6126
  • Aquir
    ajánlani tudom az iaro képfeltöltőt
  • Nagylaci
    Ehe... Így már értem és igazad van. Egyébként be szoktam ilyenkor zárni a Firefoxot és egy kis programmal még töröltetem is a cache -fájlokat mert különben tényleg onnan nyitja meg pl. a képeket és nem lehetek biztos az eredményben. Igazából nekem nem is a képekkel volt a fő gondom hanem azzal, hogy amíg nem találok egy olyan feltöltő oldalt ahonnan az SG -n megjelennek a képek folyamatosan posztolgatnom kell. Ez nonszensz. Ebből a szempontból pedig tök mindegy, hogy az SG hibája a képek "eltűnése" vagy a feltöltött képet tároló oldalé.
    Dehogy éreztem :) csak hülyén hangzott, hogy a képek nem léteztek. Amikor feltöltöttem őket még tuti biztos, hogy léteztek! Egy ideig meg is jelentek, de aztán egyszerűen nyomuk veszett.
  • Aquir
    szerintem csak neked vagy nemtom, én kimásoltam a direkt linket a képhez, és nekem új ablakban frissítésre meg sehogy nem nyitja meg

mert van olyan hogy bizonyos oldalakról képet blokkol az sg, bár nekem a kimásolt címre sem jön be kép..
    az lehet hogy neked ideiglenesen el van tárolva a kép és látod, és az összes többi embernél nem így van, nemtom

ha az előzőt csesztetésnek érezted, akkor a semleges jelentésből magadnak okoztál egy negatívat. No offense :)
    Nem dupláztam, egyszerűen egy másik hozzászólást írtam amit neked válaszoltam (válasz erre gomb)..
  • Nagylaci
    Ja... Ha nem két perce töltöttem volna fel őket és nem baromi régóta csinálnék ilyet még hajlamos is lennék elhinni, hogy igazad van! :) Gy.K.: a képek a direkt linkjükön azután is elérhetőek voltak, hogy itt már nem jelentek meg! Az meg, hogy egy fórumban a szerkesztés és, vagy törlés fizetős VIP jog egyszerűen nevetséges. Amúgy hogy visszapasszoljam a csesztetést: :)
    Ha te VIP vagy mit duplázol?!
  • Neoncsoves
    Viszont kivánom:)
  • Aquir
    HTML próba topik
    egyébként ahogy látom olyan képet hiába szúrsz be ami nem létezik
  • Aquir
    L4D: karácsonyi ajándék volt, most töltöm

Boldog Karajcsont! :)

• BAk3R
    remélem el is olvassák, meg biztos nem csak te írsz. ez a megkerülősdi nagyon cigányság.
  • bertino
    jaja! :)
  • w77d
    Áldott Karácsonyt minden túlélőnek!!! :D
  • Nagylaci
    Kellemes Karácsonyt és zombikban gazdag Újévet minden Left 4 Dead játékosnak!

• Nagylaci
    Hát jó lenne ha javítanák tényleg! Azért experten mekkora könnyebbség kihagyni ezeket a részeket. Arról nem is beszélve, hogy versus módban az egyik legjobb támadási pont esik ki emiatt!
  • w77d
    és mi van, ha te nem akarod, de a csapattársaid igen??? előbb utóbb mindenki tudni fogja és annyi a játéknak. Írok nekik support-ba, hátha kijavítják ezeket gyorsan, nem kell tönkrecsítelni egy geci jó játékot...
  • armageddon666
    akkor szopó mikor versusban te vagy a zombikkal a túlélők meg ott mennek át :)
  • Neoncsoves
    ez most olyan, hogy ha nem akarod, akkor nem mész át ott... nem kötelező
  • Nagylaci
    Személyes véleményem, hogy ezek figyelmetlen tesztelésből származó hibák! Az ajtó most így jobban belegondolva lehet, hogy tényleg azért törhető, hogy a zombik át tudjanak jönni rajta. Egyébként ezek elég lehetetlen hibák. Elvégre ha csak úgy keresztülsétálunk egy pályán akkor ebben hol az izgalom a JÁTÉK?! Jó lenne ha javítanák ezeket!
  • w77d
    biztos lesz patch, amiben javítják őket, hiszen így a játék csak az értelmétt veszti el...
  • bertino
    csak hát karácsony van, had ünnepeljenek ők is :)
  • bertino
    még az is meglehet.
    idővel viszont ha akarják, javítják ezeket.
  • armageddon666
    sztem direkt van benne... alternatív útvonal xD
    vagy a zombiknak van ^^
  • Nagylaci
    Megmondom őszintén, hogy ez kezd kissé aggasztó lenni... :) Mégis mit fogunk csinálni ha szinte minden ilyen akadályról kiderül, hogy megkerülhető, átugorható stb??!! Ez ráadásul nem hiszem, hogy véletlen lenne vagy valami efféle. Csak nem tették véletlenül széttörhetővé az ajtót? Vagy igen..?
  • Jim Morrison
  • Nagylaci
    Na ismét sikerült egy okosságot tanulnom!és ez már van annyira hasznos mint Zero_hu felfedezése. No Mercy 3. pálya The Sewer. Egész a pálya elején van az a rész ahol a benzinkútnál (amit fel lehet robbantani) felszállsz arra az emelhető állványra beindítod és jön a horda. Na ezt is ki lehet hagyni teljes egészében! Mutatom:

Itt jövünk ki a térre, jobbra van a benzinkút, de mi arra menjünk amerre a célkereszt mutat.

Pontosan arra a kamion utánfutó és a fal között menjünk be a falig. Lesz ott egy lezárt fémajtó balra...

Erre gondolok ott balra a célkereszttől ami olyan "redőnyös". :)

Ezt az ajtót ÜSSÜK jobb klikkel (alap beállítás) addig amíg szét nem esik, és már mehetünk is tovább teljesen balhémentesen. Ezen a képen ott láthatóak az ajtó maradványai alant...
  • SötétBarom
    szigor.
  • Neoncsoves
    Blood Harvest? :P
  • zomgzerg
    emos kis gecieken kívül
  • zomgzerg
    van itt jó pedo topic? :D
  • armageddon666
    SG az tisztára magyar 4chan :D csak kevesebb képpel <_<
  • zomgzerg
    a társaság messze van a legjobbtól, de itt vannak a legtöbben.
  • Pio
    OFF
    Egyáltalán nem arról van szó, hogy nem bírja ki valaki. Azért az nem létezik, hogy valaki ne bírjon ki havi 80 forintot.
    Arról van szó, hogy egy olyan funkciót tesznek VIP függővé ami SZERINTEM (tehát simán lehet, hogy nem így van) nem vonz új VIP előfizetóket (vagy legfeljebb nagyon minimális mennyiségűt), viszont nagyon hasznos funkció lenne, a fórum (és nem az egyének) érdekét szolgálná. Senki nem fog kifizetni egy fillért se egy olyan dologra, amitől nem neki lesz jobb (csak a szerkesztésről beszélek és nem a többi vip funkcióról), hanem másoknak (akik olvassák a hozzászólását) és ez nem attól függ, hogy megengedheti-e magának.
  • w77d
    az nem hinném, hogy nagyon játszogat PC-n....
  • Rage47
    [jóvan de nem mindenki van olyan anyagi helyzetben, lásd be, vkinek meg kell gondolnia 1k-t is]
  • w77d
    a legjobb magyar fórum ez. A VIP díjat meg ki lehet bírni, én kezdetektől VIP-ezek.
  • Rage47
    [sajna a fejlesztők az utóbbi időben nem foglalkoznak a fórummal, sőt be is zárták az ezzel kapcsolatos topikot...]
  • armageddon666
    off...
    nekem bejön maga az elrendezés... egyszerű, átlátható... igaz hogy nincs 100000000 féle szerkesztés meg mindenféle csicsa meg mittoménmi, de pont ezt szeretem... az az egyszerű EDIT gomb hiányzik, de annyira nem zavaró, max doublepost XD
  • armageddon666
    sztem mikor zombik loholnak a nyakadban és futsz az életedért nem a fairplayre törekszel túlélés minden áron ^^
  • Nagylaci
    Nemá'! LOL. Sőt: LLOOLL... Szóval fizessek ha nem akarom, hogy a fórum önhibámon kívül idiótán nézzen ki. Ez egyszerűen szánalmas és nevetséges. Egyébiránt jók nagyon az SG fórumai, de ez... Bocs ez tényleg OFF!
  • Pio
    OFF

Senki nem fog azért fizetni, hogy belejavíthasson a saját postjába. Inkább postol egy javítást. Ezzel pedig csak a felesleges hozzászólások száma gyarapodik, illetve ahol komolyan veszi a dolgát a moderátor ott az ő feladata lesz több.
    Aki fizet az a logóért, tárhelyért, mittudoménmiért fizet de szinte biztos, hogy akkor is fizetne, ha a javítás nem fizetésfüggő lenne. Vagy adjanak a normál tagnak 1-2 perc szerkesztési időt a fizetőnek meg 15öt.
    Engem például eleinte nagyon zavart, hogy ha valami apróságot kihagytam, elírtam, akkor írok még 1 postot, de hozzászoktam, hogy itt ez a módi. Ki lehet bírni, csak szerintem értelmetlen.

Elnézést az offért... ^^
  • zomgzerg
    http://www.sg.hu/forumxtreme.php
  • Nagylaci
    Ettől a fórumtól megőrülök teljesen... Se egy szerkesztés, törlés vagy legalább egy előnézet gomb! :(
    Itt vannak a képek sorrendben, magyarázat alant...