576
MP4 Lejátszók, Firmware, Themes.
  • no1r
    hallóó!
    lenne egy kérdésem: vettem egy mp4 lejáccót, és amv-t szeretnék nézni rajta. eddig nincs gond, hiszen megvan a progi. viszont amikor elkezdem konvertálni, a program (AMV video tool) fejjel lefelé konvertálja át a videót, így a lejátszómon is csak tükrözötten tudom megnézni
    ha megfordítom magát a lejátszót, hogy ne fejjel lefelé legyen a kép, akkor pedig (ugye mondanom sem kell) függőleges tükrözés áll fent, így a feliratot nem lehet olvasni, ha olyan van. szóval csak azt szeretném megtudni, hogy ezt a tükrözést ki lehet-e venni, vagy meg tudom-e valahogyan oldani (esetleg más programmal) a problémát
  • edocska
    sziasztok!
    lenne 1 kérdésem.
    van 1 seltronic mp-4-em és kicsit hiányos a kezelési útmutatója :(
    van rajta 1 aknakereső játék,de szeretném ha több játék is lenne...
    lehet-e valami játékot tölteni rá? ha igen,hogyan?
    sürgös lenne mert 1 nap és elutazok.köszi!
  • worms3
    bmate 17,attól függ mennyi pénzt szánsz rá.
  • Inquisitor
    * MP4 kiterjesztése lehet AAC formátumú sima audionak is, csak mert lehet ebből félreértés.
  • bmate17
    hi
    én most akarok mp4et venni de oan túl sok pénzem nincs és olcsobb kategoriákban néztem ki magamnak egy párat és nem tom h ezek mennyire megbizhatóak. ugy h ha valaki tudna nekem egy-két jó tanácsot adni ezzel kapcsolatban azt örömmel elfogadnám!!!
  • Homer87
    Átlagosn 2-3 órát birnak folyamatos használlat mellet, vagyis egy film végig nézésére elegendő idő.
  • virs lee
    Ez meddig bírja delejjel? Nagy képernyő + kis méret miatt kis aksi nem sejtet túl hosszú üzemidőt.
  • Homer87
    Hagyományos MP4!
    http://mp4player.try.hu
  • Homer87
    MP3 = Tömöritett hang formátum.
    MP4 = Tömöritett hang, kép és szöveg tartalommal.
    Szóval ami Videót képes megjeleniteni, az MP4 kategória, függetlenül a lejátszható formátumtól.
    Mégis az apple, Ipod -ja, külön MP4 formátumot fejlesztetteki.
    Mely sokkal jobb mint a szokványos Codec tipusok.
    Szóval, ha valaki lejátszót akkar, az szines Ipod-ot vegyen és Silisoft Video Converterrel tud rá konvertálni. Igaz drága, de sokkal jobb kép hang, és nem röelyesen kicsi memória. (Jobbak akkár 80GB -os is lehetnek.)
  • MaSzKa
    használd a google.hu-t ennyi
  • akemeny
    egyéb? konstruktív? vagy magyarázzam el mi az?
  • MaSzKa
    más
  • akemeny
    hm.. kösz ez még nem jutott eszembe
    vki más?
  • MaSzKa
    vegyél vmi márkásat
  • akemeny
    üdv
    nem nézted meg véletlenül g-spottal hogy milyen codeccel van kódolva, mert hasonló problémákkal küzdök és már minden féle konverterrel próbáltam lejátszásra alkalmasnak tenni de nem sikerült.
    ha vki tudna 5lettel előállni egy concorde x-913ashzo akkor plz. írja meg.
    köszi
  • MaSzKa
    de mp4-nek se mert akkor wmv -lejátszó topic lenne feleslegesen
  • akyyy
    nekme is elvielg olyan van hogy mp3 lejátszó, és videót játszik le, meg képeket lehet nézni, de én már nem nevezném mp3-nak.
  • MaSzKa
    legtöbb film avi-ba van különben is ha a készülék tud divx-et vagy xvid-et akkor konvertálni se kell
  • MaSzKa
    de nem érted + hogy van olyan mp3 lejátszó ami video-t is le játszik meg képet pl. avi v. wmv és az nem mp4 lejátszó az biztos
  • akyyy
    azért mert mp3, azok a kis olcsó szarok száz forintért, usb, meg miegymás. vagy a mégszarabbak amikbe cd-t kellt enni.

mp4, meg ami videót lejátszi, mostnaába divatos, stb.
  • MaSzKa
    Sony PSP az nem Mp4 lejátszó:?!! én csak a gépet 55eFT-ért vettem
    az legalább jó minőségben lejátsza nem úgy mint ezek a szarok
  • Inquisitor
    "mp4=gagyi szarok"

Nyilván nem, de nem a 10K körüli vackoktól kell megváltást várni. Vagy 3 éve láttam egy Sony MP4 lejátszót (mondjuk súlyos darab volt, mert bazinagy kijelzője volt), és hát az egy minőségi darab. Akkor vette egy ismerős Tókióban 40K körül amikor itthon ilyesmit (iAudio és társai) 120-130K körül kaptál meg. Csak azok kevesebbet tudtak.
  • MaSzKa
    ezt topic-ot minek kellet megnyítni érteme nincs van már mp3 lejátszo topic mehetett volna oda
    mp4=gagyi szarok
    nekem Thomson mp3 lejátszóm van az is lejátszi filmet csak a wmv-be még se nyitok wmv lejátszok topicot
    képet is lejátszik microfonnal és vonalomon is nagyon jó minőségbe vesz fel radió is van 2óram töltéssel 15órát bímp3 player
    jag és 1coll OLED kijelző van rajta
  • akyyy
    mp4-et vegyél :) aksival müxik, nem elemmel, igy sztem jobb.
  • barnie1990
    enis akarok venni egy mp4 lejatszot max 13-14 ezerer de lehet hogy mp3 veszek!attol fug mennyi money lesz
  • Homer87
    MP4 es videók!!!!
    Ingyen!!!
    Clippek!!!!
    Folyamatosan bövülő tartalom!!!
    http://mp4player.try.hu
    Gyere és te is tölts!!!!
  • raven87
    uhh, pedig nem akarom csak emiatt újra rakni a gépet.
    Nah majd valahogy megoldom.
    Köszi a választ.
  • akyyy
    talán nincs elég hely a lemezen, vagy kevés a memoria. valami nagyon leterheli (lehet hogy virus9 ujrateszed a gépet biztos jó lesz.

est elg próbáld meg csökkentet módba:D
  • raven87
    Tesóm vett egy MP4 lejátszót és AMV Video Converter 4.00-át adtak hozzá. Az a gond, hogy mikor elkezdek vele konvertálni leáll hibával. Mitől lehet ez. Haveromnak is ugyan olyan MP4 lejátszója van, de neki ilyet nem csinál.

A hiba üzi a következő:
  • Homer87
    Vid vissza garival még ma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Mert, elszált a FLSH MEMÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Legalábis nagyon olyan gyanus...
    Valoszinüleg túl volt méretezve mit amenyit a chip készlete kezelni tudna.
  • Gabosh
    k má mind1 , ak ábellel volt baj .D:
  • Gabosh
    fontos lenne
  • Gabosh
    Vami ötlet?
  • Gabosh
    Hali , ma vettem mp4 et , másolok rá , és kiir vami hibát. ezután nem észlelte már a gép , bedugtam másik gépbe is , azs e érzékelte , valami ötlet?
  • akyyy
    hát akkro sz*rjanak sündisznót:D
  • Homer87
    Attól függ, hogy a fülhakgatónak van a vezetéke eltörve vagy, a lejátszó csatlakzója van sérülve.
    Mert ha a lejátszó, akkor kicserélik, ha a füllhalgató, akkor nem mert az csak kiegészítő, és nem arra adnak garanciát!
  • akyyy
    tegnap vettem észre hogy a fülesem bal része nem mindig szól, csk ha birizgálom a vezetéket. Garanciával szerintetek kicserélik, vagy szoppantás?
  • Homer87
    Most válaszolok mindenki kérdésére aki ide irt!
    Neveitek alapján keresétek ki a válaszokat, mert sok van.
    Remélem tudtam segíteni.

© Márk 14:
    Sajnos ami neked van lejátszod, ahogy a magyarországon a legtöbb ilyen fajta MP4 -es, csak AMV videót játszik le, és nem avit.
    Ehez kaptál egy CD-t amin van egy konverter, de ha frisseb verzióra vágysz, azt letöltheted díjmenetes a http://mp4player.try.hu oldalamról. Itt találsz 1-2 kész videót is.

© beeea16, © lampard99, Tom505:
    Ellenőrizd le a fálj helyes kiterjesztését.
    A telájátszód mien videót tud lejetszani, és ahoz viszonyitva hoz létre videót.
    Ha olyan mint Márk 14 - nek akkor neked is csak AMV videot játszik le, ehez előtte át alakításra van szükség! Ennek a kiterjesztése "AMV".
    Ha esetleg más tipusú és lejátszik más videót, ezt az utmutatóból tudhatod meg.
    Előfordulhat, Windows Média Videó, ennek kiterjesztése "WMV".
    Vagy még MPG illetve AVI, ezzek ritkábbak. Míg az MPG egyértelmű, addig az AVI csak arra utal, hogy tömörített videó formátum. Ha a videóra kattintasz egér jobb gombjával, a menüben kiválasztod "Tulajdonságok", igy meg kapot egy kis ablakban a videó méretétt, és nevét. Ebben az ablakban fenti "fülek" nél válaszd ki az összegzést.
    Itt tájékoztatást kapsz (amenyiben nem MPG, WMV, AMV, MOV, 3GP) videóról, hogy mien széles, A hang és kép tömörítési eljárásáról ezek Kbit arányos értékéről. Itt a tömöritési eljárásnál názd meg, hogy Audio az "MPEG Layer-r" avagy "MP3". A videó pedig XVID. Ha eltér akkor szükséges konvertáló programokkal modosítsd a kivánt videót.

© Márk 14:
    "fájlformátum hiba", a fálj kiterjesztése helyes, de a videó tömörítési, eljárása helytelen. Nem konvertált videó, csak a kiterjesztése lett átírva.

© Gbr:
    SOHA NE FRISSITSD CSAK SZAKÉRTŐVEL!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Bocsánat a nagybetükért, de ez egy fontos szabály. Majdnem naponta kapom a kérdéseket, hogy probálta internetröl letöltött "BIN" fáljal frissíteni, de azóta nem kapcsol be.
    Ennek a helyreállítása nem egyszerű, különleges eszközökre van szükség, mely közvetlen a flash memória chipjére csatlakozva, tölti rá a helyes frissítést.
    Ehez, eszköze kevés embernek van.
    Tehát, ha nem akartok egy újabb falidisszel ékeskedni, akkor csak szakértővel frissítsd!

© Naxos:
    Elöször is ellenőrizd, hogy ha van rajta billentyű zár, hogy az nyitva van-e. Ha ezzek után sem engedi, akkor fordulj az eladóhoz, és ha tudod használd ki a garanciádat.

© beeea16:
    Felirat, csak a filmbe égetve lehetséges, ehez magát a forrás AVI-t kell modosítani.
    Virtual DUB segitségével a feliratott bele lehet "égetni" a videóba.

© hitch
    Amenyiben támogatja az MP4-ed a témakat, akkor csak fel kell másolnod rá. És a megfelelő menü pontban azt kiválasztani. De a legtöbb nem támogat külsö témák bevitelét.

Blackgammer:
    Sajnos a széles vásznuak vagy levágjuk a szélét, vagy legyen nagyon jó szemed.
    Egy film a hoszától függöen változik a mérete. de kb.: 250MB

Blackgammer:
    Ammire te gondolsz az CONCORDE Tipusú.
    USB -n lehet tölteni integrált akumlátorral megy, nagyon vékony, és könnyü.
    Csak 128x128 as képet tud megjeleniteni.
    Videóformátuma AMV, ezt a melékelt konverterrel lehet elérni.
    Hangokból: WMA, WMV, WAV, MP3 -at játszik le. Röhely, de a Windows Média Videó -nak csak a hangját adja, a képet nem.

© zsborg:
    Falidisz, esetleg kulcstartónak még jó.

© laszy76, © fatima15:
    Sajnos nem tudsz mit kezdeni otthon vele, csak a gyártóra támaszkodhatsz, de mivel frissíteni probáltad a garancia ugrott, vagyis a te költségedre tudják megcsinálni.
    De szerintem jobban jársz, ha vesszel egy újat és csak szakértöre bizod a frissítést.

© lampard99:
    Sajnos nem lehet felrakni rá újjab játékot.

© Lazlo:
    Csatlakoztasd fel az eszközt, ha nem ad ki USB -s eszköz észleléséről semmit a következőt csináld:
    Sajátgépre egér jobbgomb, és ott tulajdonságok. (Ne a parancsikonra amit te raktál ki)
    Itt válaszd ki a Hardver fület: ott pedig az eszköz kezelőt.
    Ha fel van csatlakoztatva és továbra sem észleli, akkor nézd meg hogy van-e sárga kérdőjeles ismeretlen driver. Ha van és eltávolitod az USB csatlakozásról a géptöl, akkor eltünik az a Pendrive, a hiba az hogy nem ismeri fel a drivert. Ebben az esetben keresd elő a CD-t amit kaptál hozzá és raktd vissza az USB eszközt. Majd a sárga kérdőjlre az eszközkezelőben egér jobb gomb, hardver frissítése, jelöldki a CD-ROM -ot is. És fel kell ismerni. Ha megkérdi hogy nem biztonságos (tanusítvány nélküli) hardver telepítését folytatod -e. Ott válaszd a folytatást.

akyyy:
    Minden firmware, adot tipushoz van. Ezek eltéröméretüek. Pontosan akkorák mint az adott eszköz memoriájának mérete (nem a felhasználói, hanem a szoftveres).
    Ezért nem tudnuk bármient felrakni. A gyártók részéröl nagy felelőtlenség, hogy ilyet a lemezekre raknak. Mert egy kiváncsi gyerek is tönkre tehet igy egy értékes ezköszt.
    Játékokat, sajnos nem lehet rárakni. Azok Fixek és integráltak.

© ayanami:
    Vidd vissza a gyártóhoz, mert memória kiosztási hiba van rajta. Avagy négy chip böl csak 1 müködik rajta és ezért csak 1GB -t másol fel rendesen.

© klingi:
    Üres a lemez, vagy helytelen videó és hangformátum van fent.
    A telejátszod a következö formátumokat támogatja:
    Audió: MP3, WMA, WMV, WAV.
    Videó: AMV ehez CD-n kaptál egy konver programot.
  • beeea16
    megpróbáltam és tényleg működik:D az odamásolásos módszer:D Kössz a tippet
    Már csak a feliratot nem tom hozzáadni, mert elhagytam a használati utasítást. Vki nem tudna ebben segíteni?:D
  • Naxos
    hello. valakit légyszi segítsen. van egy Freedata 1501 1gb-os lejátszóm. másoltam rá zenéket. kb 270mb hely van még rajta és bármit akarok másolni rá nem engedi, azt írja hogy írásvédett a file és szüntessem meg az írásvédetséget, közben nem is írásvédett. mit tegyek?:( megköszönném gyors válaszotokat.