45063
-
G_ArchAngel #662 ijesztő, de egyszer én is hazaköltözöm - nem lesz jó lemondani bizonyos dolgokról:( -
#661 kevés vagy nem kevés... itt nincs ez a lényeg :( -
#660 Van az Iphonomon Vnotes ami ugye hang rogzito de ha telefonalas kozbe akarom rogziteni a hangot akkor ugy tesz mintha rogzitene de visszajatszaskor semmi van valakinek mukodo hangrogzitoje?
-
G_ArchAngel #659 ha a jogvédők tehetnek róla, akkor más gond van, mert iTunes nagyon kevés helyen van - vagy mindenki hülye?:) -
#658 Az iTunes azért nincs itt, mert a rohadt szarszemét jogvédők (akik leginkább a saját jogaikat védik és a saját zsebüket tömik pénzzel) olyan feltételeket szabtak volna, hogy hülye lenne az Apple hivatalossá tenni...
Az albumot megvehetem, de ha nekem csak egy vagy két szám kell, akkor miért fizessek egy amúgy szar albumért 6000 forintot, ráadásul CD-n (ki vesz manapság CD-t...), amikor ELVBEN van regy iTunes, ahol a két kívánt szám letölthető lenne (jó minőségben, adatokkal borítóval együtt egyből a telcsimre...) kemény 600 forintért... Szóval hülye azért nem vagyok... nem én tehetek róla, hogy nálunk ilyenek a jógvédők a barom feltételeikkel :)
-
G_ArchAngel #657 nem, ez csak egy burkolat a honlap szerint - persze ettől még női:)
(remélem) -
#656 Ez szép az az Iphon noi verzioja?
-
G_ArchAngel #655 ebben igazad van, de ha megveszed az albumot, akkor máris legálisan konvertálod:)
amúgy vmi megoldás csak lehet, mert bár a Canon listáján sincs Magyarország, de a "payback" akciók működnek Ausztrián keresztül, gondolom szerintük létezik a Monarchia:)
Apple vessen magára, hogy nem terjesztette el az iTunes-t, bár biztos volt oka rá... -
#654 Megint csak részben van igazad: az iTunes music store-ba pl. nem tudok regisztrálni, mint magyar... Akkor miről beszélünk? Nem fogom lopni a zenét (mert nekem is megér egy-egy tényleg jó szám 250 forintot, még 300-at is), majd ha ADOTTAK A FELTÉTELEK. Addig meg? Mindenki elmehet a... Ha és SZERETNÉK fizetni, de nem engednek regisztrálni, akkor ugye nem az a megoldás, hogy nem hallgathatom meg azt a számot... vicces lenne. -
G_ArchAngel #653 biztos van aki tölt le, de amikor este már nincs iTunes kártya a boltokba kihelyezett állványon, akkor elgondolkodik az ember...:) -
#652 azert az sem makulatlan:) teny hogy ott csomo dologban kialakult a moral hogy az emberek ne csaljanak, pl kozlekedes (de ott nem is nagyon lehetne..) de azert ami olyan egyszeru mint letolteni egy mp3mat, azt ott is megteszik:) es mellesleg az ha jol tudom nem is illegalis, csak feltolteni.. -
#651 1. elsimerem a gyengeségeit, lásd ezt a hozzászólásomat - de a lassúság az nincs jelen, a telefon egyáltalán nem lassú.
2. jajj hagyjuk már ezt. majd ha az apple van olyan rendes és nem várat plusz egy évet a telefonra, nekem is teljesen legálisan lesz (így is legális, el van vámolva, stb. az, hogy nincs itthon at&t, más kérdés...)
3. akkor meg kérlek ne kategorizálj be. nagyon jól tudom, hogy milyenek az emberek, én nem vagyok olyan. most ezért had ne mennjek már londonba, hogy rosszabb legyen nekem :) kösz jól megvagyok itthon egyelőre... :) -
tenso #650 Én csak csodálkozom,hogy fejlodik a világ.Mindegy mi milyen gyors ,szép,milyen sokat tud.bámulatos és milesz akár 10 évmulva?Nekem tetszik ez a telo .Olyanyira ,hogy kiváncsi lenék egy filmre is ,hogy készült ?!Az én k750 i-m is lejátszik filmet ,zenét,sokak szerint fantasztikus képeket készitettem vele.Látszik is már az idö foga rajta ,de szeretem és nem cserélek.bár ez azért kisértésbe ejjt! -
G_ArchAngel #649 -
G_ArchAngel #648 1., ne haragudj, de olyan ember véleményére nem adok, aki nem bírja elismerni őszintén egy adott eszköz gyengeségeit
2., nekem nincs, mert nem mindegy milyen LEGÁLIS telefonra írok szerződést alá
3., Budapesten eleget éltem, ritka szánalmas a mai 30 év alattiak hozzáállása az élethez, semmit nem becsülnek meg, semmit nem tisztelnek, semmiért nem dolgoznak. Az arcuk hatalmas, közben szüleik ingóságaival villognak. Nem mondom, hogy Te ilyen vagy, de sajnos ez tény. Próbáld ki Londont mennyire mókás hely: utolsó senki vagy, egy rabszolga, de ha dolgozol, akkor válhatsz valakivé, mert akárhonnan jössz, azokat tisztelik, akik dolgoznak. És itt az emberek nem "lopott telefonokkal" hallgatnak "lopott zenét", hanem kifizetik, ami jár az előadónak és a kiadónak. Nincs agyalás, hogy kerüljék meg a törvényt, vagy csaljanak más kárára. Ezen gondolkodj egy kicsit. -
#647 szűklátókörű? EN? OMG, ne viccelj már, halálra röhögöm magam.
1. Több symbianos telefonom volt, mindegyik tetűlassú volt, az iphone nagyságrendekkel gyorsabb ezeknél.
2. Nekem VAN iPhone-om (ez most nem dicsekvés, hanem tény), míg Te az állításaidat csak az ismerőseidre hagyatkozva mondod... Talán próbáld ki a telefont, úgyis az számít, nem?
3. "nem számít olyan divatbuzi dolognak, mint otthon, sokan elősem veszik a tokból, Budapesten meg az az arc, aki lóbálja..."
"és olyan emberek véleményére vagyok kíváncsi, akik értenek hozzá, nem csak a divatmajmokéra, akik az Almát látják benne..."
Elég gusztustalan, hogy te így gondolkozol "rólunk". Szerintem csöppet el vagy szállva magadtól, mert kint élsz, kb. hánynom kell ettől a stílustól, ahogyan te beszélsz... mégis mi a francot képzelsz te magadról? -
G_ArchAngel #646 ne haragudj, itt "picit" több embernek van iPhone-ja - és nem illegális! - mint amit Te elképzelsz, nem számít olyan divatbuzi dolognak, mint otthon, sokan elősem veszik a tokból, Budapesten meg az az arc, aki lóbálja...
az utolsó mondatod igazán leírja a szűklátókörű személyiségedet, én nem azért írok ide, mert nem tetszik, hanem mert érdekel milyen telefont vegyek - és olyan emberek véleményére vagyok kíváncsi, akik értenek hozzá, nem csak a divatmajmokéra, akik az Almát látják benne...
-
#645 loool "többen mondták"
LOOOOOOOOOOL az ilyen dumákon mindig olyat röhögök.
Nekem meg volt egy ismerősöm, aki látott már olyan macskát, akinek a gazdájának a barátjának az apjának a huga szeretett olvasni...
A telefon NEM lassú, össze sem lehet hasonlítani egy szarfos symbian oprendszeres hulladékkal. -
G_ArchAngel #644 nem, egy ismerősöm vette, de ma már többen mondták, hogy lassabb alapból, mint egy sima telefon -
#643 megvetted? sztem nem normalis.. -
G_ArchAngel #642 srácok, ha egy iPhone iszonyat lassú, az normális, vagy vmi gáz van vele?
az N95 is tetű, de ez aztán már leírhatatlanul...(angol O2 modell) -
#641 Koppintyák ezerrel az Iphont!! -
#640 hehe -
#639 ja csak kicsit drága. -
G_ArchAngel #638 999 €-ért kapható már a hivatalosan függetlenített iPhone -
#637 kösz, de ennél már van sokkal olcsóbban is. mellesleg ez sem hivatalos, ugyanúgy becsempészték, mint az összes többit :) -
Xing #636 Sziasztok,
Rendszeres olvasója vagyok a topiknak mert anno én is egy iPhonet szerettem volna csak türelmetlen voltam. Azóta is olvasgatom a hsz-eket megszokásból. Volt szó magyarországi független iPhoneról és a minap találtam ezt az oldalt. Hátha érdekel valakit: link -
#635 nekem 1.1.2 van, de 1.1.1-ről frissítettem (azzal is volt sz*pás csúnyán, de azt meg lehet csinálni, ellenben a gyári 1.1.2-esekkel (azaz pontosabban az új bootloaderrel) gond van) -
#634 NEm is tudtam hogy 1.1.2 es is létezik de ha az 1.1.1 et is simán feltörték akkor nem sokat kell várni hogy az 1.1.2-ot is feltorjek
-
#633 igen? hm, hat nem tudom...en meg nem rendeltem elektronikustat most akarok eloszor.sony 8gb os walkan mp3 lejatszot.. -
#632 ha most veszel az USA-ban vagy Németországban (esetleg Angliában), akkor az már gyári 1.1.2-tes lesz, ergo rohadtul nem lehet kikódolni... Talán majd valamikor... Én nem tenném a helyedben! -
#631 van egy alap postaköltség ami állandó (a szállítás) és árucikkenként van egy kisebb összeg, ami még rátevődik (csomagolás). a helpben le van írva pontosan hogy mi mennyi. újabban mp3-lejátszókat is szállítanak Magyarországra? eddig semmilyen elektromos kütyüt nem lehetett rendelni, csak könyv-dvd-ilyesmit. -
#630 nem tudjatok hogyha amazonon veszek tobb cuccot egyszerre postazva akkor 1 postakoltseg van nem? pl mp3lejatszo, meg ruha meg tok kulonbozo dolgok -
#629 annyiért amennyiért amerikába megveszem a 8gigasat és itthon kikodoltatom szoval még nem tudom mennyibe fog megálni
Találnom kell valakit aki kikodolja nekem! -
#628 menyiért? -
#627 Lehet hogy lesz egy olcso Iphon elado ez attol fug hogy valalnak itthon kikodolast! Mert akkor eladom az en 4 gigasomat
-
#626 "Megvárhatom még az akksi lemerűl,de félő hogy 5% alá nem fog lemenni."
miért? :D -
#625 én még 120 alatt nem láttam, igaz csak egyszer néztem körbe. úgyhogy engem is érdekel :) -
XeroX #624 Menügomb+Kikapcsolás 15mp -ig nyomva megoldotta a poblémát.
-
XeroX #623 HELP - HELP - HELP
Minap Írtam, hogy megvagyok elégedve a készülékkel.
Erre most úgy lefagyott,hogy semmitsem tudok vele kezeni.
Hiba:
WiFi -n neteztem vele döntve, mikor mozgattam az oldalt lefagyott.
Látszólag az oldal csak félig jelent meg, menü gomb nem működik.
Kikaocsolni nem lehet, próbáltam 30mp -ig is nyomva tartani.
Hívni nem lehet a készüléket, ha USB vel PC- re csatlakozom akkor a pc hangal jelzi, hogy csatlakozik valami, de nem jeleneik meg sehol.
PRóbáltam a mobil kártyát kivenni, de azsem segített.
Most teljes fényerővel a lefagyott weblapot mutatja.
Hogy tudnám újra indítani ? help
Megvárhatom még az akksi lemerűl,de félő hogy 5% alá nem fog lemenni.
Várom az ötleteket.
Thx