6126
-
chooselee #2120 Nem gond,a játékot steam-ről is letöltheted,nem kell dvd író! :) -
ragojani #2119 ...am pont most járt le pár hónapja a garija -
ragojani #2118 én ezt találtam és haverral most próbáljuk -
ragojani #2117 Lesszeded steamet.
- Beregelsz
- Leszeded steamen belül a Dedicated serer clienset
- Miután lejött elinditod.
- Kijön egy szerver csináló ablak beállitod a térképet stb. -->
- Fontos hogy steamen a haverjaitokkal fentlegyetek hamachin és steambe "friends"-ként.
Alul ottvan a friends-nél hogy "Left4Dead dedicated szerver" arra rákatt. majd join smile.gif
Muszály mennie mert mi is igytoljuk haverokkal smile.gif
Megjegyzem hogy a KAMPÁNY mod nem mükszik csak ha eredeti a game smile.gif
Eredetiség crack:
-
#2116 Nem, lézeres... :D Tényleg ritka már az a játék ami megéri az árát, de ez meg. :) Amúgy a Steamen az életben nem fogsz játszani kalóz játékkal! -
#2115 és gondolom nem garis... -
ragojani #2114 hát ja én is sajnálom, de pl most szart be a dvd íróm. beraktam egy lemezt, olvassa olvassa és egyszercsak nem búg meg semmi és kész, akármit csináltam semmi, meghalt:(:( -
#2113 :( -
ragojani #2112 oksi kössz. bár most biztos, h nincs rá pénzem -
#2111 11ezer -
ragojani #2110 mennyi kess?
-
#2109 muszáj jó meggyőzőkémnek lennie, ha már most fogok diplomázni nyomtatott sajtóból :D -
#2108 engem meggyőztél volna ha nem lenne meg :D -
#2107 esélytelen, Könyörgöm vegyétek már meg, hiszen annyira kibaszottul megéri az árát! itt a karácsony, eze gy kibaszott jó ajándék lehet!! -
ragojani #2106 sziasztok. az esélytelen hogy tört játékkal jáccak neten meg a többi módban? szoal nincs hozzá crack? -
#2105 ez az amcsiknak már bonyolult lenne -
#2104 de ez valami másféle vírushordozó lenne.. -
#2103 nem rosz ötlet :D
de akkor már kéne valami a pályán, ami leveszi rólad a fertőzést... és mondjuk 1 perced van elérni, vagy átváltozol... -
#2102 ez nem illene bele a történetbe... ők 4en nem változtak át mert immunisok a vírusra... -
Neoncsoves #2101 Sztem ha lesz új spec.boss, annak olyannak kéne lennie, hogy ha hozzáér egy túlélőhöz (max 1/map) akkor az a túlélő adott idő után (1 perc, 1,5perc,stb) átalakul valamelyik bossá (hunter,smoker,boomer) és így növekedne az adrenalin, milyen lenne már, hogy mész társaddal 2en elmentek pipebombért vagy valamiért, hátrafordulsz és hirtelen egy boomer vagy hunti lesz a pofádban, vagy egy smoker:D -
#2100 Érdekes a játékosok összesített listáján csak 51% -nak van meg ez az achievement. Ilyen sokan nem játszanak vs -t? Fene se érti.
Amúgy szabadon fordítva kb. annyit jelent, hogy:
"Kapj el egy ritka fertőzést és add tovább valaki másnak."
Na ettől se leszünk okosabbak. -
#2099 RPsebben: akik meghúzták magukat a safehouseban
de tényleg, w77dnél a pont:S erre nem is gondoltam XD -
#2098 Azisigaz :D -
#2097 sosem lenne utolsó négy, mert mindíg újak csatlakoznak be a játékban ahogy veszik meg egyre többen..... -
#2096 Attól még lenne utolsó négy aki nem kapja el.. Négy kis csíra noob, akik még csak 1 órát játszottak vele.. :DDD -
#2095 Esélytelen vs módban azonnal elkapod... Csak achievement -et nem kapsz addig amíg tovább nem adod. De attól a "fertőzés" már megvan. -
#2094 az lenne a jó hogyha lenne egy párja az achievementnek :D Survivor vagy valami, ahol meg pont az a cél hogy ne fertőződj meg, és mondjuk az utolsó 4, vagy annak valamilyen többszöröse számú player kapná meg, akik nem szerezték meg az Outbreaket ^^ -
#2093 Ja egyébként ez is csak találgatás amúgy, hivatalos verzió szerintem nincs, hogy mi ez? -
#2092 Igen én is ilyeneket találtam, de a legvalószínűbb az a verzió, hogy a játék készítői rendelkeztek csak ezzel az achievement -el (Ők kezdték terjeszteni...) és az a lényege, hogy a Boomer -el lehet továbbadni valaki másnak. De te az achievement-et csak akkor kapod meg ha tovább is adod valaki olyannak akinek addig nem volt meg. Szóval el is kell kapni és tovább is kell adni. Ez egyébként azt is jelenti, hogy ahogy telik az idő egyre nehezebb lesz megszerezni. Most viszonylag korán még könnyű, nekem is megvan. Amúgy Xbox360 -on nincs ilyen. -
#2091 rákerestem...
a.) Boomer lehány és hozzá kell érni valamelyik társhoz így (ez nem valószínű szerintem)
b.) néhány player vírusssal kezd és ha együtt játszol velük megkapod te is. (ez így túl egyszerű lenne sztem)
c.) Na ez a legtetszetősebb. Vannak néhányan akik meg vannak vírussal fertőzve. Ha Boomerrel játszanak és lehánynak valakit, az megkapja a vírust és az Achievementet, majd ő ugyanígy adja tovább. :) -
#2090 pontosan miket ? -
#2089 Az "OUTBREAK" achievement -ről tudjátok, hogy micsoda egyáltalán?! Vagy, hogy miért kaptátok? Olvastam érdekes dolgokat a neten róla... -
chooselee #2088 Hááá tényleg sry! :) -
#2087 Őőő, nem szobrásza? :D -
chooselee #2086 Légy a hajad fodrásza! :) -
#2085 tanker közelről
-
#2084 Ingame tényleg nincs probléma, csak észrevettem és poén :P -
BAk3R #2083 reaper4: jah nem valami sok pálya van, de szerintem biztos, hogy lesz hozzá valami kiegészítőféle az idők során. aztán lesz több map.
dronkZero: aha értem, hát nemtom ez engem nem nagyon érdekel, hogy mondjuk hány zombit öltem meg. szórakozásért játszom, nem, hogy ilyeneket kövessek nyomon.
Twetr0x: nemtom, lehet, hogy valami gebasz van a kacsójával de felőlem, 4 karja is lehet a képen :) ingame nincs semmi gebasz és ez a lényeg. -
#2082 nem, mivel a witch alapból nem mozog, csak ha megzavarják... -
#2081 Witchel lehet lenni?