D
kösz -
#358 url beszúrása :P
beirod a cimet , aztan a szoveget :) -
thegon16 #357 hallod ezt hogy tod megcsinálni?:D Hogy szöveghez illeszteszz linket. -
#356 inkabb ma mint holnap vagy holnaputan xD
am [URL=http://www.sg.hu/galeria/1099823992/10998239921193661480.jpg]kicsit masabb... igy jobban teccik nekem... ha gondoljatok :P (^^,)[/URL] -
thegon16 #355 :D:D:D:D:D nah szavazzunk :D :
1.Ki szavaz arra hogy még most Októberben megnyitják?
2. Ki szavaz arra hogy még ma? -
#354 igaz a keretet innen loptam sry -
#353 Unatkoztam... -
thegon16 #352 Reménykedjünk... Remény hal meg utoljára :D -
#351 elmegy :D :P ...
es amikor cb nel csinaltak ugyan ezt ? :D ... es ott nem napokrol volt szo :D -
#350 jah meg ne várd hogy 0:00 kor elinditják a szervereket inkább ugy hajnali 1-2 körül sztem -
#349 mostmár muszáj elinditaniuk mert hát mindenkinek elmegy a kedve az ijen idöhuzástol .... -
#348 cb-t miert allitottak volna le akkor?
meg sztem idegeket huzni? mire fel? :D nem aprilis 1 van :D
am szivem szerint azt mondom hogy "Neked legyen igazad" (^^,) -
thegon16 #347 Mertha akkora hibát találtak volnak akkor már cbt is leállították volna ... -
thegon16 #346 Jah persze azért tették be már a másik szervert? Csak sztem húzni akarják az idegeinket... -
#345 ühüm...vagy nem :/ -
#344 délután 5 mert 7 ora külömbség van -
thegon16 #343 szal ma dután 4kor náluk éjfél és akkor lehet tunk jáccani ha 30.án megnyitják :D
-
thegon16 #342 Oracle
Delphi
: Online : Offline
2 szerver van szal :D
-
#341 1 orával megelöztél .D
"Our target is to begin Open Beta before the end of the month."
forditva ha nem baszunk el semmit akkor talán kinyitunk szerdán -
thegon16 #340 We expect the latest patch from China to arrive on Friday the 26th of October, it will be extensively tested on Monday the 29th of October and we hope to release the patch at the end of that day IF no major bugs are found and the patch is determined to be stable. Our target is to begin Open Beta before the end of the month.
The 29th of October is NOT the release date.
Szal még ebben a hónapban megnyitják ha nem lesz bug... :D 2 nap max :D(remélhetőleg...) -
Evoluti0N #339 De mondjuk ott is ugyanazok a moderátorok, adminok voltak, mint akik most vannak a pwmyen oldalán -
Evoluti0N #338 Nem, azt télleg nem ott mondták. Akkor még nem is volt meg az angol nyelvű pwmy-nek az oldala, hanem a kínai verzió fórumán volt angol nyelvű fórumrészleg és ott. -
Gyrmur #337 Azt hiszem, azt még nem azon a hivatalos fórumon mondták. -
Evoluti0N #336 CB-re is azt mondták júniusban, h még abban a hónapban lesz, aztán szeptemberig vártunk rá :D -
Gyrmur #335 Pedig mondtak:
Ezen a héten nem, 29 nem, tehát vagy 30. vagy 31. Mert még ebben a hónapban. Hacsak közbe nem jön vmi. -
thegon16 #334 elegem van :S
Jó lenne már ha tudnának 1 rendes időpontot mondani hogy mikor jön ki -.-" -
#333 na hurrá -.- -
Gyrmur #332 http://forum.perfectworld.com.my/viewtopic.php?t=2206
Szóval majd jövő héten kedden vagy szerdán indul......Ha nem jön közbe semmi..... -
#331 ha azt nézed tényleg semmien idöpontott nem irnak de irták hogy 19. én indul de ezt a csak a forumba a föoldalra semmit nem irtak hogy mi lenne meg mi nem másik mmoba már irták colna hogy start xx oct. ben reggelj most stb stb gondolok most pl amikor indult a cabal még a csapbol is az folyt de ennél valamiért nem ... meg ha nézed az idö eltolodást akkor elvileg mo idö szerint 17kor lesz ott 24.e szál ha reggle 6-7 kor inditják akkor az m.o idöbe 21-22 ora szál még ma kiderül .. -
Evoluti0N #330 előző hozzászólás - játékokat=játékot -
Evoluti0N #329 Nem havidíjas, f2p, azaz ingyen játszható. Lesz benne item mall, ahol igazi pénzért lehet különböző cuccokat venni, melyek másképp nem szerezhetőek be a játékban. Ezzel szerez bevételt a cég. Természetesen item mallos cuccok nélkül is élvezhető a játék, valamint az item mall nem tartlamaz olyan dolgokat, amik (túlságosan) igazságtalanná tenné a játékokat azokkal szemben, akik nem használják az item mall-t (értsd: nincsenek például erősebb ruhák, fegyverek az item mall-ban). Ami a holnapi megjelenést illeti, sztem kamu az egész. Ugyanis se a pw hivatalos fórumában nem írja az "Announcement"-ek között, se a pw wiki-n nem írja, h holnap jelenne meg, csak azt, h "starts soon". -
#328 Elvileg reális bár.... az idöeltólódás sokat dob