576
MP4 Lejátszók, Firmware, Themes.
  • threeman
    meg is veszed? :)
  • Tigristank
    Az nagyon korrekt ár egy olyan lejátszóért.
  • threeman
    eladnám a meizu m6-osom 2gigás... 12ezerért budapesten. semmi baja, csak kéne a lóvé, és ilyen árra pikk-pakk rá lehet harapni;) mert egyébként 27egy ilyen, és kb 1hónapos..
  • Tejó67
    Sziasztok!
    Van egy Albacomp mp4-esem,de nem szól csak az egyik fülhallgatója,nem tudom hogy lehetne úgy beállítani hogy mind a kettő fülhallgató szóljon.(a menüben is azt mutatja hogy az egyik fülhallgató át van húzva)
    Aki tud,kérem segítsen!!
  • monyesz
    Sziasztok!
    Bemondta az unalmast a thomson em2600 om és helyette beszereztem egy alpha mp4 lejátszót!És a véleményetekez szeretném kikérni a készülékről h jó döntés volt e???Vagy hogy hol lehetne egyáltalán olvasni az alpha készülékről mert semmit sem találtam róla...:(!
    Köszi előre is!
  • monyesz
    Andi én nem vaok otthon az ilyen témában de elvileg adtak hozzá egy cd-t amit ha felraksz a gépre akkor ott van az a program amivel tudsz filmet és videót rakni a készülékre!
  • kataiandi
    Sziasztok!

Vettem egy Mp4lejátszót a nagylegénynek (bátyám fia), de nem tudjuk, hogy kell filmet ill. videóklippet feltenni rá, pedig a használati útmutatót elolvastuk.
    Márkája:
    Dimarson
    (Instruction Manual DM -101G-11)

Nagyon köszönöm előre is!

Andi
  • yoda0229
    Most vettem egy e-RONIX EMP-2020 MP3/MP! lejátszót és nem akar lejátszani videó!!! A probléma a kiterjesztéssel lehet, megpróbáltam elég sokat de egyikkel sem működött! Ha valaki tudja mi a gond kérem írjon! Előre is köszi
  • tiadam2
    Sziasztok Megőrít egy mp4 lejátszó Az a problémám: rádugtam a gépre, minden zsír rakom rá a zenét, rajta van. Lehúztam, visszadugtam minden jó. Egyszer kétszer megcsinálta még, egyszer csak hibát jelez, ismeretlen eszközként ismeri fel, és kiírja, hogy az usb eszköz működésében hiba lépett fel, nem lehet felismerni az USB eszközt. Mindent megpróbáltam, ami lehetséges. Másik portba dugtam ugyanúgy nem ismeri fel. Másik géppe berakom, ugyanúgí minden zsír, működik egyszer kétszer kibe húztam megint nem ismeri fel többet azon a gépen sem. Nagyon megköszönném, ha tudnátok valamit segíteni, mitévő legyek Ez a típusa: mp4 player Előre is köszönöm!!!
  • bongiovi91
    Szia,Moon !

Samsung YP-U3-ra cseréltem be, egy árkatagória,bár ez nem MP4,csak MP3.De hangzásban és minőségben is sokkal jobb mint az "elődje":)
  • moon21
    milyen Samsungra cserélted? :)
  • bongiovi91
    Sziasztok !

Szintén ConCorde ügyben írok ! (X-913).Én is pont úgy jártam mint itt sokan mások,a lejátszó nem játszott le videókat. Visszavittem a Photo Hall-ba ahol rögtön azt tanácsolták hogy formázzam meg a memóriát és jó lesz,és az eladó hozzátette hogy ez a lejátszó SOHA nem fog AVI videókat megnyitni,méghogy lejátszani :)Közölte velem hogy csak MP4-be tud lejátszani videót, hiába van ráírva hogy AVI-t is támogat. Nah,szóval hazavittem,megformáztam,és az eredmény nagy nulla,szintén nem játszott le semmit,sőt lefagyott :sMikor másodszorra visszavittem,nagy nehezen kicseréltettem egy Samsungra ! Ami működik is !
  • HELPMEE
    Kedves nóra74!!!megnézted már ezt az oldalt vagy mit??forum.marrow.hu ...mert nekem sokat segitett,de most a konvertálás nem megy neked???mert segitek ha szeretnéd szivesen,mert én is sokat szenvedtem vele!!!!!nyugodtad irhacc..pá www.forum.marrow.hu
    ja és a konvertálo progihozzá über fasza!!!!
  • Jonys
    Hello!
    Nekem egy ALBACOMP BC-789 es MP4 lejátszóm van!
    A gond az vele hogy nem játszik le videókat! Próbáltam a hozzá kapott CD-n lévő konvertálóval! Konvertálni sikerült is de ugyan úgy nem játszotta le! Próbáltam más progikkal is de úgy sem ment! Mindig azt írja ki hogy Hibás formátum!
    Lécci valaki segítsen! Mit lehet tenni ilyenkor?
  • nóra74
    Sziasztok ! Nekem is sikerült belefutnom egy concorde mp4- be, melyet a phptohall-nál vettem. Minden teljesen jól müködik, csak a filmekkel van gond. Ha valakinek van egy müködö konvertáló programja , akkor azt kérem szépen. Elöre is köszi !
  • HELPMEE
    ja én többet már télleg nem tok segíteni^^de legalább megprobáltam
  • HELPMEE
    Kedves REKESZ!!!!én ezt figyelmesen elovastsam és azota sikerült is a konvertálás!!!és hogy én mennyire boldog vagyok ezértXD
    >>>>>>>> forum.marrow.hu <<<<<<
    szoval ezt mindenkinek nagyon ajánlom.pá
  • Rekesz
    Szia petka85! Én próbálkoztam már a concorde honlapján lévő konvertálókkal is, de vhogy azokkal sem jutok semmire... Vagy lehet, hogy többet kéne várni rá? Normális az, hogy egy 3-4 perces klipet órák óta konvertál? Az a gond, hogy ez a fajta nem írja ki, hány %-nál tart. Nálad is így van?(2 gigás Concorde X-913-asom van) Ha tudsz, válaszolj! Bárki írhat, aki tud segíteni... én már mindennel próbálkoztam, nagyon mérges vagyok, hogy ez a cég ennyire hanyag és olyan dolgokat adnak az MP4-hez, ami nem is működik! Látom, a problémával nem én vagyok az egyedüli...
  • benniboy
    Sziasztok Megőrít egy mp4 lejátszó Az a problémám: rádugtam a gépre, minden zsír rakom rá a zenét, rajta van. Lehúztam, visszadugtam minden jó. Egyszer kétszer megcsinálta még, egyszer csak hibát jelez, ismeretlen eszközként ismeri fel, és kiírja, hogy az usb eszköz működésében hiba lépett fel, nem lehet felismerni az USB eszközt. Mindent megpróbáltam, ami lehetséges. Másik portba dugtam ugyanúgy nem ismeri fel. Másik géppe berakom, ugyanúgí minden zsír, működik egyszer kétszer kibe húztam megint nem ismeri fel többet azon a gépen sem. Nagyon megköszönném, ha tudnátok valamit segíteni, mitévő legyek Ez a típusa: mp4 player Előre is köszönöm!!!
  • smutyi
    Sziasztok!

Most karácsonyra vettem egy 1 gigás Concorde mp4 lejátszót a photohall-ban (nem rádiós) és az a baj vele, hogy mikor tennék fel rá zenét, akkor olyan 600 mega körül kiírja, hogy "írásvédett" (Commanderben ezt írja ki), vagy a "könyvtárat vagy fájlt nem lehet létrehozni". Mi lehet a gond? Köszi a segítséget előre is!!!
  • Thorodd
    Üdv! Nekem egy Orion mp4-es lejátszóm van, és a hozzá adott AVConverter nevű program nem működik, mással konvertált videót pedig nem játszik le. Ha valakinek van egy működő változata, legyen szives szóljon!
  • Dámóczi
    valaki egy drivert küldjön nekem. help!!!! kamerás mp4 playerhez lehet hogy nem jó de a boltot nem érem el és a neten nemtaláltam
    http://www.123shop.hu/ nanocam 1GB
  • Norsz
    na végre már én is megvettem a magam kis mp4-ét
    de sajna a videoval bajlódok na meg a rádióval nem sikerült még valakinek lejátszatni vele a videot mert az segithetne mert amit adtak hozzá converter progit nem müxik csak ott ál és semmi és ugy vettem észre hogy amit lejátszik a gép azt az mp4 is lejátsza nekem legalább is de sajna az mind 700 mega felett volt:(
  • danielcsopi
    oké megpróbálom! köszi!!
  • blackgamer
    próbálda szgéped hátsó usb kivezetésére kötni, első kivezetéssel néha nem működik
  • danielcsopi
    Sziasztok!
    most kaptam karira egy ConCorde X-943 típusú mp4 lejátszót.A hozzá kapott CD-n van a firmware frissítő progi(ProductTools_ND 3.1.2.0). Meg akarom nézni,hogy van-e újabb szoftververziója a lejátszónak.Elindítom progit,és mikor rámegyek arra hogy Update,ezt írja ki:
    Checking firmware...
    Error: USB device not found.
    pedig rávan kötve gépre,és nem értem mi a gond...
    ti biztos értetek hozzá :P légyszi segítsetek!
  • Martinho
    Sziasztok!

Erről mi a tapasztalatotok?
    Megérti 21 ezret föláldozni érte?
    http://www.c-sale.hu/index.php?akt_menu=30&kk_id=335&t_id=3420&start=0&limit=9&muv=reszletek
    Várom a véleményeiteket!
  • rujcika
    Macsik82!

Gratulálok! Amit ajánlottál konvertáló programot, MŰKÖDIK!
    Nekem megoldódtak a gondjaim.
    Nagyon nagy köszönet érte!
  • Dámóczi
    hali
    vettem egy nanocam mp4 playert és a driver lemeze kaki, nem lehet telepíteni. Tudna valaki segíteni?
    Köszi Attila
  • Gabosh
    Na felraktam a progit a cd ről.. :D Ma megprobáltam konvertálni , és amit anno megcisnált most nemakar...

Rámék h konvertáljon , és nemcsinál semmit. (egy pár hónapja még működött)
  • Norsz
    hy tudja valaki mien formátumu az mp4 játékai vagy esetleg lehet e játékokat felrakni rá???
  • blackgamer
    olyat olvastam valahol hogy nem divx/xvid aviba kell tömöríteni, hanem a Microsoft eredeti tömörítés nélküli szabványára
    egy misét megér, szerintem úgy működni fog
    ez pl. olyan avi elvileg
  • macsik82
    Sziasztok!

Nekem is Concorde x913-s mp4 lejátszom van.És nekem is gond volt a konvertáló progival.
    Nekem ezzel a konvertáló progival sikerült:
    a concorde honlapján a keresésbe írjátokbe 02-04-334.
    Ezzel probáljátok.
  • rujcika
    Feltehetnéd nekünk, hátha megoldja a problémánkat.
    Köszi.
  • Gabosh
    Hi!

Megtaláltam a telepitő cd t , szerintem valami avi converter van rajta.
  • csoola
    sziasztok, lesz egy két héten belül (ujra) egy 2 gigás concorde MP4 lejátszom, ipod stilusu, a lejátszo uj, a doboz meg a kiegészitök nem tuti (töltö, kábel, füles), 13k-ért adnám (ez fix) ha érdekel küldj privit (2 héten belül lesz meg kb)
  • rujcika
    Csak avi formátumot támogat.
  • lugos
    amúgy pedig a "legfrissebb Ace mega codec packot használom per pill ... ha valami mást kellene , kérem a neveket :D
  • lugos
    az enyém avi-t elvileg , mivel az amv-t észre sem vette ... de már ötletem sincs mit tegyek ...
  • blackgamer
    lehet hogy valami hibás kódek van a gépeteken
    amúgy a lejátszó mit támogat? .amv?