7294
A dohányzás káros az egészségre, és ez alól nem képez kivételt a vízipipa sem!
Mennyire káros a vízipipázás?
Edios gyűjteménye
-
newman21 #1029 Jajjj de jóóóóóó :)
Nagyon szépen köszönöm :)
Na az én pipám ilyen :)
Még év elején vettem 8600 ft-ért :)
Utólag derült ki hogy drágnán vettem :)
De Nembántam meg. :) -
newman21 #1028 Jajj de jóóó :)
köszönöm szépen :)
Na ilyen az én pipám :) -
#1027 hiányzott a http://sg.hu előle -
#1026 -
newman21 #1025 Na jó :)
Még mindig nemjó valami :)
Elmagyarázza nekem valaki hogy kell feltölteni ?? :) -
newman21 #1024 Bocsánat elrontottam valamit :S
Nem jó a link :S
Itt már talán jó lessz :)
[img]https://media.sg.hu/forum/posts/2007_08/myshishaaaa.JPG[/IMG -
newman21 #1023 Na találtam egy képet :)
Nem a legfrisseb kép.
itt még a régi cső van rajta :)
ő az :)
My Shisha :) -
newman21 #1022 Nem igérek semmit de megérdeklődök a postai költségről :) -
newman21 #1021 Szia :)
szép pipád van majd rakok fel képet enyémről is :)
Nekem eggyenlőre egy 56 cm-es van.
De megyek majd tunisiába és onnan haza nem jövök egy 105 centis nélkül :)
-
Nemtudom mennyi lehet ide a postai költség :S
Sok minden van kit de dohányt ott nem érdemes venni.. :S
A 250 grammos dohányt ithon 1000ft-ért veszem. ott ugyanez(20Euro) 4000ft-ra jön ki átszámolva :S
Ott drágák a dohány cuccok. :S
-
Dokiiiiiiiiii #1020 húú télleg nagyon szép ez cső én amit szeretnék német oldalról olyan kerámia ami elvan választva részekre v a 4ágú kerámia az is nagyon faja ha vki megtud vmit a postaköltségről írjon pls -
#1019 hát az enyém sem 1 ű de könnyű
az enyém annyivel jó h véletlenűl nem tud felborúlni és a szén nem esik rá a szőnyegre
itt az enyém -
#1018 Naggyon király ez a cső, de arra lennék kíváncsi hogy mennyi a postaköltség dojcsból, mert sokminden kellene nekem amit csak német oldalakon találtam meg, itthon meg azt sem tudják hogy mi az. :S -
newman21 #1017 Szia.
Enyémnek az az eggyetlen egy baja hogy nehéz. :)
De viszont annyiból jobb hogy valahogy máshogy csinálják mint a régimet azt álandóan pucolni kellet mert tele volt szén meg mindenféle kosszak :S
És azt nemlehetett eltüntetni belőle. :((((
Ez még egyszer nem csinált ilyet. :))))))
Sztem meg ért 15 euro-t :) -
#1016 az enyém is ien kobra alakú csak annyi a külömbség h nem ennyire hajlott és üvegből van -
newman21 #1015 Találtam egy másik oldalt is ahol fentvan ugyan ez a shisha cső :)
leírom a linket.
Nézd meg. (remélem tudsz németül :) )
Innen meg is lehet rendelni.
Shisha Cső(COBRA) -
newman21 #1014 Én 15 euro-ba vettem wiener neustadt-ban :)
A képet pedig már egy osztrák vizipipás oldalról szedtem le :)
Ha esetleg megtalálom az oldalt akkor felírom ide a linket :) -
#1013 pazze, ez rohadt jol néz ki
nekem is kell egy ilyen!!4 :C
(nem tudsz esetlegesen tényleg szerezni egyet?) -
newman21 #1012 ha rákkatintotok a linkre ne ilyedjetek meg amikor kiirja hogy hiba van vagy mi :)
ott van egy link arra kell rákattintani :) -
newman21 #1011 Shisha Cső
Nézzétek meg a linket, nekem ilyen csövem van a pipámhoz :)
1 hónapja vettem ausztriában a wiener neutadt-i pályaudvaron :) -
#1010 Nem mondtam, hogy nincs hőmérsékletkülönbség, hanem mindössze annyit, hogy nem érzem. Sajnos még jéggel sem. Egyébként nem otthon szoktam "játszani" vele, SŐT otthon nem szoktam rágyújtani, hanem inkább csak nagyobb társaságban.
Szurop: Húúú, bazz, az emlékeim nagyon becsaptak. Télleg csak 37 cm-es a pipám. A fenébe. Nade nembaj, hamarosan koleszidő, pipázhatunk kedvünkre. -
#1009 te sem tolod ám egyszerüen. Én behatárolnám mondjuk havonta ennyibe, max heti, de akkor már sokat mondok :D
#1006: nekem tök ugyanilyen pipám van, kék tartály, kék csö, és a kék csövem elszakadt, igy vettem hozzá zöldet, az még szo-szo passzol. Amugy nem tud sztem senki se mást, vegyél egy olyan kék csövet ami igényes :D -
newman21 #1008 Sziasztok.
Látom itt sok shisha rajongó van :)
Van itt valaki aki naponta 3-4 szer pipázik ???? -
#1007 veszel 1 olyan csövet ami kék és igényes -
s C a r #1006 hello all. Ismét egy hülye panasz, amire tanácsokat várok :D : szóval... van egy kék vizipipám (kék üveg, kék szivócső), és már nagyon sz*r volt a cső,vettem újat. Igen, de nem volt kék, csak piros... eléggé elüt egymással, és ne mis néz ki túl igényesnek... Mit tudok csinálni? Mind2őt necces lenne "átfesteni". Help pls! -
#1005 hát nem tudom,
mi középre szoktuk rakni a szenet érezni az ízét és sok a füst is -
#1004 és mi dupla aluval szoktuk -
#1003 Hali.Haverék voltak egy bulin és ugy pipáztak, hogy az alufóliát kicsit lenyomod, hogy ne legyen feszes, tüvel nagyon sok kicsi lyukat szúrsz, és a szenet nem az alufólia közepére teszed, hanem a szélére, hogy a kerámiát melegítse. Eszméletlen füstje van, viszont az ízét alig érezni :(
Azért egy narancsossal igen odabasz, mivel az eléggé intezív!
Ja és amikor már látod h fogy a füstje, csak arrébb kell tolni a szenet, de a szélén legyen mindig. soXerencsét annak aki kiprbálja -
s C a r #1002 olyat énis fújtam egyszer, csak jéghegynek ütközött az első útján és elsüllyedt :P:D -
#1001 áz:D -
#1000 :D te vagy gandalf -
#999 :D
nekem 1× eddig sikerűlt 1 olyan h 1 karika átment a másikon de az is véletlen volt
tudok hajót is fújni csak nagy a köd és nem látszik XD -
#998 ÉN is szoktam karikákat fújni! Egy szívásra 43 karika a rekordom!:D -
#997 de a blahán féláron mennek a pipák, szinte minden más bolthoz képest :) -
#996 Henyéltem a balcsin 1 hónapot, apám egy vicc ami árakon a pipák ott mennek. a kicsi ami van max 25 centi 5000 körül, a nagyobbak 15000 körül is. én a 2csövesem vettem itt pesten valami 7ezerért (blaha) -
s C a r #995 emberek... tegnap jött haza bátyám 2 hét után balatonról ahova vitte a pipát is... szóval megragadva az alkalmat gyorsan gyújtottunk egyet tegnap este :D de vmi olyan sz*r izű dohány volt h ... Earl Grey tea izű, és ráadásul 250es... az ize... az leginkább a régi, fémdobozos, oldschool súrolószerekre emlékeztet Igaz olyat még nem kóstoltam, de az illatuk alapján ennek az ize olyan Szóval senkinek sem ajánlom. -
#994 Tényleg van különbség a két hömérséklet között, ha sok pipással találkozol, nem csak otthon játszol vele, mondjuk külhonba is elnézel, ahol a pipa napiszinten téma, ott megmagyarázzák neked szépen, alaposan. Van különbség a hömérsékletek között, de a nyolc centi miatt ezt rohattul nem fogod tapasztalni. Hasonlits össze egy 37 centis pipát egy háromszor akkorával, ott meg fogod érezni, hogy sokkal hüvösebb a füstje.
Nem kell magyarázni, hogy "jo e az háromszor akkora", az a nyolc centi is számit, csak nem érzed (annyira).
#988: használj faszenet, az is jo hozzá. Csak alaposan izzitsd fel elötte. -
#993 nyelvvel nem nagyon kell csinálni semmit
adagolni kell a füstöt és "pöfékelni" s az egészet nem is a szádból hanem "torokból" ha érted mire gondolok. Meg már nem is tudom h h csinálom mert reflexé vált a dolog nálam, órákig el tok lenni ezzel :D -
#992 tegnap eltörtem a kerámiát :S -
szurop #991 Most éppen vizipipázok, és olyan fasza volt. Sikerült 3 karikát egymás után fújnom, aztán elfogyott a füst, és azóta nem is sikerült. Még nemnagyon próbálkoztam karikával, most se akartam, hanem csak úgy jött. Aztán próbáltam még csinálni, de nem jegyeztem meg hogy hogy állt az állkapcsom meg a nyelvem, és nem tudok több karikát fújni. -
szurop #990 Hát persze hogy tőled szedtem az ötletet. Akkor meg a tied 42 és az enyém 56. Télleg. Úgyvan.