7294

A dohányzás káros az egészségre, és ez alól nem képez kivételt a vízipipa sem!

Mennyire káros a vízipipázás?
Edios gyűjteménye
  • Brolly28
    homájos kicsit de betáraztam:
  • KornFan
    Találtam ma egy új vizipipa boltot közel a móriczhoz - ha vki írta már akkor sorry ! Móriczról 1 megálló 4,6 al, és a megállóval szemben van!
    Vmi szír bolt a neve asszem... elégsok fajta dohány van(250g- 1000ft) és a kis szén meg 10db - 350ft van egy pár szépkis vízipipa is de azokat nem naon néztem meg közelről.
  • szurop
    Á nem. Én Citromos mind2. Non-SenS 2alma asszem. A 3. srác meg 2x meggy vagy micsoda.
  • Apus
    Milyet tömtetek? Mindhárom pipa ugynazzal a naftával ment?
  • Police88
    ismerős a helyzet osztálykiránduláson ahol tanárok nem nézték jószemmel bezárkózva vizipipáztunk a látási viszonyok hasonlóak voltak :P
  • Sonkapapa
    Azt szeretném megkérdezni, hogy az mitől függ, hogy egyszer ugyanattól a dohánytól kapar a torkom, máskor meg nem kapar ?
  • szurop
    Vártam hogy leírd, én lusta voltam rá. Hát tényleg nagyon fasza volt. A 3-ból 2, 2x volt begyújtva, ezért a második gyújtások idején már ki kellett szellőztetni kicsit, mert már elviselhetetlen volt a bűz. Akkor volt a füst, hogy ilyen lézer mutatóval világítottunk volna, szerintem teljesen a falig vastagon világított volna vüst. Lézerkard powa
  • NonsenS
    Huhú. Emberek. Ma hárman (Szurop barátom, s mégegy pipás résztvevő) gyújtottunk rá egyszerre HÁROM pipára egy kb 10 m^2-es zárt légterű szobában. Nagyon állat volt. Sok volt a füst, ami a végén már csípte a szemünket, de összességében érdekes volt az egész....

Várom Szurop mester véleményét:)
  • s C a r
    nekem fateromék hozták :) faternak tetszik, anyám is "szereti" társaságba.. de legtöbbet én használom és én foglalkozok vele :)

tegnap kipróbáltam a cukorkás dohányt :) finom volt, csak kicsit talán rosszul tömtem. Amúgy az ize nagyon hasonlit az epresre, és ugyanúgy nagyon sok a "lé" benne :)
  • Brolly28
    pedig jó szaga van
    az én muterom cigizik
    múltkor szívott a pipából és azt mondta h mi olyan jó benne

ték
  • newman21
    Az én anyukám még a szagát is utálja :)
  • NonsenS
    Enyém nem. Csak a nagyon cigiellenes konzervatív mamám próbálta ki.
  • szurop
    Ésakkormivan? Enyém is szokta színi a vizipipát.
  • blackswan
    Még egy kis sztorizás:
    Anyukám bejön:
    -Na hogy sikerült a keveréked?- majd leült az ágyra, és kipróbálta.
  • blackswan
    Nos élménybeszámoló: 1,5 órája tolom,és még mindig elég jó!:) A cigi abszolút nem érződik ki belőle, a víz tényleg lehet, hogy sok volt, de így legalább nem olyan száraz" az egész(csak két teáskanálnyit raktam bele). Még marad egy adag, amit továbbfejlesztek. A citrom és a fahéj valóban jó dolog, a következőbe többet teszek. Nem olyan flesselős, mintha csak dohány lenne benne, de azért kellemesen ellazultam. A teáról annyit, hogy ne ilyen filteres hülyeséget képzeljetek el,hanem szárított gyümölcsök vannak benne.
  • BADE
    nem,közben megtaláltam
    vizipipaclub.extra.hu
  • Apus
    Erre gondolsz?
  • Apus
    Ööö van fémszálas cső is? Nem taliztam ilyennel, nekem mindegyik cső műanyag volt. Így simán moshatom, rászorítom a csapra és hadd menjen :)
    blackswan: érdekes keverék. várjuk a beszámolót.
  • KornFan
    Vízipipázás közben ti mit szoktatok hallgatni? Nekem Bob Marley a best of:D meg az arab zenék, de egyszer hallgattam pipázás közben ilyen tibeti relax cdt nah azon úgy ellazultam, hogy 10perc után tudtam csak felállni:D baromi jó volt.
  • BADE
    sziasztok!
    nekem annak a honlapnak a címére kellene,ahol leírnak különböző dohány"összeöntési" recepteket.El volt mentve,de sajna újraraktam a windowst.
  • light00
    Wow! Ráadásul ha jol csinálod adni fog a fahéj egy pofont az egésznek. Sok sikert, alig várjuk a fejleményt!
  • NonsenS
    Érdekesen ám. Számolj be róla feltétlen. Egyébként a Bond az hamar el fog égni, ha nem szórtad szét a keverékben.

A gyümölcsös tea meg asszem nem is igazán tea, hanem gyümölcsös keverék, amit teaként fogyasztunk. Úgyhogy menjen bele az is a levesbe.

Méz jól mutat, citrom szintúgy, de szerintem víz helyett több citromot tegyél bele.
  • Lacee
    érdekesen hangzik :)
    a teáról én lemondanék a helyedben, de hátha jó.
  • blackswan
    Kísérleteztem egy kicsit, kíváncsi vagyok mi fog belőle kisülni.

Almás dohány (csak hogy elfogyjon végre), egy szál zöld Bond (hogy legyen benne valami káros is), szárított gyümölcsös tea, méz,reszelt citromhéj,citromlé, fahéj és egy kis víz.

Szurkoljatok!
  • blackswan
    Áhh nekem meg eltört a csövem, de attól ugyanúgy használom, mert most sajnos nem tudok venni másikat.

Nem tudtok a neten egy helyet, ahol lehet csak vízipipa testet rendelni??Már szétnéztem egy pár helyen, de nem láttam.
  • s C a r
    aszem az új csövem nekem is műanyagból van, de a régi fémből volt, amit mostam is vizzel igy aztán... ki is lyukadt pár helyen, amikor kcisit "megtördeltem" h a faláról leesen a mocsok. =)

Amit most csináltam viszont elég hülyén néz ki, de lehet h hasznos :) szóval, elöször is szereztem egy régi szempillaspirált :D (mást nem találtam ami belefér :P), levágtam a "kefeszerű" részét, mind2 végére kötöttem damilt, és kész is! :D damilvégekre raktam pár kis horgászólmot, igy nem kell szórakoznom h átfűzzzem a 2 méteres damilt a csövön :) röviden ennyi... szerintem megérte megpróbálni :)
  • light00
    Az a Szultán center...
    Szipka ide vagy oda, teljesen ugysem szüri meg, mindenképpen koszolodik, és rontja az izét. (másrészt a szipka izt is szür nem is kicsit)
    Csö válogatja, az enyémben nincsen fém, hanem nekem müanyag, igy az nem rozsdásodik. A legtöbb müanyag. Azt simán lehet takaritani, nem lesz baja. A kényesebbek vegyenek kefét :P
    mondjuk szivesen megnéznék egy jo kétméteres, két centi átméröjü kefét...:DD
  • newman21
    Tököly út 26 :)
    Ott lehet tisztító fejet is kapni. :)
    csak a szívókának a részét kell pucolni
    de ha vesztek szénszűrös szipkát akkor semmivel sem kell..
  • 5m0k3r
    Írd csak le! Hasznos lehet. Ha az ízt nem is, de a port kiszedi az már jó.
  • s C a r
    én meg tegnap csináltam egy "szivócső tisztitó kefét" :D bár nem tudom mennyire eredményes.. de vmit csak segit, vizsont izt sajnos ez se változtat :S ha esetleg vkit mégis érdekel leirom :)
  • Brolly28
    én 1× pálinkával mostam ki mert rosz íze volt
  • Lacee
    akkor hogyan tisztítod a csövet?
  • newman21
    Vagy épp aki kiakarná mosni :)
  • newman21
    Szia iptv!
    Adok egy pár tanácsot ha akarod megfogadod ha nem akkor nem :)
    Mindenképp rakj a dohány tetejére fóliát!Kikell szurkálni de ezt gondolom te is tudod... :)
    És Sztem a kisseb szén sokkal jobb minta nagy nem marja nekemsem a torkom nem ég akkora hőfokon :)

Én a dohány alá is rakok fóliát :P
    Nemkell annyit tisztogatni sem :P

Apus!!!!!

Nem szabad kimosni a csövet vizzel!!!!!!!
    Fémszálak vannak benne és berozsdásodik..
    Utána meg már *zar az egész :S
    Tököly út 26 :)
    Marha jó vizipipás bolt...
    Énis mindig ott vásárolgatok :)
    Vegyél szűrős szipkát..
    Átszűri még a maradék nikotint is ami benne van.
    A használatát elmagyarázzák :)
  • Apus
    Átmostad a csövet? Engem akkor köhögtet amikor már koszos a cső.
  • Police88
    tegnap voltak nálam osztálytársaim mi kettővel toltuk kibróbáltunk csomó dohányt (volt vagy 10 féle) elég jó volt a hangulat bár a szőnyegnek erről nemtom mi a véleménye :S öreg hiba volt nem felhajtani :P
  • light00
    Valszeg tul gyorsan szivod....lassabban kell, mint a cigit, mert tényleg köhögtet, ha gyorsan szivod/fujod.
  • NonsenS
    Szurop barátommal és egy másik ismerőssel hétfőn tartunk egy kis "gyülekezetet":) Mindhármunknak van vízipipája és egy szobában egyszerre rápippantunk. Valami állati lesz szerintem...
  • szurop
    Milyen tömény a füstje?
  • Brolly28
    alapból tüdőre kell szívni
    semmi extra dolog nincs benne hívd mint a levegőt