576
MP4 Lejátszók, Firmware, Themes.
-
Csesza #16 én most kaptam egy ConCorde márkájú mp4 lejáccót
2gb-os, és szerintem egész jó minőségű a kijelzés :)
25-ért a PhotoHall-ban -
#15 jönnék egy tipikus kérdéssel: szeretnék vmi értelmes mp4 lejátszót, a szokásos elvárások szal jóminőségű kijelzés sokáig bírja és lehetőleg nagy tárolókapacitással kb 30-35 ezrem van a célra ki mit ajánl és miért érdekelne -
#14 majdnem ilyenem van:) -
#13 ha már ebben gondolkoztok:
alsókat. pda 50k alatt -
#12 szerintem a mylo is beleférne ebbe a kategoriába, hiszen van rajta net, képnézegető zenelejátszó, meg filmlejátszás..
mondjuk még forgalomban nem láttam de valahogy nem is akarok venni hisz van PSPm :)) -
#11 sztem még mindíg nem ez az. Én pl az Apple Ipod Nano-ra gondolok. Vagy a Nano-klónokra, amilyen nekem is lesz. -
#10 kb gndolom olyan mint a sony mylo -
#9 a Sony PSP az teljesen más. Most vagy te nem érted miről van szó, vagy én... -
#8 lsd.: SONY PSP -
#7 jó, hogy ezt megnyitottad, mert nekem is most lesz egy ilyenem karácsonyra, leglább majd ha megértem mit kell csinálni, akkor pl. egy Ipod témát biztos rárakok. Meg firmware-t is lehet frissíteni. Tök jó, nem tudtam, hogy ilyeneket lehet vele csinálni. -
#6 ezaz amit nemtok:D -
laliking #5 ezeket a themeket hogy kell felrakni? :O -
laliking #4 nekem is van -
Inquisitor #3 "Az MP4 lejátszók abban különböznek a sima normális MP3 lejátszóktól, hogy videót, e-book, képeket, stb. lehet nézegetni rajta amolyan gyengébb PDA"
Rémlik láttam ilyet valakinél sacc per kábé 3 éve, az 20GB-s volt és valami Sony logó az oldalán? :) -
#2 és van rajta aknakereső game is XP -
#1 Üdv üdv.
Azért nyitottam ezt a topicot, mert érdekelne ti menyire vagytok benne az MP4 lejátszókban.. Érdekes dolgokat művelnek vele..
http://www.mympxplayer.org/ itt mindent megtaláltok, Firmware, Themes, egyebek.
http://www.scrub50187.com/MP4.html Néhány leltőltés.
Az MP4 lejátszók abban különböznek a sima normális MP3 lejátszóktól, hogy videót, e-book, képeket, stb. lehet nézegetni rajta amolyan gyengébb PDA.