6126
  • armageddon666
    első 2-t ismertem :D
    Directoros a legjobb :DDD
    ---
    a videó meg xD többet nem leszek Billel :D Louisszal végképp nem xD
  • armageddon666
    értem én hogy 4 player kéne csak jobbszeretnék ismerősökkel míg belejövök és most csak 3an jöttünk össze :D
  • SimaSuna #2318
    nekem kedvencem is...

simán átélem a helyzetét..azonosulok vele :D
  • Nagylaci
    Vicces Képergények:

Director

Chest area

Zombie Spy

• w77d
    Francis a legnagyobb.. mindent utál. Van hogy a lift-ben is benyomja hogy I hate elevators XD
  • SimaSuna #2315
    Bill mekkora szöveget nyom xD

Shitshitshit xD

inkáming xD

nah ezt el is teszem :D

nagy bolondok akik csinálták :D
  • Nagylaci
    Ezt nézzétek meg!!! Na jó inkább hallgassátok... Némi angol tudás szükséges hozzá, de szerintem garantált a sírvaröhögés. Nekem bejött...

L4D
  • SimaSuna #2313
    én magam ezért használok Mirandát...

bár most ezt a Mercury Messengert akarom kipróbálni...

hugom van oda az MSNért...
  • Nagylaci
    MSN -ről csak annyit, hogy azt használni olyan mintha két ebolás beteget tartanál otthon az éléskamrában... :D
  • w77d
    én nyáron megtettem XD
  • SimaSuna #2310
    neeem, csak szeretnék kockulni a L4D-el :)

cél érdekében mindent :D

szivem szerint az MSNt is tiltanám... :)
  • w77d
    szemét vagy XD
  • SimaSuna #2308
    kocka?...2hete nemtudok jáccani....

na de ma...

myvipet letiltottam, így hugom nagyonhamar elmegy a géptöl :D

testvéri szeretet ruleZ :D
  • Nagylaci
    Úgy látom nem vagytok elég kockák... :D Advanceden jó társakkal már szinte mindig sikerül, experten pedig a vége nem akar egyenlőre összejönni, de odáig eljutni már ott is elég jól megy.
  • Nagylaci
    Próbáljuk mi mondani, hogy mind a négy játékost ember irányítsa. Még akkor is ha nem atomprofi jobb mint a bot. A botokat állandóan neked kell összeszedni, szóval azok inkább nehezítik a játékot mintsem könnyebbé teszik.

Blood Harvest -en az nem gabona hanem kukorica... :D Egyébként úgy érdemes csinálni, hogy ketten fenn maradtok, ketten leugrotok. A lentiek egyike felveri a varjakat amire beindul a horda, ez a játékos gyorsan visszarohan a falhoz ahol jól beássák magukat a társával. A nagyobb adag fentről, jön szóval azok készüljenek. Jó ha molotovval, kannával be tudják gyújtani a területet, akkor sérülés nélkül is meg lehet úszni akár. Akik odafent maradtak azok nagyon vigyázzanak egymásra mert akit ott fenn egyedül elkap egy hunter vagy egy smoker annak vége!
  • SimaSuna #2305
    normálon kitanulod a pályát..Experten meg csináld újra :D
  • Nagylaci
    COD4 és a L4D között valójában nem is a témaválasztás a legmarkánsabb különbség! A COD4 egy remek single player FPS aminek ebben a kategóriában kimagaslóan jó a multyja is. A L4D viszont nem csak egyszerűen egy KIZÁRÓLAG multyplayerre kihegyezett FPS, de még abban is a co-op játékmenetet favorizálva.
    COD4 egy agyoncsépelt kategória nagyszerű darabja, a L4D egyedi, ilyen még nem volt ebben a minőségben!

Ettől még a L4D -ben tényleg kevés a pálya... Aki viszonylag sokat játszik az hamar kitanulja ezeket és akkor már kissé azért laposodik az élmény. Egyébként egyszerűen gyengébb társakat kell választani és az mindjárt hozzáad egy keveset a nehézségi szinthez... :D :D :D
  • SimaSuna #2303
    pont ezért mondtam h nem kell keverni...
    háborúsat a zombissal :)
  • Pio
    Az mennyire vicces, amikor már nem is számít más, csak a pályák száma :D Nem érdekes a hossz, az élmény, semmi, csak az, hogy kilóra több legyen :D
    Amúgy ez netes játékra van kitalálva, teljesen egyértelmű. Singleben kábé 3-4 óra alatt végigviszed egyszer és onnantól nincs értelme a botokkal szarakodni, neten viszont pont ugyan úgy el lehet lenni századszor is ugyanazon a pályán, mint bármelyik lövöldözős játékban.
  • Jaka923
    jól van na, de akkor is furcsa
  • SimaSuna #2300
    ne keverd a Cod4et a L4D-hez..kösz!
  • Jaka923
    20??? És ezt keveslik? A CoD 4-ben meg 9-10 pálya volt és azt nem keveselték
  • SimaSuna #2298
    20
  • Jaka923
    lécci írjátok meg, hogy hány pálya van összesen a játékban!
  • Aquir
    végigvittem multin, király

versus módba van ahol ketten minimum életerővel tudtunk a végén beérni a safe roomba, király küzdelmek vannak. így elsőre megtanultam valamivel profibban használni a zombikat

ez volt eddig a legjobb (blood harverst/1):
  • dronkZero
    Hehe, a demó tényleg más volt. Mi is majd' összeszartuk magunkat, amikor először toltuk advanceden, hogy "á, ez csak advanced, az könnyű..." :)

Aztán így egy hónap múltán már megint itt tartunk. :)
  • armageddon666
    3an voltunk ebből egyik 12 másik meg nemtom hány éves, nonkommunikatív mind2 -.- meg első nekifutásra ment, szal jah, könnyű volt :D de akkoris durva XD szal akár meg is halhattunk volna XD

ejj... demó nagyon NAGYON más volt... vagy csak jobb csapattal mentem XD
  • w77d
    normalon durva???? normalon keci könnyű minden XD
  • armageddon666
    nah...
    Blood Harvest elején 2 végére 3 playerrel Normalon sikerült ^^ jeeee... Finálé kicsit durva >.< mondjuk nem annyira mint No Mercynél :\ az nemtom hogy lesz meg... szűk a terep... a gabona gecc az nagyon para volt XD végülis csak 3an éltük túl :\
  • dronkZero
    Ehm, most így Wikin is utánatúrva... valóban, az USA államai felének van Riverside nevű települése...

Csak a Google maps általában kidobálja az összes lehetőséget linkként, erre meg csak egyet adott... :(
    Pl ellenőrzésképp "Verőce"-re kidobja a magyar, dunakanyarban lévő Verőcét is, meg a horvátországit is, pedig annak már nem is az a hivatalos neve...

Na mindegy, benéztem. De az a környék akkor is gyanús! :D
  • Nagylaci
    Nem akarom elvenni a kedved, de ez a riverside olyan a városnevek között mint a John Smith a férfinevek között. Folyópart.
  • dronkZero
    Csodás... :P Ez valahogy a horogkereszt alakú épület lett... :D

De asszem a pirospont nekem jár: Ez a környék nagyon gyanús... Kertvárosi rész, közel a folyó, van ott egy kis móló is...
  • dronkZero
    Azt tudtátok, hogy Riverside egy létező település? :) Igaz, hogy nem az a két utca+móló, mint a játékban... :P De ha valaki megtalálja a helyszínt, kap egy pirospontot! :D
  • chooselee
    Tiszta jó, hogy van két valve-s játék, amit folyamatosan frissítenek.Ha nem az egyiken dolgoznak, akkor a másikon! :) Szóval mindig van valami új!
  • armageddon666
    sorry duplapostért véletlen előbb nyomtam a küldést xD

szal... Anno FX5200-al 1024*768 high beállítások mellett DX8.1-ben hasított a gamma :D ma már szerintem lowon sem nyikkanna meg rajta :\
  • armageddon666
    zombis játék nincs shoti nélkül >.<
    --
    Valve meg csak a CSSourcet akarja valahogy nagyon elkúrni :\ máshol nem vettem észre az egyre kevesebb FPSt csak ott...
  • Prof William
    Nekem szimpatikus a shotgun... A katonai változatával már óriási pusztítást lehet végezni a ráf rohanó hordában... Ha shoti volt nállam hozzám se tudtak érni. más fegyverrel ilyenkor mindig megraharpdáltak kissé.
  • dronkZero
    Ehm, egyébként lehet benne valami, hogy nem értem, én személy szerint csak az automata fegyvereket használom, és ez nekem bőven elég is. :) A sniper ebben a játékban totálisan felesleges, a shotgun meg nem szimpatikus.

Innentől meg nekem teljesen tökmindegy, hogy hogy néz ki. Illetve nem, mert a kedvenc puskám (esztétikai szempontokból) az M16... :) Lehet, hogy ha nem ez lenne a játékban, én is rinyálnék új fegyverekért... :D
  • zomgzerg
    de nem valve játékot
    ők jó arcok és csak a gépigényt növelik patchről patchre =)
  • armageddon666
    nem érted... van 5 (6) fegyver... nem ezeknek akarom a kinézetét változtatni, hanem variálni vagy hogy... szal hiába moddolom szarrá attól még 5 fegyver fog maradni :\ de ha mondjuk lenne 5 féle shoti... ha különböznek is (pl fűrészelt duplacsövű vagy valami) akkor az a legjobb, de megemlítettem hogy elég lenne ha csak kinézetben meg hangban különböznének egymástól... már változatosabb lenne...