576
MP4 Lejátszók, Firmware, Themes.
-
beeea16 #56 Sajnos nem lehet úgy hogy csak simán odamásolom:S Pedig jó is lenne, van hozzá külön program h fájlokat lehessen hozzáadni, bár nekem eddig csak zenét meg képet sikerült:S -
Márk 14 #55 Valaki segítsen legyetek szívesek.
#47-es kérdés. Sürgős.
Felsőbbrendűek válaszát köszönöm.
Márk -
Gbr #54 Sziasztok kéne egykis segitség !
Van Portable Digital MP4-em,nem játsza le a videókat,egy ismerösőmnek régebben vette és az viszi.
Megnéztem a Frimware 2005.01 talán uj kéne,ehez kéne segitség. -
Márk 14 #53 Hello! beeea16-nak
Én fel tudom rakni de azt írja ki hogy "fájlformátum hiba"
az eredeti "sample movie" video neve után ott van hogy .avi, de az enyém után is és így sem játssza le.
az üzenetedre pedig: próbáld meg ott alul a hardver biztonságos leállításánál és úgy lehet menni fog -
blackgamer #52 nincs mp4-em, de mp3 pendrivenál összekötöd a géppel és létrejön egy külön lemezmeghajtó ("cserélhető lemez")
arra nem tudod átmásolni? -
#51 azt nem étem miért kell iyeln szerencsétlen amv kiterjesztst hasnzálniuk:S
miért nem lehet avi? vagy mpeg?
amúgy ugylátom keskenyített a kijelző, sazl ha filmet nézel, ugykonvertált, hogy szélesvászon maradjon, mert oldalra fordítva sokkal szebben kinéz:) nekem kerek 128*128-as sal tökmind1:( -
beeea16 #50 Márk! Nekem is olyanom van, de te miután átkonvertálod a fájlt fel tudod rakni az mp4-edre? Mert én sehogy sem boldogulok azzal, viszont amikor USB-vel rákötöm a gépre akk állítólag rajta van a fájl, de ha nincs összeköttetésben a géppel az Mp4-em akk sehol sem találom rajta a filmet/klippet:S -
Márk 14 #49 szerintem vedd meg. sok mindent tud és szép a desing.megéri. -
Freedata FD1505P4
2 GB beépített memória, Video/MP3/WMA/WAV lejátszás, kép (JPG) / szöveg (TXT) megjelenítés, beépített FM rádió, diktafon, 1.8'' 262 000 színű TFT, lithium akku
Tulajdonságok:
MP3/WMA/WAV lejátszás
Lejátszható video formátum: AMV (konvertálás a CD-n található program segítségével lehetséges)
Kép megjelenítés: JPG formátum
Szöveges file megjelenítés (E-book funkció): TXT formátum
Beépített mikrofon (diktafon funkció)
ez megéri 15-ért? -
Márk 14 #47 Sziasztok!
Nemrég kaptam egy CONCORD mp-3, mp-4 lejátszót, 1GB-os.
Problémám hogy hiába konvertálom át AVI-ba a videókat mikor elindítom azt írja ki hogy: "hibás fájlformátum".-csak avi filet játszik le-.
Tudna valaki segíteni?
Előre köszönöm válaszotokat.
Márk -
#46 állítólag most van a MM-ban 15 körül egy 6cm átlójú m4player amit láttam melóba azon már élvezhető nagyságú a film bővíthető 4 gb-ig két fülhallgató kimenet rádió stb kb így néz ki :
-
beeea16 #45 Sziasztok! Van egy Concorde márkájú 2 gigás Mp4-em, és sajna nem tudok rárakni filmeket vagy akár klippeket. A telepítő cd-hez volt egy konvertáló program, hogy bármiből AVI formátumú fájlt tudjak csinálni, ezt meg is tettem, de aztán nem tudom hozzáadni a fájlt amikor bővíteni akarom. Valaki segítsen kérlek! -
hitch #44 Hello.Az mp4 be hogyan kell belerakni a theme azaz témákat????? -
blackgamer #43 egy szélesvásznú filmen mennyire lehet látni a szereplőket?
mekkora a felbontása?
egy mozifilm mp4-ben kb. hány megát foglal? -
blackgamer #42 akicós reklámújságokban van ilyen 10-15 ezer ft körül
ezeken akár egy komplett mozifilmet is meg lehet nézni?
milyen áramforrással mennek? AA elem?
mennyit fogyasztanak?
mennyire jó a kép? járművön élvezhető rajta filmet nézni?
esetleg működés közben tudna valaki fényképet berakni? -
zsborg #41 Én vettem egy mp3 lejátszót, (I Pod klón) és lefagyott. (utólag hallottam hogy ez törvényszerü ennél a lejátszónál)
Utána olvasgattam, valszeg az a hiba hogy nagyobbra van formázva, mint amit a samsung chip kezelni tud. Ezért nyívánvaló megoldás lenne az hogy rebot memory hack, kiválasztom a meghajtó betüjelet és hajrá.
Csak hogy nem lehet kiválasztani, mert nem ismeri fel. Szeretném azt hinni hogy nem kuka...
Volna-e valami ötlet ? -
laszy76 #40 hello mindenki!nekam is segitség kellene a frissítés el rontása után.A boltba mindenki a fejét rázza!Azért el dobni nem akarom!!S.O.S.!!! -
fatima15 #39 kéne nagyon gyors segítség az mp4-emre (seltronic sel-2711G)
rosz firmware-t raktam és most csak fehéren bevilan és nem csinál semmit kérlek segítsetek nagyon fontos lenne!! -
lampard99 #38 elvileg cd nélkül is látnia kéne az mp3 lejátszódat. Ott a géppel van probléma szerintem!!!+hülye kérdeés az mp4 playeremen van game, lehet más játékokat fel rakni és ha igen milyen gameket? -
Lazlo #37 szijasztok! van egy logik 3hdd mp3plejátszóm. idáig működött most új rendszervan és megint elővettem a lejátszót de nem ismeri fel a winfos......régen pocre megvolt...most semmi se a winfos cd-n se sehol nemtalálok semmit ami működne. kiírja hogy usb to ide ennyi semmi mást és a buborék hang :) valaki? -
#36 amikitt vannak firmwarek, meg minden nyalánkság, azt bármire fel lehet tenni, vagy csak adott mp4-re.
mretén most kaptam dana kb-713mp-t, van rajta firmware frissítés lehetőség, bár ahogy néztem a legujabb a 9.0.50.000, és ezen is olyan van. de van fasza xp téma, meg láttam aknakeresőt is lehet rá vhogy tenni. de HOGY?:S -
lampard99 #35 hy all mp4 re milyen formátumú game-t tudok hasznélni(ha lehet) -
steweee #34 az mp4 lejátszó abban tér el az mp3-tól alapvetőleg, hogy ez már kisképernyőn videót is lejátszik nemcsak hangot? -
ayanami #33 Szevasztok nem tudja valaki hogy mi a fene lehet akkor ha kaptam egy 4 gb os mp4 lejátszot és 1 gb -átig másol rá kb rendesen utána meg elkezd kb 15 megával másolni hipp hopp felkerül rá minden , de nem müködik utána semmi :S:S:S -
lampard99 #32 Honnan lehet mp4 lejátszóra játékot letölteni illetve milyen fájl formátomu játékokat képes lejátszani? -
lampard99 #31 ja nekem is van rajta egy avi és le is játsza de amikor én rakom rá egy avit akkor nem játsza le azt írja ki, hogy error -
#30 Elvileg a CD-jén kéne konverterprogramnak lennie, egyébként például az én mp4-em az .avi-t is játsza, csak a készülélkemben a film üzemmódot kell kiválasztanom. -
lampard99 #29 hy kaptam dimarsonos mp3/mp4-et és nem találok hozá convertet, hogy kell filmet rá rakni hogy le is játsza? -
gzsbl #28 Segitséget szeretnék kérni! Honnan lehet mp4 lejátszóra játékot letölteni illetve milyen fájl formátomu játékokat képes lejátszani.
Köszi. -
#27 Jólvan, megoldottam a saját progijával gyorsformatálást csináltam és működik. -
#26 Üdv!
Ma kaptam egy Oriont, feltettem CD-n lévő tartalmakat, feldugtam a gépre de intézőben ha belekattintok, azt írja, hogy nincs megformázva, én nem merem megformázni. Van vmi ötletetek? -
blitzkrieg #25 A CD-n lévő konvertálóprogram másfél órája konvertál.Nem tudsz ajánlani egy egyszerű konvertálót ami Avi fájl 320x240-be konvertál? -
Geeza007 #24 Ez azt jelenti hogy üres a lemez vagy nincs olyan formátum fent amit be tudna olvasni , tegyél fel mp3 vagy amw fáljokat és nyisd meg őket így már meni fog:D
-
Geeza007 #23 Szerintem kaptál hozzá egy cd-ét amin valószínű van konverter progi, azzal lekonvertálod a filmet arra a formátumra amit megeszik és már másolhatod is fel! -
Geeza007 #22 MEgtaláltam a megoldást, van a beállítások közt egy olyan, hogy LCD és ezen belül van egy "Fekete" fantáziadús elnevezésű beállítás, amit először nem tudtam mire vélni ezért az értéket nullán hagytam , na most ha ezt valmimennyire beállítod olyan időn belül kikapcsola kijelző és marha hosszan bírja az akku így már:D -
klingi #21 Csáóztok van 1 concord mp4 lejátszom és olyat bcsinál hogy a zene és afilm betöltésnél azt irja ki empty disk! ha valaki tudna segiteni megköszöném halli -
#20 Van egy DANA MP4-em és nem tudnátok megmondani
hogy kell videot feltenni?
Elörre is kösz! -
#19 igen nekem is ez a problémám vele, ki lehetne találni valamit csak nemtudom mit... -
Geeza007 #18 Hali!
Én is egy Concorde mp4 lejátszó boldog tulaja vagyok, csak egy dolog bosszant, hogy a kijelző folyamatosan világít zene és rádió hallgatás közben is, így elég gyorsan lemerül. Gondoltm ezen segítene a firmware frissítés, de egyelőre még nem találkoztam az enyémhez valóval, szóval ti tudtok ilyenről és van esetleg olyan progi ami a régi fw-t menti? -
#17 nekem is olyan van:) az a márka konkrétan Ipod klón jó is.