Left 4 Dead

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zorrobomber
lehet, botokkal, teljesen jó az is, de csak addig amíg ki nem próbálod emberekkel, headsettel 😄 utána elvesztél

The Protector
Ok.Közben megtaláltam.Mellesleg lehet ezzel úgy játszani h oggline vmi szori szerint gépi társakkal stb?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

LasCar16
srácok vegyetek fel friend listára, japánokat már nem bírom 😄

#acm

Blacksheep333
Banner

Az operációs rendszeren is túl...

The Protector
Hali.Warez kérdésem lenne.Van Off topik vagy warez topik vagy itt is kérdezhetek?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Tegnap szedtem le, hajnal 2-ig nem bírtam abbahagyni.
Az összes pályát végigvittem <#buck>

Szerintem messze a kórháztetõ a legnehezebb az összes finale közül, a kurva tank kétszer is lebaszott valakit a tetõrõl <#gun>

Rage47
Ha van valami gond egy játékkal, a Valve elég gyorsan szokott reagálni, és kiad egy Update-t.
Eredetivel nincs szívás.

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

SimaSuna
váááá hol van már a DHL..már nagyon gaméznék 😄
BEAST
😄DDDDDDDDDDD

En akkor majdnem lefordultam a szekrol, nem hittem a szememnek 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
Jaja 😄 nagyon sok jo jelenet jon ossze, mintha tenyleg egy tulelos, zombiagos filmet neznel 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Krinyo
Templomos rész fasza volt, mindenki beáll a helyére, na akkor jöhetnek a zombik, berobbantjuk a benzinkannát és mind a négyen begyulladunk 😄

SötétBarom
Nagyon jó, hogy teljesen random az egész. A legnagyobb jelenet az volt, amikor az apartmanban a lyuknál álltunk (má vagy 3 perce), ahhol le kell ugrani, és gondolkoztunk, hogy ki menjen elõre... Egyszercsak a haver nyaka köré tekeredik egy nyelv, és berántja a lyukba, ahol lifeg mint akit felakasztottak. 😄DDD Lentrõl meg elkezdtek ömleni az infected arcok.. Kész. 😄DDDDDDD

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

BEAST
ne is mond :d

SötétBarom
Tegnap nyomtuk haverral, valami hatalmas. Hülyére röhögtem magam 😄D istenkirály 😄 Pedig csak az apartment pályával szenvedtünk 2 órát experten..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

zorrobomber
2. mondatban vesszõ helyett legyen inkább kérdõjel 😊

zorrobomber
Nekem alapból C:\Program Files\Steam mappában van :/ Egyébként neked eredeti, mert épp tervezem megvenni. Ha eredetivel is sok a szívás azért még meggondolom.

Nem tudom nálad mi van, de nekem a legutolsó Steam update elcseszte a Steamamet. Nem indult többet egy játék se. Az a „This game is currently unaviabe.” tipus hibát kaptam és a hivatalos oldal összes megoldása se segített. Egy fórumon olvastam hogy uninstall steam regisztribe törölni a maradványt és az alaphelyre feltenni (nekem nem ott volt). Szopás mert nekem több particióm van. De azért a Steam meg a Left 4 dead fölment a C-re és azóta jó. Semmi más nem segített. Így sajna a többi Steames játékom nem érem el (ott pihennek a D-n) mert nem férnének fel a C-re. Remélem kijavítják, mert nagyon sok embernek elcseszõdött így a steamje az utolsó updatetól.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Hahaha tegnap meglett a Tankkal az All 4 Dead achivement, mákkal lenyomtam mind a 4 túlélõt. Ja és a helis pályán tegnap beragadtam a Tankkal. Szénné is lõtek, nem tudtam mozdulni, hát de idegesítõ volt. Pedig pont egyel elõtte a néger csókát lebasztam a tetõrõl együtéssel, meg is halt egybõl.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Lehet nyomni singlébe, de (hihetetlen hogy én ezt írom) ez egy vérbeli multiplayer játék (amúgy single játékokat szeretem).
A single jó szórakozást ad és megismered a pályákat, meg pár achievmentet könnyebb megszerezni. Viszont hogy a társakkal nyomod az utolérhetetlen! Én személy szerint jobb szeretek túlélõkkel lenni, mint a zombikkal, de király az is.

Ja nekem DVD tokban volt benne a lemez és hozzá volt egy szép színes papír lap rajta a kóddal. Kis kézikönyv nem volt. Pont ugyan ez volt anno a HL2vel is. Nagyon gány kiadványaik vannak a Valvénak. Így akarják az embereket a Steam-es vásárlás felé nyomni?

zorrobomber
az sem segít :/

Van single,de ugyanaz mint multiban csak botokkal.

s0n1c
Nekem pl. jobban tetszettek a régi modellek.
copass
sziasztok!
egyjátékos mód van benne, vagy csak multis?

Rapid81
Ja, oké. Amúgy LAN-on ezt nem lehet tolni? Azért jó móka lenne haverokkal LAN-partin ezt nyomatni.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

zomgzerg
ezek ezer éves képek, elvetették azokat a modelleket

Rapid81
Hali Mindenki!
Nézegettem itt a képeket és csodálkozva néztem, hogy a csajon meg az öreg katonán kívül nem ugyanaz a két másik karakter, mint ami nekem a játékban van. Most van több karakter is a játékban, vagy országonként mások? Nekem egy inges-nyakkendõs néger van meg egy másik kigyúrt csóka, nem pedig egy összetetovált szakállas hajléktalan. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Broafka
köszi, most már csak a steam-nek kéne engednie hogy játszak vagy nem tudom 😄
amúgy off-os vagyok, csak ki akartam próbálni a játékot, de nem jött össze, majd ha lemegy az ára akkor megveszem 😞

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

zomgzerg
steam_appid.txt -t átírod 501-re és írásvéded

Broafka
hali! Valami iylet ír ki: connection with session has been lost, és disconnected.

hogy tudok én ezzel játszani? :-/

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Válaszolt Rage->Mindkettõ,ami annyit tesz régi a géped és a warez verziód sem tökéletes.Bár szerintem attól függ milyen volt anno a gép amit vettél.Lehet még jó is! 😛 Fikázod a légkört?😄

kösz a segítséget...egy igazn könnyû kérdés egy szó lett volna a válasz ehelyett lovagoltok azon hogy elírtam egy szót...grat. inkább segítenétek annak akinek mondjuk kell, hiába ilyen tökéletes a légkör
Akkor EVVEL nem sokra mentél! 😄
Látod itt jobb a légkör,vedd meg ajátékot! 😊

mi mindkettõ?😄
Rage47
sztem mindkettõ azaz mindKETTÕ 😄
amugy off topicba senkise válaszol itt legalább elolvasta valaki mégha hiába is mert nem segített
amugy beírtam off topicba is mert visszaolvastam kettõ azaz KETTÕ hozzászólást mielõtt mondtad de direkt beírtam ide hogy evvel is négy másodpercre elboruljon az agyad hogy valaki ide írt és felborítsa hatalmas bizotnség érzeted😊
Bannerba nagy OFF kiírás!

😄

ezek:és hol van az az off topik?
megvan
ebbõl nagyszerûen kiderül hogy mi a problémám megoldásának a kulcsa.igaz jobb rohangálni keresgélni off topicot és lecseszni ezért mert ide írtam igaz ennyi idõ alatt leírhatnál egy szót hogy a gép vagy a verzió a szar
Blacksheep333
Nincs kedvünk válaszolni a kérdésedre😊

Az operációs rendszeren is túl...

visszaolvastam kettõ ismételm KETTÕ hozzászólást
Rip
2 azaz KETTÕ hozzászólást olvass vissza...

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

hello! most jött le a game(tudom töltnei rossz dologstb. de nicns kedvem megvenni😊 )és amikor elindítom akkor minden fekete lesz csak a menü zaját hallom....akkor ez azért van mert a gépem 6 éves vagy mert a töltött verzió szar?😊
megvan
és hol van az az off topik?
SimaSuna
OFF topikban
Hi! Srácok,tudtok vmi megoldást arra h Lan-ba lehessen nyomni? Légyszi aki megoldotta vagy olvasott vmit errõl,írjon be! Köszi
"- video optionsben Advanced settingsnél a Multicore Renderinget tedd disabledre"

Ezt is bátran ajánlom. Nekem mondjuk viszonylag erõs gépem van, de tényleg semmi teljesítménybeli gondot nem okoz a játékban.
Rage47
huh, pedig felraktam a hivatalos 180-ast, remélem mire meglesz a game, kijavitják:S
vagy max visszarakom az elõzõt