Left 4 Dead

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Myrddraal
Khmmm, ITT van amirõl beszéltem...

Myrddraal
LOL? Elég csúnya bug, de jól jöhet 😛

Köszi a segítséget😊 Hentelés megkezdve😊
armageddon666
no igen bombázni nem szeretnek :S de ettõl függetlenül jól tolják ^^ okosan 😄 meg a "rádió" szövegek (y,x,c) jók, õk meg ugye azzal beszélnek, és így azért ott van a játék hangulata ^^ a multi az azért más... szal egyszer mindenképp megéri singlen átszaladni szerintem, így megismerni a mapokat, aztán mehet multi 😄

@

Voltan
Hmm. Akkor elõször kipróbálom a vicces verziót, aztán beruházok rá, ha bejön. Thx!

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

SötétBarom
Mi ketten nyomjuk, de úgy is elég inteligensek.. Pl, ha szétválunk akkor az egyik jön velem, a másik a másikkal.. Meg segítenek elég rendesen - Az az egy baj, hogy se molotovot, se csõbombát nem dobnak..

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

armageddon666
hát... amíg nem próbálod multin marhajó 😄 csak könnyû... illetve nemis, mert Expert az expert, de a Director nem szívat ha egyedül vagy valódi player... viszont ha meghalsz akkor vesztettetek és mehetsz elõröl, szal valami kompenzáció van 😄

amúgy botok kommunikálnak és nem is buták (sztem kezdõ playereknél még jobbak is 😛) meg ha egyedül vagy player úgy még talán ijesztõ is kicsit 😄 szal sztem jó singleben...

(de a single 12k-t nem ér)

@

Voltan
Érdemes ezt a cuccost single playeren tolni? (Nem vagyok oda a multiért.) Szóval single-ben milyen?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

armageddon666
detto 😄 meg mindenképp megvenném... próbának meg ott volt demó... (nem kellett volna x.x most hiányom van 😄)

@

Doom 4
Valszeeg majd megveszem karácsonyra mert a varezzal annyi gond van hogy ki se probálom

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

én single game ért nem adnék ki pénzt... csak max ha akkora kaliber mint pl a bioshock, akkor is ha leárazzák
Rip
GCFscape progival a CS:S textúráit ki kell csomagolni a L4D megfelelõ könyvtárába, és bármely .nav file-lal rendelkezõ CS pályát be lehet pakolni a L4D alá.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

SimaSuna
dettó...
Blacksheep333
Kinek hogy. Én például soha nem adnék ki pénzt egy FIFA -ért és van olyan akinek ez nem tetszik.

Az operációs rendszeren is túl...

armageddon666
jah. de érdemesebb 4 haverod rábeszélni és együtt egy négyes packot vesztek Steamen az meg már csak 9600 fejenként 😄

@

Nohab
Most melyik zombi goré mi alapján kapja a pontokat? És milyen gyakran ébrednek újra, ha meghalnak? Érdemes megvenni 11e-ért a játékot?
dronkZero
Ha valaki ráér most, tolhatnánk pár kört...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

zomgzerg
román kelet európai kiadás már csak ilyen

SimaSuna
nekem nem ilyen..

bal felnt - PC DVD rom felirat
jobb fent - audio/subtitles dolgok
bal alsó sarok - 18+ jel
jobb alsó sarok - valve logó

😄
Rage47
"...hamarosan új tartalmak érkeznek, de a legfontosabb fejlesztés jelenleg az SDK elkészítése, hogy a MOD-erek megkezdhessék a munkájukat a játékon. Az interjúból kiderül, hogy a játékban jelenleg 30 féle pálya van, hiszen bár a nevük javarészt ugyanaz a különbözõ módok miatt a felépítésük más-más. A Valve folyamatosan figyeli a fórumokat és gyûjti a BUG-okat, amiket a közösség írogat, viszont a kijavításokra még egyelõre várni kell legalább karácsonyig."
totall4d
Rage47
németek viszont ezt(jobb oldali) a képet élvezhetik 😄
Megettem!!
RAAAAAARGH!

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

dronkZero
Megharapta a Fotosopp...

TerranceG
Monitorod nem bírja megjeleníteni a képet, nagy a felbontás/frekvencia
Left4Dead/cfg könyvtárban van a video.cfg fáj. Ott írd át a felbontást 1024, 768-ra pl. vagy kisebbre (800x600)

Igyunk sört jól!

poppe
mi történt a bácsi hüvelykujjával?

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™

Sziasztok!!!

Olyan problémám lenne, hogy feltelepítés után csak sötét képernyõ jelenik meg /hang az van/ és kiír olyan problémát mintha a monitor frekvenciájával lenne gond. Rendszerem: Intel core2 dueo 2.33 ghz 2gb ram 8600 gt videokártya, ezzel futnia kellenne. Volt már másnál is ilyen probléma? Valami tipp? SEGÍTSETEK LÉGYSZI!!!!!
Krinyo
azért mert ez a végleges borító pc-re

dronkZero
Hát mert fordítva van.

Volt róla szó régebben, hogy megváltozott.

Pedig tényleg fordítva van. A hüvelykujj a balkézrõl hiányzik az én borítómon, nem a jobbról.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

mért lenne fordítva a kéz? az jó, csak a games for windows dolog.. amúgy nemhiszem, hogy olyan régi lenne, hogy újságírói vagy ilyesmi.

dronkZero
Régi borító, vagy másfél évvel ezelõttrõl. Lehet, hogy át akar baxni, csak hülye hozzá. Az is lehet, hogy ilyen elõzetes újságírói változat.

Sztem nem éri meg kavarni.

Krinyo
és miért van rajta forditva a kéz?

elvileg külföldrõl van neki pár darab még az itthoni megjelenés elõttrõl.

Snomag
Tudja a fene, de ki az aki eladja a jatekot, most, hogy eppencsak megjelent? 😄

de ha hamis lenne, ki az a hülye aki nem az igazi bórítót próbálná koppintani?

Snomag
megsem annyira eredeti? 😄

erre valaki tud valamit mondani?

http://users.iit.uni-miskolc.hu/~szabo62/picture/l4dgfw.jpg
http://users.iit.uni-miskolc.hu/~szabo62/picture/l4dgfw2.jpg

eredetinek tûnik, de nem tudom hova tenni ezt a games for windows dolgot a tokon, mivel ez a játék nem az..

Ha röhögni akarsz egyet tessék: youtube - katt

BEAST
<#hehe>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

jajj nemide bocs 😄
ha jól látom megint csináltak valamit mert mostmár az 501 el sem lehet kreálni 😊
Krinyo
nem látod hogy koncentráltam?! 😄

Snomag
hat pedig jo lenne ha koncentralnal!!1!1 😄

Krinyo
Nem szoktam figyelni, de tegnap épp megnéztem a statot és 3-an voltunk zombi oldalon, nekem volt 400 pontom a masik kettõnek 1400körüli, és én lettem a tank.

Snomag
tenyleg eleg surun az a tank, akinek a legtobb pontja van..legalabbis eddig majdnem mindig igy volt

Ez igaz, ha elakad is sebzõdik és kapod a pontot minha ütnéd.

Mondom lehet, én csak azt írtam amit tapasztaltam. Ezért lenne jó ha más is megfigyelné.

Krinyo
de ezt egy srác irta véleményként, én meg idéztem a készítõktõl 😄

Krinyo
"de az elkapás nem ér pontot" Azért nem éppen, ha elkapod és húzod magad felé kb 2 sec után kapsz már érte pontot, ha felakad valahova, vagy ha elkezded ütni.

Na egy másik forumon: "In all of my experience, when the director chooses to make a tank it usually picks the infected player with the highest points. That is just from my experience though."

Másnaik is feltünt. 😊
Figyeljetek rá ti is, mert jó lenne tudni.