Left 4 Dead
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Az összes pályát végigvittem <#buck>#buck>
Szerintem messze a kórháztetõ a legnehezebb az összes finale közül, a kurva tank kétszer is lebaszott valakit a tetõrõl <#gun>#gun>
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
En akkor majdnem lefordultam a szekrol, nem hittem a szememnek 😄
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
A single jó szórakozást ad és megismered a pályákat, meg pár achievmentet könnyebb megszerezni. Viszont hogy a társakkal nyomod az utolérhetetlen! Én személy szerint jobb szeretek túlélõkkel lenni, mint a zombikkal, de király az is.
Ja nekem DVD tokban volt benne a lemez és hozzá volt egy szép színes papír lap rajta a kóddal. Kis kézikönyv nem volt. Pont ugyan ez volt anno a HL2vel is. Nagyon gány kiadványaik vannak a Valvénak. Így akarják az embereket a Steam-es vásárlás felé nyomni?
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Nézegettem itt a képeket és csodálkozva néztem, hogy a csajon meg az öreg katonán kívül nem ugyanaz a két másik karakter, mint ami nekem a játékban van. Most van több karakter is a játékban, vagy országonként mások? Nekem egy inges-nyakkendõs néger van meg egy másik kigyúrt csóka, nem pedig egy összetetovált szakállas hajléktalan. 😊
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
amúgy off-os vagyok, csak ki akartam próbálni a játékot, de nem jött össze, majd ha lemegy az ára akkor megveszem 😞
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
hogy tudok én ezzel játszani? :-/
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Látod itt jobb a légkör,vedd meg ajátékot! 😊
megvan
ebbõl nagyszerûen kiderül hogy mi a problémám megoldásának a kulcsa.igaz jobb rohangálni keresgélni off topicot és lecseszni ezért mert ide írtam igaz ennyi idõ alatt leírhatnál egy szót hogy a gép vagy a verzió a szar
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Ezt is bátran ajánlom. Nekem mondjuk viszonylag erõs gépem van, de tényleg semmi teljesítménybeli gondot nem okoz a játékban.