Left 4 Dead

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem csak a béta, a mostani hivatalossal csinálja
Engem a normál hivatalos driver is megszivatott azért gondoltam, hogy leírom. És igazából nvidia fórumon is van, aki panaszkodik erre. Lehet, hogy a hivatalos már csak bizonyos kártyáknál idézi elõ vagy a franc se tudja... 😊
Rage47
béta nvidia driver csinált ilyet
Sziasztok!

Korábban itt is olvastam 1-2szer, hogy valaki panaszkodik, hogy a játék random idõközönként megáll, a hang elkezd ugrálni aztán továbbmegy és emiatt kábé játszhatatlan a játék.

Ezt a gondot a legújabb 180.**-os nvidia driver csinálja. Megoldás:
- video optionsben Advanced settingsnél a Multicore Renderinget tedd disabledre
VAGY
- tedd vissza a 178.**-os nvidia drivert

Remélem akad még olyan,akinek ezzel most segítettem. Ha már ki volt beszélve alaposaan a téma, akkor elnézést, csak emlékszem, hogy egyszer jártam a topikban és akkor valaki panaszkodott erre.
Be kéne jelentkezni és akkor bejön!
Eladó egy bontatlan dobozos L4D 7500 HUF + pktg. áron. Érdeklõdni privát üzenetben.

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

tomasz18
már nálam is bejön....

AMD Phenom II X4 3,2Ghz,Gigabyte GA-MA790XT-UD4P,2x2Gb CL7 Geil Value DDR3 1333Mhz ram,Asus EAH5770 1Gb,Gigabyte Odin 720W,Cooler Master HAF 932 Full tower.

SimaSuna
hát nállam bejön 😊
Gando
hamachi sziaviszlát...

Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!

tomasz18
Sziasztok nem jön be az OFF topic.....Tört verziós Left4Dead-el lehet lanba tolni?ha igen mivel?!elõre is köszi a segítséget!!

AMD Phenom II X4 3,2Ghz,Gigabyte GA-MA790XT-UD4P,2x2Gb CL7 Geil Value DDR3 1333Mhz ram,Asus EAH5770 1Gb,Gigabyte Odin 720W,Cooler Master HAF 932 Full tower.

Gando
jóvan hát a fórumon találkoztam már épp elég fogalmazás problémával küzdö emberrel, osztán én már alapból másképp nézem a kérdéseket 😄

Rip
Info a left4dead411.com-ról:

nb_blind 1 - Makes the zombies unable to see you (they can still sense when you touch them)
nb_delete_all - Clears all infected/infected bosses/Survivors
z_add - Adds a single infected.
z_spawn bossname - Spawns a boss infected at your crosshairs. Put whatever boss name you wish: tank, boomer, smoker, witch, hunter

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Rip
Haha, ez jó lehetett! 😄

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

armageddon666
áh... "Ezzel a vga-val JÓL MEGY majd a játék?" szal ha támogatás lenne a kérdése akkor megy/nemmegy lehetne, de olyan hogy jól megy 😄

de végülis, miért ne menne 😄

@

Gando
szerintem azt kérdezte hogy támogatja-e a kártyát 😄
mert amúgy az én ati 9600 ommal is megy 😄

armageddon666
6600GTn is jól megy...

@

Gando
elvileg ja...

Ezzel a vga-val jól megy majd a játék? MSI Videókártya PCI-Ex16x ATI 2600XT 512MB DDR3
dronkZero
Ja, csak úgy lazításképp megcsináltam az akimbo assassint easyn egy német csókával. Nem volt nagy kunszt. A vége vicces volt, odafutok a helihez, felmászik egy tank pont ott. Elrohanok, gondoltam majd megöljük máshol... Hát nem, de mire erre rájöttem, ketten már a helin voltak, engem meg körbevettek a zombik. Azokkal voltam elfoglalva, meg hogy visszafussak a helihez, erre megcsapott a tank, elrepültem....és nem, nem le a házról. Be a helibe. 3 pontos csont nélküli kosár a tanknak. 😄 Kár, hogy nem én voltam az utolsó, akkor ezzel lett volna vége a pályának. 😊 (a niggát megették kint a dögök - vagy lelõttük, nem tudom. nem jött. én már elkezdtem lõni rá, de nem emlékszem, hogy kiírta volna, hogy eltaláltam... 😊 )

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

dronkZero
Extrákban a developer commentarynál téged nem látnak. Bár a csapat többi tagját meg igen, és egyébként is single only.

Van rá konzolparancs tutira, mert voltam benn magyarokkal úgy, hogy még demóban pakolta be a tankot az elsõ pályára, aztán az összes létezõ specialt a második pálya legelejére... Tehát biztosan van rá parancs.
Csak én azt nem tudom... 😊

SimaSuna
Holtak Napja film...kis Left 4 Dead 😄
vagy az is jó, ha csak nem támadnak, és gombra bevadulnak akár😄
van aki ért a konzol parancsaihoz, mondja már meg van e olyan, hogy a zombik nem vesznek észre? és hogy plusz zombikat csapatok a pályára, mégpedig oda ahova én szeretném?
Hát ha papírtasakban adják megjelenés elõtt akkor az nem tudom mi más! 😊 Bár megjelenés elõtt még warez sem volt,lehet a demót árulták!! 😄

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

SimaSuna
jah..nálad a sarki fûszeres a warezbót..értem 😊
Hát itt a sarki fûszeresnél is adják papír tatyóban,de a lemezre furcsán valami tdk jel van írva.Nem értem! 😊

LasCar16
nekem már 20.-n megvolt és képzeld dobozban 😛

#acm

én úgy tudom, hogy a dobozos verzió 21-én jelent meg világszerte. azelõtt külföldön pedig papírtokban volt elérhetõ az eredeti játék annak, aki nem steam-en vette meg.

zomgzerg
ukrajnában, oroszországban és a pecsában is elõfordulhat <#zavart1>

SimaSuna
olyan biztos nem lesz...

L4D vagy dobozos vagy Steames 😊
csak azért kérdem, mert van olyan is, hogy nem dobozos, és nem steam-en keresztüli, hanem csak egy eredeti korong egy tasakban vagy valamiben. gondolom a dobozos elõtti verzió. akkor senki se látott ilyet.

magyarul aki dobozost vesz kiskönyvet kap, aki steamen az epilepsziát!<#gonosz1>
bertino
ja 😄

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

SimaSuna
a kiskönyvben pedig figyelmeztetnek az epilepszia veszélyre 😊
bertino
a dobozoshoz kapsz egy lemezt.
meg egy kiskönyvet.
kb.

azt meg tudja valaki, hogy a dobozos és nem dobozos verzió miben különbözik?

armageddon666
karácsonykor jöhetne egy kis leárazásos akció 😄

@

karácsonykor jöhetne valami kis szentestés kampány😄 mert addig megunom
Prince23
GK-n van extra cikk róla!

SimaSuna
na majd 7fõtõl szemkigúvadásig nyomom 😄
armageddon666
Nincs kivel játszanotok vagy nem müxik már a Create Lobby ? :S mert demóban kreáltam egyet, jöttek haverok azt általában jó volt...

@

dronkZero
Ja, csinál ilyet. Van egy olyan érzésem, hogy olyankor szar, amikor a csodás matchmaker bedob egy 600-as pingû szerverre.

Tegnap éjjel például tutira európaiakkal játszottam, és végigtoltunk másfél kampányt advanceden mindenféle probléma nélkül.

Országon belül szerintem még kevesebb probléma lenne.

Krinyo
Úgy látom van néhány ember aki menthetetlen 😄

reaper4

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Doom 4
hol van az off topik ?

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Igen gondoltam hogy nem eredeti...Akkor ne is csodálkozz ha nem mûködik.Eredetivel olyan nincs, hogy nem tudsz csatlakozni egy folyamatban lévõ játékhoz.Ha eredetivel, így csatlakozol nem egy új szerver jön be hanem a játék.Na mind1, warezban nem tudok segíteni.
Steamet nem tudod megkerülni, vagy ha mégis az is kb a következõ update-ig tart.Azt meg elég sûrûn szórják...szóval adott a karácsonyi kívánságlista elsõ helye. 😛 Hajrá!!!

bertino
még hányszor köszönsz el ma ? :\

SimaSuna
mondtam h warezolni az OFFtopikban kell...a véleményedet meg tartsd magadban...
akkor nekedsem sok élõ barátod lehet csak sok kocka 😄
de mindenki maga válogatja meg a barátait 😄
na off hali
SimaSuna
nemhiszem h eredetivel bármi probléma lenne...nem 1-2 haverom játszik vele, és eddig semmi gondjuk nem volt...