Left 4 Dead
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Korábban itt is olvastam 1-2szer, hogy valaki panaszkodik, hogy a játék random idõközönként megáll, a hang elkezd ugrálni aztán továbbmegy és emiatt kábé játszhatatlan a játék.
Ezt a gondot a legújabb 180.**-os nvidia driver csinálja. Megoldás:
- video optionsben Advanced settingsnél a Multicore Renderinget tedd disabledre
VAGY
- tedd vissza a 178.**-os nvidia drivert
Remélem akad még olyan,akinek ezzel most segítettem. Ha már ki volt beszélve alaposaan a téma, akkor elnézést, csak emlékszem, hogy egyszer jártam a topikban és akkor valaki panaszkodott erre.
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
AMD Phenom II X4 3,2Ghz,Gigabyte GA-MA790XT-UD4P,2x2Gb CL7 Geil Value DDR3 1333Mhz ram,Asus EAH5770 1Gb,Gigabyte Odin 720W,Cooler Master HAF 932 Full tower.
AMD Phenom II X4 3,2Ghz,Gigabyte GA-MA790XT-UD4P,2x2Gb CL7 Geil Value DDR3 1333Mhz ram,Asus EAH5770 1Gb,Gigabyte Odin 720W,Cooler Master HAF 932 Full tower.
Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!
nb_blind 1 - Makes the zombies unable to see you (they can still sense when you touch them)
nb_delete_all - Clears all infected/infected bosses/Survivors
z_add - Adds a single infected.
z_spawn bossname - Spawns a boss infected at your crosshairs. Put whatever boss name you wish: tank, boomer, smoker, witch, hunter
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
de végülis, miért ne menne 😄
@
mert amúgy az én ati 9600 ommal is megy 😄
Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Van rá konzolparancs tutira, mert voltam benn magyarokkal úgy, hogy még demóban pakolta be a tankot az elsõ pályára, aztán az összes létezõ specialt a második pálya legelejére... Tehát biztosan van rá parancs.
Csak én azt nem tudom... 😊
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
meg egy kiskönyvet.
kb.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
@
Tegnap éjjel például tutira európaiakkal játszottam, és végigtoltunk másfél kampányt advanceden mindenféle probléma nélkül.
Országon belül szerintem még kevesebb probléma lenne.
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Steamet nem tudod megkerülni, vagy ha mégis az is kb a következõ update-ig tart.Azt meg elég sûrûn szórják...szóval adott a karácsonyi kívánságlista elsõ helye. 😛 Hajrá!!!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
de mindenki maga válogatja meg a barátait 😄
na off hali