Left 4 Dead

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dronkZero
Ja, ezek a kampányok címei.
A pályák meg:
No Mercy
1: The Apartments
2: The Subway
3: The Sewer
4: The Hospital
5: Rooftop Finale
Death Toll
1: The Turnpike
2: The Drains
3: The Church
4: The Town
5: Boathouse Finale
Dead Air
1: The Greenhouse
2: The Crane
3: The Construction Site
4: The Terminal
5: Runway Finale
Blood Harvest
1: The Woods
2: The Tunnel
3: The Bridge
4: The Train Station
5: Farmhouse Finale

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

w77d
hát én a szabadulás után mondjuk bármely karakter helyében megrántanám a csajt XDD

armageddon666
hát azért egy csapat olyanokkal akiket ismersz hatásosabb szerintem...
mondjuk ha azt vesszük hogy valszeg a 4 karakter sem nagyon ismeri egymást (legalábbis kétlem hogy ismernék) úgy már másabb 😄

@

w77d
amúgy nekem internetes játéknál 90%-ban a No Mercy-t adja be... nem lehet valahol beállítani, hogy melyik pályán lévõ játékba akarok becsatlakozni??

w77d
én szeretem ha totál ismeretlenekkel megyek, nagyon jó kis menetek tudnak kielakulni 😊

dronkZero
No Mercy, Death Toll, Dead Air, Blood Harvest.

armageddon666
demóban mikor már kezdtem unni azzal szórakoztam a metrós pályán hogy nekilódultam és elszaladtam a végéig XD de ilyenkor geci volt a Director és bedobott egy Tankot -.- pedig karcolás nélkül eljutottam oda :\ és sztem társak is simán megcsinálták volna ha nem kezdenek el ott lõdözni xD (persze ha komoly vagyok akkor komoly vagyok ^^)

azt nem értem hogy itt írjátok hogy kaki random csapatokkal vagytok. Miért nem játszotok együtt? O.o

@

PrisonMan
mik a pályanevek?

dronkZero
Nem gyõzöm magyarázni a többieknek, hogy gyújtsuk be és fussunk, de mindig az van, hogy én vagyok a "gyáva"... Nem mondja senki, de azért csak ottmaradnak a közelében három centirõl lövöldözni shotgunnal, aztán csodálkoznak, mikor lecsapja õket...

Pedig egyébként ha van valami akadály útközben, halálra lehet szivatni. Felmászik-leugrik végtelen ciklusban, halálig, ha a célpontja jól helyezkedik/menekül.

XeeN
Tegnap este amikor a haveromat ütötte odafutottam, és háromszor fejbe vágtam a pisztoly markolatával, majd hátraugrottam ijedtemben (amint megölte a srácot) és belelõttem egyet, mire meghalt... Eléggé bosszús voltam, hogy nem mertem még egyet behúzni neki...

SötétBarom
Ez így igaz. Nekünk volt olyan, hogy fejvesztve menekültünk elõle, mert a többiek meghaltak, aztán egyszer csak csend lett. Visszaosonunk megnézni, hogy mi van, aztán látjuk, hogy szép csendben elégett szegény 😄DD

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

van akinek már sikerült kézzel megölnie egy tankot?😄
XeeN
A négy játékos által a tanknak bevitt sebzést összeadod, majd kivonod 8000-bõl.

az "egerét" lehetne itt is no warezra használni, és nem lenne elcsúfítva a banner😄ennek a topiknak
Prince23
Az az igazság, hogy nekem is ez volt az elsõ horrorfilm, amit valaha láttam erõször. Nem véletlenül vagyunk egy korosztálybeliek 😊

Azt honnan látod, hogy mennyit sebeztél rajta?

BattleTag: zydar#2910

Krinyo
de, fel lehet

XeeN
A tank ellen a legjobb a molotov. nálunk már volt rá példa, hogy 32xx hp-t sebzett rajta (a 8000-bõl).

SimaSuna
nembaj..nekem jó volt...elsõ horror film vollt..élveztem 😄
Prince23
Ezt én is láttam... narrátor volt a szinkron XD
A hulla le volt terítve nájlonnal, és elkezdett rázkódni, undorító volt, meg vkit a õszhajû bedobott egy hullaégetõbe, és kivette és tovább élt😄 beteg egy film volt

Mi végig toltuk ketten a Blood Harvestet Experten, 3 és fél óra alatt, 22 próbálkozással.

BattleTag: zydar#2910

w77d
vééégre sikerült, keményen megizzasztott a dolog XD
ketten éltük túl 😞

SötétBarom
Experten nyomjuk mi ketten is, de afináléknûl esélytelen, ott olyan 20 próbálkozás után mindig letesszük advanced-re 😊

SimaSuna
shoti 😊

én csak azzal megyek 😊

most voltam a Death Toll-on..experten... senki nem halkt meg az 5rész alatt!...nagyon feelinges volt 😊
a futás
majd ha dobál akkor lõjétek
w77d
amúgy szerintetek tank ellen mi a leghatásosabb??

w77d
igen

zorrobomber
experten?

w77d
a korházas kampány végén a korház tetején gecinehéz a dolog... vagy 20x álltunk neki online de nem jött össze, a tank tök simán lök le minket a tetõrõl, vagy ver péppé 😞

SimaSuna
hány horrorfilmbõl meríthették az anyagot...
szvsz ÉN nem bántam + h megvettem..piszkosul teccik 😄

és ha már horror...

A Hullajó után 2 horrorfilm amit még kiskötsögként láttam és élveztem😄

Élõhalottak Visszatérése - 18+
dronkZero
Valamelyik kampányban van egy nagy vértócsa egy véres fûnyíróval a közepén. Gondolom õk is szerették ezt a filmet... 😄

SimaSuna
fûnyíró...eszembejut a Hullajó 😊

18+ nagyon bejön a film 😄

zorrobomber
kasza, fûnyíró

SimaSuna
van pár jó CS S map..azokat kéne berakni 😊
w77d
akkor már a BKF körépülete és fõépülete is kéne, ahgy hentelhessek picit vizsgaidõszakban XD

dronkZero
Ki nem szarja le, a sok gyökeret, meg hogy mit "illik" vagy "szabad". Fan-made mod/pálya, azt' szevasz.

Csináljuk meg a mûegyetemet kampánynak! 😊 Mondjuk No Mercy mintájára audmaxból indul, és SCH teteje az evac pont... 😛 (De tényleg, tök jól meg lehetne csinálni igazi kampánynak több pályával, csak kurrrrvasok meló)

w77d
mondjuk jah, nem hivatalos kiegként nyugodtan megcsinálhatják...

SötétBarom
Ez a moddereket biztos zavraja, nem? 😄

w77d
az tuti hogy rengeteg lehetõség van még a játékban, remélem foglalkoznak majd még vele 😊

suli nem lehet a sok gyökér amerikai mészárlás miatt :\
SötétBarom
Ami nagyon para lenne, egy suli, gyerekzombikkal :c
Lehetne csinálni egy mozgó showdown pályát is, az se lenne rossz.. (metró, vonat, busz, ilyesmi) Egy állatkert se lenne rossz, néhány nagymacskával, mint boss 😊 Lenne még pár ötletem.. 😄

w77d
én egy magyar parlament mapot tudnék még elképzelni, ahol százával támadnak a képviselõ zombik XD

SimaSuna
perverz állat 😄DD
<#eljen>
SötétBarom
Akár 😄 Télleg, hullák számát nem lehet feltolni? Sztem elbírná simán.. Sokkal viccesebb lenne egy horde-os rész után térdig gázolni a testekben 😄DD

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

hja, meg lehetne még a testet érintõ szakadás mi?😄 törzset keresztbe vagy 3 féle képpen😄
SötétBarom
Fegyverek kellenének.. Van egy csomó musthave zombájirtó szerszám ami nekem hiányzik.. Pl lefûrészelt csövû (stukker helyett), automata shotgun, többféle melee (kard, kés, kalapács, láncfûsész) 😄DDD

Mapok közé meg kéne valami fasza nagy pláza(a'la dawn of the dead), egy élethû London (😄), stb.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

A support sokat számít.(update+új cuccok)Én ennél új bossokat és új mappokat várok majd idõvel,tuti lesznek ilyenek.TF2-vel is foglalkoztak sokáig és remélem még nem hagyták abba.

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

Rage47
cod multit ehhez ne is hasonlítsd 😊
SimaSuna
figy ha 1.6 van millió meg 1 akkor lesz L4D is 😊
Prince23
Hm, thx. még gondolkodok róla...

ám elég forgalmas a multi? és mit jósoltok, hogy elfog tartani a multija annyit, mint a cod4 multinak?