45063
-
#702 szerintem Ő alacsonyodott le hozzád, visszaolvasva a topikot az elejétől, nem kicsi a fejed első része, komám
telefont az SE gyárt meg a Nokia, a mobilarénán nem hozzád és garcsangyalhoz hasonló szájkaratésok tesztelnek, és ha ők aztmondják, hogy szar az ájfón, akkor abban van vmi -
#701 Sajnos le kell alacsonyodnom mert vannak emberek, akikkel csak így lehet.
Nem én kezdtem ezt a stílust meg a másik lenézését (illegális telefon, bezzeg angliában nem az bibibííí... :)
Félremagyaráztam? Csak megkérdeztem, hogy miért olyan fontos a fájlátvitel... -
nachtwey #700 A Te stílusod sem éppen úriemberhez méltó, sőt néhol alulmúlod a vitapartnered. Ahogy nézem Ő már kezdett ismét normálisan viselkedni, mikor Te a bluetooth-témában félremagyaráztál.
Mindkettőtökre ráférne egy tükör. -
#699 Azért annyira nem vagyok "kis srác", hogy ne tudjak kiállni a véleményem mellett, de rendes vagy, hogy kiállsz mellettem :)
kedves G_ArchAngel:
azért az nagyon vicces, hogy te nevezel engem elvakultnak, holott még mindig nem próbáltad ki élőben a telefont. szánalmas dolognak tartom bejönni egy topicba és okoskodni valamiről úgy, hogy közöd nincs hozzá. még egyszer leírom (biztos elkerülte a figyelmedet), nyugodtan vissza lehet olvasni: leírtam, hogy mik a hiányosságai a telefonnak.
És képzeld: még azok ellenére SEM cserélném le semmilyen szutyok symbian-os, "recseg ha szétnyitom" valamint "összekarcolódik a kijelző" valamitn "egy perces bekapcsolás" valamint "lassú, idegesítő, logikátlan tervezés" Nokiára vagy egyéb okostelefonra. Köszi, volt bennük részem elégszer...
Amúgy meg nemtom mi a f*szért kötekedsz folyamatosan, kezdelek csöppet unni, vissza lehet húzni a Nokia topicodba és ott lehet szídni a szar iphone-t ha nem tetszik (érdekes: én miért nem megyek oda flame-elni vajon, hogy milyen szar a nokia? Na látod ez a különbség kettőnk között Mr. "Angliábanélekhűdenagyfiúvagyok") Pff.... -
#698 "hadonászós lejátszó" loál
mobilarénán látszik a tesztvideón mennyire jó a táccs
-
nachtwey #697 Ha zenére és videóra kell vegyél egy iPod Touch-ot 16 GByte sokmindenre elég, mellé telefonnak meg egy komolyabb Nokiát.
Lesz hadonászós lejátszód és használható telefonod is. -
nachtwey #696 Hagyd már békén a kissrácot, ha Te úgy látod, hogy szar az iPhone, akkor ne írj ide.
Vegyél egy okostelefont, ez jó a divatbolondoknak, a következő iPhone majd jobb lesz. -
G_ArchAngel #695 azért figyelemreméltó az elvakultságod:)))))
hál'sten nekem nem kellett illegálisan "szereznem", hogy kitudjam próbálni, persze annyi időm nem volt vele, hogy félremagyarázzam, miért is elég a 2mpixeles kamera, vagy miért nem kell bluetooth fileátvitel:)))
mesélj még mester, csüngök szavaidon:DDD
-
#694 8gb-os telefonok? tényleg? hol, merre? :)
"gyorsnak lehet gyors, ha nem képes arra, amire egy átlagosnál jobb telefonnak képesnek kellene lennie 2007-ben..."
ismételni tudom magam: majd ha egyet kipróbáltál, akkor nyilatkozz... ^^ -
#693 hogy ne használhatnád? azt másolsz rá amit akarsz, gyakorlatilag az iphone egy butított osx-et (unix alapú) futtató számítógép. rendes fájlrendszerrel. multkor próbáltuk, még a 'top' is fut rajta lol :) lehet procihasználatot nézni :) -
izb #692 tehát simán tárhelyként nem használhatom?
filmek közül milyen kódolásukat jászik le a kicsike?? -
#691 igen filmet nezni emailt olvasni de ezekkivul semmire ja meg progikat ratelepiteni -
izb #690 A rajta lévő tárhelyet tudom sima usb kábellel mondjuk zenén kívül másra is használni?Értem ez alatt, hogy a szarjaimat tudom rajta ide oda cipelgetni? -
G_ArchAngel #689 tárhely? 4-8 GByte-os telefonok vannak...
gyorsnak lehet gyors, ha nem képes arra, amire egy átlagosnál jobb telefonnak képesnek kellene lennie 2007-ben... -
#688 tárhely? gyorsaság? :)
alapjában véve az oprendszer, a kezelés és a design az ütős, amúgy egy átlagos telcsi lenne. -
izb #687 Ezen készülék vásárlása azon kívül hogy a kezelése párját ritkítja érdemes vele foglalkozni? Ezen kívül van olyan szolgáltatása, amit nem überelhet egy felsőkategóriás Nokia, vagy SE? -
G_ArchAngel #686 hogy ne nyomd át az iTunes-ról leszedett dalokat másnak:)
anno a Vodafone telefonok sem engedték, szerzői jogokra hivatkozva -
#685 Amit én vettem észre a bt vel kapcsolatba hogy masik telefont nem latja bt-n keresztul de ha a masik telefonnal keresel ra akkor mar lattja es lehet tarsitani. amier kellene nekem is hogy normalis bt legyen hogy gps antennat lehessen hasznalni de azt se lattja :( pedig remelem hogy vagy a tomtom vagy az IGO elobb utobb kiadja a szoftvaret iphonra is!! de akkor se megyek vele sehova mivel a bt-je csak arravalo hogy a headsetterl komunikaljon! szerintem ez eleg szar megoldas az Apple-tol nem ertem miert jo ez nekik hogy ha vann benne bt akkor miert korlatozzak a mukodeset???????????? -
csoola #684 ö erre nem irok semit, két "kedvenc" hirességemröl nem nyilatkozom:D -
izb #683 szerintem az alap, hogy kékfog legyen benne.
Miért is.Például babán lehet használni a második generációs BT stereo fülest.
Akkor ha van egy filé és van egy noti, és mindkettőben csak vevő van, wifi adó nincs, akkor igen jól jön az a kis görcs BT. -
G_ArchAngel #682 oké, akkor egyszerűbben: letud bonyolítani bluetooth fileátvitelt másik telefonnal (ami nem wifi-s)? -
#681 ok akkor még egyszer megkérdezem: minek bt, ha van wifi?
szinte már alig használnak olyan laptopot amiben ne lenne wifi (ha van bt benne, akkor wifi tuti), szal minek a bt a fájlátvitelre? :) -
G_ArchAngel #680 az egy burkolat, gondolom Kelemen Annának vagy Paris Hiltonnak jobban tetszene, mint feketén:) -
csoola #679 én csak a szinéböl következtettem...xD tök homi -
G_ArchAngel #678 ezer esetben kellhet, én az építészterveket telefonon szoktam vinni, nem kell pendrive, így odaérek az építkezésre és megy a munkavezető notebookjára... -
#677 sosem próbáltam fájlt cserélni rajta, de mi a francnak bt fájlcserére, amikor van wifi??? -
G_ArchAngel #676 oké, tehát van és nyugodtan tudok a notebook és ez között fileokat cserélni, és látja a headsetem is...? -
#675 "BUZiPHONE"
dominál az értelem... -
csoola #674 BUZiPHONE:P
láttam egy ilyen cuccost, jonak tünik de ahhoz elég drága h nekem ne kelljen:D -
#673 persze, nincs benne...
-
#672 pedig így van sajnos. -
G_ArchAngel #671 az elég nagy baj lenne:(
-
Bence9292 #670 Nekem nincs készülékem, de úgy olvastam, hogy van benne bluetooth, de a fájlátvitel funkció nem használható. Nem csatlakozik másik telefonhoz csak bluetooth eszközökhöz. Pl. headset. Ha nem így van akkor bocsi. -
G_ArchAngel #669 én most vettem észre, hogy nincs benne Bluetooth? 2007-ben???
ugye csak szar a teszt a mobilarena-n? -
izb #668 az internetről való letöltés milyen gyors vele?Látom hogy nincs benne 3G!
-
#667 Jövőre érkezik a 3G-s iPhone -
#666 flash lesz elvben a közeljövőben... -
#665 Szerintem kezelhetőségileg a legjobb!!!!
Én azon agyaltam hogy n95 vagy Iphont vegyek es nem bantam meg hogy Iphont vettem!
Kérdezz mire vagy kiváncsi
Ami nekem hiányzik az a Flash a Safari alá -
izb #664 Biztos nem:)
Meséljen már valaki erről a telcsiről, mert nagyon szemezek vele.Olyan másod telcsinek nem lenne rossz az N95 mellé. -
#663 hát... én ha egyszer külföldre megyek hosszabb időre, egyáltalán nem biztos, hogy vissza is fogok jönni :)