Emo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A melegfelvonulások meg valóban nem a legeltaláltabbak - de ettõl függetlenül, ha õ más, más ruhákat szeret, a rikító színeket kedveli, és a saját neméhez vonzódik, azzal mi is a baj?
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Nem tudom. Feltételezem a génektõl függ, így aztán nem tehet róla igazán a szülõ. Te mit tennél, ha a gyermeked meleg lenne?
mostmár nem fogok fáradni mert indulok a szilveszteri önmegsemmisítésre, de majd holnap linkelek neked tanulságos képeket az utolsó BP-i buzifelvonulásról...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
A buzi öltözködés ilyen esetekben tényleg kirívó, és visszataszító, de ez még egyáltalán nem ok arra, hogy valakit gyûlölni kelljen.
Chaos Anno Domini
Inkább úgy fogalmaznák az emberi hülyeség eredménye.
De nem is ezért akadtam ki. Sokkal inkább aggaszt amit utána írtál. Nem zavarna ha gyerekeid melegek lennének. Biztos vagyok benn hogy nem lesznek azok, mert értelmes ember vagy, de ez borzasztó nagy butaság volt így fogalmazni.
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
csendben,, a tiszteletért, megértésért...
de ne egymást kúrva a kamionon, nem pávatollal a seggében...
A pedofíliával érvelõknek pedig: ott nincsen beleegyezés, ott a másik fél nem feltétlenül akarja, vagy ha igen, még nincs abban a korban, hogy fel tudja esetleg fogni, hogy micsoda károkat okoz magának.
Erre egy jó példa:
Bring Me The Horizon (UK)
So cry me a fuckin river, bitch!
hát ez a mondat is elég volt ahhoz, hogy bizonyítsa a kispicsa, hogy ostoba... "deh... lakok deh... joh..." Nem tud beszélni.
"Benötte ezt is a diwat világa...aki viszont még tisztán emléxik rá az ugy is tudja hova soroljon"
12 évesen itt pofázik, hogy õ már milyen régóta emo, és õt az igaziakhoz kell sorolni, jajjmár, "diwat".... hörr
Ezt nem kellett volna.
Nem tesz rosszat? Csak természetellenes, de igazad van majd a maguk kárán megtanulják <#shakehead>#shakehead>
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
Szerintem nem tesz rosszat a fiatalságnak, és nem hiszem, hogy el lennék keseredve, ha a fiam, vagy lányom meleg lenne - legfeljebb azért szomorítana el, mert nehezebb lesz az életük az ilyen felfogságú emberek miatt.
A Mónika shownak és a Balázs shownak semmi köze a melegekhez, úgyhogy ne keverd ide.
(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán
Szívbõl kivánom neked, hogy a születendõ gyereked buzi legyen.
football without ultras is nothing
"A tizenévesek körében" - magyarul az idõsebbeknél nem. Tehát kifogják nõni a tizenévesek, ami azt jelenti, hogy csak divat, nem olyan dolog aminek értelme is van, hogy hosszú idõkig létezzen.
Chaos Anno Domini
Nah ide illik a torkon rúgás😄 Depis, pénzespalánták powa. Jah tom, biztos rá valszeg nem figyelnek a szülei a karrier építgetés mellett, és ezért érzi magát olyan egyedül:c Ugyanez volt/van a kis gumirockereknél/punkoknál is. prosztón szeretnének kinézni, csak rontja az összképet a 40 ropis bakancs.
Azt megértem, hogy ha a cigányok lopnak, a cigányok többsége lop, akokr utálja õket mindenki, de mi a redvás faszát zavar az téged, ha õk kivonulnak az utcára, vagy éppen egymást farkalják a hálószobájukban?
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...