45063
10255461851509447102.jpg
  • Sly06
    nem akar itt kapkodni senki szerintem ...
    #932 ezért löktem be a képet is.. érdemes megvárni a fejleményeket !!
  • G_ArchAngel #941
    pletykák szerint holnap indítják útjára az 1.1.3-at, így nem érdemes kapkodni...
  • Sly06
    az 1.1.2-es verzió miatt amit nem lehet törni, elég drágák a telók.. főleg itthon.. de biztos tudsz venni függetlenül, és a magyarosítást 1 pillanat alatt feltudod installálni... (persze wifi nem árt)
  • oneal1
    ahhha:)
    Amúgy nem lényeg nekem a 3g

Őőőőő, amiket lehet most kapni, azok akkor függetlenek rendesen?
    Magyar nyelv?
  • G_ArchAngel #938
    eddig úgy tudtam, de soha semmi nem biztos, míg nem írják alá a szerződést:)
  • oneal1
    okés köszi!

várom
  • oneal1
    vodás vagyok:Dbiztos méreg drága lesz, bár sztem csak T-online nál lesz..vagy rosszul tudom?
  • Sly06
    ha még nem volt a kezedbe, akkor az első az legyen hogy valakitől elkéred, vagy bemész egy boltba ahol lehet kapni és buzerálod egy kicsit. Ha ezek után sem alakul ki saját véleményed akkor hiába irkálgatnánk neked itt pozitiv, és negativ dolgokat!!

Saját véleményem leírom neked privátba...
  • G_ArchAngel #934
    szia, nekem nincs, nem fikázom, de talán várj egy kicsit, tavasszal lesz magyar szolgáltatós és talán már 3G-s:)
  • oneal1
    Hali!

Megkérhetnék valakit hogy segítsem nekem egy kicsit?
    Akinek van Iphone ja írna mondjuk pár pozitív dolgot hogy miért érdmes megvenni a telót, majd pár negatívat, amik nehézséget okoznak!

Olyan írjon akinek van:P ne olyan aki csak fikázza:D

Köszi!
  • Sly06
    apa kezdődik
  • PyRex
    looooooooool neeeeee :)
  • G_ArchAngel #930
  • PyRex
    újonan? hmm-hmm...
  • okbis
    130-160e körüli árak vannak, de ha nagyon mázlista vagy akkor 100-110-be benne vagy.
  • oneal1
    HAli!

Mennyiért lehet hozzájutni most egy iphone hoz?
  • okbis
    pyro-nak igaza van, ez csak 1 "ártalmas kód".
    Nem terjed és nem csinál a telefonodból trójai falovat :)
  • S8DJ
    értem kössz a választ
  • PyRex
    csak enyhén félreérthető a hír címe, hogy megjelent az első trójai a telefonra! ennek köze nincs a trójai programokhoz, azok úgy tudom csöppet máshogy működnek.

amúgy pedig a telefon operációs rendszeréből adódóan valószínű, hogy komoly vírus (értsd: ami terjed is, mondjuk wifi-n, stb) soha nem lesz a készülékre - mint ahogy osx-re sincs igazán.
  • G_ArchAngel #923
    bocs, de senki nem mondott ezzel rosszat az iPhone-ról, arról se a telefon, se az Apple nem tehet, hogy vannak f*szok, akik unalmas perceiket azzal töltik, hogy naív emberekkel kib*sszanak
  • PyRex
    Ez jó dolog, mondjuk a TurboSim is hasonló (érdekes azt valahogy nem verték nagydobra), kérdés, hogy az Apple ki tud-e találni valamit az ilyenek ellen. Reméljük nem! :)
  • PyRex
    LOL :)

1. - Ugye ez az akármi csak akkor tud működni, hogyha a kedves felhasználó installeren keresztül feltelepíti azt SAJÁT MAGÁTÓL. Tehát ez nem egy vírus, nem egy olyan trójai, ami terjedne, hanem kihasználja a tudatlan felhasználókat. Kb. olyan mintha írnék egy batch fájt, ami kérdés nélkül formázza a vinyót a gépben, de csak ha elindítod ugye...(azt is trójainak neveznék? nem hiszem...)

2. - Szinte az összes a telefonnal foglalkozó oldalon le lett írva, hogy senki se telepítse, tehát relatíve kevesen szívták meg.

3. - Aki mégis feltette, az sem biztos, hogy rácseszett, hiszen a program csak uninstallkor töröl és még újra is kell hozzá indítani a telcsit, hogy ugye a törölt fájlokat ne találja, ami azt jelenti, hogy wifin keresztül simán vissza lehet állítani a törölt dolgokat, hogyha még nem indítottad újra.

4. - Arról nem is beszélve, hogy ugye a nem feltört telefonok (és még mindig azok vannak a többen) nincsenek is kitéve a veszélnyek, hiszen azokra nem tudsz semmit sem telepíteni.

Ez véleményem szerint egy tipikus "fújjuk fel a semmit, mondjuk rosszat az iphone-ról" hír.
  • G_ArchAngel #920
    ez milyen móka már? X-SIM II:)
  • G_ArchAngel #919
    Itt az első trójai az iPhone-ra!

[mobilport.hu] Az F-Secure és a Symantec egyaránt jelezte, hogy felfedeztek egy új trójait, amely az iPhone-t támadja meg. A "113prep" és "iPhone firmware 1.1.3 prep" nevek alatt futó fertőzés azt használja ki, amikor a felhasználó frissíteni szeretné a készüléke szoftverét. Amikor a frissítést telepíti, csupán annyit vesz észre, hogy a készülék a "shoes" szöveget jeleníti meg. Ezzel persze nincs vége, mivel befészkeli magát a telefon fájlrendszerének /bin könyvtárába, majd törli a memóriában található tartalmakat. Ezek után tönkreteszi az Erica's Utilities nevű programot, illetve átírja az OpenSSH kódolási protokollt.

A Symantec jelentése szerint a trójai eltávolítható a készülékről és egy újboli szoftverfrissítés, valamint a törölt tartalmak újratelepítés után az iPhone újra rendesen használható.

http://beszeljukmac.com/
  • Sly06
    én 100%-ig igazat adok neked...Lehet szeretni vagy nem szeretni, 1 biztos hogy nagyban meghatározta a mobilpiac irányát a jövőre nézve!
  • Sly06
    X-SIM II az Apple új ellenfele

Nocsak nocsak ..:)
  • PyRex
    egyébként ezt rohadtul nem értem... ugye csomó más gyártó fikázza a telefont a hibái miatt, ami - valljuk be - még egy picit jogosnak is mondható... de mégis szinte az ÖSSZES ezt majmolja. de persze hiába raknak bele 5 megás kamerát, meg minden jót, ha a telefon kezelése amúgy egy kalap kaki :(

ezt nem értik meg! aki iphone-t vesz az szarik arra, hogy pda-nál nagyobb tudásu legyen a készüléke. azokat az embereket inkább az apple filozófiája vonzza. a zseniális ötletek és afelhasználóbarát megvalósítás, a design, stb.
  • Sly06
    Igen valamire emlékeztet engem is :D
  • PyRex
    a design-t természetesen lenyúlták -.-
  • Sly06
    Samsung SGH-F490
    Csinos kis mobil, igen jó paraméterekkel !
  • G_ArchAngel #912
    hogy ne kellejen OFFolni
  • G_ArchAngel #911
    bocsánat, ötletet nem lehet lopni?:)
  • GregSB
    Ez egy prototípus a Fujitól, semmi infó arról mikor kezdenék el gyártani vagy hogy mennyibe kerülne. Namost ha az Apple jövőhét hétfőn bejelenti ezt a PDA-t, és nyáron már forgalmazni is fogja akkor szerintem nem beszélhetünk ötlet lopásról...
  • G_ArchAngel #909
    innen lett nyúlva az ötlet...
  • tomy8614
    nem látom nagy értelmét egy apple pda-nak. ha nyílt lesz az sdk akkor elkezdenek jönni a progik, és lefedik a pda-t teljes mértékben a touchal és az iphonenal. ha valakinek nagyobb kell az meg már laptop. pocket pc piacon is egyre inkább összemosódik a telefon és a pda -valszeg a vásárlói igények miatt-, nem kellene szétválasztani
  • GregSB
    Bár ahogy elnézem ez a kép csak egy rajongó által összePS-ezett montázs, de a pletyka az valós :)
  • GregSB
    Ez a pletyka most röppent fel a napokban. Egykinyitható vagy elcsúsztatható PDA-ról szól, ami két hatalmas multi-touch screenből áll. Az hogy a két képernyőn mi jelenik meg az az éppen futó alkalmazástól függ A lenti képen pl az látható amikor az alsó kijelző szövegbevitelnél billentyűzetté "alakul".

• Sly06
    MacTouch

• Sly06
    jan 15-én MacWorld-on bemutatásra kerülő MacTouch hasonlóan nézhet majd ki..
    [img]http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/thumbs/mactouch.jpg.jpg[/img][/url]]MacTouch
  • tomy8614
    nekem 1.5 és 4 nap között bírja, úgy vettem észre attól függ mennyi wifi/netezés van rajta. telefonálás annyira nem fogyasztja