MP4 Lejátszók
← ElőzőOldal 12 / 12
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Üdv!
Ma kaptam egy Oriont, feltettem CD-n lévõ tartalmakat, feldugtam a gépre de intézõben ha belekattintok, azt írja, hogy nincs megformázva, én nem merem megformázni. Van vmi ötletetek?
Ma kaptam egy Oriont, feltettem CD-n lévõ tartalmakat, feldugtam a gépre de intézõben ha belekattintok, azt írja, hogy nincs megformázva, én nem merem megformázni. Van vmi ötletetek?
A CD-n lévõ konvertálóprogram másfél órája konvertál.Nem tudsz ajánlani egy egyszerû konvertálót ami Avi fájl 320x240-be konvertál?
Ez azt jelenti hogy üres a lemez vagy nincs olyan formátum fent amit be tudna olvasni , tegyél fel mp3 vagy amw fáljokat és nyisd meg õket így már meni fog😄
Szerintem kaptál hozzá egy cd-ét amin valószínû van konverter progi, azzal lekonvertálod a filmet arra a formátumra amit megeszik és már másolhatod is fel!
MEgtaláltam a megoldást, van a beállítások közt egy olyan, hogy LCD és ezen belül van egy "Fekete" fantáziadús elnevezésû beállítás, amit elõször nem tudtam mire vélni ezért az értéket nullán hagytam , na most ha ezt valmimennyire beállítod olyan idõn belül kikapcsola kijelzõ és marha hosszan bírja az akku így már😄
Csáóztok van 1 concord mp4 lejátszom és olyat bcsinál hogy a zene és afilm betöltésnél azt irja ki empty disk! ha valaki tudna segiteni megköszöném halli
Van egy DANA MP4-em és nem tudnátok megmondani
hogy kell videot feltenni?<#help>#help>
Elörre is kösz!
hogy kell videot feltenni?<#help>#help>
Elörre is kösz!
Hali!
Én is egy Concorde mp4 lejátszó boldog tulaja vagyok, csak egy dolog bosszant, hogy a kijelzõ folyamatosan világít zene és rádió hallgatás közben is, így elég gyorsan lemerül. Gondoltm ezen segítene a firmware frissítés, de egyelõre még nem találkoztam az enyémhez valóval, szóval ti tudtok ilyenrõl és van esetleg olyan progi ami a régi fw-t menti?
Én is egy Concorde mp4 lejátszó boldog tulaja vagyok, csak egy dolog bosszant, hogy a kijelzõ folyamatosan világít zene és rádió hallgatás közben is, így elég gyorsan lemerül. Gondoltm ezen segítene a firmware frissítés, de egyelõre még nem találkoztam az enyémhez valóval, szóval ti tudtok ilyenrõl és van esetleg olyan progi ami a régi fw-t menti?
én most kaptam egy ConCorde márkájú mp4 lejáccót
2gb-os, és szerintem egész jó minõségû a kijelzés 😊
25-ért a PhotoHall-ban
2gb-os, és szerintem egész jó minõségû a kijelzés 😊
25-ért a PhotoHall-ban
jönnék egy tipikus kérdéssel: szeretnék vmi értelmes mp4 lejátszót, a szokásos elvárások szal jóminõségû kijelzés sokáig bírja és lehetõleg nagy tárolókapacitással kb 30-35 ezrem van a célra ki mit ajánl és miért érdekelne
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
ha már ebben gondolkoztok:
alsókat. pda 50k alatt
alsókat. pda 50k alatt
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
szerintem a mylo is beleférne ebbe a kategoriába, hiszen van rajta net, képnézegetõ zenelejátszó, meg filmlejátszás..
mondjuk még forgalomban nem láttam de valahogy nem is akarok venni hisz van PSPm 😊)
mondjuk még forgalomban nem láttam de valahogy nem is akarok venni hisz van PSPm 😊)
sztem még mindíg nem ez az. Én pl az Apple Ipod Nano-ra gondolok. Vagy a Nano-klónokra, amilyen nekem is lesz.
jó, hogy ezt megnyitottad, mert nekem is most lesz egy ilyenem karácsonyra, leglább majd ha megértem mit kell csinálni, akkor pl. egy Ipod témát biztos rárakok. Meg firmware-t is lehet frissíteni. Tök jó, nem tudtam, hogy ilyeneket lehet vele csinálni.
ezeket a themeket hogy kell felrakni? 😮
... got nothin to share with you...
nekem is van
... got nothin to share with you...
"Az MP4 lejátszók abban különböznek a sima normális MP3 lejátszóktól, hogy videót, e-book, képeket, stb. lehet nézegetni rajta amolyan gyengébb PDA"
Rémlik láttam ilyet valakinél sacc per kábé 3 éve, az 20GB-s volt és valami Sony logó az oldalán? 😊
Rémlik láttam ilyet valakinél sacc per kábé 3 éve, az 20GB-s volt és valami Sony logó az oldalán? 😊
Üdv üdv.
Azért nyitottam ezt a topicot, mert érdekelne ti menyire vagytok benne az MP4 lejátszókban.. Érdekes dolgokat mûvelnek vele..
http://www.mympxplayer.org/ itt mindent megtaláltok, Firmware, Themes, egyebek.
http://www.scrub50187.com/MP4.html Néhány leltõltés.
Az MP4 lejátszók abban különböznek a sima normális MP3 lejátszóktól, hogy videót, e-book, képeket, stb. lehet nézegetni rajta amolyan gyengébb PDA.
Azért nyitottam ezt a topicot, mert érdekelne ti menyire vagytok benne az MP4 lejátszókban.. Érdekes dolgokat mûvelnek vele..
http://www.mympxplayer.org/ itt mindent megtaláltok, Firmware, Themes, egyebek.
http://www.scrub50187.com/MP4.html Néhány leltõltés.
Az MP4 lejátszók abban különböznek a sima normális MP3 lejátszóktól, hogy videót, e-book, képeket, stb. lehet nézegetni rajta amolyan gyengébb PDA.
← ElőzőOldal 12 / 12