Left 4 Dead
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak fogod és rákattintasz? 😄
na szal: úgy értem, nem kell sehová se regizni?
eredeti a gémed remélem... azé kérdezem
nagyon nagyot alkottak a készítõk, és végre kitaláltak valami, amivel csapatmunkára késztetik az embereket. Sokkal szebb így a multi 😊
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
left4dead.iso (4,46Gb) ennek a versiónak a müködési hibáját (kifagy) nem lehet vhogy megoldani?
aztán egyik nyáron megvettem kieggel, 3 hónapra elõfizettem, és játszottam 3 hónapot (nyár)... szintén nem elég intenzíven mert aztán lvl39nél meguntam xD
de néha rámjön a nosztalgia :C olyan jó volt talentfát tervezgetni meg nézni hogy milyen cuccok kellenek majd XD
@
Érdekes jelenség a WoW. Én is megvettem anno, toltam 3x2 hónapig, nem túl intenzíven, aztán meguntam, nem kötött le tovább. Nem nagyon értem meg azokat, akik naphosszat ezt nyomatják.
Egy közvetettt ismerõsöm nagy WoW-os, olyannyira, hogy a sörözéseket, bulikat is rendszeresen lemondja, mert "Raid van". Most megvette a Fallout 3-at és el volt ájulva tõle, hogy milyen nagyon jó. Alig 5 napra rá már panaszkodott hogy a Fallout 3 elveszi az idejét a WoW-tól, és ez így nem mehet tovább. El is adta 😄
Azért ez már szerintem kóros klinikai eset...
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
talán az új kampány is valami ehhez hasonló lesz, el tudnék képzelni még egy mikulás és kis segítõi zombi hordát, plusz a gyárral együtt ahol az ajándékokat hegesztik😄DDDD
természetesen zombi rénszarvasokkal 😄 //újra gyermeknek érzem magam muhaa😄
S ami a legjobb kicsit az emberek is szokják, hogy a multiplayer nem csak arról szól, hogy megyek a fejem után, s más se számit csak, hogy a pálya végén nekem legyen a legtöbb pontom, az összjátékra a legkisebb hajlandóság sincs. Mert sajna azért a TF2-ben, azért sokszor erröl van szó, hacsak nem pont ismerösokkel vagy valamelyik klan-ban nyomod.
Eddig föleg a versus-ban nyomtam... volt, hogy már safe house-ban kinyirtuk az összest 1 boomer meg 2 hunter na meg a kiadós horda megtette a magáét 😊
PC
1. WORLD OF WARCRAFT: WRATH OF THE LICH KING
2. WORLD OF WARCRAFT PREPAID CARD
3. CALL OF DUTY - WORLD AT WAR
4. NEED FOR SPEED UNDERCOVER
WoW az tömeg cikk, de CoD5 és NFS:U mit keres itt??? Ennyit az ízlésekrõl...
majd én is megveszem ha lejjebb megy az ára. erre már nincs pénzem meg kicsit drága nekem.
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
megvettem a CS 1.6 + Source-t - 3éve gamézok vele
Battlefield 1942 - 1,5éve...
rFactor - 1éve játszom
L4D - 24-tõl..nem lehet megunni 😄
Mondjuk volt egy érdekes dolog, a kórházban a lift elõtt azon az alsó placc, felette folyosó+szobák résznél. Rámkattant a tank, felfutottam a lépcsõn, felmászott mellettem a falon. Le a lépcsõn, a tank leugrott. Vissza fel, tank mászik. Közben lõttem persze. Senkit nem tudott megütni...
Na, mindenesetre egy élmény volt, kb egy hétig volt ez a program. Jöhet a következõ... 😊
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Achievement unlocked.
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
a wow és ez a játék közt marha nagy a különbség...
ettõl nem leszel kocka 😄
Én abszolúte multibuzi vagyok, de szerintem az MMO-k a számítógépes játékok legalja.