Left 4 Dead
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A pályák meg:
No Mercy
1: The Apartments
2: The Subway
3: The Sewer
4: The Hospital
5: Rooftop Finale
Death Toll
1: The Turnpike
2: The Drains
3: The Church
4: The Town
5: Boathouse Finale
Dead Air
1: The Greenhouse
2: The Crane
3: The Construction Site
4: The Terminal
5: Runway Finale
Blood Harvest
1: The Woods
2: The Tunnel
3: The Bridge
4: The Train Station
5: Farmhouse Finale
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
mondjuk ha azt vesszük hogy valszeg a 4 karakter sem nagyon ismeri egymást (legalábbis kétlem hogy ismernék) úgy már másabb 😄
@
azt nem értem hogy itt írjátok hogy kaki random csapatokkal vagytok. Miért nem játszotok együtt? O.o
@
Pedig egyébként ha van valami akadály útközben, halálra lehet szivatni. Felmászik-leugrik végtelen ciklusban, halálig, ha a célpontja jól helyezkedik/menekül.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
BattleTag: zydar#2910
A hulla le volt terítve nájlonnal, és elkezdett rázkódni, undorító volt, meg vkit a õszhajû bedobott egy hullaégetõbe, és kivette és tovább élt😄 beteg egy film volt
BattleTag: zydar#2910
én csak azzal megyek 😊
most voltam a Death Toll-on..experten... senki nem halkt meg az 5rész alatt!...nagyon feelinges volt 😊
majd ha dobál akkor lõjétek
szvsz ÉN nem bántam + h megvettem..piszkosul teccik 😄
és ha már horror...
A Hullajó után 2 horrorfilm amit még kiskötsögként láttam és élveztem😄
Élõhalottak Visszatérése - 18+
Csináljuk meg a mûegyetemet kampánynak! 😊 Mondjuk No Mercy mintájára audmaxból indul, és SCH teteje az evac pont... 😛 (De tényleg, tök jól meg lehetne csinálni igazi kampánynak több pályával, csak kurrrrvasok meló)
Lehetne csinálni egy mozgó showdown pályát is, az se lenne rossz.. (metró, vonat, busz, ilyesmi) Egy állatkert se lenne rossz, néhány nagymacskával, mint boss 😊 Lenne még pár ötletem.. 😄
Mapok közé meg kéne valami fasza nagy pláza(a'la dawn of the dead), egy élethû London (😄), stb.
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D