45063
10255461851509447102.jpg
  • G_ArchAngel #862
    ez ami nálam is kiveri a biztosítékot - én iTouch-ot szeretnék venni és nem értem miért drágább, mint az iPhone
  • PyRex
    "tőled is kérdezhetném ugyanezt, ha már van egy ájfónod akkor hullamindegy, mi jön később..."

miért lenne mindegy? a 3g-s egy új készülék lesz.
  • Lacee
    tőled is kérdezhetném ugyanezt, ha már van egy ájfónod akkor hullamindegy, mi jön később...

amúgy annyit érek vele, hogy ha esetleg jön Mo.-ra vagy sikerül feltörni, akkor én 16gigánál nem szeretném alább adni - ha a touchnak van, miért ne lehetne ennek is.
  • PyRex
    mit érsz vele ha nem lehet feltörni? :p
  • Lacee
    én meg 16 gigásnak, és olcsóbbnak :)
  • PyRex
    3g-s ájfonnak örülnék de szerintem az még korai...
  • G_ArchAngel #856
    az Apple Store zárva - lehet jön egy finom új telefon, CD, vagy MBP:)
  • PyRex
    ha jól tudom egyelőre nem
  • tomy8614
    itunes nélkül lehet mp3at, mp4-et felmásolni iphonera? wifin keresztül, ftp-n látom a filerendszert, de ha simán felmásolom nem jelenik meg
  • PyRex
    na végre történik valami. ha igaz...
  • G_ArchAngel #852
    kérdés:

Apple iPhone 8 GByte vs. Apple iPod Touch 16 GByte - miért drágább az iPod?

+8 Gbyte többet ér, mint a telefonfunkció?
  • Sly06
    más..
    Windows Mobile 7 multi-touch rendszerrel !!

A kezdődik a háború...
  • PyRex
    bármiben segítőkész, amit nála kapni. nézd, mindenki hazabeszél nyilvánvalóan. ha nekem van egy boltom, ahol egy adott terméket vagy termékcsaládot árulok, akkor egyértelműen ezeket részesítem előnyben. de andrás legalább őszinte. tehát tényleg úgy gondolja, hogy a legjobb minőségű cuccokat veheted meg nála. még ha ez nem is mindig igaz, akkor is jobban tetszik ez a hozzáállás (és a vevőgondozás, stb.) mint az, ahol mondjuk nagy ívben szarnak a fejedre és a problémáidra.
  • G_ArchAngel #849
    Igen, ha Apple-ról van szó, akkor rendes és segítőkész...

más szempontból, beszéljen róla a blogja
  • PyRex
    Handras szerintem tök rendes, vásároltam nála párszor, nagyságrendekkel normálisabb mint egyéb boltok tulajdonosai... akinek meg van pofája onnan a boltból ellopni a telefont az mennjen a jó qrv..
  • Xing
    Nekem a kezemből lopták el a telefonom anno. Lassan már egy szemüveget sem vehet fel az ember mert lelopják az arcáról -.-
  • GregSB
    Ha valaki vesz a közeljövőben használt iPhobnet, és ebbe a darabba fut bele:

serial: 7T7259Y8WH8
    IMEI: 011245001652666
    Jobb oldalán sérült

Akkor az vegye fel a kapcsolatot Handrassal vagy értesítse a rendőrséget. 2 napja lopták el tőle a boltjában, miközben egy vásárlóval foglalkozott.

Most lett pont megemlítve a srác (handras)egy másik topicban, és sokan unszimpatizálnak vele mert beképzelt. Én nem ismerem, nem olvasom a blogját, de attól függetlenül hogy beképzelt -e vagy sem az a tetves patkányt aki ellopta a telefonját legszívesebben máglyán égetném el...
  • GregSB
    Szerintem ez a kép kicsit béna. A PDA lényege hogy elférjen a zsebben meg tenyérben, ez pedig túl naagy ahhoz. Sztem ettől kissebb lesz ha lesz.

Nem tudom eldönteni hogy ez megérné az Applenek vagy sem. Az igaz hogy dolgoztak egy PDA-n még pár éve, ahogy Jobs is elismerte, de állítólag pont azért hagyták abba a fejlesztését és hozták ki az iPhone-t, mert az okostelefonok és laptopok piaca egyre inkább elnyomja a PDA-két. Ezesetben teljesen logikátlan lenne ez a lépés, bár lehet hogy fel akarják kavarni az állóvizet a PDA-k között, új szint vinni a szegmensbe... Végülis ha telepakolnák mindenféle fícsörrel és megnyitnák a kapukat a fejlesztők felé, mindez megfejelve az OS X-el és a letisztult GUI-val akkor tuti lenne rá igény...
  • GregSB
    Külön dolog. Itt a hír:

"Az AppleInsider jelentése szerint az Apple a személyes digitális asszisztens (PDA - Personal Digital Assistant) újbóli feltalálására készül. Steve Jobs már korábban elismerte, hogy dolgoznak egy Apple PDA-n, de ez sohasem került ki az Apple műhelyéből.

Az AppleInsider állítása szerint az Apple egy olyan PDA projekten dolgoznak, mely a multi-touch OS X felületet fogja használni, méreteit tekintve ultravékony lesz (a jelenlegi iPhone 1,5-szerese) , képernyőjén pedig 720×480 pixelen jelennének meg az adatok, ezzel majdnem befedve az egész készülékházat. A hír szerint a PDA bejelentésre 2008. januárjában várható (Macworld San Francisco), szállítani viszont csak az év közepén fogják.

Az Apple PDA projektje egy újabb szegmenst fedne le a jelenlegi Mac, iPod, iPhone és Apple TV termékvonalak mellett. Az Apple PDA bemutatása az Apple visszatérését jelentené a PDA bizniszben, melyet 1993-ben találtak fel az Apple Newton bemutatásával."

És egy fantázia kép:

• PyRex
    örülnék, ha nem csinálnának pda-t az iphone-ból :(
  • G_ArchAngel #842
    szerintem a MacWorld Expoig senki nem fogja megmondani az igazat:)
  • PyRex
    most a pda = 3g iphone, vagy az két külön dolog lesz?
  • okbis
    nah erre kiváncsi leszek! Mondjuk az normális ha drágább lesz az iphoneál, de csak nem lehet majd vele telefonálni. hihi...
  • GregSB
    Erősen pletyka:

Állítólag a 14.-én induló MacWorld expón Jobs be fogja jelenteni az Apple PDA-ját, ami nagyobb(méretlileg), okosabb és persze drágább lesz az iPhone-nál.

Kíváncsi vagyok :)
  • okbis
    Igen ezt láttuk, de ez még mind nem elérhető a nagyvilágban :) Meg nekünk magyaroknak tökmind1, mire ezt is meghackelik ... :p
  • G_ArchAngel #837
    tessék, screenshotok...
  • G_ArchAngel #836
    a topic végén lévő hozzászólásban ott a link képekkel
  • GregSB
    Ez csak pletyka ;)
  • okbis
    Mégis merre érzed azt h. "kijött"? :) max csak beszélnek róla :) Messze van az még!
  • G_ArchAngel #833
    kijött az 1.1.3:

The new features are shown in a screenshot gallery. Amongst the new features depicted:

- Edit Home Screen - Rearrange icons on your home screen
    - Drag icons around with your finger
    - Locate Me integration (pseudo-GPS) with Google Maps
    - Another screenshot of Locate Me
    - Send SMS to multiple people
    - Add Safari Bookmarks to your Home Screen (example)
    - Mirror of some images provided in comments thread.

• Bandikka
    Sziasztok,Segítséget szeretnék kérni... Az iPhone-on nem hajlandó szinkronizálni az explorer-es kedvenceimet, pedig ugyanez a készülék a korábbi tulajnál gond nélkül tette.. Van valakinek ötlete mit ronthatok el?
    Előre is köszi,üdv.B.
  • okbis
    "Előfizetéssel 120-140 körül lesz az ára szerintem..."
    naja + 2 éves hűségnyilatkozat és ennél persze lehet drágábban is kapni majd :(
  • benco7
    thx,próbálkozom ezerrel
  • GregSB
    Előfizetéssel 120-140 körül lesz az ára szerintem...

benco7: Szerintem itt iPhone aktiválással senkinek nincs tapasztalata, mivel annak a pár embernek is akinek van itt ilyen telefonja az mind feltört. Vagy az Archangel által linkelt fórumon tudsz érdeklődni, vagy az Apple hivatalos supportj oldalán nézz szét.
  • benco7
    Köszi,de semmi eredmény :S
  • G_ArchAngel #827
    itt kérdezd meg, talán vmelyik Mac-guru tud segíteni
  • benco7
    Barátomé az 1000 Euros változat, Németországból, 1.1.2-es firmware-el.
    Gyárilag független, elvileg iTunes-en keresztül kell aktiválni de azt irja ki az iTunes egy kisi dő mulva h SIM kártya igy nem jo meg ugy nem jo.
    Ez mi lehet?
    HEEELP!
  • grizzly21
    akkor itthon lesz kb 300 ezer :) erdemes ra varni..
  • G_ArchAngel #824
    csak a németeknél 1000 EUR, franciáknál 600 körül van asszem...
  • GregSB
    Hmm utólag átolvasva ez kicsit félreérthető, a két mondatnak nincs köze egymáshoz :D Az €1000 szerintem rablás érte.

Előfizetéssel lehet majd nálunk kapni nem sokára.