6126
  • Nagylaci
    Kedvenc állatságom az amikor azért szidják a L4D -et mert, hogy ez a co-op mennyire nulla mert régebbi FPS -ek co-op -ja is tudta már ugyan ezt stb...
    Ezek egyszerűen akkora lámák a játékokhoz, hogy gondolom legelnek is. Amiben egyik játék sem érhet még csak a közelébe sem a L4D -nek, hogy a játékosok szinte 100% -ig egymásra vannak utalva. Minden régebbi FPS -ben amiben volt amúgy co-op mód egyetlen nagyon jó játékos is végighentelhette a pályákat. A csapatjáték kimerült abban, hogy több játékos lövöldözött egyszerre. A L4D -ben egyetlen játékos legyen bármilyen jó is semeddig nem fog jutni! Ez nemes egyszerűséggel teljesen más szintre emelte a co-op játékmenet fogalmát az FPS játékokban.
    Sajnos a tapasztalataim alapján ezt a L4D játékosok elég nagy része sem vette még észre, hogy nem játszhat úgy ebben a játékban mint amit eddig megszokott. Sokan mintha "frageket" gyűjtenének csak az számít, hogy hány zombit tudnak kinyírni. Pedig ebben a játékban csak az a csapat lehet sikeres akik egymást segítik elsősorban és minden mást ez alá a szempont alá helyeznek.
  • Pio
    Félreértés ne essék eszem ágában sincs az újságot méltatni, soha nem is olvastam. Csak a fórumba/hírkommentekbe futottam bele már többször is és mindig sikerült olyan dolgokat olvasnom, amire erősen rácsodálkoztam. Most is milyen személyeskedős sértegetés folyik ott egy ilyen játéktoplista miatt. Tanulságos elolvasni :D
    Mondjuk itt most tényleg a cikkíró hibázott, mert még ki is emelte, hogy nem került fel a listára a fallout 3 és a gta 4, de azt nem írta le, hogy azért nem, mert ez az eredeti lista egy olyan kivonata, amire nem kerülnek fel konzolról átportolt játékok (neadjisten még belinkeli mellé az eredeti listát is :) ).
  • armageddon666
    nameg a GSTV, fejem falbaverem tőle ........
  • armageddon666
    GameStart nem csípem :\ nem veszem, de néha kezembe akad 1-1 újság, aztán akkora fasságok szoktak lenni benne >.< Fórumra is ritkán nézek fel de ott is.... zomg Oo
  • Pio
    Mégis megnéztem, az allplatform top10be ezek közül egyetlen játék fért be, a Left4dead. Akit érdekel, hogy azon belül hanyadik helyre az nézze meg EZT a videót, én nem fogom :)

A többi pedig ezek között szóródik szét össze-vissza:
    TOP50-41
    TOP40-31
    TOP30-21
    TOP20-11

Az ezen a listán második Crysis warhead például az összesített listán már csak tizenkilencedik.
    Mókás nézni, hogy a nagyon szakértő, nagyon tájékozott és nagyon felháborodott Gamestaros fórumközösségből senki nem vette ezt a kábé 2 perces fáradtságot, hogy ennek utánanézzen, hanem még a 65. komment is azon háborog, hogy hol a far cry 2 (amúgy a 13. helyen van, ezen a listán a második lenne). Na mind1, csak ezért nem fogok oda regelni :)
  • Nagylaci
    Szerintem fején találtad a szöget! Gondolom a nagy többség jól lewarezolja aztán meg szidja mint a bokrot, mert nincs történet meg kevés a pálya meg eccerű' a játékmenet! Az, hogy a játék simán 2008 egyik legjobbja soha nem fognak rájönni a co-op kipróbálása nélkül.
  • Pio
    Tessék olvasni írás előtt!

"
    Before you get the pitchforks out and rustle up an angry mob, this list deliberately disqualifies titles like Fallout 3 and GTA 4. These are games developed by studios that had the PC in the forefront of their minds during development.
    "

Van nekik egy allplatform top50 listájuk (amit lusta vagyok megkeresni :D ) és most sorra kiadják platformonként is a listát, de mivel alig-alig van olyan PC-s játék, ami ne jelenne meg más platformra ezért itt tették azt, hogy az elsődlegesen PCre fejlesztett játékokat is felpakolták a listára nem csak a kizárólag PCre megjelenőeket.
  • Voltan
    Mondjuk ez a lista szerintem pocsék....
    OK, a Left 4 Dead tényleg top 3 nálam is, de az, hogy a Fallout 3 még csak rá sem került, az egy vicc. WoW???? Na ne.
    Persze, ha csak az eladási statisztikák szolgálnak alapul....
    De nem, akkor sem, mert a WoW kiegből tutira több fogyott, mint a L4D-ből.
    Egyszóval ez a lista egy rakat xar.
  • Pio
    Ja, a kommentekben meg szénné osztják. Mondjuk ezen nincs mit csodálkozni, szerintem a gémsztáros fórumközösség 90%a eredeti játékot legfeljebb gémsztár mellékletként látott és a left4deadet nem eredetiben nem is nagyon lehet élvezni... Szerencsére azért 1-2 ember megvédi :) Pont azon az oldalon lehet a legtöbbet mosolyogni olyanokon, akik azért fikáznak egy játékot, mert a warez verzióval van valami probléma :D
  • chooselee
    2008 Legjobbjai
    Azért az első hely magáért beszél! :)
  • Speedstick
    Egyet értek BAK3R-rel, jó 5let.:)
  • BAk3R
    épp vizsgaidőszak van, itthon vagyok és tanulgatok. a gépem meg az albiban, rajta a left4dead-el. megőrülök :) vissza kell utaznom mostmár. a
    múgy nem lehetne fejlécbe rakni ide is olyat, mint a gta4 topicban a gamertag lista? csak ide a steam nick-eket gyűjtenénk, könnyebb lenne játszópajtást találni szerintem.
  • chooselee
    Ebből is látni nem csak összehányták, hanem komoly meló van mögötte, ezért sikeresek a valve kreálmányok! ;)
  • chooselee
    Hát elég tré volt! :D Szerintem még az engine is lépett pár verziót azóta! :)
  • Jim Morrison
    Szerencse, hogy nem így adták ki
  • Speedstick
    Jah a Steam accountom neve: Olcsy
  • Nagylaci
    Ha a Steam azonosítódat adod meg nagyságrendekkel könnyebb lesz megtalálni téged...
  • Speedstick
    Csá all. Aki játszik eredetin ezzel a játékkal, vegyen fel plz MSN-re, aztán együtt toljuk. :D [email protected]
  • Nagylaci
    Aki már elég sokat játszott a játékkal annak (is) érdekes lehet ez a videó. A 2007 -es QuakeCon -on készült a felvétel, ahhoz képest viszont meglepően hasonlít a megjelent játékra. (Még több mint egy év volt a megjelenésig!) Persze azért sok különbséget lehet felfedezni főleg mert ebben még az eredeti karaktermodellek vannak nem ezek a szép újak... :)

Left 4 Dead QuakeCon 2007
  • Neoncsoves
    VSYNC-et megéri OFF-ra rakni, meg a Multi-Core Renderinget is!
  • Proview
    Köszi a tippet, a Multicore rendering kikapcsolása megoldotta
  • Nagylaci
    Amúgy tök mindegy... :) Igazából az a lényeg, hogy ha egészen erős PC -n szaggat néha a játék akkor ezt kell kikapcsolni. Onnantól ebben sem jelentkezik szaggatás. Más kérdés, hogy alapértelmezetten ez be van kapcsolva az ember meg azt hinné, hogy a több magos procijánál ezt nyilván nem kell kikapcsolni. Vannak azért hülyeségek ebben is... Szerencsére csak kevés!
  • armageddon666
    én nem néztem csak valami hasonlót olvastam itt félszemmel :D
  • Proview
    A szaggatás Team Fortress2 alatt nem jelentkezik
  • Nagylaci
    Mondjuk szó sincs több magos VGA -król... Egész pontosan írja is, hogy a többmagos processzorok támogatását lehet innen ki-be kapcsolni amiben az a vicces, hogy nekem is kétmagos van viszont a játék egy nagyságrendet gyorsul ha ezt kikapcsolom. Elég lehetetlen egy beállítás lett ez!
  • armageddon666
    Ha az a gondod, mint gondolom, akkor beállításokban valahol van olyan hogy Multi-Core Rendering, vagy valami hasonló. Ez többmagos VGA-khoz kell, ha nem olyanod van kapcsold ki.

Illetve nVidia beta driverével volt még ilyen.
  • Proview
    Alaplap,CPU és memóriacserére került sor, minden sokkal erősebbre természetesen. A régi konfighoz képest viszont (a megnövekedett fps ellenére) durván be-beszaggat a játék. Melyik file tárolja a hardver információkat? Újratelepítés nélkül megoldható egy ilyen file törlésével a probléma? Az "auto-detect hardware" az optionsban nem segített.
    A L4D (és a többi HL2 alapú játék) hogyan kezeli a többmagos procikat?
  • SimaSuna #2333
    gondolom Warez...az bíz nem megy neten :)
  • w77d
    játékban katt az online módra és mész...
  • Gulyi98
    cső nem tudom hogy kell megoldani hogy neten is lehessen vele jászani!!!! Tudna valaki segíteni.

vagy akár írja le erre a címre: [email protected]
  • Dizson
    Pontosan! Team Fortress 2 is már csak 3-4 ezer forint.
  • zomgzerg
    ez is sok még érte
    majd fél év múlva 20ért jó lesz, fix haveri körrel meg úgyis lehet tolni ingyér ^^
  • macleod2005
    Meg is lett véve (+portal + cssource +ut pack karácsony alkalmából), most töltődik :)
  • SimaSuna #2327
    nyú lokó :)
  • Myrddraal
    Éppen most van akció steam-en az ünnepek alkalmával! 45€ helyett most csak 33,74€ a game!
  • ofp
    Lesz még ez olcsóbb is :P
  • SimaSuna #2324
    nemtudodmithagyszki
  • ofp
    Szóval csak bejelentkezve lehet megnézni !
  • ofp
    Bannerban off-ra kattintok miért egy nagy üres fehér lap jön be ? Most néztem kb. minden sg topiknál ez van. Rosszul csinálok vmit :) ? Amúgy jó játék lenne, még meg is venném, de rohadt drága és 4 kampány meg kevés :/
  • Nagylaci
    Ezzel csak az a baj, hogy igazán csak a jobbaktól tudsz ellesni ügyes dolgokat! Amikor nagyon jó játékosokkal játszik az ember hülyén hangzik, de még meghalni is jó mivel olyankor tudod nézni, hogy mit hogyan csinálnak!