3589
-
Takezó #307 Tisztában vagyok vele, hogy mivel érvelek.
Lyan és Fradista91: nektek is minden szépet ma estére, meg általában is^^ -
fradista91 #306 Nekem sincs sok humorom tovább itt lenni.
BÚÉK mindenkinek és Taki: písz, további szép estét szászemptonban :P -
fradista91 #305 Lol :D -
Lyan Kyj #304 meglepődnék, de ha esetleg így lenne, annál nagyobb baj az, h ilyeneket hozol fel...
én megyek is innen, csak szerettem volna felhívni a figyelmedet: vedd észre, miket dobsz fel....minden jót, és én kérek elnézést -
Takezó #303 Nem, nem vagyok túlzottan keresztényi.
Lefekszem a barátnőmmel, kiverem a farkam, káromkodok, nem járok templomba.
Te melyiket is nem csinálod?;) -
Takezó #302 Nah, csak okosan, stílusra vigyázzunk!
Konkrétan a jézusi szeretetbe ez is beletartozik, akár tetszik akár nem. Van egy olyan megérzésem, hogy valamivel többet tudok a kereszténységről és tanairól, mint te: ) -
fradista91 #301 Az érem másik oldala. De még mindig fenntartom, hogy nincs helye ilyen írásoknak, a fiatalok részére "megrendelt" oldalon. -
Lyan Kyj #300 én meg arra értettem, h vallási szavvakkal dobálózik csak azért, hogy ő "keresztényibb"-nek tűnjön. Pedig a lentebb írt hozzászólásai nem éppen a keresztényi elveit tükrözik... -
fradista91 #299 Az személyes válasz volt szerintem, és nem a melegek védelmére írta.
Jézust a homoszexuálisokkal nem hoznám szóba. -
Takezó #298 Ezzel is csak belátták, hogy súlyosabb probléma közöttük a védekezésnélküli szex, mint a heterok között. Másrészről pedig hadd költsék már arra a pénzüket, amire akarják: ) -
Lyan Kyj #297 Hogy mered egyáltalán a "jézusi szeretet" eszményével védeni a nézetedet?? Undorító! Először gondolkodj el, utána papolj a kereszténység eszméiről! Szánalmas... -
haxoror #296 Na BUÉK mindenkibe!
Majd jövőre visszanézek ide -
fradista91 #295 A hozzászólás másik felével egyetértek, és örülök neki hogy így gondolkodsz. -
haxoror #294 Olvastam.
Nem probléma, győzz meg hogy a a meleggé vállás előre elrendeltetett és a környezeti befolyások semmit sem számítanak. -
fradista91 #293 Én a bevezetés első mondataitól hánytam majdnem el magam.
Ha idetéved egy fiatalkorú, mert már az általános iskolások számára is elérhető a világháló, mit fog olvasni? "melegeknek osztogattak óvszert"
Az errefordított pénzből a hetero szórakozóhelyekre vehetnének óvszer-automatákat. -
Takezó #292 Nem ez volt a hozzászólásomlényege. -
Takezó #291 Nem veszitek észre, ohgy ezzel a "csapból is ez folyik", csak divatot követtek?
Dynamice #240-jét tessék elolvasni... -
haxoror #290 hát jah, mindenkire lecsapnak hogy az 5% meglegyen négyévente! -
fradista91 #289 "Nana, azért nem fajtalankodás, ha esetleg kézenfogva mennek, vagy látszik rajtuk, hogy melegek, de még csak a smárolás sem."
Én nem is a kézenfogásra értettem, azt hogy szétrúgom a seggét.
Ha elkezdenek előttem smárolni, taperolni egymást, miközben a 7éves fiammal pl sétálok akkor intézkedek. -
Takezó #288 Ez jó cikk, sokkal liberálisabb mocskot vártam volna el ettől a csókától, ehelyett minden kérdésre normális, elfogadható választ ad. -
Takezó #287 Nana, azért nem fajtalankodás, ha esetleg kézenfogva mennek, vagy látszik rajtuk, hogy melegek, de még csak a smárolás sem.
Nem téged ítéllek meg, hanem a kereszténységedet, és csak arra próbálnálak motiválni, hogy törekedj arra, hogy jézusibb keresztény legyél, mert ahogy #284-ben is írtam, a keresztény értékrend leglényegesebb eleme a szeretet. -
#286 Right!
Tököm televan télleg, hogy még a csapból is ez folyik. Kis taknyokkal meg milliárdos producerek elhitetik, hogy ez jó.
-
Goth #285 ! :DDDDDDDddd -
Takezó #284 Európai, keresztény szellemiségű államban élünk. A világ értékrendjének sarkalatos pontja nem az, hogy ne legyél buzi, hanem hogy szeress. -
haxoror #283 Jah, én is így gondolom. -
haxoror #282 Lehet, de én normális környezetben nőttem fel szal ez még önmagában nem igazán bizonyítja hogy a melegek annak születtek amik. -
haxoror #281 Igazad van, sajnos a 3. pont az igaz de azt ne felejtsük el hogy van mellettük egy Magyarország is és ők végsősoron VISSZA akarnak csatlakozni.
Buziország viszont nincs, szal a buzik a világon mindenhol kisebbségben vannak. -
fradista91 #280 "Sajnálom, azt hittem keresztény vagy, vagy legalább hogy törekedsz arra, hogy jó keresztény legyél."
:(
Én azt sajnálom, hogy ez alapján megítélsz. Keresztény vagyok, viszont van egy pont amikor elszakad a cérna.
Ebben a topikban ez most volt, mert arról beszélünk hogy melegek sétálnak az utcán és a gyerekem előtt fajtalankodnak... szerintem ez bőven elég ok arra hogy min felszólítsam, de akár el is intézzem őket. -
Goth #279 Számít a környezeti befolyás, mivel a génlánc csupán azt határozza meg, hogy a hajlam kialakulására mennyi az esélyed. Na most ha a melegséget elfogadjuk és reklámozzuk, a hajlam nyílvánvalóan nagyobb eséllyel alakul ki az erre hajlamos emberekben. -
#278 srácok, megint csak a buzikrol van szo, a cigányokrol meg még politikárol is, egy Emo topicban. ezek nem függenek össze 1mással. -
haxoror #277 Helyettesítsd be a "meleg" helyére a "cigány" szót és máris láthatod hogy az okfejtésed hibás. -
Takezó #276 Sajnálom, azt hittem keresztény vagy, vagy legalább hogy törekedsz arra, hogy jó keresztény legyél. -
Goth #275 Még mindig nem érted, hogy az értékrended mennyire CSAK a saját személyedet tükrözi, mégis megpróbálod másoknak bemagyarázni, hogy a dolgokat úgy helyes felfogni, ahogyan te teszed- Erre én azt mondhatnám, hogy:
A buziság nem elfogadható.
Miért nem elfogadható a gyűlölet? Azért, mert egyes emberek értékrendje ezt diktálja? És a buziság? Azért, mert egyes emberek értékrendje ezt diktálja? Ezeken a relatív dolgokon felesleges vitatkozni, mert egyikünk ezt, másikunk azt tartja nagyobb bűnnek, azt kell észrevenni, hogy a nyílvános gyűlölködés, és a nyílvános buzulás az, ami nem elfogadható. Erre mondtam, hogy tudni kell a határt, amíg a gyűlöletnek nincsenek következményei, és a homoszexualitás reklámozásának és nyílvános művelésének sincsenek következményei. -
fradista91 #274 Egy link: SZDSZ - ÚJGENERÁCIÓ
Aki ezt a cikket elolvassa, azonnal rájön miért nem értek egyet az efféle kezdeményezésekkel. -
Cat #273 saját személyes tapasztalatod nem elég? Te a lányokat szereted, ezen változtathat bármi? -
Cat #272 aha, ha ez az analógia igaz lenne, akkor nézzük meg az erdélyi magyarokat (hogy direkt egy olyan példát mondjak, ami beletapos a nemzeti érzelműek szívébe).
1. elfogadják a romániai magyarok, hogy Romániában élnek, és asszimilálódnak.
2. Tudván, hogy a románok rosszul vannak a magyarkodásuktól, az utcanévtábláiktól, szopás az életük.
3. ugyanaz mint a kettő, plusz még autonomiát követelnek maguknak, ami persze nem történik meg, ettől kezdve áldozatnak tekintik magukat.
Persze most mindjárt megjegyzed, hogy ez teljesen más téma, pedig nem. -
#271 LOL! -
fradista91 #270 Adom, a Földön semiképp ne lakoljanak halállal. Viszont azon jó lenne elgondolkodni, milyen hatással van ez a fiatalokra. Törvényben kellene szabályozni, ki meddig mehet el.
Haxoror-ra utalva, ha a fiammal sétálok egy utcán és meglátok egy meleg párt pont előttünk "fajtalankodni", én is szét fogom rúgni a seggét. Akár erőszak akár nem. -
#269 "NINCS DÖNTÉSHELYZET! Nem te határozod meg, hogy a fiukat vagy a lányokat szereted!"
hogy a francba ne lenne :|
mindenki normálisnak* születik, már csak a természetes fajfenntartás miatt is....
*szándékosan használtam a "normális" szót, mindenki értse ahogy akarja... -
haxoror #268 Erről van valami bővebb biztos (!)info hogy a buzik tulképpen annak születnek?
Én még mindig abban a tudatban élek hogy a környezeti befolyás is számít