45063
-
#822 A #2-t azzal kiegészíteném, hogy van független iPhone, Franciaországban és Németországban kapható potom €1000-ért (250 ezer Ft).
Pár hónap és nálunk is lesz kapható, én nem szórakoznék mostmár a törttel... -
#821 1.passz ezt majd az válaszolja meg akinek van:)
2.az iphoneok nem függetlenek, csak függetleniteni lehet de csak akkor ha egy bizonyos szoft van rajta.
3.nincs benne magyar de ezt is bele lehet rakni
4.#2
amugy nem akarok reklámozni de irj egy PM et ha érdekel az az oldal ahol több infot találsz. üdv -
benco7 #820 Sziasztok!Pár amatőr kérdést intéznék Hozzátok!Kérlek egyikőtök akinek nagy a türelme legyenkedves és válaszoljon.
Egyik barátom most kapott Karira egy Iphone-t külföldről.
1.A Sim kártyát a tetején kell beletenni amit tűvel lehet kinyitni?
2.A barátom beírta állítolag a Pin kódot és azt irta ki, h INCORRECT SIM, ez azt jelenti h az Iphone nem független??
3.Alapból nincs benne magyar nyelv igaz?
4.Ha nem független akkor jelenleg nem lehet Mo-n függetleniteni igaz?
Köszi,ÜDv -
okbis #819 LOL ez a MADTV ez bnagy! -
G_ArchAngel #818 keress rá youtube-on "Mad TV"-re:) -
#817 off de ez baromi jo:) -
#816 :DDDD
ez parodia!!
oprah-t szerintem -
G_ArchAngel #815 no comment... -
okbis #814 bobka 1.0.2 firmware-d van ? Ha ennél nagyobb van ez automatikusan megfog történni és menni fog. -
Bence9292 #813 Akkor valószínűleg még nincs annyi program feltéve, hogy átrakja a másik oldalra. Onnan tudhatod meg, hogy hány oldalnyi program van feltéve, hogy kis pöttyök jelennek meg a legalsó sorban lévő ikonok és az utolsó előtti sorban lévő ikonok között. Ahány pont, annyi oldal van. -
#812 tudnátok segíteni abban hogy mit kell tennem ahoz hogyha több programot telepítek fel mint ami kifér a kijelzőre akkor hogy tudok alrébb menni a kijelzőn?több videon láttam hogy elhúzza balra de nekem nem ugrik át.
köszi -
okbis #811 Szerintem hozzánk max Júniusba fog eljutni és aranyáron :( -
#810 meglátjuk... -
G_ArchAngel #809 Mondjuk az, hogy a Vodafone bukta Angliában, Németországban, Franciaországban, Spanyolországban, Magyarországon; elég beszédes infó - itt sem lesz másképp remélem, inkább a T javítsa fel a szolgáltatását, de Vodkás többet nem lennék...
A spanyolok májusban 3G-t kapnak már, tehát ha a magyar T addig kihúzza, akkor biztos, hogy ők is azt dobhatják piacra. -
G_ArchAngel #808 értem, de nem látok benne realitást, hogy külön cégnek adnák oda...
A 3G-s iPhone-ra vár a magyar T-Mobile vezére
| 2007. 12. 05., 14:30 | Frissítve: 2007. december 5., szerda 14:45
A magyar T-Mobile vezérigazgatója várja, hogy megjelenjen az iPhone szélessávú változata. Azt viszont még nem tudjuk, hogy ki forgalmazza majd az Apple mobilját Magyarországon.
„Öt éve beszélünk mobilinternetről, de most az emberek szemébe nézve mondhatom, hogy a mobilinternet növekedése látványos lesz.” - mondta Winkler János, a T-Mobile vezérigazgatója a társaság évzáró sajtóbeszélgetésén. Személyes véleménye, hogy ebben a növekedésben nagy szerepe lesz az iPhone-nak, és nagyon várja, hogy kijöjjön az iPhone 3G-s vagy HSDPA-s változata.
Winklert meggyőzte az iPhone, szerinte megéri a mobilszolgáltatóknak, hogy lemondanak a bevételük egy részéről az Apple javára. Mindezt magánszemélyként mondta, nem mint a T-Mobile vezérigazgatója; a társaság momentán nem beszél arról, hogy ők lesznek-e a magyarországi forgalmazók. A mobilszolgáltató első embere egyébként hasonlóan nagy dobásnak tartja a Google Android platformját, szerinte ezek az újítások teljesen átalakítják majd a mobiliparágat.
Németországban egyébként a Deutsche Telekom leányvállalata, a német T-Mobile az iPhone forgalmazója, ezért már sokszor előkerült a pletyka, hogy Magyarországon is a T-Mobile lesz a forgalmazó. Nemrég a Vodafone bíróság elé rángatta a társaságot, mert törvénysértőnek vélte, hogy a T-Mobile a saját hálózatához láncolja a felhasználókat. A legutóbbi bírói végzés szerint a T-Mobile ezt megteheti, nem kell kártyafüggetlen iPhone-t árulnia.
A magyar mobiltársaságok közti versenyt jövőre a szélessávú mobilinternet határozza majd meg, véli Winkler. Ezzel kapcsolatban elmondta, hogy most jön a hálózatfejlesztés nehezebbik része, mert a nagy lakosszámú városokat már mind lefedték. A társaság a 900 megahertzes frekvencia koncessziójának meghosszabbításakor [1] vállalta, hogy a következő két évben 20 milliárd forintot fordít az elmaradott térségekben hálózatfejlesztésre. Most megtudtuk, hogy ez jellemzően a falusi lefedettség növelését jelenti majd.
És ugye azóta kiderült, hogy a T-mobile fogja forgalmazni, de lehet az Macbolt-osok tévednek... -
#807 Na erről beszéltem. Ez a jelenlegi generációra vonatkozik. Persze lehet, hogy ez azt jelenti, hogy az új, 3G-s változat is automatikusan a T-hez kerül, de én nem vennék rá mérget :) -
#806 A T-Mobile elvben a nem 3G-s változatot fogja. A 3G-s változat (ami egyelőre még nem is létezik) infóim szerint a Vodánál lesz. De lehet, hogy nem... -
G_ArchAngel #805 legalsó, aláhúzott mondat? -
#804 "ha olvasnál Apple-híreket, akkor lejött volna, hogy a T-Mobile Hungary fogja forgalmazni..."
Link? Én azért reménykedem hogy a voda fogja forgalmazni, mert nekik van egyedül normális előfizetésük itthon mobil-webre. -
okbis #803 "pedig az kizárt,nincs is előfizetve,meg amikor rányomok mondjuk a mapsra nem jön be és kiíjra hogy nincs edge.nemértem "
Settings >>> General >>> Network >>> EDGE
apn: net (pannon gsm nél)
user: üresen hagyod
pass: üresen hagyod
Azért ezt igy ne erőltesd mert nagyon gyorsan nagyon nagy számlád lesz ehez fizess elő külön gprs adatcsomagra!!! -
#802 hat ez undorito hir. sajnalatos hogy a rozsaszin nagy t-testver mindenre rateszi a budos mancsat. meg 1 ok az iphone ellen (itthon) -
#801 nah ez jó hir ugyanis t-s vagyok:) csak nehogy hozzá merjenek nyilni a menühöz :D -
G_ArchAngel #800 ha olvasnál Apple-híreket, akkor lejött volna, hogy a T-Mobile Hungary fogja forgalmazni...
amúgy iPhone is karcolható...:DDDDD
iPod Touch tényleg iszonyat jó, bár ha asszonynak is kell, akkor már a kettő árából megvan az alap Mac Book, az megiscsak jobb választás... -
#799 pedig az kizárt,nincs is előfizetve,meg amikor rányomok mondjuk a mapsra nem jön be és kiíjra hogy nincs edge.nemértem -
#798 Szerintem azt hogy van Edge elérés. -
#797 sziasztok!
új Iphone tulajdonos vagyok és azt szeretném megkérdezni hogy a hálozat mellett (pannon gms) a ki E betű az mit jelent? -
okbis #796 Na igen + vedd alapúl, hogy milyen országban élsz :) Viszont ha t-mobile fogja forgalmazni, akkor ha te most t-mobile-os vagy akkor nyugodtan softverupgrade és használhatod az összes funkciót, bár nem hinném h. itthon lesz itunes store :D -
#795 Azt ne felejtsük el, hogy a 3G-s változat nyilván drágább lesz mint a mostani "sima". -
#794 Bár ahogy nézem az 16GB-os iPod Touch itthoni árképzését (ami ugyebár egy árban van az iPhone-al), lesz az 120ezer Ft-is "A" előfizetéssel :S -
#793 "az érdekelne h szted, a szolgáltato sokat fog változtatni a rendszeren"
Ha arra gondolsz hogy vodás menüje lesz (mint pl néhány Sharp telefonnak) akkor szerintem az Apple nem fogja engedni hogy a Voda megbabrálja a menüjét...
Árakat nem lehet tudni, de valszeg csak előfizetéses szerződéssel lehet majd venni és az LG Prada-val lesz egy árban, szal "A" kategóriájú előfizetéssel valszeg 100e Ft lesz, "D"-vel pedig kb 80e, a "B" és "C" pedig a kettő között lesz valahol arányosan... -
#792 az érdekelne h szted, a szolgáltato sokat fog változtatni a rendszeren, v olyan lesz mintha kb fel lenne törve csak legálisan?:D
mert a mostani mobilom még birja egy darabig és akkor megvárnám amig elkezdik forgalmazni :)
v árban nagyon drága lesz? -
#791 Magyarországon (besúgóm szerint :) a Voda fogja forgalmazni a 3G-s verziót, ráadásul elvben 2008 tavasz végétől-nyár elejétől kb. lesz is nálunk hivatalosan! -
#790 Remélem a Vodkafonnál kapható lesz jövőre a 3G-s verzió, akkor asszem én is beruházok majd egyre. -
#789 bocsi srácok, de megmosolyogtat, hogy 2 hónapja mindenki húzta a száját, hogy 125-130 a telcsi, most meg, hogy sokkal drágább, már 130-ért is jó lenne :)
Elárulom, hogy miért drága: a gyári 1.1.2-t nem lehet egyelőre függetleníteni, rlgebbit meg gyakorlatilag nem lehet már szerezni :( -
kebab90 #788 nekem is nagyon fontos lenne hogyha tudtok mondjatok oylan helyet ahol 100-150 e között lehet kapni a cuccot -
Bence9292 #787 Szeretném újra a segítségeteket kérni! Ha tudtok nekem eladó iPhone-t emberi áron (~100-120e Ft, 8Gb-os), akkor írjatok légyszi ide vagy levélben, hogy hol tudnám megvenni, mert 1 héten belül szükségem lenne rá. Már telefonáltam kb. 3 helyre, de azt mondták, hogy 1.1.2 van nekik és azt nem tudják feltörni, a GSML*ne-nak volt egyedül, de 170ért akarták adni. Hülye azért nem vagyok :]
Köszi. -
Bence9292 #786 Hi!
1.1.2 fw kikódolása jelenleg már elérhető? -
#785 pontosan. szinte semmivel sem tud többet egy átlagos telefonnál (pár plusz funkcióval megtoldva), de AHOGY tudja... Na emiatt vettem és veszi még sok ezer ember. :) Aki egyszer kipróbálta, az rögtön beleszeret :) -
#784 Tegnap útba esett egy Apple bolt, úgyhogy benéztem, és ki tudtam próbálni az iPod Touch-t (ami egyébként egy iszonyatosan drága cucc itthon a tudásához képest), és így azokat a fícsöröket is amik az iPhone-ban vannak. Mit mondjak, szerlem első látásra, az összes iszonyat tetszett: a képnézegetés, automatikus képernyő-elforgatás, de ami a legdurvább volt az az internetezés a Safarival (wifin). Össze sem lehet hasonlítani a Windows Mobileos PDA-kon lévő netezéssel(utóbbi időben sokat használtam pl egy Asus P535-öt), annyira de annyira kényelmes és egyszerű hogy azt nem lehet kifejezni. Utánna megint használni az Asus-t olyan volt mintha visszakerültem volna a kőkorszakba...
Szóval igen, a kezelés, szerintem is ez a legjobb érv mellette. -
#783 nem jobb mint egy pda. tudásban semmiképpen sem, de nem is akar semmilyen pda-val versenyezni. dizájnban, kezelésben és pár ötletben viszont jobb.