Left 4 Dead
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Nagyon jó gém, holnap nekiesünk a kövi kampánynak. Amúgy érdemes az elején experten próbálkozni, sokkal viccesebb 😄D Ha nem megy a 5-6ik kör után, akkor mindig lerakjuk advenced-re 😊
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
"We are the monsters" - marha jó utalás Romero filmjeire 😄
Egyébként le a kalappal a készítõk elõtt, mert a négy fõszereplõ is nagyon jó! Ott van az öreg vietnami veterán, aki tényleg mindenen keresztülment anno, ott van az agyonvarrott motoros fazon, aki szintén megjárta már a harc rögös útját a nem kevés priuszával. Ott van a fekete könyvelõ/sztárügyvéd, aki anno a gettó mocskából kapaszkodott fel, és a csaj, aki Texasban nevelkedett, és az apja a vidámpark helyett a lõterembe vitte a báttyaival együtt minden hétvégén.
A tökéletes közhely, és mûködik!
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
A négy túlélõ, meg a safehouse-ok elõzõ lakói immunisak a betegségre. Belõlünk soha nem lesz zombi, minket csak megesznek. 😊 Mint az I am Legend-ben a Villszmissz.
Az 1-4. missziók hasonló felépítésûek, az eltérés közöttük annyi, hogy egyre erõsebb fegyverekkel kell egyre nagyobb zombihordákkal szembeszállnod. Érdekesség bennük annyi, hogy néha szokott lenni valami olyasmi, hogy mondjuk le kell hívnod egy liftet, hogy azzal menjetek el és a lift hívása eventet indít el, ami elég komoly inváziót jelent, amit fle kell tartanotok, amíg oda nem ér a lift. Ilyenekbõl minden "filmben" van néhány.
Más jellegû az ötödik fejezet, ami egy rövid bevezetõ után egy rádiónál köt ki, amivel felveheted a kapcsolatot a megmentõiddel, akik közlik, hogy mondjuk 10 perc múlva fognak ideérni. A rádió közelében mindig van lõszer és elsõsegélycucc és itt egy 10 perces folyamatos inváziónak kell ellenállnod, ami során witcheken kívül mindenféle zombi támad, majd a végén megjön a megmentõ jármû, amibe be kell szállni és ekkor jönnek a vége fõcím és a "stáblista", ami a statisztikákat tartalmazza.
Minden fejezet végén egy safe roomba jut a csapat, ahol fegyvereket, 4 elsõsegélycsomagot és lõszert lehet találni, majd a következõ fejezet innen indul.
Nagyjából ennyi a játékmenet, szerintem üvölt róla, hogy multira lett kitalálva az egész, de azért singleplayerben is élvezetes végigjátszani.
cserébe kaptok 2 fasza L4D-s hátteret 😊
Volt olyan, hogy vs mode-ban a No Mercy elsõ pályájának safehouse-jában voltak a zombik egy szerencsés hányás után.
A halál csupán a kezdet...
@
de rájöttem, h nem a hamachi baszaxik, hanem a játék, mert akkor vágja le a netet, amikor elindítja... :S
AsusP5N32-E Striker Extreme, IntelC2D [email protected],4GB RAM Leadtek WinFast PX7800 GTX TDH Extreme
AsusP5N32-E Striker Extreme, IntelC2D [email protected],4GB RAM Leadtek WinFast PX7800 GTX TDH Extreme
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."