6126
  • Aquir
    Letöltődött
  • Prof William
    Hogy Francis örökbecsű mondását idézzem az intróból...

Merry Christmas! :) :) :)
  • Jim Morrison
  • switch
    http://www.vgcats.com/comics/?strip_id=276
  • Nagylaci
    Ilyen beakadásokat én főleg versus módban tapasztaltam, amikor hunterrel megakadok két pixelben ezért ott helyben szétlőnek. Szerintem az "infected" -ek irányítása kissé kiforratlan.

Amúgy ha belegondolunk 4,5 gigát telepít a program a gépre. Vajon mi a nyavalyának?! Asszem' a Diablo II -nél volt már olyan, hogy a kiegészítő bekérte az eredeti lemezt és onnan telepített egy csomót! Lehet, hogy itt is kész van már néhány új dolog, később csak aktívvá kell tenni őket.
  • w77d
    lehet hogy a hangja megvan, de a játékban egyenlőr nincs benne... esetleg egy add-on fogja majd használni...
  • SimaSuna #2234
    érdekel vkit az 5pályarész betétdala?

Steam\steamapps\common\left 4 dead\left4dead\sound\music\stmusic\

itt van mind az 5részé :)
  • SimaSuna #2233
    ZombieDog_Attack1.wav

• SimaSuna #2232
    turkáltam a hangok között...elvileg van ZOMBIE DOG

találkoztatok már vele?
  • w77d
    én azt utálom amikor experten házon belül van a tank és gyakorlatilag nem tudunk szétszóródni, esetleg be is akadunk valahova és egy csapásra 4-ből 3 embert megfektet XD
  • w77d
    így van, ha ngyon jók vagytok, a program egyre inkább keményíteni fog....
  • Nagylaci
    Egyik nagy kedvencem amikor a experten a totál leamortizálódott, döglődő csapattal már ott vagyunk a Safe House -nál erre ott dekkol előtte a Tank. Na amik olyankor elhangzanak! :)
  • armageddon666
    Olyan volt párszor.
    Igazából azt vettem észre hogyha éppen jól haladunk akkor jön a tank :D szal ha előrefut valaki akkor 120% hogy jön egy ^^
  • armageddon666
    finálé. odáig eljutottunk gond nélkül... ott nem bírtuk a támadásokat >.< és már félig nem single :D 2en voltunk xD
    de single így multi után tényleg gáz :\ pedig mikor demót leszedtem és singlebe végigvittem az kurvajó volt >.<
  • w77d
    velem is volt már..
  • Nagylaci
    Amúgy van olyan is, hogy egyáltalán nincs egy pályán tank.
  • Nagylaci
    Single playernek látod, hogy semmi értelme... 3. Tank?! A fináléban lehet esetleg. "Egyszerű" pályán max 2. Fináléban egy idő után jön egy később még egy és amikor érkezik a mentés akkor megint van, hogy jön egy!
  • armageddon666
    neh :D tényleg ? :D azt tudtam hogy random de írásokból azt szűrtem le hogy végén mindig van és sok van és gonoszak O.o
  • w77d
    sosem fix, hogy hány tank van... van hogy egy, van hogy három...
  • armageddon666
    demó óta hülyítették az AIt vagy csak a multi után tűnik annak? annyira gecibuták... öcsémmel játszottunk egy kicsit... hát bazz normálon megkúrtak a végén :\ (No Mercy)

azért marha nagy hátrány hogy 2 pipe meg 3 molotov kihasználatlan mert gép nem veszi fel öcsém meg nem tudja használni effektíven :\

valahogy megkúrta az egyik tank azt akkor gyakorlatilag egyedül maradtam... pedig egy hatalmas lángtengeren mászott keresztül >.< második tank akár még meg is lehetett volna egyedül (társak leghülyébb helyeken halnak meg... kicsit vertem a fejem az asztalba) ha nem talál el xD hülyének néztem, gondoltam hogy mikor felveszi a cuccot akkor céloz... szal ha futok nem talál el... tévedtem... olyan faszán pont elém dobta hogy pont beleértem... onnantól utolértek a zombik is meg a tank is XD pedig olyan közel voltam a molotovhoz :\ azt ha az meg lett volna akkor szépen megöltem volna a tankot is :D és elvileg ennyi nem? vagy van harmadik is? XD

na majd holnap este meg úgy innentől jobban ráállok ^^
  • armageddon666
    jogos :D
    lehet mégis felnézek multira... valami no mercyt kéne találni elejétől... ilyen skilles magyar csapattal akik megvannak nélkülem is ha olyan szar vagyok mint érzem ^^
  • Nagylaci
    Sötét szobákban általában egy-két zombi lézeng plusz itt található pipe bomb, molotov, pills, health, fegyver. A kieső részeket "használja" arra a játék, hogy a hordákat megjelenítse. Amúgy elég kiábrándító lenne, hogy az orrod előtt megjelenik, 30 zombi... :) Egyébként meg nincs mit felfedezni (magán a pályán kívül) mert MINDEN változik gyakorlatilag ahányszor új játékot kezdesz.
  • Aquir
    Örülj hogy emiatt (multi) sem lesz egyhangú játszanod elsőre xD
  • bertino
    zombi mindenhol van... :D
  • armageddon666
    az lehet de sok szoba van xD aztán nemtom hol van zombi és merre kell menni ^^ most am nem akarok multizni mert fáradt vagyok és nagyon lehúznám a csapatot :\ főleg expertben... holnap nagyanyámnál leszek, de este majd megyek :DDD
  • Nagylaci
    Wazze... Tök lineáris. Inkább csak az egyes helyszínek trükkjeire nehezebb rájönni.
  • armageddon666
    eh... demóban jobb volt a szingli >.< itt msot nem segítenek >.< és ha halok akkor vége xD szal akkor marad a multi :D csak gáz hogy nemvágom merre kell menni <_< xD
  • bertino
    hm.
    én is mindig game in progress-t keresek, de ilyenekkel sose futottam még össze :D
    szerencsére.
    sajna teamkillerekkel már sokat -.-'
  • Nagylaci
    Mondom, hogy gyere játszani... :D Witchet én csak shotgunnal tudtam egy fejlövéssel kinyírni. Pedig a mesterlövész cuccal is sikerült fejbe lőnöm. De tovább jött.
  • armageddon666
    bár csak demóban toltam de 10 óra expert után szerintem kicsit tudok...
    fedezés, védés ha gáz van, witch elkerülése (bár point-blank HStől elvileg megfekszik) meg bombák jókor használása... szal nemhiszem hogy gond lenne ^^
  • Nagylaci
    Kedvencem amikor csak úgy csatlakozok ismeretlenekhez és azzal kezdik hogy hárman hétfelé szaladnak... :) Némi keserű röhögés közepette azonnal ki szoktam lépni. Sokáig úgysem jutnak.
  • w77d
    sok hülye mégsem érti emg és egyedül elszalad fegyverért, aztán anyázik hogy miért nem segítünk...
  • Nagylaci
    Gyertek játszani inkább! Karácsony ürügyén mindenki próbálja kihúzni magát a L4D -ezés :) alól!

Nem piszkálni akarlak (téged sem), de jó eséllyel nem tudsz... Én sem tudtam eleinte teszem hozzá gyorsan. Lőni azt biztosan tudsz az jön más FPS -ekből. De itt nagyon erősen rágyúrtak a co-op játékmenetre ami más eddigi FPS -ekben ezen a szinten szerintem még soha nem volt jelen. Nem vicc, de nagyobb fokozaton (Advanced, Expert) szinte a halállal egyenlő eltávolodni a többiektől.
  • armageddon666
    pálya kiismerés a lényeg :) taktikázni sztem tudok... FPS szinten :C meg 4fős szinten... szal úgy nem lenne gond ... pályákat akarom kiismerni :D legalább úgy hogy merre kell menni xD
  • armageddon666
    Demóval már toltam én is :D
    De azt is singleben kezdtem és sztem jó volt úgy is ^^
    Mondjuk öcsém is ezt kapta szal inkább együtt megyünk majd :D így első nekifutásra :D
  • Nagylaci
    Igaz. A botoktól semmit nem tanulsz a megfelelő taktikáról. Viszont legalább a pályákat kiismerheted az tény.
  • Nagylaci
    Köszönöm. Ezt tényleg nem ismertem.

:D :D :D
  • Prince23
    Nem éri meg...é n is nem rég vettem meg, és rögtön multiba próbáltam ki. Eleinte csak kövesd a társaidat, azt elleszel így.
  • Aquir
    L4D letöltés 50% :)
    én multiban nézem meg, a demóval már játszottam
  • armageddon666
    na megvan a L4D ^^ most telepítem/töltöm steamről...
    asszem majd először singleben megyek végig... hogy legyen fogalmam a pályákról valamelyest XD