Left 4 Dead
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szel errõl ennyit viktor nemrég került fel 4gigás verzió elvileg azzal lehet jáccani ha a 2gigás van meg azzal nembiztos.
na tényleg hali
viktor ha tok holnap segitek addigis hali
ebbe ne menjünk bele -.-
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
de tört vagy eredeti?
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
indíts steamet, okostojás.
el kell indítani a játékot.
Ja steamrõl alapból nem is indul mert azt írja ki: The game is currently unaviabe. Hát ez meg?
Ha a exe-jével inditom elindul, de fentebbeket produkálja multiban.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
...
Egyébként szerintem ez a "tört verzió miatt bugos"-dolog úgy ahogy van faszság. Technikailag nem befolyásolhat semmit egy krekk, csak a védelmet kerüli meg/ugorja át. Csak ugye könnyebb magas lóról osztani, mint segíteni.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Van, amikor elmúlik, van, amikor nem. Demóban még úgy tûnt, hogy addig tart, amíg mindenki ki nem jön a safehouse-ból, de ez már az elején is csinálja... Aztán lehet, hogy csak el kéne hagyni a kezdõhelyet... Tegnap vártunk tíz percet, aztán feladtam...
Gondolom netproblémák országon belül olyan nagyon nincsenek. Ez a fasz matchmaking meg szerintem nagyjából új-zélandiakkal rak össze...
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Group servereket írogat. Mivel elvileg két magyar L4D groupban vagyok csak benne, bátran felmentem az egyik group szerverre, vígan dumáltam nekik két pályán keresztül magyarul, mire valamelyik megkért cseten angolul, hogy kussoljak már be... 😛
Minek?
Egyébként kezdd elõrõl nyugodtan, pont az a pláne ebben a játékban, hogy nincs két ugyanolyan kampány, mindig máshol, másképp történnek a dolgok.
köszi
üdv
aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter
Na persze játék közben eszembe sem jut a dolog, csak ha épp kapok egyet. Egyébként egyáltalán nem hajtok rá. Viszont vannak olyanok, amiknek úgy kell már nekiállni is, a kampány elején, hogy "na akkor én ezt most meg akarom csinálni", mert máshogy nem is lehetséges.
Jobban érdekelne igazából egy végigjátszás experten, csak nem ismerek szinte senkit Steamen... (Meg akit ismerek, azt sem tudom, honnan 😛)
Noname-ekkel meg semeddig nem jutni el, kilépkednek feszt, meg eléggé széthullik a csapat, ha egy kicsit nehezebb... Normalon semmi gond, még a hülyék is együtt maradnak, de ha nagyobb a nyomás, akkor már úgy nagy átlagban elkezdenek szarni a másikra, szétszélednek, pánikolva meglõdöznek, ilyesmi...
Kiírom aláírásba steam accomat, ha gondoljátok, vegyetek fel...
Mondjuk sok értelmét nem látom ennek az achievmentesdinek, a fele tökmagától meglesz, semmit extrát nem kell tenni érte, a másik fele meg a legnagyobb szopatás... Éljek túl egy kampányt anélkül, hogy medkitet használják? Easy-n talán... Két pisztolyos cucc dettó... De easy-n ki a tökömnek van kedve játszani?