6126
  • Aquir
    még nem is mentem easy-n, lehet majd akkor kipróbálom azt is xD
  • Proview
    Louis szerepében obama
  • Proview
    Támad a horda
  • Nagylaci
    A játékban én is megkaptam csak a steam profilban nem frissíti az achi. -t.
  • Rage47
    mindenhol ilyen
  • dronkZero
    Te úgy mégis, ki a pöcsöm vagy? És mi a kínod velem? Mert az már feltűnt, hogy velem próbálsz gecizni elég primitív módon, de ez csak téged minősít.
  • dronkZero
    Tényleg, profilomon nincs.... Játékban pedig mutatta... :(
  • Nagylaci
    Aztamindenit! Hihetelen egyserű manapság az internet használata! Hiszen már a zomgzerg féle zöld szemes ostoros szintjén vegetáló életformák is képesek használni...

Megnéztem a steam profilodban nem látszik, hogy megkaptad volna...
  • zomgzerg
    akkor ünnepélyesen át is írhatod a neved csalógecire
    én mint a net legaljának hivatalos képviselője kitüntetésben részesítelek:

• Nagylaci
    Én sajnos még egy fél órán át a munkahelyemen dekkolok... Pedig mennyivel értelemsebb zombiirtással is tölthetném az időmet!!! :D :D :D
    A steam acc -odon is megjelent az achi. ? Bár ezt én is meg tudom nézni...
  • dronkZero
    Szerintem nézzétek meg az achijaitokat, mert hiába nem írta ki játék közben, én megkaptam végül tegnap...
  • SötétBarom
    Szerintem összecheatelni acsit elég tré. Emlékszem CoD4-ben is volt valami aberrált, ami közel összehozhatatlan volt - falon keresztül kellett belelőni valamibe, ami felrobbantott még valamit, és úgy ölt le valakit.. Asszem domino volt a neve. Hogy örültem a fejemnek amikor meglett =)
  • Nagylaci
    Nem létezik, hogy felügyelik a "szándékosságot" bár én inkább trükközésnek nevezném. Egyszerűen nincs milyen alapon figyelni azt, hogy ez a játék csak valami achi. megszerzésére megy vagy "normális" játék éppen.

Zero:
    A friends only -s ötleted nem rossz, de van egy nagy bökkenője! Iszonyatosan egyszerű kijátszani... Összejövünk nyolcan friends only -ban a lobby -ban aztán a leader átteszi public -ra és indít. Innentől ugye hiába public úgysem tud senki csatlakozni.
  • w77d
    ez is lehet...
  • dronkZero
    Friends-only szervernél nem adja meg..?
  • w77d
    szerintem valahogy felügyelik a szándékosságot.. nem tudom hogy, de tuti...
  • Nohab
    Egyiknél össze vissza egymást segítettük fel, miután bementünk a sh-ba, majd kibeleztetek, és mégse kaptuk meg. (Huba bá)
  • SötétBarom
    Hatalmas :D
  • Nagylaci
    Nekem még egy olyan teóriát sikerült kiötlenem, hogy mi van ha akkor adja meg a LAMB 2 SLAUGHTER -t ha a túlélő kijön a safe room -ból aztán te egy infected -el bemész oda majd a viszatérő túlélőt bent kapod el. Aztán ezt még lehet úgy fejleszteni, hogy az utolsó tűlélő magára zárja az ajtót, ekkor ugye megnyerné a pályát, de mivel te benntvagy mondjuk egy hunterrel ez nem történik meg. Ha ekkor, ilyen körülmények között elkapod már csak megadja...
  • dronkZero
    Ez a Zombie Survival Guide nagyon komoly! Alig bírom letenni, meg közben szakadok a röhögéstől, hogy mennyire komolyan veszi magát. "Történelmi" példákkal zombifertőzésekről, meg rengeteg "hasznos" tippel... :D
  • dronkZero
    Ja, ezeket az infókat természetesen inkább a többieknek szántam, te ott voltál tegnap... :D
  • Nagylaci
    Ráadásul mit össze lehet röhögni közben... :D Én amikor megkaptam a tankot elkezdtem a túlélők háta mögül érkező zombiket aprítani. Egészen jól ment!
  • dronkZero
    Lehet, hogy össze van kötve a Back 2 Help-el, azt mindenkinek megadja. Szal arra gyanakszom, hogy OKKAL kell kijönniük a safehouseból, nem "csak úgy". Majd még próbálkozunk.

Nem kell 8 ember, négyen is simán megoldottuk, csak az embereknek először le kell ölniük a botokat.
  • dronkZero
    Szerintem az easy is jó. Teljesen más jelleggel is lehet játszani. Annak is van egy fílingje, amikor négyen szorosan együtt maradva, max sebességgel végigrohanunk a pályán, nem érdekelnek a kitérők, szobák, csak végig a legrövidebb útvonalon, és csak azt lelőve, ami útban van vagy kerget...

Ja, a "Restart Campaign" KEVÉS az achievementezéshez, a Stomach Upsetet próbáltuk No Mercyn, a 3. pályánál lehánytak, újrakezdtük, végigcsináltuk leokádia nélkül, és mégsem kaptuk meg az achit.
  • Nagylaci
    Hát én jól rákerestem a neten, de gyakorlatilag senki nem tudja! Nagyon úgy néz ki, hogy ez az achievement bugos! Nagyon-nagyon keveseknek megvan ugyan, de nekik sem frissíti a steam oldalukon a statisztikában csak a játékban jelenik meg nekik is. Szóval úgy néz ki, hogy irgalmatlan mázli kell már ahhoz is, hogy megkapd. (Esetleg van egy olyan körülmény aminek teljesülnie kell, de nem tartalmazza az achi. leírása...). Viszont még ha meg is kapod akkor sem fog bekerülni a steam -es statisztikádba.
  • Aquir
    az meg már az unalmasság rovására megy rá xD
  • Speedstick
    ...×D amikor játszottam angol csávókkal akk azon loloztak h lol a nevem..×D am mi az accod neve?
  • bertino
    lol
  • ofp
    A képekből kiderül, hogy én voltam lol néven és az is, hogy nincs 2db LOL
  • Speedstick
    de baxxi *-* egyszerre lehet 2 lol?:D
  • dronkZero
    "mert itt nincs olyan hogy egy véletlen lövéstől ne sérüljön a másik :)"

De. Easy-n olyan. :)
  • ofp
    :DDDD Ez nem valószínű mivel a lol én voltam.
  • Speedstick
    Nem tom, nekem először sikerült...Lehet átlát rajtatok a gép hogy így próbáljátok megszerezni...×D
  • dronkZero
    Na kb 10szer megpróbáltuk megcsinálni a Lamb 2 Slaughtert, de nem jön össze. Bemegyünk, kijövünk, lecsapnak, és nem kapják meg. Becsuktam az ajtót is, kijöttem, semmi...

Mi a franc lehet?
  • Speedstick
    Velem játszottál, egy kis ideig én voltam a lol :DDD De aztán váltottam nevet...×D
  • w77d
    XD
  • ofp
    Kipróbáltam net-en a coop módot, nagyon hangulatos + nagy élmény, igazi túlélő horroros hentelés, főleg ha normális csapat gyűlik össze taktikának szerencsére van jelentősége. Én biztos vevő leszek majd rá. Vannak benne helyek, "bugok" amiket kilehet használni pl. első kép. Eddig nem játszottam vele túl sokat, de jól el lehet vele szórakozni, élvezetes lett. Majd jönnek hozzá a + pályák az lesz csak az igazán jó.

pár kép:

KÉP1
    KÉP2
    KÉP3
    KÉP4
  • bertino
    én ugy szoktam, hogy

RATATATATTTATATATATATATATTTTTTATATATATAAAAAAA!

"és akkor egyszercsak... NEM VOLT TÖBB MUNÍCIJÓ" :OOO
  • SimaSuna #2402
    sokszor alkalmaztam :)

vagy csak löxlökxlökx és közben tárazol :)
  • Aquir
    van amikor csakúgy lehet túlélni (ha bénán beszorulsz egyedül valahova :D) löksz löksz lősz :)