3589
-
Takezó #267 A többség megválasztja a liberális politikusokat.
A liberális politikusok meghozzák a törvényeket, amik kedveznek például a melegeknek.
A kisebbség, akinek politikusainak nincs döntő szava, kussol vagy gyűlöletet kelt.
A gyűlölet meg nem a szimpátia ellentéte, egyszerűen elképesztő ez a sok baromság, amit összehoztok itt. -
Goth #266 -
Takezó #265 A gyűlöletre izgatást és az erőszakos cselekményekre való felhívást a törvény is bünteti.
Persze, gyűlölj magadban bárkit, de nem adhatsz ennek hangot, és nem verhetsz meg másokat ezért.
[b]A gyűlölet nem elfogadható. -
haxoror #264 A többség állítja fel a társadalmi normákat és a többség viselkedése/értékrendje határozza meg hogy mi számít "normálisnak"
A kisebbség
1. ezt elfogadja és próbál beilleszkedni és áttérni a normális életre
2. Tudván hogy a többség rosszul van az ő általa képviselt életstílustól mégis folytatja azt és így szopás az élete
3. ugyanaz mint a 2. plusz szóváteszi hogy a többségnek KELL megváltoznia és elfogadnia az ő másságát, ami persze nem történik meg és innentől az adott kisebbség áldozatnak nyilvánítja magát
A gyűlölet a szimpátia ellentéte, mindkettő része az emberi természetnek és naívan feltételezni, pláne elvárni hogy az emberek egyik napról a másikra levetkőzik a negatív tulajdonságaikat szerintem értelmetlen.
Ja és újabban divat divatnak nevezni egy csomó mindent... -
Takezó #263 Igen, a katolikus egyház hivatalos állásfoglalása szerint ezek az emberek halálos bűnben élnek, ezért csak Isten kegyességében bízhatnak, de szerencsére nem élünk a középkorban, így senkit nem fenyeget az a veszély, hogy az istenellenes bűnökért már a Földön lakolnia kelljen.
A rendőrök meg hát igen, megint szomorú helyzet, de azért abban biztosak lehetünk, hogy egy magyar zászlóért nem fognak megverni: ) -
fradista91 #262 Ez nemteljesen igaz.
Lásd: Németország. Undorító a fiatalságuk egy része. Divat lett melegnek lenni. Amely országban valaha a faj tisztaságáról beszéltek, mára erkölcsileg nullák lettek. -
#261 ^^ és még mindig nem emo ellenes faszagyerek vagyok. bár kinek mit jelent az emo. ha ebbe beletartozik az említett műdepizés, a "mindenki geci, hagyjatok békén" megnyílvánulások, és a lehajtott fejjel való szerencsétlenkedés, akkor tényleg emo ellenes faszagyerek volnék. ha meg 20 év fölötti az illető, akkor meg végképp szánalomra méltó. nem ez a megoldás a problémákra. ha másképp nem megy, inkább ajánlok neki egy távolugrást vmely hídról, vagy panelház tetejéről. -
Takezó #260 Sajnálom, rosszul fogalmaztam. -
Cat #259 "Valóban szörnyű lehet nekik, ha így dönt, ezt fel kell fognia a gyereknek"
?
Mi az, hogy "így dönt"???
AAAAAAAAAAAAA, pont te teszed fel ezt a kérdést? NINCS DÖNTÉSHELYZET! Nem te határozod meg, hogy a fiukat vagy a lányokat szereted! -
Goth #258 ne akard már újradefiniálni a liberalitást.
Gyűlölködni, , a véleményednek bármilyen formában való hangadás is a teljes szabadság része.
Mintha azt akarnád, hogy a világ a te értékrendedhez igazodjon, ahhoz hogy te mit tartasz még elfogadhatónak, és mi az ami már gyűlöletet kell, így azt már nem szabad, mert rossz. Ez csak a te személyes véleményed, ne akard ráerőltetni ezt a félliberális 100%-osan toleratív világképedet másokra. Gondolkozz el azon, hogyan is lehetne úgy felépíteni egy társadalmat, amiben minden és mindenki teljesen elfogadott.
Gyűlölködők mindig lesznek, és olyanok, akik nem szimpatizálnak bizonyos emberekkel, vagy irányzat képviselőivel. De ezt tartja fel az egészséges egyensúlyt, emiatt érdekes az élet, hogy mindenkinek van véleménye, és mindenkinek kell tudnia alkalmazkodni a többiekhez. Akik ezt nem teszik meg, nézzenek szembe a következményekkel, az ő választásuk. -
fradista91 #257 Igazad van Isten ítél.
(6 parancsolat - ne paráználkodj! - szerintem ebbe ez bőven befér)
De nekem ahogy lentebb írtam nem azokkal van a bajom akik szépen éldegélnek, hanem azokkal akik felvonulnak, mutogatják magukat, és még pénzt is csinálnak ebből. De hagyjuk már a témát, így is kifordult a gyomrom :S
ui: sajnos ma már Magyar zászlóval a belpol helyzet miatt veszélyes kimenni. bármikor leüthetnek a "rendőrök" Tisztelet a kivételnek! -
Takezó #256 Valóban szörnyű lehet nekik, ha így dönt, ezt fel kell fognia a gyereknek. De ha tisztában van, hogy ez mivel jár (mint például ahogy a komolyan vett sport is komoly lemondásokkal), akkor tényleg nem zavarna. -
Takezó #255 :D:D:D kabbe:D -
Takezó #254 A társadalom nem ferdül, változik.
Nem léteznek alapvető, összvilág értékrendek.
Ha csak arra gondolsz, hogy az értékrendek hogy változtak az általunk ismert kultúrákban - görögök, rómaiak, korai kereszténység, középkori Európa, legújabb kor.
Egyik se rosszabb, egyszer többet ölnek, többet engednek, egyszer kevesebbet. Nem függ ez attól, hogy keresztények vagyunk-e, vagy éppen azt gondoljuk, hogy Kárón fog átvinni az Akeronon halálunk után.
Az egyet nem értésről egyetértek;)
Amúgy az értékrendem messze áll a tiszta liberálistól, ez az egy téma, amiben valóban mélységesen egyetértek velük. -
Cat #253 tudnám hogy nem ő tehet róla. Mint ahogy te sem tehetsz róla, hogy hetero vagy, egyszerűen így születtél. És kurvára nem tehetsz semmit azért, hogy buzi legyél, ugyanigy a buzi sem tehet róla, hogy a fiukat szereti. -
haxoror #252 Ezt te írtad:
"nem hiszem, hogy el lennék keseredve, ha a fiam, vagy lányom meleg lenne"
Szóval nem zavarna hogy a gyerekvállalás öröme kimaradna a gyereked életéből?
Dehogynem zavarna!
Csak rohadtul nem gondolsz ebbe bele. -
#251 lehetne az h nem a buzikrolbeszélünk ebben a topicba? biztos van buzikrol topic, itt emokrol van szo! -
Takezó #250 Nah, a világ azért nem utasítja el az életmódomat, meglehetősen átlagosra sikeredtem:D Nem tudom, mire gondolsz.
Elzavarni? Ezzel nincsen gond, én se beszélgetek mindenkivel, aki nem szimpatikus, azzal minek?
Mondhatsz nemet a buzikra, de ez mit takar? Ha azt, hogy te nem szereted őket, szíved joga, ahogyan én nem igazán szeretem a roma polgártársakat, úgy neked se kell elfogadnod mindenkit. Felőlem még a szemüvegeseket is utálhatod.
A liberális világ lényege, hogy ennek még hangot is adhatsz - kultúrált keretek között. Nem. Buzizni, cigányozni, zsidózni nem lehet kurvaanyázva. Nem cska azért, mert ez nem esik jól nekik, hanem azért, mert ez gyűlöletet szít, és lehet, hogy te nem versz meg valakit a külseje miatt, de ismerek olyat, akit már legalább tízszer megvertek amiatt, ahogy kinéz (tényleg, mint egy igazi rossz emobuzi, belátom), és így már senki nem adhat hangot a véleményének. És ha nincsenek ilyen netes hangadók, nem lenneének "emoholokausztot" kiáltók se, csak mert nem kéne divatból gyűlölni valakiket a külsejük miatt.
Ismerek olyat, akit az is zavar, hogyha egy hetero pár csókolózik az utcán. Elmondta a véleményét nekem, kifejeztem egyet nem értésemet, és ennyi. Ha neked a buzik nem tetszenek, akik egyébként jóval ritkábban láthatóak hasonló szituációban, tessék, mondd el, megteheted, de nem gyűlölködhetsz - erről szól a modern, liberális világ.
A fiadat neveld úgy, ahogy szeretnéd, közöm nincs hozzá, amíg nem erőszakra és gyűlöletre neveled.
Ha meg igen, akkro én taposom ki a beled, baj? -
Goth #249 nem az a baj vele hogy meleggé tesz, csupán egész egyszerűen undorító. Ha a többség szemében undorító dolog amit cisnálok, nem teszem nyílvánosan. Ha mégis nyílvánosan teszem, viseljem a következményeit, és a megvetést. Nehogy már a többség legyen a hibás, amiért nem tudja tisztelni az én rendellenességemet.
a génhiba ugyanannyira rendellenes, mint a rák és a daganat. Küzdeni kell ellenük, nem pedig reklámozni -
#248 hidd el nem csak te, sok sok 20 fölötti srác van aki emo... akiket ugy már nem rugnának torkon a nagymenő emo ellenes faszagyerekek annyira mint mondjuk egy 13 éves gyereket. -
#247 igen, ezek a lányok. és vannak a fiuk, akik igaz nem annyira férfiasak, és ők nőkkel csmárolnak. és ez nem buziság :D -
#246 karaj -
#245 "A tizenévesek körében hódító új stílus" <<< Én kivétel vagyok! -
Takezó #244 Azon gondolkoztam el, hogy én miért szeretnék. Azért, mert az élet csodájának tartom ezt: ahogyan egy új ember születik erre a világra. Azért, mert a kedvesemmel ez teszi teljessé a kapcsolatunkat, a közös vér. Ezért.
Hogy mások miért szeretnének, azon nem tűnődtem, és nem tudom.
Elmondod? -
#243 okok. nem buzik, csak fiukkal csokoloznak, es ugy viselkednek mint a lanyok. ha ez nem buzisag akkor mi szamit annak?D
-
Takezó #242 Nem ítéli el a melegeket, ebben tévedsz. Bűnösnek gondolja őket, de nem ítéli el. Majd Isten. Majd Isten megítéli esetleg őket, de pont egy kereszténynek fontos az, hogy igenis türelmes és megértő legyen - mindenkivel, azokkal is, akik esetleg visszataszítóak számára.
Ha a génekre gondolunk, akkor azt azért nem tudjuk megváltoztatni. Ahogyan a valóban depresszióval küzdő nem tudja önmaga erejéből legyőzni a betegségét, úgy nem tud a meleg se hetero lenni.
Te is kimehetsz az utcára magyar zászlóval, és mindig lesznek ilyen emberek, akik kimennek, ez így is van rendjén. A magyarságtudat nem függ össze a szexuális beállítottsággal: ) -
#241 Szóval totál úgy van beállítva a dolog, hogy csak azért nem buzik az férfiak, mert nem elfogadott, de amint elfogadottá válna, rögtön váltanának és a heterokból melegek lennének.Csak csendben megkérdem:vagyis akkor legtöbb férfi látens meleg?LOL...ez kész:D -
#240 Ja, mert attól lesz valaki buzi, hogy valaki "buziság elfogadásáról kezd vetíteni".LOL...Ezek azok a tipikus mondvacsinált indokok amiről beszéltem.Nevetséges alaptalan, álfélelmek.Azért ha valaki alpjában véve hetero hajlamú, attól még nem fog buzivá válni, akkor sem, ha mondjuk buziság valamennyire elfogadottá válik.Csak gondolkodj logikusan.Hülye példa, de egy embert egy nap kb. 99%-ban hetero, 1%-homo "inger" éri.Értem ezalatt a kommunikáció és a média minden formáját, amiben valamilyen módon a férfi-nő kapcsolatot hirdetik.Ez lehet egy reklámújságtól kezdve, egy haveri beszélgetésen át egy filmig bármi, amiben feltűnik a nemiség.Na most ha a melegek relatíve nagy teret nyernek és ez az arány 70-30 százalék lesz, akkor is beszélhetünk valós veszélyről, főleg ha az az ember alapvetően is hetero hajlamú.Ugye, hogy nem?De azért röhejes és mondvacsinált magyarázatokat gyártotok, aminek semmi valóságalapja nincsen és valójában egy alapvető buzi utálatból ered. -
Cat #239 1. jó ha tudjátok, hogy a melegek többsége is elitéli a melegfelvonulást, pont a hivalkodó transzvesztiták miatt.
2. a topic emotopic, nemértem hogy jött ide a buzitéma. Ja, hogy ha valaki már nem nagy macsó és foglalkozik a külsejével, akkor már kapásbol buzi? -
Ronny #234 goy=hogy -
Ronny #233 garantálom, goy aki már járt a szakadék szélén nem lesz emos. -
#231 Taki is már 20 :o -
fradista91 #228 Nagyon adom, főleg az utolsó mondatokat. Sajnos többen nem értik meg hogy a családjuk szempontjából fontos beszélni erről, a politikáról, és még sok minden másról. -
Lyan Kyj #227
Takezo, írtad még a topic elején, h értelmes normák szerint kívánod nevelni gyermekeidet, meg "kultúra, vazze" szöveget nyomattál....
ha a buzulás neked normális viselkedés, akkor nagyon remélem, hogy a gyerek nem hallgat az apjára. -
#226 azért zavar, mert akaratomon kívül is tudomást szerzek róla. még ha napi csak egy pillantást is vetek bármely médiára, biztos, hogy benne lesz az éppen aktuális tollas party:/ szal végülis erőszakkal másztak be a lakásba télleg^^ -
haxoror #225 -
#224 Akkor mi is a lényeg?Az, hogy nem tetszik?Nekem sem tetszik.De leszarom.Csinálják ha kedvük van hozzá.Nem szeretem Anettkát, ezért nem is nézem, de nem verem az asztalt, hogy takarodjon a képernyőről és nem próbálok mondvacsinált indokokat keresni, hogy miért nem való oda.
De ha te tudod, akkor kérlek konkrétumokkal, normális észérvekkel támaszd alá, hogy miért törvénytelen, vagy elkerülhetetlenül káros RÁD nézve egy melegfelvonulás. -
#223 nagyon, de nagyon szívemből szóltál, ezt a kommentet kikopizom magamnak, ha megengeded... -
Goth #222 mivel te gecinagy szabadgondolkodású és tolerancia párti ember vagy, így nemis csodálkozom rajta. Én személy szerint kifejezetten szarul érezném magam, ha a közeli rokonságban lenne egy meleg. Biztosan nem beszélt még senki sem neked a társadalmi normákról. Engem az ilyen gondolkodású emberek keserítenek el, akik leszarják, hogy a végtelen tolerancia és buzulás mekkora mértékben ferdíti el a társadalmat. De mivel nyílvánvalóan különbözik az értékrendünk, és ez teljes mértékben csak azon alapul, hogy mit tartunk elfogadhatónak, és mit nem, így soha nem tudjuk majd egymásnak elmagyarázni, és igaza egyikünknek sincs. Mindenesetre én reménykedek, hogy bár tart a társadalom a teljes személyi szabadság és a természetnek ellentmondó rendellenes viselkedés teljes mértékű tolerálása felé, azért még mindig többségben lesznek azok az emberek akik tudják, hol a természetes határ.
Te pedig reménykedj, hogy eljön a világbéke, ahol mindent elfogadnak, a férfiak nyílvánosan smárolnak az utcán, metroszexuálisak szaladgálnak mindenütt, férfiak és nők egyforma ruhában, csupa rózsaszín a világ, hogy nem tudod eldönteni ki melyik nemhez is tartozik; de nem is baj, hiszen mindkettőt egyformán szeretjük.
Ez a teljes elfogadás ami a te fejedben létezik, egy ilyen világot fest. Azért kérem, legyenek már elveink, és tudjuk, hol van a határ. Mi az ami még tolerálható, és mi az, ami már rossz hatással van a társadalomra. Ha két buzi a szobában farkalja egymást de utcán úgy viselkedik mint két feltűnést nem keltő átlag ember, arra azt mondom, hogy semmi gond nincs vele. -
#221 látom nem sikerült így elsőre levágni a lényeget, nem baj esteledik, meg szilveszter van, majd legközelebb...