6126
-
#2080 Leguggolsz majd ráugrasz az ellenfélre. -
#2079 nem kell ahhoz nyomkodni, csak rá kell ugrani.... -
#2078 Most próbáltam ki először a versust. Hunterrel nem értem mit kell csinálni...hiába nyomom a bal és utána a jobb gombot, de nem tépkedi szét az áldozatot. hogy kell ezt pontosabban? -
#2077 1 qrva jó game qrva kevés pályával.
ez a gyenge pontja. akarok még pályát :D 20-at -
chooselee #2076 Ez de szar,mint a 6 ujjas gta4-es csaj! :) Hogy lehet ekkora bakikat ejteni? -
#2075 vagy csak egy zombikezet tart a bal kezében, hogy tessék kóstold meg -
#2074 nincs mese, fertőzött.. ezentúl mindíg szitává lövöm XD -
#2073 Hát én gondoltam, hogy megnézem jobban és tényleg lecsapott Zoey -ra valami mutáció. Itt a No Mery plakátja:
És itt a kérdéses terület némileg nagyítva:
-
#2072 Akkor nézd meg jobban. -
#2071 használj Xfire-t az írja mennyit játszottál L4D-et :)
-
#2070 Ja, ezt ismerem, elég karcsú... :P
(Ehehe, 0.3%-ban benne vagyok a Genocidest-tel... :D )
Inkább ilyesmire gondoltam...
Tehát most, hogy megvan az achi, fingom nem lesz róla, mennyi zombit ölök meg. Pl mikor érem el az egymilliót? Egy magyarországnyit? :P
Na meg a játékidőt is csak heti szinten figyeli, ha jól láttam... -
#2069 Ez is érdekes, de nem erre gondolt. Arra gondolt, hogy a saját statisztikáidat miért nem jegyzi folyamatosan? Pl. hány zombit nyírtál ki, hány headashotod van stb...
Nekem mát megvan a "SAFETY FIRST" :D -
#2068 képet. még nincs meg :S illetve remélem már megvan, de még nem tudok róla XD -
BAk3R #2067 van global stat: http://www.steampowered.com/status/l4d/
vagy nem tudom, hogy erre gondoltál-e -
#2066 Nem gond. Téves volt a címzés, ilyen van.
Ja! Amikor ez a Zoli srác tegnap a kis fülkében elkezdett csesztetni, hogy mér' mentem be elétek az konkrétan úgy történt, hogy lehányt a boomer ettől ugye átmentem csigába és 80%-os vakba. Ez még ugye nem is nagy gond, de szinte azonnal kikapott egy smoker amit persze rögtön kilőttetek. Viszont az eredmény az lett, hogy ott álltam vakon, nyomorékan köztetek meg a horda között. Erre a Zoli elkezd csesztetni, hogy menjek már előletek, mi bajom van nekem?! Hát a tököm kivolt... :D -
#2065 Jaj, bocs... Hirtelen annyi ismerős lett Steamen, hogy keverem a szezont a faszommal... :P Zolira gondoltam valóban... Most nézem az aláírásod is... Bocs mégegyszer. -
#2064 Én ugyan nem b@szogatok senkit unalmamban! Összekeversz valakivel! A tűzvonalba rohangálás az tényleg összejön néha, de azért az sem annyiszor, hogy baromi zavaró lenne. Nem a Zoli vagyok aki folyton ütögetett unalmában... Attól én is falra másznék.
Igen általában engem kapott el a smoker behúzott a boomer elé onnan meg nincs tovább, de ezzel nem sokat tudtam kezdeni. -
#2063 Szerintem a szárny jobb. Ott is folyton azt nyaltuk be, hogy lehányt mindig egy boomer. Ha a szárnyon vagyunk, akkor a horda után a gép mögött a lőszer felé tobzódik mindig a 3 dög, meg valahonnan jön a tank. A kisbossokat hamar le kéne darálni, és akkor lenne időnk a tankkal szórakozni. Csak általában leokádtak valakit, vagy valamelyikünket elkapta valami dög... Ezek tankkal együtt nem nagyon jók...
Meg te is leszokhatnál az unalmadban baszogatásunkról, meg tűzvonalba rohangálásodról... -
#2062 Igen, amikor megkaptad néztem is hogy te aztán nem aprózod! :) Azt viszont most sem értem, hogy amikor kérted, hogy egyedül nyírd ki a tankot akkor a többiek mért nem hagyták?! Engem majdnem kinyírt mert nem akartam rálőni! :D
Amúgy ez a ma hajnali finálé kilátástalan volt... Amikor a tankkal együtt ennyire jól ránk zavarja a smokert, boomert, huntert akkor még advanceden se nagyon sikerül néha. -
#2061 Tegnap este meglett az 53595 zombis achi.
Lassan elfogynak a megszerezhető cuccok... Kár, hogy tovább nem számolja. Kéne egy global stat, mint a BF2-ben. -
#2060 ne legyél gonosz vele, ő csak egy tinilány, akivel kibaszott a pasija XD -
#2059 Mondjuk egy shotgun fejest xD
-
#2058 a witch-hez oda kéne menni és adni neki egy papírzsepit XD -
BAk3R #2057 mér lenne 3 keze? jóvan az. -
#2056 Nagyon bírom ezt a játékot bakker:D
Főleg mikor meglátunk egy witchet, úgy kezeljük mint egy kész csodát, egy földreszállt angyalt, s töprengünk, csodálkozunk, lőjjük le eme csodát... végül meglévő korrekt gondolkodás után végül tüzelünk rá...
hát kész feelinget ad ez az hangulati elem, érzés :)) -
#2055 Nem a sima fertőzöttek fejlődtek speciálissá. A legtöbb ember sima fertőzött lett, néhányan meg speciálisak. Inkább az a fura, hogy Zoey-nak 3 keze van a No Mercy poszteren. -
#2054 nna az ütne XD -
#2053 Mekkora lenne már, ha egy tank szakítaná ki belülről az ajtót :D -
#2052 Ha jól rémlik, anno 100 dolcsi volt valve complete pack, szal "pöttyet" úgy olcsóbb volt... -
#2051 tökjo, hogy a saját kérdésed megválasztoltad :D
nah off off. -
BAk3R #2050 ez most nemtom, hogy jön ide, de én azt akkor sem venném meg ha atomerőművem lenne. egyrészt annyira biztos, hogy nem kötne le az a multi, mint l4d, másrészről annyit nem adnék azért az optimizálaltaln bughalmazért. csakis l4d. -
#2049 gta4et csak atomerőművel rendelkezőknek éri meg megvenni. -
Neoncsoves #2048 viszont a gta4 13k az eddigi 11800 helyett :S -
#2047 eddig mennyibe fájt a Valve complete? mert most csak 89 euró, és forintba átszámolva olcsóbban jött ki mint amennyi korábban rémlett... -
#2046 De jó, már euróban vannak az árak steam-en... -
chooselee #2045 Nekem boomer és hunter. -
#2044 Nekem már volt hunter is, szal sztem tök random. -
#2043 Szerintem azért, mert a hunternek nincs hangja alapból, csak akkor kezd hörögni, amikor leguggol. Viszont a dingdong csóka nem csinál semmit, csak álldogál, amíg ki nem nyitjuk az ajtót. Viszont olyan cucc kell, aminek van hangja.
Szerintem...
Én is csak smokert és boomert láttam még. -
#2042 amúgy a dingdong csávó kinek mivé szokott átváltozni? nekem legtöbbször smokerré. Hunter még egyszer sem lett nekem belőle.. -
BAk3R #2041 nem jön valaki játszani?