Left 4 Dead
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
meg talán egy kis átmenet kéne hogy ne legyenek élesek a betûk😊
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Az operációs rendszeren is túl...
beszteszt
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Viszont a havernál sehogy sem akar összejönni a játék, elindítja a játékot és fél percen belül levágja a netkapcsolatát (t-online-os nete van, ilyen felhasználó nevet és jelszót igénylõ kapcsolódással jön be neki a net) Hogyan lehetne ezt kiküszöbölni? Nodot is kikapcsoltam, tûzfalat is de úgyis levágta a netet...Mi a franc lehet ez? :\
AsusP5N32-E Striker Extreme, IntelC2D [email protected],4GB RAM Leadtek WinFast PX7800 GTX TDH Extreme
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
nektek nem fagy a kalóz verzsön?mert nekem kb max 10 percig birja aztán kifagy:Snemtudom végig vinni a legelsõ pályát mert a negyedénél kifagy:S
Intel C2D E8400 | Gigabyte EP-45 DS3R | Sapphire HD4850(dual slot fansink)512MB | 2*1 GB Kingston HyperX DDR2(1066) | Gigabyte SuperB(460W) | Gigabyte GZ X1 | Samsung SyncMaster 943N | WinXP Pro
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
AsusP5N32-E Striker Extreme, IntelC2D [email protected],4GB RAM Leadtek WinFast PX7800 GTX TDH Extreme
Nektek is mindig eltûnik a console???
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
😄DDDD
😄DDDD
ma megrendeled holnap kihozzák, vagy max 7fõn 😊
Tegnap volt egy nagyon durva szitunk a Mercy 3. mapján, a benzinkútnál/liftnél. Ott várt minket egy tank, meg hallottuk a witch sírását az egész placcon. Nagy nehezen megöltük a tankot, mindenki élete a pirosban. Hívtuk a hordát, itt már akadtak problémák, elárasztottak minket, meglõdöztük egymást, káosz volt. Én éltem túl egyedül, éppen nem tudtam megmenteni az utolsó havert. Képernyõ fekete-fehér, 1HP. Felmegyek a tetõre, elindulok a másik végén lévõ ablak felé. Félúton feltûnik, hogy az ablak elõtt a csövön ott ül a witch. Na, mondom, ez érdekes lesz. Elkezdek helyezkedni, erre a szadista AID rámküldött még egy hordát. Csak hogy ne unatkozzak. 😊 Választhattam, hogy sok kis harapástól, vagy egy nagytól akarok meghalni. Belelõttem a witchbe, aztán kezdtük elõrõl.... 😛
Mondjuk még mindig jobb ott fenn egy tank, mint lenn a csatornában...
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN