45063
10255461851509447102.jpg
  • sharpshooter #702
    szerintem Ő alacsonyodott le hozzád, visszaolvasva a topikot az elejétől, nem kicsi a fejed első része, komám

telefont az SE gyárt meg a Nokia, a mobilarénán nem hozzád és garcsangyalhoz hasonló szájkaratésok tesztelnek, és ha ők aztmondják, hogy szar az ájfón, akkor abban van vmi
  • PyRex
    Sajnos le kell alacsonyodnom mert vannak emberek, akikkel csak így lehet.
    Nem én kezdtem ezt a stílust meg a másik lenézését (illegális telefon, bezzeg angliában nem az bibibííí... :)

Félremagyaráztam? Csak megkérdeztem, hogy miért olyan fontos a fájlátvitel...
  • nachtwey
    A Te stílusod sem éppen úriemberhez méltó, sőt néhol alulmúlod a vitapartnered. Ahogy nézem Ő már kezdett ismét normálisan viselkedni, mikor Te a bluetooth-témában félremagyaráztál.

Mindkettőtökre ráférne egy tükör.
  • PyRex
    Azért annyira nem vagyok "kis srác", hogy ne tudjak kiállni a véleményem mellett, de rendes vagy, hogy kiállsz mellettem :)

kedves G_ArchAngel:

azért az nagyon vicces, hogy te nevezel engem elvakultnak, holott még mindig nem próbáltad ki élőben a telefont. szánalmas dolognak tartom bejönni egy topicba és okoskodni valamiről úgy, hogy közöd nincs hozzá. még egyszer leírom (biztos elkerülte a figyelmedet), nyugodtan vissza lehet olvasni: leírtam, hogy mik a hiányosságai a telefonnak.

És képzeld: még azok ellenére SEM cserélném le semmilyen szutyok symbian-os, "recseg ha szétnyitom" valamint "összekarcolódik a kijelző" valamitn "egy perces bekapcsolás" valamint "lassú, idegesítő, logikátlan tervezés" Nokiára vagy egyéb okostelefonra. Köszi, volt bennük részem elégszer...

Amúgy meg nemtom mi a f*szért kötekedsz folyamatosan, kezdelek csöppet unni, vissza lehet húzni a Nokia topicodba és ott lehet szídni a szar iphone-t ha nem tetszik (érdekes: én miért nem megyek oda flame-elni vajon, hogy milyen szar a nokia? Na látod ez a különbség kettőnk között Mr. "Angliábanélekhűdenagyfiúvagyok") Pff....
  • sharpshooter #698
    "hadonászós lejátszó" loál

mobilarénán látszik a tesztvideón mennyire jó a táccs
  • nachtwey
    Ha zenére és videóra kell vegyél egy iPod Touch-ot 16 GByte sokmindenre elég, mellé telefonnak meg egy komolyabb Nokiát.
    Lesz hadonászós lejátszód és használható telefonod is.
  • nachtwey
    Hagyd már békén a kissrácot, ha Te úgy látod, hogy szar az iPhone, akkor ne írj ide.
    Vegyél egy okostelefont, ez jó a divatbolondoknak, a következő iPhone majd jobb lesz.
  • G_ArchAngel #695
    azért figyelemreméltó az elvakultságod:)))))

hál'sten nekem nem kellett illegálisan "szereznem", hogy kitudjam próbálni, persze annyi időm nem volt vele, hogy félremagyarázzam, miért is elég a 2mpixeles kamera, vagy miért nem kell bluetooth fileátvitel:)))

mesélj még mester, csüngök szavaidon:DDD
  • PyRex
    8gb-os telefonok? tényleg? hol, merre? :)

"gyorsnak lehet gyors, ha nem képes arra, amire egy átlagosnál jobb telefonnak képesnek kellene lennie 2007-ben..."

ismételni tudom magam: majd ha egyet kipróbáltál, akkor nyilatkozz... ^^
  • PyRex
    hogy ne használhatnád? azt másolsz rá amit akarsz, gyakorlatilag az iphone egy butított osx-et (unix alapú) futtató számítógép. rendes fájlrendszerrel. multkor próbáltuk, még a 'top' is fut rajta lol :) lehet procihasználatot nézni :)
  • izb
    tehát simán tárhelyként nem használhatom?
    filmek közül milyen kódolásukat jászik le a kicsike??
  • wolfaud
    igen filmet nezni emailt olvasni de ezekkivul semmire ja meg progikat ratelepiteni
  • izb
    A rajta lévő tárhelyet tudom sima usb kábellel mondjuk zenén kívül másra is használni?Értem ez alatt, hogy a szarjaimat tudom rajta ide oda cipelgetni?
  • G_ArchAngel #689
    tárhely? 4-8 GByte-os telefonok vannak...

gyorsnak lehet gyors, ha nem képes arra, amire egy átlagosnál jobb telefonnak képesnek kellene lennie 2007-ben...
  • PyRex
    tárhely? gyorsaság? :)
    alapjában véve az oprendszer, a kezelés és a design az ütős, amúgy egy átlagos telcsi lenne.
  • izb
    Ezen készülék vásárlása azon kívül hogy a kezelése párját ritkítja érdemes vele foglalkozni? Ezen kívül van olyan szolgáltatása, amit nem überelhet egy felsőkategóriás Nokia, vagy SE?
  • G_ArchAngel #686
    hogy ne nyomd át az iTunes-ról leszedett dalokat másnak:)

anno a Vodafone telefonok sem engedték, szerzői jogokra hivatkozva
  • wolfaud
    Amit én vettem észre a bt vel kapcsolatba hogy masik telefont nem latja bt-n keresztul de ha a masik telefonnal keresel ra akkor mar lattja es lehet tarsitani. amier kellene nekem is hogy normalis bt legyen hogy gps antennat lehessen hasznalni de azt se lattja :( pedig remelem hogy vagy a tomtom vagy az IGO elobb utobb kiadja a szoftvaret iphonra is!! de akkor se megyek vele sehova mivel a bt-je csak arravalo hogy a headsetterl komunikaljon! szerintem ez eleg szar megoldas az Apple-tol nem ertem miert jo ez nekik hogy ha vann benne bt akkor miert korlatozzak a mukodeset????????????
  • csoola
    ö erre nem irok semit, két "kedvenc" hirességemröl nem nyilatkozom:D
  • izb
    szerintem az alap, hogy kékfog legyen benne.
    Miért is.Például babán lehet használni a második generációs BT stereo fülest.
    Akkor ha van egy filé és van egy noti, és mindkettőben csak vevő van, wifi adó nincs, akkor igen jól jön az a kis görcs BT.
  • G_ArchAngel #682
    oké, akkor egyszerűbben: letud bonyolítani bluetooth fileátvitelt másik telefonnal (ami nem wifi-s)?
  • PyRex
    ok akkor még egyszer megkérdezem: minek bt, ha van wifi?

szinte már alig használnak olyan laptopot amiben ne lenne wifi (ha van bt benne, akkor wifi tuti), szal minek a bt a fájlátvitelre? :)
  • G_ArchAngel #680
    az egy burkolat, gondolom Kelemen Annának vagy Paris Hiltonnak jobban tetszene, mint feketén:)
  • csoola
    én csak a szinéböl következtettem...xD tök homi
  • G_ArchAngel #678
    ezer esetben kellhet, én az építészterveket telefonon szoktam vinni, nem kell pendrive, így odaérek az építkezésre és megy a munkavezető notebookjára...
  • PyRex
    sosem próbáltam fájlt cserélni rajta, de mi a francnak bt fájlcserére, amikor van wifi???
  • G_ArchAngel #676
    oké, tehát van és nyugodtan tudok a notebook és ez között fileokat cserélni, és látja a headsetem is...?
  • PyRex
    "BUZiPHONE"

dominál az értelem...
  • csoola
    BUZiPHONE:P
    láttam egy ilyen cuccost, jonak tünik de ahhoz elég drága h nekem ne kelljen:D
  • PyRex
    persze, nincs benne...

• Kokesz02
    pedig így van sajnos.
  • G_ArchAngel #671
    az elég nagy baj lenne:(
  • Bence9292
    Nekem nincs készülékem, de úgy olvastam, hogy van benne bluetooth, de a fájlátvitel funkció nem használható. Nem csatlakozik másik telefonhoz csak bluetooth eszközökhöz. Pl. headset. Ha nem így van akkor bocsi.
  • G_ArchAngel #669
    én most vettem észre, hogy nincs benne Bluetooth? 2007-ben???

ugye csak szar a teszt a mobilarena-n?
  • izb
    az internetről való letöltés milyen gyors vele?Látom hogy nincs benne 3G!
  • GregSB
    Jövőre érkezik a 3G-s iPhone
  • PyRex
    flash lesz elvben a közeljövőben...
  • wolfaud
    Szerintem kezelhetőségileg a legjobb!!!!

Én azon agyaltam hogy n95 vagy Iphont vegyek es nem bantam meg hogy Iphont vettem!

Kérdezz mire vagy kiváncsi

Ami nekem hiányzik az a Flash a Safari alá
  • izb
    Biztos nem:)
    Meséljen már valaki erről a telcsiről, mert nagyon szemezek vele.Olyan másod telcsinek nem lenne rossz az N95 mellé.
  • PyRex
    hát... én ha egyszer külföldre megyek hosszabb időre, egyáltalán nem biztos, hogy vissza is fogok jönni :)