Left 4 Dead

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Eredetivel is vannak gondok 1ik srác irta...
szel errõl ennyit viktor nemrég került fel 4gigás verzió elvileg azzal lehet jáccani ha a 2gigás van meg azzal nembiztos.
na tényleg hali
SimaSuna
menjetek az OFF topikba ott kell warezolni 😊
bertino
akkor vajon mit vársz ? 😄

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Viktorr
majd megoldom valahogy csõcsõ

Viktorr
1 dvd-s warez verzió

na én off majd re holnap bye all tov jó gémet annak aki jáccik
viktor ha tok holnap segitek addigis hali
jah ne mert te olyan nagy ember vagy 😊
bertino
😄DDDDdddd
ebbe ne menjünk bele -.-

viktor nemtok mit mondani max azt hogy beszélj haverjaiddal és gameljetek hamacsin ha lehet vele vagy nemtom :S
de tört vagy eredeti?
Viktorr
áá csak vip és elvan szállva magától

Viktorr
Mindegy,hogy Find a game in progress vagy Find a lobby-ra megyek,mindenhol én vagyok az elsõ.Én meg nemtudom elinditani a meccset,mert kibasz a steam...

bertino a segítõkész ember
Akkor csatlakozz folyamatban lévõ játékhoz.

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

bertino
erre annyi tudok mondani, hogy fail.

Viktorr
Akkor még abban segits,hogy tudok csatlakozni egy játékhoz,mert bármire megyek,mindig én vagyok bent elsõnek és ugy csatlakoznak még hozzám 3man,de ha én inditom a servert,akkor mindig kidob..

bertino
akkor hajrá, elõtted a lehetõség.
indíts steamet, okostojás.

Viktorr
Ha online szeretnék játszani,a steam-re hivatkozik.

bertino
nem nehéz.
el kell indítani a játékot.

Viktorr
Ezzel hogyan lehet coopolni?

Sziasztok, eredetivel nyomom, de valahogy nem akar normálisan összejönni. Állandóan kidob, elveszti a kapcsolatát, van amikor a játék elindulásáig sem jutok el.
Ja steamrõl alapból nem is indul mert azt írja ki: The game is currently unaviabe. Hát ez meg?
Ha a exe-jével inditom elindul, de fentebbeket produkálja multiban.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Magyarokkal én is ritkán találkozok,de majd felveszek mindenkit akit tudok.

Miskolc elvileg lehet
bertino
nem igaz.

uh bocsi a sok szóközért,nem akartam :S

ezt a játékot törtbe hamachival lehet tolni?

zorrobomber
aha, ha jól sejtem akkor törtnél friend-ekhez tudok csatlakozni?

dronkZero
Hát ja, sajnos.
...
Egyébként szerintem ez a "tört verzió miatt bugos"-dolog úgy ahogy van faszság. Technikailag nem befolyásolhat semmit egy krekk, csak a védelmet kerüli meg/ugorja át. Csak ugye könnyebb magas lóról osztani, mint segíteni.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

dronkZero
Az még nem is zavarna, ha ÕK laggolnának... De ez a tudok menni/nem tudok menni/nézem a menüt (aztán ez ismétlõdik), ez annyira azért nem fasza.

Van, amikor elmúlik, van, amikor nem. Demóban még úgy tûnt, hogy addig tart, amíg mindenki ki nem jön a safehouse-ból, de ez már az elején is csinálja... Aztán lehet, hogy csak el kéne hagyni a kezdõhelyet... Tegnap vártunk tíz percet, aztán feladtam...

zorrobomber
tört van nekem is, folyton azt írja hogy bejelentkezve kell lenned hogy játszhass, ezt miért? elvileg regeltem, be is vagyok lépve meg minden(zorrobomber nick). ja, és a játékon belüli friend listnél azt is írja hogy nem tud kapcsolódni a steam serverhez.<#help>

He? Azt hittem hogy ez csak törtnél van? (lagol mint a geci vagy kidob)
armageddon666
laggolnak? 😄

@

Mi a haverokal játszunk törtön. (pénz csak karácsonykor lesz rá és a haverjaim meg nem hajlandóak megvenni én meg egyedül nem nagyon akarok játszani) Versusban egy csomószor beszóltak már hogy kuss mert magyarul pofáztunk. Ott röhögtünk hogy meghalt a Louis (a feketék halnak meg minden filmben elöször😄)meg még ilyen baromságok.
dronkZero
Hjah, jobban kéne önszervezõdni, mert ez így azért több, mint szar. Tegnap ötödsik próbálkozásra sikerült normálisan elkezdenem egy játékot, vagy laggolt mint a geci, vagy kidobott...

Gondolom netproblémák országon belül olyan nagyon nincsenek. Ez a fasz matchmaking meg szerintem nagyjából új-zélandiakkal rak össze...

LasCar16
japánokkal élmény játszani -.-

#acm

Myrddraal
Jaja, én is felmentem ogc-s szerverre, simára meg versusra is, azt vagy angolul pofáztak vagy oroszul írogattak 😄 Mindenki a haverjaival tolja vagy hol vannak a magyarok? Egy közös mókába én is benne lennék!

Rip
<#gonosz1><#eljen>

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Jónak tünik ha lessz keretem asszem énis megveswzem de addig törtön tolom csak :S
fireball
ja rájöttem hogy kell h az epizodot kkilehet válsszni h honnan akarsz menni

aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter

fireball
hát azé nem ártana 1 mentés bele na mind1😄

Aquir
ez van ha rossz emberhez szólsz 😄

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

dronkZero
Na ezt a grupposdit én sem nagyon értem, mi a faszra jó? Azt láttam, hogy vagyunk az egyikben vagy 150-en, de minek? Sehol a játék folyamán nincs még egy apró utalás sem, hogy most akkor megy a gruppen, vagy nem...
Group servereket írogat. Mivel elvileg két magyar L4D groupban vagyok csak benne, bátran felmentem az egyik group szerverre, vígan dumáltam nekik két pályán keresztül magyarul, mire valamelyik megkért cseten angolul, hogy kussoljak már be... 😛

Hazaérek holnap én is felkapkodlak titeket friendsbe,mert hát attól hogy egy groupba vagyok pár emberrel az nem egyenlõ azzal hogy meg is találom õket játék közben.

dronkZero
Hehe, van benne mentés...? 😄
Minek?

Egyébként kezdd elõrõl nyugodtan, pont az a pláne ebben a játékban, hogy nincs két ugyanolyan kampány, mindig máshol, másképp történnek a dolgok.

fireball
lehet csak én vok a hülye,de nem találom a mentésem😄 tegnap má jácottam vele,el is mentettem oan safe szobába,de hol lehet betöltni?😄 me én nem taáltam😄
köszi
üdv

LasCar16
csatlakoznék 😛

#acm

SimaSuna
7fõn hozzák a cuccomat, ha gondolod 7fõtõl lehetne SG-s hentelés 😊
dronkZero
Ja, gondoltam letudom az elején gyorsan, hogy ne idegesítsen. Azt mondjuk nem tudom, miért nem vagyok képes teljes mértékben leszarni, igazából baromira semmire sem jó, mégis bassza az agyam kissé.

Na persze játék közben eszembe sem jut a dolog, csak ha épp kapok egyet. Egyébként egyáltalán nem hajtok rá. Viszont vannak olyanok, amiknek úgy kell már nekiállni is, a kampány elején, hogy "na akkor én ezt most meg akarom csinálni", mert máshogy nem is lehetséges.

Jobban érdekelne igazából egy végigjátszás experten, csak nem ismerek szinte senkit Steamen... (Meg akit ismerek, azt sem tudom, honnan 😛)
Noname-ekkel meg semeddig nem jutni el, kilépkednek feszt, meg eléggé széthullik a csapat, ha egy kicsit nehezebb... Normalon semmi gond, még a hülyék is együtt maradnak, de ha nagyobb a nyomás, akkor már úgy nagy átlagban elkezdenek szarni a másikra, szétszélednek, pánikolva meglõdöznek, ilyesmi...

Kiírom aláírásba steam accomat, ha gondoljátok, vegyetek fel...

Fenrir
Aki achievementekre megy.

A halál csupán a kezdet...

dronkZero
Neked úgyis csak akkor lesz belõle achievemented, ha konkrétan te is túléled...

Mondjuk sok értelmét nem látom ennek az achievmentesdinek, a fele tökmagától meglesz, semmit extrát nem kell tenni érte, a másik fele meg a legnagyobb szopatás... Éljek túl egy kampányt anélkül, hogy medkitet használják? Easy-n talán... Két pisztolyos cucc dettó... De easy-n ki a tökömnek van kedve játszani?

XeeN
Mi experten elértük a helikoptert... Egy mocskos zombi azonban lerángatta az utolsó élõ emberünket a helikopterrõl, így mégis buktuk a dolgot. Szinte lehetetlen megcsinálni.