Left 4 Dead
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy is érdemes a táblára ránézni zombiként, (túlélõként (asszem) nem látod a zombi eredménytáblát és hogy ki, mi és éle-e, hal-e). Viszont zombiként látod a túlélõk helyzetét, életerõ+ cuccaik amik náluk vannak épp + pulsz a zombitársakat ki él ki nem és hogy mi éppen.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Smokeral jó karakter és lehet vele elkapni (amit számol a gép és ez a Smoker eredményességmérõje, mint a Hunternál a ráugrás, Boomernél a lehányt túlélõ szám), de az elkapás nem ér pontot, csak ha te vagy valki üti a magatehetetlent prédát. Pont csak sebzésért jár vagy ha közremûködsz a sebzésben.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
A tank abszolút random, max neked eddig nem volt mázlid. A smokerrel egy jó játékos sok pontot tud összeszedni, én pl 4x kaptam el egy gyereken 1 spawnal. Mindennek megvan az elõnye és a hátránya.
Legtöbb pontot Boomerral lehet szerezni. Minden lehányt túlélõ akiket ütnek a zombik, neked számolja. Pik-pak öszejön párszáz pont. Hunterral sokáig kell ütnöd ehhez, Smokerral tulajdon képpen alig-alig lehet pontot összekaparni.
Zombiként: Smoker legjobb pozíciója ha beállsz közvetlen mellé!! Ha rád lõnek eltalálják a Witchet is. Máskülönben rögtön húzz oda valakit (húzd bele a vícsbe orálisan 😄).
Nincs is pont zombi oldalról. Ráadásul lettem már úgy tank, hogy épp csak bejoinoltam a játékba. Biztos, hogy nem teljesítményfüggõ.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
u.i.: Csak két kaland játszható versusban a négybõl (2x5 map). A másik kettõ csak koopban a fene tudja miért. Pedig a repteres nagyon frankó pálya.
Experten a versus csak mészárszék. Volt olyan map, hogy 5 azaz tényleg 5 méterig sem jutottunk el. Minden zombi (sima) ütése 20! életerõt von le, tehát öt sima zombicsapástól a földön vagy. Na most képzeljétek a Boomer köpést. Hunter is bazi nagyot sebez, ha a Smoker elkap efektív véged van. De a leggázabb az hogy símán agyonlövöd a havert. Experten nincs is nagyon visszaszólás, ha hátbalövöd shotival tulajdon képpen meghalt. Zombiként megértem, hogy az egész csapat visszahátrált a start szobában és ott halt meg mind....
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Sókat hallottam a játékról, egyenlõre érdeklõdõ vagyok ^^
Viszont az a videó, amelyikben tankkal nyomult valaki az tetszett 😊
nem úgy csinálták meg a játékot hogy a zombinak legyen könnyebb, taktikázni kell mikor rontasz rájuk meg minden
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
Hunterrel nagy király lehet osonni.. AVP szerû azt meg bírtam régen 😊
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Jah, ugy van ahogy leirtad, a gep iranyitja az atlag zombikat (amik vannak alapba meg jonnek ha lehanyod a tuleloket a boomerrel) a jatekosok meg a speckok: hunter/smoker/boomer es neha, a tank. A viccs az nem iranyithato jatekosok altal, de jo belehuzni a tuleloket.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
@
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Hunterkén figyelni a lemaradóra és rávetni magunkat a tehetetlen prédára és széttépni miközben egy haver zombi Boomer befröcsögi a többit és lefoglalják õket a hordák..... utolérhetetlen. Vagy a hevesen harcolók közül kikapni valamelyiket egy nyelves puszival 😊).
De fasza volt az is mikor a tetõrõl levetette magát egy Boomer és reflexbõl (véletlen) szétkaptam a levegõben, olyan volt mint egy szép piros tüzijáték (senki sem sérült meg), ment a röhögés ezerrel.<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Számomra a legélvezetesebb multi amit valaha nyomtam. Mondjuk alapban szeretem a zombis témát (Eddigi kedvenc ilyen játékom Dead Rising illetve filmben az áruházas zombifilm).