MP4 Lejátszók

← ElőzőOldal 12 / 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dying Soul
Üdv!

Ma kaptam egy Oriont, feltettem CD-n lévõ tartalmakat, feldugtam a gépre de intézõben ha belekattintok, azt írja, hogy nincs megformázva, én nem merem megformázni. Van vmi ötletetek?

A CD-n lévõ konvertálóprogram másfél órája konvertál.Nem tudsz ajánlani egy egyszerû konvertálót ami Avi fájl 320x240-be konvertál?

Ez azt jelenti hogy üres a lemez vagy nincs olyan formátum fent amit be tudna olvasni , tegyél fel mp3 vagy amw fáljokat és nyisd meg õket így már meni fog😄
Szerintem kaptál hozzá egy cd-ét amin valószínû van konverter progi, azzal lekonvertálod a filmet arra a formátumra amit megeszik és már másolhatod is fel!
MEgtaláltam a megoldást, van a beállítások közt egy olyan, hogy LCD és ezen belül van egy "Fekete" fantáziadús elnevezésû beállítás, amit elõször nem tudtam mire vélni ezért az értéket nullán hagytam , na most ha ezt valmimennyire beállítod olyan idõn belül kikapcsola kijelzõ és marha hosszan bírja az akku így már😄
Csáóztok van 1 concord mp4 lejátszom és olyat bcsinál hogy a zene és afilm betöltésnél azt irja ki empty disk! ha valaki tudna segiteni megköszöném halli
tom505
Van egy DANA MP4-em és nem tudnátok megmondani
hogy kell videot feltenni?<#help>
Elörre is kösz!

TVelvet
igen nekem is ez a problémám vele, ki lehetne találni valamit csak nemtudom mit...
Hali!
Én is egy Concorde mp4 lejátszó boldog tulaja vagyok, csak egy dolog bosszant, hogy a kijelzõ folyamatosan világít zene és rádió hallgatás közben is, így elég gyorsan lemerül. Gondoltm ezen segítene a firmware frissítés, de egyelõre még nem találkoztam az enyémhez valóval, szóval ti tudtok ilyenrõl és van esetleg olyan progi ami a régi fw-t menti?
TVelvet
nekem is olyan van😊 az a márka konkrétan Ipod klón jó is.
én most kaptam egy ConCorde márkájú mp4 lejáccót

2gb-os, és szerintem egész jó minõségû a kijelzés 😊

25-ért a PhotoHall-ban

bld
jönnék egy tipikus kérdéssel: szeretnék vmi értelmes mp4 lejátszót, a szokásos elvárások szal jóminõségû kijelzés sokáig bírja és lehetõleg nagy tárolókapacitással kb 30-35 ezrem van a célra ki mit ajánl és miért érdekelne

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

passatgt
majdnem ilyenem van😊

PíszLávJuniti
ha már ebben gondolkoztok:
alsókat. pda 50k alatt

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

R0sc0
szerintem a mylo is beleférne ebbe a kategoriába, hiszen van rajta net, képnézegetõ zenelejátszó, meg filmlejátszás..
mondjuk még forgalomban nem láttam de valahogy nem is akarok venni hisz van PSPm 😊)

matyi08
sztem még mindíg nem ez az. Én pl az Apple Ipod Nano-ra gondolok. Vagy a Nano-klónokra, amilyen nekem is lesz.

R0sc0
kb gndolom olyan mint a sony mylo

matyi08
a Sony PSP az teljesen más. Most vagy te nem érted mirõl van szó, vagy én...

plas
lsd.: SONY PSP

Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g

matyi08
jó, hogy ezt megnyitottad, mert nekem is most lesz egy ilyenem karácsonyra, leglább majd ha megértem mit kell csinálni, akkor pl. egy Ipod témát biztos rárakok. Meg firmware-t is lehet frissíteni. Tök jó, nem tudtam, hogy ilyeneket lehet vele csinálni.

TVelvet
ezaz amit nemtok😄
ezeket a themeket hogy kell felrakni? 😮

... got nothin to share with you...

nekem is van

... got nothin to share with you...

"Az MP4 lejátszók abban különböznek a sima normális MP3 lejátszóktól, hogy videót, e-book, képeket, stb. lehet nézegetni rajta amolyan gyengébb PDA"
Rémlik láttam ilyet valakinél sacc per kábé 3 éve, az 20GB-s volt és valami Sony logó az oldalán? 😊

Fantos
és van rajta aknakeresõ game is XP

TVelvet
Üdv üdv.
Azért nyitottam ezt a topicot, mert érdekelne ti menyire vagytok benne az MP4 lejátszókban.. Érdekes dolgokat mûvelnek vele..
http://www.mympxplayer.org/ itt mindent megtaláltok, Firmware, Themes, egyebek.
http://www.scrub50187.com/MP4.html Néhány leltõltés.

Az MP4 lejátszók abban különböznek a sima normális MP3 lejátszóktól, hogy videót, e-book, képeket, stb. lehet nézegetni rajta amolyan gyengébb PDA.
← ElőzőOldal 12 / 12