• Goth
    #222
    mivel te gecinagy szabadgondolkodású és tolerancia párti ember vagy, így nemis csodálkozom rajta. Én személy szerint kifejezetten szarul érezném magam, ha a közeli rokonságban lenne egy meleg. Biztosan nem beszélt még senki sem neked a társadalmi normákról. Engem az ilyen gondolkodású emberek keserítenek el, akik leszarják, hogy a végtelen tolerancia és buzulás mekkora mértékben ferdíti el a társadalmat. De mivel nyílvánvalóan különbözik az értékrendünk, és ez teljes mértékben csak azon alapul, hogy mit tartunk elfogadhatónak, és mit nem, így soha nem tudjuk majd egymásnak elmagyarázni, és igaza egyikünknek sincs. Mindenesetre én reménykedek, hogy bár tart a társadalom a teljes személyi szabadság és a természetnek ellentmondó rendellenes viselkedés teljes mértékű tolerálása felé, azért még mindig többségben lesznek azok az emberek akik tudják, hol a természetes határ.
    Te pedig reménykedj, hogy eljön a világbéke, ahol mindent elfogadnak, a férfiak nyílvánosan smárolnak az utcán, metroszexuálisak szaladgálnak mindenütt, férfiak és nők egyforma ruhában, csupa rózsaszín a világ, hogy nem tudod eldönteni ki melyik nemhez is tartozik; de nem is baj, hiszen mindkettőt egyformán szeretjük.
    Ez a teljes elfogadás ami a te fejedben létezik, egy ilyen világot fest. Azért kérem, legyenek már elveink, és tudjuk, hol van a határ. Mi az ami még tolerálható, és mi az, ami már rossz hatással van a társadalomra. Ha két buzi a szobában farkalja egymást de utcán úgy viselkedik mint két feltűnést nem keltő átlag ember, arra azt mondom, hogy semmi gond nincs vele.