• Takezó
    #250
    Nah, a világ azért nem utasítja el az életmódomat, meglehetősen átlagosra sikeredtem:D Nem tudom, mire gondolsz.
    Elzavarni? Ezzel nincsen gond, én se beszélgetek mindenkivel, aki nem szimpatikus, azzal minek?
    Mondhatsz nemet a buzikra, de ez mit takar? Ha azt, hogy te nem szereted őket, szíved joga, ahogyan én nem igazán szeretem a roma polgártársakat, úgy neked se kell elfogadnod mindenkit. Felőlem még a szemüvegeseket is utálhatod.
    A liberális világ lényege, hogy ennek még hangot is adhatsz - kultúrált keretek között. Nem. Buzizni, cigányozni, zsidózni nem lehet kurvaanyázva. Nem cska azért, mert ez nem esik jól nekik, hanem azért, mert ez gyűlöletet szít, és lehet, hogy te nem versz meg valakit a külseje miatt, de ismerek olyat, akit már legalább tízszer megvertek amiatt, ahogy kinéz (tényleg, mint egy igazi rossz emobuzi, belátom), és így már senki nem adhat hangot a véleményének. És ha nincsenek ilyen netes hangadók, nem lenneének "emoholokausztot" kiáltók se, csak mert nem kéne divatból gyűlölni valakiket a külsejük miatt.
    Ismerek olyat, akit az is zavar, hogyha egy hetero pár csókolózik az utcán. Elmondta a véleményét nekem, kifejeztem egyet nem értésemet, és ennyi. Ha neked a buzik nem tetszenek, akik egyébként jóval ritkábban láthatóak hasonló szituációban, tessék, mondd el, megteheted, de nem gyűlölködhetsz - erről szól a modern, liberális világ.

    A fiadat neveld úgy, ahogy szeretnéd, közöm nincs hozzá, amíg nem erőszakra és gyűlöletre neveled.

    Ha meg igen, akkro én taposom ki a beled, baj?