6126
-
BAk3R #2160 áá ezek a megkerülés dolog sztem cigányság, meg a barikád nem begyújtása. harcoljunk csak szépen meg :) -
#2159 Én is találtam egy kis okosságot a Blood Harvest kampány utolsó előtti pályájához. Ez már egészen a végén van amikor be kellene menni az épületbe, fel a második emeletre és onnan a hídhoz ami a Safe House -hoz vezet. Na ez a komplett épület kihagyható, megkerülhető. Mutatom képekkel:
Ez az épület az. Ott mennénk be rendesen ahova célzok kb. de ne tegyük! Használjuk a korlátot a célkereszttől jobbra.
Ugyanaz csak már a ház elől. Balra az ajtó amit hanyagoljunk. Szemben a korlát amire fel kell ugrani.
Ezt látjuk a korlát tetejéről. Alattunk kissé jobbra egy kerítés ami megakadályozná, hogy mögé bejussunk innen, de látható, hogy ebből a pozícióból könnyedén mögé kerülhetünk.
Itt futhatunk keresztül az épület körül. Ez a pálya széle erre vigyázzunk, de zombi nem nagyon lesz itt gondolom, hogy hordák megjelenítésére használja ezt a területet a gép. Már látszik a híd a Safe House -hoz.
Ide lyukadunk ki. Egyenes az út a Safe House -hoz.
Elég kellemes tud lenni coop módban is a kis trükk, de az igazi versus -ban amikor a házban várakozó fertőzött ellenfeleink egyszer csak azt veszik észre, hogy már a hídon futunk!!! :D -
#2158 hát én is vért köptem tüdőből mikor dead air-en ötödszörre futottunk neki egy kurva pályarésznek experten... -
#2157 De az a furcsa hogy az advanced már könnyű, ilyenkor az ember lépne nehézségi szintet... csak sajnos nem negyedik nehézségi szintnek tűnik, hanem mondjuk ötödiknek.
Szal az advanced és az expert KÖZÉ kellett volna beékelni plusz még egy nehézség szintet, mert ez az expert nem tűnik 4.-ik nehézségi szintnek, max 5.
Szerintem az expert irreálisan nehézre sikerült. Míg az advanced már túl könnyüre. -
#2156 de én eleve nem is csak arra megyek, hogy megcsináljuk a pályát, az csak egy következmény. A lényeg, hogy jó legyen együtt a csapat. Ha a pálya felénél elhullik az egész banda, akkor is lehet kurva jó játék... -
#2155 Az expert tényleg nagyon jó móka, de azért oda már nagyon nagy adag mázli is kell. Szóval ahhoz, hogy az sikerüljön piszok jó játékosnak kell lenned és piszok nagy mázlid kell legyen. Szóval ez zavar, hogy nem csak rajtad múlik sikerül e. -
#2154 pedig expert a legkirályabb, kegyetlen hangulata van, hogy arra is vigyázni, hogy nehogy egy zombi is megüssön :D -
#2153 Én asszem leragadtam advancednél... expert nem megy:( Ne is halljak róla többet :D
Most volt egy gémünk megint az osztrákokkal, és a páncélos előtt döglöttünk meg mind3-an expertben. Game over -
#2152 pár hónap és lesznek -
#2151 55 perc az nagyon durva experten! Hát igen ettől még messze vagyok, de már szerintem is nagyon kellenének új pályák. -
#2150 A másik meg Kennedy :) -
#2149 Blood Harvest, expert, 55 perc... Kezd kissé rutinná válni... :) -
#2148 én pont azt akartam megcsinálni, csak nem volt elég hp-m:D
#2133 -
#2147 Azt tudtátok, hogy a Dead Air 3. pályáján az építkezésnél nem kell begyújtani a barikádot? Át lehet ugrani felette. Csak zöld élet kell hozzá, 50 alatt nem megy. -
#2146 az a név xD
Eisenhower
-
#2145 Ezen a fórumon azt írják, hogy egy konzolparanccsal /ent_fire !picker color "0 255 0"/ változtatható a színe! Nem tudom, hogy ez tényleg így van -e, de szerintem ez már a light cheat kategóriája (ha igaz), mert a zöld tankot sokkal könnyebb kiszúrni, becélozni mint az eredetit. -
#2144 hát én még sose futottam össze vele eddig. -
#2143 Néhány jobb kép a zöld Tankról illetve némi magyarázat szerűség.
Halflife2.net Forums -
Neoncsoves #2142 már én is láttam 1-2x... ha bug lenne sztem már javitották volna! -
#2141 Megőrülök ezen a fórumon a képek beszúrásától!!!
-
#2140 Megint találtam egy igen érdekes dolgot... :) Eddig kétszer láttam a "jelenséget" de nem tudok rájönni, hogy ez egy bug vagy valami poén a készítők részéről?! Talán ti is találkoztatok már a rejtélyes zöld Tankkal! Itt egy kép a dologról: (Nem én készítettem a neten találtam, a fene se nyomkodja a "Print Screen" -t amikor támad a Tank. De így néz ki. Én láttam... :D )
Sokan azt találgatják a neten, hogy ez valami utalás akar lenni Hulk -ra akire távolról tényleg emlékeztet a Tank. -
#2139 A single rész gyakorlatilag megegyezik a multival annyi különbséggel, hogy itt a társaid emberek helyett botok. -
chooselee #2138 Igen minden update-t letölt automatikusan,legkésőbb akkor, amikor indítod a játékot. -
#2137 nincs single-je, ez multis játék. -
mikiking #2136 a Single része egyébként mien lett ? -
#2135 apropó, nem angolok voltak, csak így beszéltünk. Osztrákok voltak az illetők. -
#2134 Nekem olyan is volt, hogy szóltam társnak azon a mapon, hogy vegye fel a healt, mert szüksége volt rá... erre én lövéssel mutattam, hogy hol van, erre fel ahogy rá lőttem a healcsomagra lesódródott a tetőről. Szakadtunk a röhögéstől... angolokkal toltam, azóta már friendsek lettünk a steamen :D -
#2133 jah trükközni akartam, de leestem a ház szélére, te meg utánamugrottál. a botok meg végignézték ahogy haldoklunk -
#2132 Most voltam Rage-el a dead airon, mekkorát estünk xD
öö legalábbis én xD
Mentés közben egyszer csak észrevettem hogy pottyanok :D
youtube-ra méltó volt az esetünk. -
#2131 Annyira nem sarkítás, a "hivatalos" játékáraknál gyakorlatilag csak kicserélték a pénznemet.
Igen, igaz, a végleges árnál a dollárhoz árhoz még hozzájött a VAT is, legalábbis azokban az országokban, ahol van ilyen (ahogy nálunk is) ami az euro-ban már benne van, de a játékok nagyon nagy része így is jóval drágább lett, olyannyira, hogy a fórumokon nem is találnak olyan játékot, amit ne lehetne lényegesen olcsóbban megvenni máshol(akár online, akár rendes bolt).
ÉS ne felejtsük el, hogy vannak országok, ahol nincs VAT, de ha steamről veszik, náluk is bele van kalkulálva.
Olvasva az emberek reakcióját a hivatalos fórumokon, sok játéknál ez akár 20-30%-os drágulás is lehet egy játékon, főleg ott, ahol nem volt VAT.
A lenti 50dolláros példádnál mi kb. 1700Ft-ot buknánk, ha megvennénk 50euro-ért, ami 15%-os drágulás az adózott árhoz képest. És ez nem kevés.
-
#2130 Közben elolvastam a steam ismertetőjét. Tehát ha kijön egy patch vagy netán egy DLC, azokat automatikusan letölti nekünk? Mondjuk a DLC-re vagyok kiváncsi, hogy azt igen? Csak el kell indítani előtte a steamet természetesen. -
#2129 nana! azért ez sarkítás...
ami 50$ volt az valójában 1,2*50$ volt, míg az 50€ ténylegesen 50€... ettől függetlenül tényleg drágítás lett. de nem mindenhol erőltették az 1-az-1-ben váltást. van ahol kevesebb € a játék mint $-ba volt. ettől függetlenül forintra váltva így is rosszabul járunk... jelenleg... de ez még változhat ha esetleg a dollár erősödik vagy csak euro esik... -
#2128 Azért attól még messze vagyunk, hogy "bukik a steam" :)
Csak vissza kellene állniuk a régi módira, és szaladna tovább a szekér. -
#2127 csak egy a bökkenő. ha bukik a steam, akkor valszeg a gémmel sem tudunk majd játszani multin, single azért csak-csak vagy még lehet az se...
azért nem olyan tökéletes a steam... de tetszik.
nálam pl a szeró szétkapcsolódást elég gyakran csinálja, no meg fagyogat is. -
chooselee #2126 Hát igen,csak észhez térnek de mán jelleggel!Én is szeretem ezt a rendszert,szerintem nagyon jó.Emiatt nem szeretnék elpártolni,így remélem észhez térnek. -
#2125 Ja igen, lényeg a lényeg, hogy jelenleg bármely más digitális terjesztő olcsóbb a steam-nél, sőt, még a boltok polcairól is olcsóbban megkapjuk a játékokat.
Szóval csak óvatosan, mikor a purchase gombra kattintunk. -
#2124 A steam most lépett egy nagyon csúnyát, és nem igen javaslom (pedig eddig sok játékot vettem onnan, és kedvelem is magát a rendszert).
Az árakat, amik eddig $-ban voltak feltüntetve, szépen kicserélték euro-ra. A baj csak az, hogy az összeget nem változtatták.
Tehát ami eddig 49.99$ volt, az nekünk, európaiaknak mostantól 49.99euro.
Ugye nem kell részleteznem, hogy mennyire megszívtuk :(
Remélem csak ideiglenes, és rájönnek, hogy ez így nem kóser.
Ide vágó steam topic
Ehhez a grouphoz csatlakoznak, akik nem értenek egyet a változtatássasal -
chooselee #2123 Nem mindet,de a legtöbbet. Mostmár az EA is csatlakozott hozzá, így EA játékok is van/lesznek.
http://www.steampowered.hu/
Itt olvashatsz pár dolgot,többek között hogy kell vásárolni.Bár azóta kicsit módosult a vásárlás,de a lényege ugyanaz. -
#2122 csak steames game....
bármijen bankari ami VISA-s :) -
#2121 Amúgy steamvásárláshoz szükséges valamilyen bankkártya?
Hogy működik pontosan ez a steam? egyre jobban kedvelem. Szal bármilyen pc gamest meglehet venni steamen?