6126
-
#2400 normalon mondjuk minimális a csapatsebzés... ezzel szemben Experten úgy vettem észre megkapja a 100% dmg-t társ is :\ szal kósza shoti (de tényleg kósza... szal ami átfúródik a zombin) aztán már fexik is XD -
#2399 én meg úgy szoktam hogy tárazás közben ütök XD valszeg bug :D de minden ütés után tölt egyet... géppuska esetén ez teljes tárcserét jelent :) -
#2398 figyelj itt hatványozottabban helyt kell állni mint sok fps-nél mert menni kell, közben oldalról sőt mögüled meg mindenhonnan kell ám figyelni a rádrontó zombikra, és ha esetleg nem vagy elég közel a többiekhez akkor jobban sérülsz hogyha ekkor kap el egy Spec zombi mert addig nem tudsz semmit tenni (többnyire) amíg a többiek ki nem szabadítanak.
Ha meg a többiek között mozogsz akkor meg nagyon figyelj arra hogy nem szabad a másikba belelőni mert itt nincs olyan hogy egy véletlen lövéstől ne sérüljön a másik :) -
#2397 én úgy látom néha véletlenszerűen tölti fel pl 4 van még a tárban és erre elkezdi hosszabban feltölteni. ez van -
#2396 Thx!
Szóval:
Zombie Survival Guide
Imádnivaló könyv, nagy kedvencem! Angolul van, és itthon sajnos még nem sikerült beszereznem, max. Amazonról lehetne. Mindenesetre szívből ajánlom minden klasszikus zombi-mániákusnak! -
#2395 speedyshare.com -
#2394 Mellesleg tud valaki egy jó feltöltőoldal? Betennék ide valamit, amit minden zombi-mániákus imádni fog. 8 mega az egész. -
#2393 itt nem találkoztam annyi vérpistivel, max tapasztalatlannal -
#2392 Np, oks ;) -
#2391 De köszönöm, megkereslek, ha megvettem! -
#2390 Az angollal semmi baj, csak eddig nem voltak jó tapasztalataim on line FPS-sel. Mindig vérpistikkel kerültem össze. Ebben meg ugye nem árt fedezni egymás seggét. (Na nem úgy :DD) -
#2389 Bármikor, bármilyen nehézségi fokon van ember. :) Vagy ha esetleg nem tudnál angolul, vagy vm ilyesmi, szólsz nekem, aztán haverokkal toljuk veled, adhatok tippeket a versus mode-dal kapcsolatban is, amikor a Special Infected-del (tod pl a hunter,boomer,smoker,tank) vagy. (asszem így írják de nem biztos xD) -
#2388 easyn nem próbáltam, de a többség normalon és advanceden játszik. -
#2387 Kérdésem lenne. Tervezem megvenni a hivatalos verziót. Sajnos azonban rendkívül béna vagyok FPS-ekben, meg amúgy sem szoktam neten játszani. Mindenesetre anno, mikor CS-t játszottam (kb 3x), akkor a sz*rt is kilőtték belőlem. A L4D-ben is többnyire jobbak a botok, mint én :DD, igaz, fejlődök. Szóval lehet Easy fokozaton is találni jó Co-op csapatot, vagy mindenki csak a felsőbb kategóriákban nyomul? -
#2386 Sztm:
Amikor a rosszabb szintű fegyverek vannak (az elején):UZI, mert az 1. shotgun-t minden lövés után fel kell húzni.
Amikor a jobb fegyvereket lehet felvenni: Shotgun, de mielőtt teljesen kiürülne a tár, töltsünk újra, mert ha 10-et tölt fel, a végén felhúzza, szal lassabban tölt --- messzebbre a 2 kispisztollyal lőjünk. -
#2385 Ebből kiderül, hogy miért a hunting rifle a beszteszt :P Én sokat megyek vele. Normal infected insant death bármilyen találat, + infinite penetration :P -
#2384 Akkor nem olvasod el. Nem neked kopipészteltem. Nyasgem. -
#2383 túl hosszú -
#2382 Nem tudjátok h miért nem tok beszélni ebben a játékban?:S Van mikrofonom is meg minden de nem hallanak. :/ -
#2381 tényleg jól jönne egy olyan gamertag lista mint a gta topikban sztem :) -
#2380 Ezt ismeritek?
Infected Statistics
* Normal Infected (25/50/75/100 Health, 50 in Versus)
o Hunting Rifle: Everywhere: Instant Death
o Pistols, Uzi, M16 & Shotguns:
+ Head: Instant Death
+ Other: 100% Damage
* Boomers (50 Health)
Hunters (250 Health)
Smokers (250 Health)
o Head:
+ Shotguns: 125% Damage
+ Others: 400% Damage
o Torso: 125% Damage
o Arms: 100% Damage
o Legs: 75% Damage
* Tanks (3000/4000/8000/8000 Health, 6000 in Versus)
o Everywhere: 100% Damage
* Witches (1000 Health)
o Pistols, Uzi, M16:
+ Head: 100% Damage
+ Other: 50% Damage
o Hunting Rifle:
+ Everywhere: 100% Damage
+ Head: Stunned for 2 or 4 seconds if shot while crying.
o Shotguns:
+ Head: 200% Damage
+ Other: 100% Damage
+ Point Blank: x2.5 Damage
* Melee Attacks
o Boomer: 2 Damage (1s/hit, 2 DPS) (Area of Effect)
o Hunter: 10 Damage (1s/hit, 10 DPS) (Area of Effect)
o Smoker: 2 Damage (1s/hit, 2 DPS) (Area of Effect)
o Tank: 24 Damage (2s/hit, 12 DPS)
* Special Attacks
o Leap: Up to 25 Damage (Area of Effect Stun)
o Pounce: 5 Damage/Hit (0.55s/hit, 9.1 DPS)
o Pounce on Fire: +10 DPS
o Tongue: 5 Damage/Hit (1.1s/hit, 4.55 DPS)
o Rock Throw: 24 Damage (2s/throw, 4s recharge, 4 DPS) (Area of Effect)
* Delays
o Vomit: 30s recharge
o Leap: 1s buildup
o Tongue Miss: 3s recharge
o Tongue Break: 15s recharge
Weapon Statistics
* Pistols
o Damage:
+ Point Blank: 35 Damage
+ Smoker Range: 22 Damage (100 ft)
+ Long Range: 13 Damage
o Friendly Fire: 0/1/6/35 Damage, 1 in Versus
o Penetration:
+ Walls: Normal (1 feet)
+ Infecteds: Normal (2/bullet)
o Single Pistol:
+ Rate of Fire: 300 rounds/min (3s per clip)
+ Reload: 2s
+ DPS: 175 damage/s, 105 sustained
o Dual Pistols:
+ Rate of Fire: 600 rounds/min (3s per clip)
+ Reload: 2.8s
+ DPS: 350 damage/s, 181 sustained
* Uzi
o Damage:
+ Point Blank: 19 Damage
+ Smoker Range: 15 Damage (100 ft)
+ Long Range: 11 Damage
o Friendly Fire: 0/1/3/19 Damage, 1 in Versus
o Penetration:
o Rate of Fire: 1000 rounds/min (3s per clip)
o Reload: 2.4s
o DPS: 317 damage/s, 176 sustained
* M16
o Damage:
+ Point Blank: 32 Damage
+ Smoker Range: 31 Damage (100 ft)
+ Long Range: 29 Damage
o Friendly Fire: 0/1/5/32 Damage, 1 in Versus
o Penetration:
+ Walls: Extra (1.5 feet)
o Rate of fire: 700 rounds/min (4.3s per clip)
o Reload: 1.8s
o DPS: 373 damage/s, 262 sustained
* Hunting Rifle
o Damage:
+ All Ranges: 90 Damage
+ Normal Infecteds: Everywhere: Instant Death
o Friendly Fire: 0/3/15/90 Damage, 3 in Versus
o Penetration:
+ Walls: Extra (1.5 feet)
+ Infecteds: Infinite
o Rate of fire: 225 rounds/min (4s per clip)
o Reload: 3s
o DPS: 338 damage/s, 193 sustained
* Pump-Shotgun (10 pellets per shot)
Auto-Shotgun (12 pellets per shot)
o Damage: (per pellet)
+ Point Blank: 24 Damage
+ Smoker Range: 14 Damage (100 ft)
+ Long Range: 7 Damage
+ Headshots: No extra damage (except for Witches)
o Friendly Fire: (per pellet) 0/1/4/24 Damage, 1 in Versus
o Penetration:
+ Infecteds: Infinite
o Pump-Shotgun:
+ Rate of fire: 69 shots/min (7s per clip)
+ Reload: 0.5s/shell & +1s when empty
+ DPS: 274 damage/s, 175 sustained
o Auto-Shotgun:
+ Rate of fire: 200 shots/min (3s per clip)
+ Reload: 0.4s/shell & +1s when empty
+ DPS: 960 damage/s, 411 sustained -
#2379 Azért kell 8 ember. De lehet, hogy elég 5 is, csak friends only. -
#2378 Nyilván olyanoknak szólt a kérdés, akik meg akarják csinálni... -
#2377 Én benne lennék... :D -
#2376 mert úgyis becsatlakozna valaki más, aki azértis vadászik vagy azértis lő :) -
#2375 mert nem jó semmire -
#2374 Én már többször felvetettem, hogy csaljuk össze. Kell hozzá nyolc ember versusra, kb 10 perc alatt meglenne mindenkinek. Nomercy, hátul leugrani, végigszaladni a pályán, zombik közben nem bántanak. Be a saferoomba, ki, hagyni, hogy a zombik lecsapjanak. Oldalcsere, ugyanez. 8db achi tálalva.
Nem értem, miért nem akarjátok... :) -
#2373 nincs meg sajna -
#2372 lement az ára mivel karácsony volt... 45-ről 34 €-ra... megnézheted :P -
#2371 Én még a vicces verzióval játszok, és egyelőre a single-t is nagyon élvezem. De ha kicsit lejjebb megy az ára, tutira meg fogom én is venni. -
chooselee #2370 Ismételve önmagam: Az első hely magáért beszél! :) -
#2369 Az rendben van, hogy bent kinyírod az már nekem is sikerült, de itt arról van szó, hogy menjen be, jöjjön ki újra(!) és aztán kell incap. -ba ütni! Vagy neked megvan ez az achievement?!
Egyébként amin egyszer nagyon jót nevettem az volt amikor boomer -el sikerült jól lerókáznom a túlélőket erre persze nyakukra ment a horda. Ekkor nem nagyon szoktam várni az újratöltődésre mert ha gyorsan kinyíratom magam hamarabb spawnolok. Hát jól "berontottam" az összezavarodott csapat közepébe, hogy ott robbantsanak be. Erre legnagyobb meglepetésemre nem mertek lelőni!!! Ott ütöttem őket, a végén sebeztem egy csomót mire kitisztult annyira a helyzet, hogy odébb ütöttek és kilőttek végre! :D :D :D -
#2368 Hehe az ellenfél olyan láma volt, hogy nem csukta be az ajtót. Én meg ráugrottam.... :D -
#2367 Ez már nekem is eszembe jutott..! :D :D :D Csak hát könnyebb kigondolni mint megcsinálni. -
#2366 Ki kell húzni smokerrel :) -
#2365 Megnéztem a videót ^^ Left4Dead az első :P -
#2364 A versus módban lenne megszerezhető a játék legkevesebbeknek meglévő achievement -je. Ez ugye a "LAMB 2 SLAUGHTER". Pedig ehhez annyit kellene csak csinálni, hogy egy játékost aki már benn volt a safe room -ban le kellene fektetni infected -ként. Ezen mindig jót nevetek ugyanis tényleg szinte lehetetlen játék közben megszerezni, ugyanis ha akár egyetlen játékos is túléli a pályát az nagyságrendeket emel a végső pontszámon. Magyarul ha valaki egyszer bejutott a safe room -ba az többet ki nem jön onnan!!! :D :D :D -
#2363 Lemegy az ára megveszem én is, ez egyértelműen a legszórakoztatóbb játék, amit játszottam.. És nem csak az idei felhozatalból.. Ilyen szinten az OFP-hez tudnám hasonlítani, az fogott még meg ennyire :D -
#2362 erről eszembe jutott hogy egyszer olyan jó random csapatot fogtam ki ^^ de tényleg :D tök fasza csapatmunka volt :D csak sajna az ellen még jobb volt :\ mondjuk zombiként bedaráltuk őket, de valahogy több pontjuk lett :\ -
#2361 így van.