45063
-
#902 ha arra vagy kiváncsi hogy egy feltöltéssel hány napot bír, akkor kb 3-at, de ez használattól függ!!! -
S8DJ #901 Hellósztok az iPhone-nak az aksija hány napot bír? -
G_ArchAngel #900 mostani is 17"-es, súlyra is annyi, Crumplerem is 17-eshez is van... -
#899 en 15osre mert azert a 17es nagy annyira hogy ne lehessen cipelni, max felevente orszagvaltaskor. de neked mondjuk pont jo talan.
en itthonra asztali mac-et vennek, de most egy laptop kell mindenkepp.
na meg a 17esnek eleg komoly ara is van -
G_ArchAngel #898 én is a 17" MBP-re vágyom, vagy 24" iMac-re - de nekem a PMA-n derül ki, a fotótechnika jobban érdekel, ha lesz új 5D, akkor az élvez elsőbbséget:) -
#897 Jövőhét hétfő (14.-e) -
#896 mikor is lesz? en macbook pro korul varnek valamit bejelentest:) -
#895 valamennyire..de mint latod nem 8szorosan:) -
#894 Megvárom mostmár a MacWorld expót, hátha bejelentenek egy olcsóbb iPhone nanót :D -
#893 Én is elgondolkodtam a táccson. Nekem a 8 gigás is megfelelne. Alapból nem tud sokat, de hafeltöröm JailBreak-el akkor majd az összes iPhone szolgáltatást el lehet rajta érni a telefonon és kamerán kívül (levelezés, google maps stb..), + ott lesz a rengeteg 3rd party program rá (pl PDF olvasó, MSN, Ms Office doksikat olvasó progi,stb..) És a legjobb hogy egy kattintással uninstallálható a JailBreak, szóval nem veszik el a garancia, és frissíteni is lehet a Touch software-ét. -
#892 az lehet pusztán az órajel miatt is, hasonlóan tudom ahogy Grizzly21 mondta. hyperthreadingnél sem mindegy, hány "alszálat" tud kezelni egy program - pl ha össz 4 szálon képes működni az adott szoftver, a hajára kenheti bárki a másik négy magot :)
hasonló problémáa volt korábban az új kétmagos rendszerek terjedése, sokan megvették és otthon kiderült hogy picit még lassabb is mint a régi egymagos, mivel a programok még nem használták ki a dupla elrendezést.
na vissza a telefonhoz :)
mikor várható szerintetek bármilyen új bejelentés? mac expo, ilyesmi? -
#891 ha gyorsul a 4 maghoz képest akkor nyilván használja :) -
#890 nem tudom a reszleteket, de a 8 magot csak olyan program hasznalja ki ami 8 magra van irva -
#889 persze ez mind szép és jó, én is mac párti vagyok, csak egy dupla annyi maggal szerelt géptől, amik ráadásul magasabb órajelen mennek, az ember minimum dupla annyi gyorsulást várna. ezek szerint egy darab core2 mag szarabb teljesítményt nyújt mint ergy darab régi g5-ös, ami viszont elég gáz - akkor minek váltottak intelre? -
#888 ködösíts légyszíves :)
amúgy meg akárhogy is mondanád, baromság, szóval ebből a szempontból teljesen mindegy ^^ -
G_ArchAngel #887 mondjuk eddig is elég volt bármire, így a 1,8× gyorsulás több is mint kellene - bár PC-s berkekben ez a zsír, ha izzad a gép, de legyen 223257282× teljesítmény...
-
G_ArchAngel #886 látom nem érted, amit írtam, de ezt már megszoktam...
azt írtam, hogy telefonnak a legrosszabb, nem azt, hogy ez a legrosszabb telefon... -
#885 persze és ha egy kicsit magadbaszállsz akkor látható, hogy sok mindent meg tud, amit egy felső kategóriás telefon SEM. vannak hibái, megbeszéltük. de azért a legrosszabb telefonnak mondani enyhén szólva is nevetséges kijelentés... pláne, hogy - feltételezem - még mindig nem használtad a készüléket 1-2 napon kersztül, hogy megfelelő tapasztalatod legyen róla. -
#884 fasza, de ha bemész a performance-ba, akkor látható, hogy közel nem gyorsul sajnos annyit a 8 magtól, mint amennyit kellene. a legdurvább a final cut pro: 4x2,5GHz G5-höz képest 8 darab 3,2GZh-es maggal CSAK 1,8x a gyorsulás? Nee... -
G_ArchAngel #883 kérlek, örülj annak, hogy minden másnak elismerem, de ha kicsit is magadbaszállsz, akkor tudod, hogy sokmindent nem tud telefonként(!), amit egy középkategóriás telefon...
ha azt is felfejlesztik, akkor beszteszt lesz, de addig számomra egy nagyon jó iPod Touch, amin telefonálhatok... -
#882 "oké, annak a legrosszabb"
kezdd légyszives megint a szánalmas flame-et... ^^ -
G_ArchAngel #881 közben itt az újdonság - brutális... -
G_ArchAngel #880 persze, de itt tudod hogy működik az előfizetés? bemész egy Carphone-ba, veszel egy telefont és ha kötsz szerződést, akkor nem hagysz ott pénzt és 2 héten belül utalnak 200 GBP-t a számládra...
havi 35 GBP másfél éven (1260 GBP) keresztül kitermeli a telefon árát + 200 GBP visszatérítést és még vigyorogva is adják át:) -
#879 igazad van, de nézd csak meg a konkurens médialejátszók piacát: 16 gigásnál nem nagyon találni nagyobbat (flashmemóriásra gondolok), az iRiver clix, az iAudo 7, vagy bármi más is ilyen kategóriában mozog.
bizonyára van valami oka ennek, nem értek hozzá. lehet hogy valami sebesség-beli vagy megbízhatósági gondja van a nagyobb kártyáknak? -
#878 itt a pont, az iphone sokkal többe kerül a listaárnál!
(off, de azért a tárhely-témával még mindig azon kisebbséghez tartozom, hogy igenis kell az) -
G_ArchAngel #877 ami méginkább sz*rrágás (nem csak Apple-től), hogy az SD kártyák 32 Gbyte-nál, a CF-ek 48 Gbyte-nál tartanak, tehát nehogy a tárhely miatt legyen vmi drága:) -
#876 azt azért számold bele, hogy az előfizetéssel még kifizetsz egy csomó pénzt, tehát nem csak annyiba kerül amennyit a boltban otthagysz. hasonlítsd a függetlenhez az árát és máris jobban érzed magad ;) amúgy nekem az a +8 gigabyte mind1 lenne, ezt a 8at sem fogom soha megtölteni -
#875 amazon.co.uk:
New Apple iPod touch 16GB - Price: £234.00 & this item Delivered FREE in the UK
tehát, 35GBP-vel olcsóbb a telefonnál. persze ez az Apple Store árazását nem magyarázza meg, valószínűleg a West Enden még az alma is drága :) -
G_ArchAngel #874 ha a telefon 50 GBP-vel drágább lenne, mint a 16-os Touch, akkor is furcsálnám, de így méginkább nem értem - az én agyacskám szerint a telefonnak kellene többet érnie... -
G_ArchAngel #873 ezért nem értem, hogy 8 Gbyte nehogy ugyanazt érje, mint egy telefon... (oké, annak a legrosszabb) -
#872 hát nem tudom, szerintem simán.
amúgy iphone 399 dolcsi, amazonon 16gigás ipod touch 370 (gyk: olcsóbb is), az egész vita tévedés... -
G_ArchAngel #871 nálunk 269 GBP a 8 Gbyte-os iPhone (O2), 289 GBP az iPod Touch a Regent Street-i Apple Store-ban... -
#870 na nehogy már +8gb annyit érjen mint a telefon összes funkciója -
#869 tán azért mert dupla tárhelye van? mérd össze a 8gb-os touch-al, rögtön nem lesz drágább. -
#868 0,8mm - tényleg mennyivel szélesebb!!! :) -
#867 miért drágább? első keresés: http://store.apple.hu/IMC-Apple-Store/WebObjects/Asto.woa/wa/stockPageByName?name=ipod_touch_hu
ennél azért drágább volt az iphone-om -
G_ArchAngel #866 iPhone:
* Height: 4.5 inches (115 mm)
* Width: 2.4 inches (61 mm)
* Depth: 0.46 inch (11.6 mm)
* Weight: 4.8 ounces (135 grams)
iPod Touch
* Height: 4.3 inches (110 mm)
* Width: 2.4 inches (61.8 mm)
* Depth: 0.31 inch (8 mm)
* Weight: 4.2 ounces (120 grams)
ezzel még mindig nem vagyok meggyőzve miért kell drágábbnak lennie... -
#865 -
G_ArchAngel #864 nem kisebb: igaz laposabb, de szélesebb is... -
#863 valamivel kisebb és mégis kétszer annyi fér rá, sajnos ilyen az árképzésük :(