3589
-
Cat #890 No, Thanx most és mindörökké -
Ronny #889 vágom, hogy nincs;) csak arra utaltam, hogy nálam divatozás címén a tarajpumpolás ment utoljára, bár azt a weekendpunkok népes táborán kívűl senki sem díjazta igazán.
és merrefelé nézegessek az ember ha ilyen "fazonú" gatyú érdeklni érdekeli ? Az a gond a "kis" középsulisokon kívűl nem nagyon látok ilyet senkin. -
Daza500 #888 -
#887 8 utas öngyilok ?:o -
#886 wow, akkor biztos jó bulik lehetnek ott :) -
Daza500 #885 'Gyász... -
#884 a nappalink 7szögeltű :D
-
Cat #883 -
#882 - Mit csinál 5 emo gyerek egy szobában?
- ?
- Az egyik felakasztja magát mertnem jut neki egy sarok ahol sírni tudna. -
#881 -
#880 h&m rofl, minden szakadt emo wannabe ott vásárol :D:D -
#879 - Hány emo tud becsavarni egy villanykörtét?
- ?
- Egy sem, ülnek a sötétben és bőgnek.
ezen behaltam -
#878 ez mind így is van... mármint a 10perces elkészülés és a fél órás is
nem leszóltam azokat akik hamar elkészülnek, én szeretek pamperázni a fürdőben... ennyi...
szóval amit írtál az mind igaz is, körömfestés (bár geci jól néz ki, tényleg brutál ahhoz hogy befessem) épp a tömeg elvárásai miatt, vagyis nem akarom se hogy buzinak se hogy herkásnak nézzenek ezért kihagyom...
de meg kell hogy hajoljak előtted... szinte az első olyan ember vagy aki belátja a jó és rossz oldalát a dolognak és ezt értelmesen le is írja...
szóval ;) rspkt
876 - ímónál nincs semmi szappanos taraj =D... nadrágban meg répanadrág, nincs semmi xtrája, szimplán olyanra van varrva ( vagy áttvarratod mint jómagam) hogy a seggednél faszán keményen lóg meg bő... de a szára nem hosszú, viszont szűkül keményen ;)...
de ez az utolsó 2post tőletek, valóban jó volt olvasni így a sok marháskodás ( nem vagyok az akkor már csak fikázni lehet... tömeggondolkodás) között ;) :$ -
Mirk #877 Hát nemtom
Ha odajönne hozzám egy 15éves emos az egetrengető problémáival és a halálvágyával én azt mondanám hajrá ott van szemben a viadukt. Nem lesz nélküle kevesebb a világ...
A hosszu haj meg a feszülős póló elmegy, a répagatya még vicces is. De a fekete szem- és körömfestéstől idegrohamot kapok. Ez nem igényesség, aki ilyenre festi magát az vagy drogosnak vagy buzinak vagy hullának akar kinézni. Az igényességről még annyit hogy aki nem tölt 40 percet a fürdőszobában és nem keni be a haját százféle marhasággal az még nem igénytelen. Nincs két véglet hogy emo(jólkinéző) meg igénytelen(zsíroshajú paraszt). 10 perc alatt meg lehet borotválkozni meg megfésülködni, ez ki is meríti az igényesség fogalmát.
A sok öngyilkosjelöltnek meg azt ajánlom, hogy nőjön fel, vagy sírjon egyedül de ne terjessze a szemetét. Ja és aki tényleg meg akar halni az megteszi nem hirdeti. Aki hirdeti az csak feltűnősködik(" ha kiválóságommal nem tudok kitűnni felvértezem magam gyarlóságommal etc.") -
Ronny #876 na ez egy hülye kérdés lesz:/
Milyen gatyót hordanak az emok? Látom, hogy a seggükig le van tolva(boxer kint), de mégsem ér le a földre az alja és inkább ilyen répa cuccos. Attól függetlenűl, hogy közöm sincs a stílushoz tetszik, de én a divatban lemaradtam az amo szappanos tarajnál:) -
Goth #875 xDDd ötletes. -
#874 kép
bocsi, közvetlen beszúrást nem engedett -
-
#872 -
Skill #871 -
#870 Túl mély. -
Goth #869 Alapvetően nem az. Az újszölött nem akaratosan és önzőként születik -
Ronny #868 az ego minden emberi lény magva. -
Goth #867 itt szó sincs önzőségről, meg mások semmibe vételéről. Lehet nem tűnt fel, de éppen az évezredes európai kultúránk magva az ego. -
Ronny #866 túl magas, mi?:) -
Ronny #865 a sátánimzus mindazon értékekkel szemben áll, amiért az európai kultúra több mint egy évezrede kiáll. Képzeljetek már el egy társadalmat ami az önzőségen, önmegvalósításon és mások semmibe vételén alapúl. -
Daza500 #864 Kriminális... -
#863 blacket hagyjátok ki, mert nem értitek meg. -
#862 Jéézusom
Ez szörnyű. -
Daza500 #861 A sátánizmust még a Rave zenével is összefüggésbe hozták anno a csőcselék.
Nos, én már pár éve raver vagyok, de valahogy sose komáltam a Lucifer famíliát. -
Goth #860 Nem vagyok annyira benne a témában, de ezt elolvasva ad egy képet az egészről -
#859 priviben küldenél pár linket? szeretnék egykét dolognak utánanézni, köszi -
#858 ez egy rakás * -
Goth #857 arra akarok rámutatni, hogy a sátánizmus egyáltalán nem mondható beteg ideológiának, és a legkevésbé sem vált zenén keresztül népszerűvé. De olvass utána, vagy linkelhetek, ha úgy gondolod a sátánizmus egy durva és beteg dolog. -
Ronny #856 azért valamennyire képben vagyok. Bár nem tudom eldönteni, hogy te most védeni akarod-e vagy csak arra akarsz rámutatni, hogy elírtam lentebb?! -
Goth #855 kár hogy sokan, veled együtt, nem tudják mi a sátánizmus és keverik az ördögimádattal, de ezt már sokan és sok helyen elmondták. -
#854 [URL=http://matula.hu/zine/pag/20020116norveg.html]"elnézést a sok vérért"[/URL]
-
#853 Melyik volt az az együttes amikor egy koncerten a tagok öngyilkosok lettek? -
#852 -
#851 Ja, megtaláltam. Csak spontán ölte meg a barátját miután szabadult a gyújtogatások miatt. Már ha a Mayhem zenekar tagjaira gondoltál te is.