6126
  • BAk3R
    egyébként valve-ék reagáltak a megkerülős dolgokra? mintha valaki mondta volna, hogy írt nekik. remélem tesznek majd ez ellen.
  • armageddon666
    pipe gondolom nem volt addigra :S
    normalon egész jól megy már a dolog :) viszont már érzem hogy könnyű >.< sztem lassan énis átlépek advancedben ^^ csak még egyszer normálon végig kéne tolni No Mercyt xD ritkán játszom rajta mert nem szeretem :\ többnyire versusban... ott meg nem számít...
  • SötétBarom
    Tegnap majdem kivégeztük a No Mercy-t experten, ketten, de a final nem akart összejönni. Pedig vot már, hogy leszállt a kopter, csak sűrű volt a levegő odáig :DDD
  • REPS0L
  • SirLord
    én biza tört jűátékra gondoltam, de azota meglett az off topic. köcce
  • w77d
    a menüben ott van hogy online...
  • SirLord
    neten hogy lehet tolni?
    nem találom sehol a 'hazsnálati utasitást'
    valaki linkeljen egy gyorstalpalot pliz
  • w77d
    Valve szerintem végső próbát tart a pack előtt :)
  • Nohab
    Ma a Death Toll kampányon versusostam. Elég érdekes, mert még nincs a választható kampányok között.
  • dronkZero
    Steamen Valve Complete Pack 67 euro... Nagyon durva.
  • w77d
    nna szép jó reggelt így 2009-ben :D én neki is kezdek ezévi első zombiirtásomnak XD
  • rhazid
    hát akit nem érdekel az accja az már tényleg nem kapja vissza
  • Nohab
    Ha valaki kéri accodat, azt kitörölheted nyugodt szívvel. Nem fogja visszakapni az eredeti illető.
  • dronkZero
    Mondjuk aki benyal egy ilyet, az meg is érdemli... Én konkrétan ki sem TUDNÁM adni az account adataimat, nem tudom fejből... :P
  • bertino
    :DDDDDdd
  • Nagylaci
    A stílus és a az intelligencia teljes hiánya alapján nem lennék meglepve ha te lennél az. Nálam is próbálkozott ugyanis ez a felhasználó. Azért az gyanús, hogy már kettőnket is innen szedett valszeg' össze...
  • rhazid
    biztos vagyok benne
  • zomgzerg
    ők is csak egy accounttal kezdték: http://www.bestgore.com/murder/dnepropetrovsk-maniacs-murder-guy-hammer-screwdriver-real-snuff-video/
    (video lent)
  • zomgzerg
    már számtalan eset volt hogy javító intézetbe küldték az account tolvajokat, volt akinek a szülei is börtönbe kerültek és a testvére csöves lett mert nem volt ki eltartsa aztán megunta hogy a körútra kell szarnia és betört egy 7. emeleti panelba kidobta a két pár hónapos gyereket az ablakon aztán elvágta a saját torkát úgy hogy egy pohárba follyon a vére ami rá volt kötve a szomszéd infúziójára és megfertőzte minden mi rosszal

így lopkodjatok accountot
  • SimaSuna #2461
    Boldog, Zombikkal, Hunterekkel, sírós emós Witchekkel, sok sok pályában gazdag új évet kívánok! :)

Üdv! Suna!
  • bertino
    ja, aztán megy a feljelentés, steam kiadja IP-t ugyis, onnantol fogják azt megbasszák a nyomorékot :)
  • w77d
    amúgy ami szomorú, hogy gondolom van aki bedől hirtelen ilyennek...
  • w77d
    először néztem is egyet, hogy baszod Kun Béla keres engem XD
  • w77d
    az XD
  • bertino
    ez valami atomlúzer lehetett.
  • armageddon666
    de az ilyen balfaszjóskák legalább helyesen írnának... ami vicces hogy többnyire ilyen 12 éves kis pöcsök xD szánalmas :D
  • Pio
    Ahh, itt is kezdődik, a TF2 topik hónapokig másról se szólt. Rengeteg ilyen nyomi van, szóval nagyon vigyázzatok. Alapvetés, hogy a Steam fenntartói soha, semmilyen körülmények között nem kérik el a jelszavadat, erre minden esetben mindenki figyeljen oda és akkor nem lehet gond (remélhetőleg). És persze az is nagyon hasznos, ha mindig beírjátok, milyen neven próbálkozott a nyomi. Mondjuk nagyon vicces beszélgetések szoktak kijönni, ha valaki felveszi a kesztyűt :)
  • w77d
    Never tell your password to anyone.
    [stolen] work.: Üdv! Kun Béla vagyok a magyar steam csopottól!
    white77dream: szeva
    [stolen] work.: A steamen van egy új keylogger
    [stolen] work.: ami sok steam accountot megfertőzött
    [stolen] work.: A tiedre is felmehet a hacker
    [stolen] work.: bármikor ellophatja az accountját!
    white77dream: az faszányos
    [stolen] work.: letöröljük az accountjáról a keyloggert
    [stolen] work.: hogy ne hogy ellopják accountját!
    white77dream: és ehhez gondolom meg kell adjam a jelszavam XD
    [stolen] work.: a művelethez szükséges a felhasználónév és az ahoz tartozó password
    [stolen] work.: a művelet teljesen veszélytelen és gyors!
    white77dream: akkor köszi tényleg a fáradozást, de nem kérem ;)
    white77dream: nem adom ki a jelszavam senkinek...
    [stolen] work. is now Offline.
  • w77d
    valami barom lopni akarja az accomat XD el akarja kérni a jelszavam, hogy leszed egy keyloggert az accomról micel ő egy admin XD a neve (stolen)work
  • Pio
    Az, de elég könnyen kikövetkeztethető, hogy a versus módról van szó.
  • bertino
    kicsit hülyeség a vége.
  • MarkBlade
    A Valve részéről hivatalos formában is megerősítést nyert, hogy már készülőben van az első letölthető tartalommal felvértezett csomag a Left 4 Dead-hez.

A Kotaku karácsonyi podcastjének nyilatkozva Chet Faliszek elárulta, hogy a közeljövőben hivatalos bejelentés is várható a PC-s és Xbox360-as verzióhoz érkező csomagot illetően, a közleményből minden fontos részletet megtudunk majd.

Faliszek azt is hozzátette, hogy terveik szerint Dead Air és a Death Toll kampányok hamarosan kooperatív módban is játszhatók lesznek, igaz dátumot ehhez az ígérethez sem tudott kapcsolni egyelőre.

A la gamepod..
  • w77d
    szerintem inkább a gazdasági válság hatását fedezték fel az emberekre nézve XD
  • Neoncsoves
    "A safahousok firkái alapján 2009 október elején már Zombiinvázió lesz."

Utalás egy nagy updatera???
  • Prof William
    JA Luisnek van egy titka. Épp csak meg tudott lógni a fehér házból és a túlélők kis csoportjához csapódott...

A safahousok firkái alapján 2009 október elején már Zombiinvázió lesz. Szóval érdekes egy évnek nézünk elébe. :)
  • w77d
    milyen durva már a zombinagyi XD
  • Proview
    Görcsben mindegyiknek a keze
  • SimaSuna #2443
    lol..nem jelenik meg a kép :/

• SimaSuna #2442
    L4D elődje xD - Land Of The Dead :)

• w77d
    hehe XD