Left 4 Dead

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lehet hogy így van. Azért figyelje más is. Ha tudod kb mikor jön a Tank nézz rá az eredménytáblára aztán vagy bejött vagy nem. 😊

Amúgy is érdemes a táblára ránézni zombiként, (túlélõként (asszem) nem látod a zombi eredménytáblát és hogy ki, mi és éle-e, hal-e). Viszont zombiként látod a túlélõk helyzetét, életerõ+ cuccaik amik náluk vannak épp + pulsz a zombitársakat ki él ki nem és hogy mi éppen.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Nekem akkor pont mákom szoktott lenni. 😊
Smokeral jó karakter és lehet vele elkapni (amit számol a gép és ez a Smoker eredményességmérõje, mint a Hunternál a ráugrás, Boomernél a lehányt túlélõ szám), de az elkapás nem ér pontot, csak ha te vagy valki üti a magatehetetlent prédát. Pont csak sebzésért jár vagy ha közremûködsz a sebzésben.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Krinyo
"Players cannot choose to be the Tank; infected players are randomly chosen to spawn as one."

Krinyo
Csak a magad nevében beszélj 😊
A tank abszolút random, max neked eddig nem volt mázlid. A smokerrel egy jó játékos sok pontot tud összeszedni, én pl 4x kaptam el egy gyereken 1 spawnal. Mindennek megvan az elõnye és a hátránya.

De van pont. Nyomj TAB-ot, akkor látod ki hogy áll. A legagyobb pontszámú van alul. Ha belépsz egy mapra ahol folyik a játék akkor elképzelhetõ, hogy a többiek már voltak Tankok. De lehet hogy van benne randomitás is. Én gyakran ránézek a pont táblára, és 90% a legtöbb pontal rendelkezõ játékos kapja meg. Az alól csak az kivétel, ha már pár map lement, mert úgy vettem észre a játékosok "viszik" magukkal a Tankbérlést. Tehát ha az elõzõ mappon voltál Tank, akkor sem kapod meg hiába vagy a legjobb zombi, hanem az kapja aki még nem volt (beleértve az újonan érkezõ játékosokat is).

Legtöbb pontot Boomerral lehet szerezni. Minden lehányt túlélõ akiket ütnek a zombik, neked számolja. Pik-pak öszejön párszáz pont. Hunterral sokáig kell ütnöd ehhez, Smokerral tulajdon képpen alig-alig lehet pontot összekaparni.

Ja meg +Witch. Az a legszuperebb zombi. 😊 Nem játékos karakter. Gondolj rá úgy mint egy aknára a pályán (alap helyzetben csak ül a földön és sír). Ha nem lövöd meg, nem világítasz rá és nem mész hozzá túl közel, kikerülhetõ. Persze ez függ a witch elhelyezkedésétõl a mappon. Ha lövöldözöl akkor távolabbról is oda agrózhatod. Egy ütéssel földre küld és utána tép a földön. Alapesetben ki kell kerülni, ha nem lehet akkor elhelyezkedés valaki molotovot dob rá (lehetõleg shotival) lövi és folyamatosan hátrál. Hamar megfexik.
Zombiként: Smoker legjobb pozíciója ha beállsz közvetlen mellé!! Ha rád lõnek eltalálják a Witchet is. Máskülönben rögtön húzz oda valakit (húzd bele a vícsbe orálisan 😄).

dronkZero
"de meggyõzõdésem, az kapja meg aki a legtöbb pontal rendelkezik,"

Nincs is pont zombi oldalról. Ráadásul lettem már úgy tank, hogy épp csak bejoinoltam a játékba. Biztos, hogy nem teljesítményfüggõ.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Versus (röviden): 4 túlélõ (játékos) X zombi+4 szuper zombi (akik játékosok és újrateremnek). Túlélõknek A pontból B ponba kel eljutni a zombiknak ezt kell megakadályozni. Milyen zombit kapsz véletlen (Hunter, Smoker, Boomer). A Tank speciális. Alapvetõen random, de meggyõzõdésem, az kapja meg aki a legtöbb pontal rendelkezik, mikor beadja a gép! Ha a következõ Tanknál is te vagy a legtöbb pontal akkor nem kapod meg újra, hanem az utánad következõ legtöbb pontot elért zombi játékosé. Tanknak van egy frusztráció mérõje; ha egy ideig nem tudod a túlélõket gyakni, elindul egy csík és ha az alatt nem érzed vér ízét a szádban átpasszolja a Tank irányítását egy másik játékosnak. Ha megcsapsz valakit lenullázódik a mérõ. Tankot amúgy addig irányíthatod amig meg nem halsz vele. De NAGYON figyelj rá, ezen múlhat a játék végimenetele.

u.i.: Csak két kaland játszható versusban a négybõl (2x5 map). A másik kettõ csak koopban a fene tudja miért. Pedig a repteres nagyon frankó pálya.

Akartam írni. 😊
Experten a versus csak mészárszék. Volt olyan map, hogy 5 azaz tényleg 5 méterig sem jutottunk el. Minden zombi (sima) ütése 20! életerõt von le, tehát öt sima zombicsapástól a földön vagy. Na most képzeljétek a Boomer köpést. Hunter is bazi nagyot sebez, ha a Smoker elkap efektív véged van. De a leggázabb az hogy símán agyonlövöd a havert. Experten nincs is nagyon visszaszólás, ha hátbalövöd shotival tulajdon képpen meghalt. Zombiként megértem, hogy az egész csapat visszahátrált a start szobában és ott halt meg mind....

Sziasztok.Az egyik újság honlapján láttam,hogy PC-n is benne lessz az osztott képernyõs mód.És azt szeretném megkérdezni hogy a teljes verzióba benne van- e már?Fontos lenne ha válaszolnátok.Legyetek szivesek.köszönöm.
Igen, nálam csak ez segített. A ClientRegistry.blob-t hiába töröltem le semmi, meg a többi sem használt amit leírtak. Valószinüleg azért mert ez az update miatti dolog.

zorrobomber
vagy azt hogy OFF topic 😊

zorrobomber
legközelebb kicsinyísd a képet 750 szélességûre
egyébként meg grat! 😊

SimaSuna
jóóó hát mindent az alapoktól...nem megyek 1bõl a lecsóba 😄
Krinyo
Akkor ez biza nem expert, csirke 😛

SimaSuna
51perc, és 1156 zombi kampecolt meg 😄
SimaSuna
nem volt rossz lövöldözni a zombikat 😊
Aquir
valam olyasmi de piros betûkkel és hogy "KATT IDE" xD

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

REPS0L
FREE XXX 😄

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

Rage47
okay, majd kiírom csütörtökön.
Aquir
ki kéne írni a bannerba hogy INGYEN LEFT4DEAD vagy valami mert az az OFF akár azt is jelethetné hogy bezárod a topikot vagy mittomén 😄

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir

A versus mód szabályait valaki le tudná nagy vonalakban írni? Gondolom nem lehet mindenki tank pl... 😊 Idõlimit van a tankra? Esetleg a szerver "kreálásakor" be lehet állítani a részleteket?
Sókat hallottam a játékról, egyenlõre érdeklõdõ vagyok ^^
hali, nem legális játékkal szeretnénk haverral játszani de a mostani steam nem engedi, nemtudtok valamilyen gyógymódot? eredeti játék megvásárlásán kivul? köszi
dronkZero
Nem, igazából az a gond, hogy mindig balfaszokkal kerülök egy csapatba, az ellenfél meg közben mindig összejátszik. Mi meg még túlélõként sem, mindig hülyékkel kerülök egy csapatba valahogy...

Krinyo
zombikénz annyiszor éledsz újra ahányszor akarsz, a túlékõk viszont nem spawnolnak többet, így kiegyensúlyozott a dolog. Ha keményebb zombikat szeretnél, játsz experten versust, ott 5 méterig sem jutnak a túlélõk.

Néztem youtubeon videókat és sajnos azokban én is így láttam, srác hunterrel fél napig kerülgeti a csapatot aztán ráugrik az egyikre aki kicsit leszakadt, de a golyó messzire elér és kábé azonnal meg is hal 😞
Viszont az a videó, amelyikben tankkal nyomult valaki az tetszett 😊
Aquir
próbálkozni kell <#buck>
nem úgy csinálták meg a játékot hogy a zombinak legyen könnyebb, taktikázni kell mikor rontasz rájuk meg minden

dronkZero
Nemtom, ki hogy van vele, de szerintem valami kibaszott idegesítõ zombiként fél perceket várni arra, hogy 3 másodpercig éljek... Nem lesz a kedvencem a versus. Elõször azt hittem, csak én vagyok a béna, aztán belegondoltam, hogy egy átlag special zombi meddig él... Támadok egyet, még sikerül is, de mire sebeznék, már megöltek. Ha hárman csináljuk ezt egyszerre, akkor hárman kapunk a fejünkbe azonnal sörétest. A fényüket nem látom, hogy mikor vetül rám... Valahogy nem jó ez.

zorrobomber
még a sokadik találkozás után is sokszor megesik hogy reflexbõl repül a fejébe a sörét 😄

zorrobomber
egyetértek, az a zseniálison felüli 😄

crazyclone
Emberek melyik verzsönnel lehet hamachin co-op ba tolni?

REPS0L
szvsz a Witch a legdurvább survivor szemével nézve, ááá, fõleg elõször 😄

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

zorrobomber
zseniális <#felkialtas>

dronkZero
Olyan nagyon nem egyszerû osonni, minden dög hörög, ugye, a hunter meg ha ugrál, akkor visít.

SötétBarom
Hát ez kurva yol hangzik 😄
Hunterrel nagy király lehet osonni.. AVP szerû azt meg bírtam régen 😊

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

dronkZero
Pontosan.

Snomag
zsenialis a neved, szoval valaszolok 😄

Jah, ugy van ahogy leirtad, a gep iranyitja az atlag zombikat (amik vannak alapba meg jonnek ha lehanyod a tuleloket a boomerrel) a jatekosok meg a speckok: hunter/smoker/boomer es neha, a tank. A viccs az nem iranyithato jatekosok altal, de jo belehuzni a tuleloket.

Aquir
a sima zombik gépek, a spec. zombik emberek

SötétBarom
Elgondolkodtató a megvásárlása. A Demo alapján szarnak tûnt, de miután kipróbáltam haverral nagyon szakít. Ha ember vs zombi módban nyomod, akkor az emberek irányította zombik a spec-ek? Tehát a boomer/smoker/hunter stb. ??? És akkor vannak gép irányította sima mezei zombik? Vagy hogy?

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

armageddon666
valszeg próbáltátok ilyen esetben hiszen teljesen alap dolog, de: ClientRegistry.blob-t töröljétek...

@

Nohab
Sajnos igen, de rémlett valami megoldás. Gondolom beírom ide talán segít valakinek.
Aquir
azért elég hosszadalmas törölni az összes játékot és letölteni megint 😊

SimaSuna
steamen megtaláltok 😊

Hunzozika v SimaSuna néven megtaláltok 😊
BEAST
<#hehe><#eljen>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

SimaSuna
megjött, most telepítem 😊
féljetek zombik jön Suna az ombre 😊
SimaSuna
még mindíg nem ért ide...ijen nincs...
már mennék tunkolni. 😊
Egyetértek. Nagyon jó a single, na de a multi.... 😊
Hunterkén figyelni a lemaradóra és rávetni magunkat a tehetetlen prédára és széttépni miközben egy haver zombi Boomer befröcsögi a többit és lefoglalják õket a hordák..... utolérhetetlen. Vagy a hevesen harcolók közül kikapni valamelyiket egy nyelves puszival 😊).
De fasza volt az is mikor a tetõrõl levetette magát egy Boomer és reflexbõl (véletlen) szétkaptam a levegõben, olyan volt mint egy szép piros tüzijáték (senki sem sérült meg), ment a röhögés ezerrel.<#eljen><#eljen>

Számomra a legélvezetesebb multi amit valaha nyomtam. Mondjuk alapban szeretem a zombis témát (Eddigi kedvenc ilyen játékom Dead Rising illetve filmben az áruházas zombifilm).

Igen eredeti. A játékkal nincs is semmi baj, jól mûködik. A Steam szemétkedett (szemétkedik). Most úgy se nyomok mást, majd pár honap múlva visszapakolom a D-re aztán megnézem jó-e már neki ott. Röhej, mert HL2 óta ott van és mellé ment más is steamen és nem volt eddig semmi baja.