45063
10255461851509447102.jpg
  • tom110
    http://forum.sg.hu/forum.php3?azonosito=mobilphone feltöltőkre vár nagyon jó oldal pár elemet már feltöltögettem nektek.van mobile meg minden.minden linket elfogadunk.feltölteni lehet jönni11
  • GregSB
    Nekem nem kell magyarázni, én nyitottam a topicot :D

Viszont tetszik hogy végre bejelentettek egy telefont, ami talán végre arra sarkalja az Apple-t, hogy kezdje el fejleszteni az iPhonet. Ebben a nüvifoneban minden benne van, amit az iPhone-ba kívánnék. A GUI-ját meg még nem láttuk működés közben, szal ne tegyünk elhamardkodott kijelentéseket...
  • G_ArchAngel #980
    bármivel összelehet hasonlítani, akár egy úthengerrel is - csak nem érdemes:)
  • PyRex
    ezt csak az tudja, akinek az van, hiába magyarázod :)
  • okbis
    Ez NEM iphone... sok ember még mindig nem érti... ez szép és jó biztos jobb lesz mint az iphone DE nem lesz az! Az iphone egyedi, és nem lehet összehasonlítani semmivel. :)
  • GregSB
    Nuviphone!

Na erre nem vártam! A családban 2 Garmin GPS készülék is van, és maximálisan meg vagyunk elégedve velük, nagyon jó készülékek! Erre bejelentik ezt :) Nem olyan szép mint az iPhone, de a tudása az már igen komly vetélytársá teszi:

- 3,5 collos kijelzője van, ami az iPhone-hoz hasonlóan érintőképernyőként működik
    - beépített GPS hardver és szoftver Garmin stílusban
    - Google szoftverek támogatása a helyi cégek, közlekedési információ, vagy az időjárás keresésére
    - beépített kamerájával készített fényképek automatikusan megkapják a "geotag"-eket
    - Wi-fi kapcsolat
    - 3G HSDPA kapcsolat (!)
    - GMail, MMS és SMS
    - négy sávos GSM

Képek 1, képek 2

Nekem nagyon-nagyon szimpatikus. Várom az első teszteket, és ha Californiában nem képesek normális fícsörökkel felvértezett telefont dizájnolni akkor nagyon lehetséges hogy ebbe fogok beruházni év vége felé!
  • PyRex
    1.1.2 OTB: inkább TurboSIM :)
    1.1.3 egyelőre szvsz felesleges, hamarosan meg úgyis kijön a szoftveres hack
  • PyRex
    ja nem bugos, csak kb. 10 bugfix van kint hozzá :)))
  • Fairfax
    Mindenesetre 1.1.2-t 46. hét után gyártottakat is csak hardveresen lehet ublockolni, meg természetesen az 1.1.3-asokat is. Jailbreak nem nagy kunszt, meg az aktiváció sem.
    A nagy dolog 2 percen belül leszedni a hátlapot+ az antennatetőt, és a 3.-ban már rátenni a 3.9 bootloadert.
    Sajnos nálunk még sehol sem rendelhető a nyomtalan szétszedéshez szükséges szerszám, én is angliából rendeltem filérekért.
    Így egy kikódolás max 10 perc, eltekintve a firmware downgradektől.
    Ajánlom figyelmetekbe a hxxp://hackint0sh.org oldalt. Ott mindenki megleli a számára kedvező dolgokat :)
  • Fairfax
    Egy fenéket bugos, csak jó source-ot kell használni...
  • PyRex
    Ja már kint van pár napja, csak állítólag csomó minden bugos vele egyelőre...
  • GregSB
    Francba, elírtam. 1.1.3-at akartam írni!
  • GregSB
    1.1.2 JailBreak
  • GregSB
    Google maps ofkorz, mivel a videóban is azt használja a program.
  • okbis
    1.1.3 jailbreak kinn van :) viszont érdekes információk keringenek róla! Szerintem a verzió müködőképest és nagyon sokan ki is fogják próbálni, de iphone-ra végeredményben jelenleg felesleges.. mert ki használ 1.1.3 iphone-t ami jelenleg nem fogadja el a sim-et?
    LINK erre.
    Érdekes infók erre:
    LINK
  • PyRex
    mármint mivel próbáltál keresni hotelre?
  • G_ArchAngel #966
    azért Japánban kibírnék 2-3 hónapot évente, asszony nélkül:D
  • GregSB
    Naja, most próbáltam keresni pl Hotelre Bp-en, és egyet dobott ki :D

Ez van, ha a technológiai fejlődés középpontjában akarsz lenni akkor irány vagy USA, vagy Japán. Én egyik országban se laknék szívesen :S
  • PyRex
    passz :)
    meg ami ennél is jobban zavar: hogy csak usa-ban működik, mármint az usa-ban lévő dolgokra lehet keresni vele gondolom.
  • G_ArchAngel #963
    a második tényleg jó, de azt soha nem értem, hogy fogja fel pl egy kínai vagy indiai angolját, esetleg egy skót vagy texasi akcentust...
  • PyRex
    Két kis bünti, az első nem olyan nagy szám, de a második... :)

http://www.youtube.com/watch?v=zne4rwCCmAc&eurl=http://1phone.hu/

http://www.youtube.com/watch?v=ayrCCw5xWug&eurl=http://1phone.hu/
  • GregSB
    SeeqPod

Ismeritek? iPhone és iPod Touch használóknak hasznos lehet :)
  • G_ArchAngel #960
    a legfontosabb, hogy 1.1.3-as szoftver legyen rajta!
  • oneal1
    jaaés bocs hogy ide írtam de hasonló a cucc csak azért;)

ne kövezzetek!:D
  • oneal1
    hali!

Holnap veszek egy ipod touchot!
    Az lenne a kérésem hogy h ilyrátok le léccihogy mikre kell odafigyelni ha ilyet vesz az ember használtan!!
    TEhát tipushibák akármi!
    Köszi
  • PyRex
    amúgy az apple-re szerintem az volt a jellemző, hogy ennyire nem használták ki soha az egyedi dolgaikat és technikai újításaikat. de amit az iphone-nal művelnek az lassan már szánalom kategória. a 3rd party illegális fejlesztők eddig minimum dupla olyan jóvá tették a telcsit... szerintem a fele ember meg sem venné, ha nem lennének rá hekkelt progik :(
  • GregSB
    Baromira tetszenek az Apple innovatív új technológiái, csak az a baj hogy paraszt módon kihasználják hogy csak ő nekik van. Kijött a multi-touch, tényleg azt mondható hogy forradalmasította a mobilok kezelését, de nem képesek egy normális tudású telefont csinálni, mert minek? A multi-touch miatt így is úgy viszik mint a cukrot, akkor minek drágítsák a gyártását 3G-vel, meg GPS-el? Majd ha kezdenek felzárkózni a riválisok (a Win Mobile 7-ről pl már tudni hogy multi-touch GUI-t fog kapni) akkor elkezdenek majd belepakolni fícsöröket, addig meg annyi pénzt húznak le az emberekről amennyit tudnak...

Ilyenkor azt kívánom, hogy bárcsak lenne kint még legalább 1-2 gyártó, aki úgy fejlesztene, és olyan innivációkat hozna be mint az Apple, akkor nem tehetnék ezt meg olyan könnyen...
  • PyRex
    igen eddig én is ezt hittem, de gondolod, hogy ingyenesek lesznek a programok rá...? :) legutóbbi (kacsa?) hír az volt, hogy majd csak itunes-on keresztül lehet megvenni a programokat. ha ezt megcsinálják dobom ki a telefonjukat (értsd: adom el :p)
  • GregSB
    Nagyrészt wifi-hotspotok alapján lövi be hogy merre vagyunk, és kissebb részt cellainfó alapján. Bár lehet nálunk meg tudják majd oldani csak cellainfoval, nemtom...

Februárban jön az SDK, az sokat fog dobni a fejlesztéseken.
  • PyRex
    Hát nem tudom, a Maps az fasza (bár szerintem nálunk tuti nemműködne a helymeghatározás - ne legyen igazam!), de a többi? Már mind elérhető. Elkezdhetne az Apple fejleszteni a telefonra lassan...
  • GregSB
    Újítások 1.3-as updateben

Nekem legjobban az tetszik, ahogy az ikonokat lehet átrendezni a home screenen :)
  • tomy8614
    igen wifi-gép közöttire írtam, fel sem merült bennem hogy valaki mást is akarhat :D
  • MR SUGAR
    gondolom wifi-n gépről, iPhone-ra! de a kékfog a telefon-telefon esetre utalt volna!mert azt ugye alapból nem lehet =(
  • tomy8614
    én ftp-n, wifin keresztül szoktam fájlokat másolgatni
  • MR SUGAR
    hello!a kékfogon történő fáljküldést nem oldották még meg valami segédprogrammal? WiFi-n lehet fájlokatküldeni/fogadni?köszi
  • grizzly21
    mindent fel lehet torni:)
    csak ido kerdese..
  • GregSB
    Természetesen 120 ezret akartam írni, csak lemaradt a 0 :)
  • GregSB
    Ismerve az apple itthoni árképzését legaláb 12ezer Ft lesz. Feltörni sem lehet majd valszeg (bár november még messze van), de ha lehet itthon kapni akkor mindek akarod feltörni?
  • okbis
    Itt a kérdés, hogy mennyibe is fog kerüli itthon?! :) Meg amit itthon megveszel az tuti törhetetlen lesz 1 jóideig...
  • GregSB
    Én sajan úgy tudom csak novemberben lesz itthon, és igen nagy valószínűséggel T-Mobil...