45063
-
#742 Nekem is 6233-asom van egy éve, és teljesen meg vagyok elégedve vele. Még 1 évet ki akartam húzni vele a next-gen tács telefonokig, de sajna kb 1 hete elkezdett meghibásodni :S Valszeg veszek valami olcsó-egyszerú telót, és azzal várom ki a jövő őszt, mert a mostani érintőképernyős telefon felhozatalból egy sem tökéletes. Amelyik nagy tudású annak fényévekre van a kezelhetősége és menüdizájnjának letisztultsága az iPhonje-étól, az iPhone meg túl keveset tud egyelőre az áráért. Meg van rá az esély hogy ez ugyanígy fog maradni jövőre is, de remélem a szorosodó verseny-helyzet kierőszakol az Apple-ből egy okosabb iPhone2-t :) -
#741 vodánál korlátlan 5000 -
#740 Itthon sem sokkal olcsóbb. Havi 50 megás csomag 2000 forint körül mozog. -
#739 nem vagyok tisztában teljesen vele, de ahhoz hogy bárhol használhasd a netet rajta nem csak wifin azért elég kemény havidijat számolt fel az AT&T, valami 50$/hó-t.
I.C.ram: hm, kösz a tippet, de um, egy youtube video togg mega, ha annak a tizedet ki kell fizetnem engem a sirba raknak. bár most nézem nincs is a telefonomra -
#738 Ha leszeded a Flash Lite-ot, akkor megy a youtube is nem? Mondjuk jó piciben ,de lehet fullscreenre rakni :P -
#737 igen a számok nekem is kissé gyanúsnak tűnnek lol
ezt nem értem, hogyhogy "ne csak papírnehezéknek használhasd" ? :) -
#736 na ezt nem hiszem el. egyszerűen hülyeség, ha leosztod hogy hány gép van internetre kötve és hány ipod, akármennyire is akarod sem jön ki ez a szám.
amúgy opera minivel nyomom a 6233-ról, egész jól lehet vele híreket olvasni, fórumozni. persze nem olyan mint egy iPhonen, meg nincs benen youtube, de ha épp nagyon kell egy kávéházat keresni, akkor én azt szoktam használni.
tényleg, itt hogy van a díjazás, usaban tudom, hogy x összeget kell befizetned havonta, hogy ne csak papírnehezéknek használhasd, itt hogy működik? -
#735 hmm: "Ha az iPhone és az iPod Touch eredményeit összeadjuk, azt kapjuk, hogy minden ezredik oldalletöltés a weben egy Apple hordozható kütyüre történik." -
#734 Több ember netezik iPhoneról, mint Windows Mobielos telefonról / PDAról -
#733 Látom a kedéjek lecsendesettek! -
#732 vagy: iArt.... :) -
#731 No problém.
Gúgliba beírod a keresett album nevét és jobb esetben egyből kidobja az borítót, rosszabb esetben át kell klikkelni hogy képek között keressen, és ott lesz.
Nekem is így van a zenék 80%-hoz borítóm :P -
#730 csak arra voltam kíváncsi, hogy egyáltalán működik-e.
boldog vagyok a mostani telefonommal, nem kell új, új ipod kellene, és számításba került az iPod touch is, és abban van youtube használat meg safari.
bár megjegyzem, ez a nagy ipod újdonság, hogylehet lapozgatni a borítókat, háát, én mint undorító magyar gazember aki kiveszi bono kezéből az utolsó vacsorát, albumborító nélkül LOPOM el a zenét, szóval tök felesleges, mint ahogy azoknak az embereknek is akik az eredetei cd-iket rippelik be, hogy hordozhassák, és nem veszik meg legálisan a másolhatatlan mp3akat itunesról. -
#729 nekem müködik. segítsek? -
#728 ráadásul pont egy olyan országot hozol fel példaként, ahol a lakosság igen nagy része bevándorló, és igazad van arra sem méltatják hogy szarnak nézzék, ezek után szerinted megveszi a török bevándorló a zenét legálisan 1 dollár / számért ? :D
na mindegy, on,
volt már a kezemben párszor, usaban működött a youtube, itthon több telefonnal próbálkoztam, de egyszer sem sikerült rávennem -
#727 És itt az emberek nem "lopott telefonokkal" hallgatnak "lopott zenét", hanem kifizetik, ami jár az előadónak és a kiadónak. Nincs agyalás, hogy kerüljék meg a törvényt, vagy csaljanak más kárára
no, azért ne ringassuk magunkat utopisztikus képzelgésekbe, az emberek nem azért "lopják" el a zenéket, mert amúgy megvehetnék. usa-ban is más a mentalitás mint itt mo.-n, és a magyar embert mindegyikünk ismeri, de azért ott is megvan minden ami itt, ugyanúgy lopnak. a gazdagabb réteg ugyanúgy megveszi itthon is a dolgokat, mert egyszerűbb -
#726 "Szerinted miért van minden telóban, pdaban, de egy két autórádióban is BT?"
Mert nem tellik WLAN-ra. Vagy mert olcsóbban akarják megúszni, vagy mert túl sokat fogyaszt vagy mert nem tudják olyan kicsi eszközökbe beletenni. Teljesen mindegy, a lényeg az, hogy a bt már a kiadásakor butának számított, tulajdonképpen egy kényszerített lebutítása a WLAN-nak. Hosszútávon mindenképpen a WLAN lesz az elterjedt, a bt pedig el fog tűnni. -
#725 Ez jó nagy hülyeség volt.
Szerinted miért van minden telóban, pdaban, de egy két autórádióban is BT? Nem mindent lehet ám wlannal párosíteni, főleg a primkóbb szerkezeteket, mint headset, gps vevő stb. Ne csak két mobil párosításából indulj ki. -
#724 Két dudás egy csárdában ^.^ -
izb #723 Látszik hogy aktívan nem használod azt a "szar" dolgot, egyébként nem írnál ilyen hülyeséget. A wifi egy adott kommunikációhoz ok. De gép és gép között a BT-nek igenis van létalapja. Nem véletlenül fejlesztgetik. -
#722 Tudtommal is van benne, de ha nem lenne, akkor sem érteném amit mondasz. A bt egy halva született dolog, a WLAN korában gyakorlatilag semmi szükség nincs rá. Inkább pont hogy emiatt, hogy 2007-et írunk egy ilyen elavult szar dolgot kihagyhattak volna belőle. -
#721 Hidd el én sem ilyen vagyok, csöppet szar napom van (már hetek óta, bár ez nem indok). Még egyszer sorry, nem akartam szétflame-elni a topicot. -
nachtwey #720 G_ArchAngel az egyik legnormálisabb ember az SG-n, ha fotós témáról van szó, akkor talán a legjobb hozzáfordulni, mert szinte mindig, mindenkinek segít, de így nem láttam még írni más topicokban.
Index fórumon már láttam kifordulni magából, de SG-n még nem.
Nem nagy az egója, mert sokmindent feladott azért, hogy tanulhasson. Vagy ha nagy, akkor talán van alapja is.
Egyszerűen nem értettétek meg egymást.
Ahogy láttam az elején tetszett neki a telefon, de valamiért átfordult a viselkedése.
A lényeg, hogy mindketten befejeztétek. -
??? :))
-
#718 Hát... most így visszaolvasva igencsak paraszt voltam, sorry, nem akartam senkit megsérteni, meg ez a stílus is kár volt... A magam részéről befejeztem, más meg számoljon el magával ahogy akar ;) -
#717 Hmm, legalább azt hittem, hogy így a top 10 legnézettebb téma közé bekerül a topic, de még az sem... ejj -
#716 No hát akkor ebben nincs hiba. Megállapíthatjuk, hogy a te igényeidnek nem felel meg az iphone. Akkor miről győzködjük egymást? Nem is értem... -
#715 úgy fogsz hiányozni... majd gyere vissza és mesélj miket kaptál válaszban apple fórumokon, amikor elkezdtél jönni a kötekedő stílusoddal :) -
G_ArchAngel #714 hányszor írjam le, hogy kipróbáltam, de o2-ban sem szeretik, ha vki ízekre szedi a kiállított példányokat...
(ellenben a Viewty elég jónak tűnik, köszi a tippet) -
#713 Ugyan, neked az egód az egekben van, szerintem biztos mert kint élsz, ahol nem illegális az iphone... :) -
G_ArchAngel #712 -fav, aztán inkább megyek Apple fórumra, olyan emberek közé, akik értenek a telefonokhoz -
#711 nesze semmi, fogd meg jól. látom kifogytál az érvekből. tudod azt nem értem benned, hogy kb. 3-szor irtad le, hogy bezzeg neked angliában milyen jó, mert nem illegális, blablabla.... akkor miért nem mész el és próbálod ki? ehelyett engem akarsz meggyőzni olyanról, amit én tapasztaltam, te meg nem? :O fura egy ember vagy hallode... -
G_ArchAngel #710 Mondjuk nem kicsit a srác vette el a kedvem az iPhone-tól...
a 17"-es MacBook Pro-m imádom, jó lett volna mellé egy ilyen telefon, de ha én is így leépülök tőle, akkor kerülöm. -
G_ArchAngel #709 Igen, nagyapám meg látott egy nőt, akinek már volt Ferrarija:))) -
G_ArchAngel #708 Te meg egy másik világban élsz, a saját kicsi világodban:)))
Ahogy nézem a 707 kommentet, mintha csak Te lennél, akinek ennyire hibátlan - vagy a többiek járnak rendszeresen szemészhez:))) -
#707 Te biztos egy másik interneten szörfölsz :)) -
#706 nem csak a mobilarénán húzták le, apple fórumokon is, de majd sg-n fogom megkérdezni mi a jó, na ez meg az év vicce lenne... -
#705 volt kb. 20 féle nokia, köztük 2 symbian-os (tény, hogy nem n95-ös kategória, annak idején 6600 volt aztán később még valami, már nem emlékszem), volt pár SE, Motorola, használtam (nem saját volt) PDA-kat és van tapasztalatom egyéb symbian-os és WM oprendszeres készülékekről.
Rengeteg telefon / PDA sokkal többet tudott mint az iphone. Sosem mondtam, hogy ez a legjobb készülék tudásban. Annyit mondtam - és ezt tartom - hogy a kezelhetősége, az oprendszere, a kijelzőse és az eglsznek a felhasználóhoz való "hozzáállása" miatt SZÁMOMRA magasan a legjobb és nem cserélném le másra. Ezen nem tudom miért kell kiakadni. Most kb. huszadszor futjuk ugyanazt a kört. Engem nem zavar, hogy csak 2 megapixeles kamera van benne, mert nem kamerának vettem, az sem érdekelne, ha nem lenne benne kamera. Ellenben a hívás, kontakt, sms és egyéb funkciók kezelését össze sem lehet hasonlítani más telefonokéval, mert messze túlmutat azokén (mielőtt beleköt valaki: ez is szigorúan magánvélemény).
Ha egyszer iphne-t vettem mert ezt szerettem volna venni, akkor ne jöjjön már ide xy és akarjon meggyőzni, hogy márpedig a nokia nemtomhány az mennyivel jobb. Rendben - neki jobb, hát használja. Nekem meg ez a jobb. Majd ha meggondolom magam eladom és veszek másik telefont. -
nachtwey #704 Megkérdezhetem milyen telefonod volt iPhone előtt?
Csak mert nekem N95-m van, asszonynak Viewty-ja, de igazad van, mert recseg-ropog a Nokia, de a Viewty viszont németes precizítással van összerakva. Ellenben a Nokia mindent tud, amit G kifogásolt az iPhone-ban és ezeket a Viewty is tudja.
Nem ismerem az iPhone-t, de miben jobb, mint a Viewty? -
#703 na köszönjük, hogy ezt megosztottad velünk. Ja igen, hát ha a mobilaréna azt mondja hogy szar, hát akkor csak szar lehet!!!! :)))))))) Mai nap vicce is megvolt. Még valami? :)