576
MP4 Lejátszók, Firmware, Themes.
-
rujcika #176 Én is ezzel kínlódok. Három féle konvertáló programmal próbálkoztam, több féle módban. Mindig az a vége, hogy hibás fájlformátum.
Én is segítséget kérek! -
lugos #175 korán örültem :( még az AVConverterrel csinált videóra is kidobja hogy formátum hiba ... most már végképp nem tudom mit lehetne kezdeni vele ... valaki ha van ötlete szivesen fogadom :) -
lugos #174 köszi :D most néztem meg és működik :D ezer hálám :D -
lugos #173 Sziasztok. Lehet hogy már írt valaki ilyen gondal de nem igazán bírtam megtalálni ... most kaptam egy ConCorde x-913 típusú lejátszót, és a gond azzal kezdődött hogy a cd-n ami volt hozzá nincs fenn rendesen a konverter program ... hiányzik az exe fájl. Próbáltam más progikkal amiket itt felsoroltatok de vagy fel sem ismeri az amw fájlt, vagy azt írja ki hogy hibás formátumú ... tudtok segíteni? -
blikkk #172 Sziasztok, tegnap vettem egy lila Seltronic sel-501G típusú lila mp3, mp4 lejátszót, és nem lehet rajta hangerőt állítani. Megnyomom a vol gombot, és a record menüt hozza le. Találkozott valaki ilyen szarral?
9.1.52 frimware van rajta, meg egy ilyen: ACT7513. Hol lehet ehhez upgradet letölteni? Neten nem találtam semmit ehhez a típushoz. -
blackgamer #171 .amv konverterre gondolsz? innen letöltheted a MP3 Player Utilities 4.15-öt és a régebbi verziókat is -
#170 Azért érdekes megfigyelni,hogy ez a topic csak az mp4-esek meghibásodásáról szól.Tényleg jobb nem venni.
-
Gabosh #169 Hi!
Elhagytam az mp4 em telepitő cd jét , amin rajta volt a konevrtáló program (PTI AM889C). Esetleg valakinek nincsmeg? Mert már szedtem le 1 pár at ,de 1ik fájlformátumot se birja , pedig kéne neki. -
blackgamer #168 loller! az mp3 lejátszása közben ha megnyomom a menü gombot és ott nyomkodom "Tempóvisszaad" menüpontot kiválasztom akkor lehet lassítani meg gyorsítani
jáj!
vakon nyomkodom a kabátzsebemben és elállíthattam
remélem akinek hasonló hibája lesz annak segít hogy leírtam ide lámaságomat
legalább szervízbe nem kell vinni :)
viszont a zene lejátszás alatti képernyő világítás kikapcsolás hiányát és a háttérfény állítása miatt még mindig örülnék egy firmwarenek, kérdés hogy s1clone progi a halott lejátszókat is visszahozza élők sorába? (vagyis ha elszúrnám rossz firmware-el)
az is kiderült hogy 9.0.48 firmware-t nem tudja s1fwx progi letölteni, csak 50-től működik
de akkor mivel tölthető? -
Azur92 #167 Bár lehet h inkább nem csinálok belőle ügyet,mert amúgy nagyon jól szuperál. -
Azur92 #166 Akkor az szép.
Akkor visszaküldöm ahonnan rendeltem,úgyis van rá 1 év gari és mondom nekik,hogy vagy küljenek egy másikat,vagy ezt javítsák meg vagy jöjjön vissza a pénz.
Köszi a segítséget. -
blackgamer #165 szervíz talán tud rá megoldást -
Azur92 #164 És akkor én most mit tegyek.
Hogyan tudnám elérni,hogy a beépített hangszóró ne szoljon ha a fülhallgatót bedugom? -
blackgamer #163 mostani firmware-t próbáltam leszedni a lejátszóról, de s1fwx felismerte meg minden de amikor a size meghatározásához jutott nem tudott csatlakozni a lejátszóhoz
ellenben s1clone fullba lekapta az egész flash tartalmát, mind az 512 MB-ot, pedig üres volt
elvileg ezzel visszaállítható az eredeti állapot
most nem tudom belevágjak-e frissíteni vagy próbálkozzak valahogy tovább a player firmware-t leszippantani, de milyen progival? -
blackgamer #162 mp3 player update 4.00 progit futtatom, cd-n volt, de innen is elérhető
ez kiírt olyat hogy:
S1 mp3 player
Wilson CO. LTD.
9.0.48 (ez a firmware verziószáma)
nyálaztam a googlet és kiderült hogy S1 mp3 player néven a kínai névtelen tömeg lejátszók futnak
egész kis oldalak vannak ennek a témának szentelve, tuningolják a szoftvereket, javítják
ezeken az oldalakon találtam hogy létezik valami 9.1.52 friss firmware, csak persze nem tudom hogy az én lejátszómmal működne-e
fórumokon nem sok jóval kecsegtetik az embert
a lejátszó setupjában ez olvasható
ACT209X_S7X
2006/10/08
9.0.48
2006/09/12
az alsó a firmware verziója, de mi a fenti? a lejátszó azonosítója és gyártási ideje?
nem lettem sokkal okosabb
annyit még kihámoztam hogy frissítés előtt ajánlott lementeni a meglévő firmwaret, de olyat is találtam akinek utána a régivel sem akart működni a lejátszója
nehéz dió -
blackgamer #161 szerintem tipikus firmware hiba az első
második pedig lehet valamelyik alkatrész meghibásodásából, nekem 2 hete kipurcant az oszcillátor és gyorsítva játsza le a dalokat
sajnos ezeket bóvli alkatrészekből rakják össze és hibás szoftvereket raknak rá
én is vihetem szervízbe, bár legszivesebben kidobnám az ablakot és vennék egy márkásat
firmware frissítésben van még valami reményem, csak firmwaret nem találok, bármit pedig nem merek felrakni mert elszúrhatom -
Azur92 #160 Sziasztok
Az lenne a kérdésem,hogy van egy AVS HyperMedia bővíthető MP3 / MP4 lejátszóm és két problémám van vele.
1. Van az ON és az Off. Ha az Onra húzom a pöcköt semmi nem történik,csakha utána hosszan lenyomom a Lejátszás gombot? Ez normális?
2.Beépített mikrofonja van és elvileg ha a fülhallgató be van dugva akkor csak a füllhalhatóba kellene hallanom a zenéket. De 3 napja akár be van dugva akár nem a beépített hangszórón is hallom. Szerintetek fülhallgató probléma lehet?
Ha vki tud segíteni annak megköszönném. -
blackgamer #159 nekem dettó, ezért is akarnék frissítést
véletlen nem ez a verziód?
ACT209X_S7X
2006/10/08
9.0.48
2006/09/12
lehetséges hogy ez a firmware ami ezeken van egységes és központilag tölthető?
frissebb hol található? -
#158 Nekem van egy számomra untig elég mp4 lejátszom.
De nagyon idegesít a készítők faszsága hogy úgy oldották meg a ejátszot hogyha zenéz halgatsz egyfolytában világit a kijelző :(
Ezért keveset bír az aksi. -
blackgamer #157 külföldi fórumokon olvastam hogy különböző gyártók termékei azonos firmware-t használnak, valakinek van tapasztalata arról hogy újabbat frissíteni más gyártót firmware-ével eredményes lehet?
csak mert Rox néven nem találni gyártót, nincs hivatalos oldal -
petka85 #156 Ezt is próbáltad már?: www.concorde.hu -> kereső -> 02-04-335 -> ZIP letölt -> telepít.
Nekem ezzel ment. -
lampard99 #155 hello próbáld asztalról asztalra konvertálni. -
#154 Nah jó akkor kb mennyibe kerül egy kijelzőcsere?
THX! -
macsik82 #153 Sziasztok!
Én most vettem egy concorde x-913-as mp4 lejátszót.
A saját programjával hiába konvertálom át .AVI-ra a filmeket ki írja hogy "Hibás fáljformátum". (Probáltam más progikat is.)
Kérlek segitsetek. -
#152 Hi!Kb11 hónapja vettem egy LG FM33-at. Tokban tartottam és vigyáztam rá(1 karcolás sincs rajta!)Ma amikor bekapcsoltam a kijeljőn egy kb1x2cm-es fekete folt volt! Nem tom mi lehetett vele?!:S Szervízben megcsinálják? És ha igen akko kb mennyiért? vagy akár garanciával is?
Fontos mert nemsokára lejár a garancia!!!!!
Előre is köszi!!! -
lampard99 #151 nm -
petka85 #150 Inkább maradok a Concord-nál mostmár, mert ennek megvan végre a programja, és tudom hogyan működik. De azért köszi. -
lampard99 #149 Én tudok egy Dimarson mp4 1 gb lejátszót. -
petka85 #148 Ja és ha tudtok valami jó helyet, ahol lehet még ezt a típust kapni, akkor szóljatok, mert vennék magamnak is egyet. :D
2 hete a Media Markt-ban volt, de már nem találok ott ilyet. :(
A funkciói miatt kéne pont ez. -
petka85 #147 Sziasztok! Új info: voltam a Concorde szervízirodájában konvertálás ügyben, mert nem ment.
Concorde x909 mp4 -> www.concorde.hu -> kereső -> 02-04-335 -> ZIP letölt -> telepít.
Ezzel végre már működik nekem, kipróbáltam. Valami rosszat raktak rá gyárilag a cd-re, meg a honlapra is. Így egy másik típusú Concorde mp4-lejátszó honlapjáról kellett letölteni a jót. A lényeg, hogy a képméret tulajdonságaik egyezzenek, így a konvertálóprogramja jó a másikhoz is.
Üdv. -
lampard99 #146 próbáld asztalról asztalra konvertálni -
petka85 #145 Sziasztok. Most vettem egy Concorde X909 típusú mp4 lejátszót, és gyakorlatilag ugyanaz a problémám mint "Rekesz"-nek. Nem megy végig a hozzá kapott AviConverter, és mindig "File format error"-t ír ki. Próbálkoztam a www.winavi.com oldalon egy próbaverzió letöltésével, beállítottam hogy mp4-re szeretnék konvertálni, ill. a felbontást is 208x176-ra állítottam (220x176-ot nem engedte, amit a leírás ajánlott), így az mp4-en nem is ír ki errort, de viszont ha rányomok az mp4-en, akkor nem is csinál semmit. Egy fehér kis téglalap van mellette. Ha valaki tud, kérem segítsen, mert én is tanácstalan vagyok hozzá. Köszönöm. -
blackgamer #144 milyen típus? és caps lock off -
lampard99 #143 hello kaptál hozzá egy progit amivel tudod át alakitani annélkül nem megy -
orion24 #142 SZIASZTOK!KÉNE EGY KIS SEGÍTSÉG MOST VETTEM EGY ORION MP4 LEJÁTSZÓT ÉS NEM VISZ SEMMILYEN FILMET."2"-OS A KIJELZŐJE NEM TUDOM MILYEN FELBONTÁSRA KELL ÁLLÍTANI.LÉGYSZI SEGÍTSETEK!!!!! -
Rekesz #141 Szia forceboy! Köszi, h írtál! Próbálkozok a saját programjával, de nem jutok vele sokra. Már fél napja elkezdett konvertálni egy 3 perces klipet, de még mindig nincs kész. Azt se értem, hogy miért van az, h 24% után visszaugrik 7-re. Neked mennyi időbe telt a konvertálás? Én már tanácstalan vagyok... Esetleg nem tud vki egy olyan oldalt, ahol kész átkonvertált cuccok vannak? -
lampard99 #140 hello nem kell valakinek egy dimarsonos(samsung all cége) mp4-et -
#139 Azokkal én se pedig nekem nem ilyen készülékem van.
Kijelzi,hogy ott a felirat,de akármit nyomok,nem hozza be.Kézikönyvben semmi infó. -
forceboy #138 viszont az lrc fájlokkal énsem tudok mit kezdeni viszont nagyon kéne -
forceboy #137 szia rekesz nekem is concorde mp4 em van, lejátszik sokféle videot de előtte a saját kis programjával átkell konvertálni AMV re... remélem segítettem helló