Left 4 Dead
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én meg December elején vettem meg. Ez az új Dead Air Versus tiszta bugos rakás fos, remélem fixálják de kurva gyorsan
nálam nem volt probléma és már a játék megjelenése óta problémamentesen játszok. Az elsõ emberek között voltam, akik megvették a gamet és nem bántam meg. Kitûnõt alkotott a VALVE!!
Remek munkát végzett a VALVE! Dead Air tiszta beragadó bugos kampány, kurvajó egyszer a reptéren a szobornál ragadtunk be, aztán a felvonós szarnál is... grat valve, olyan emberek csinálják ezeket a mapokat akik 400ezreket keresnek kb. és ilyen szart csinálnak 5 hónap alatt, amíg egy egyszerû ember aki nem kap érte pénzt, bugmentesen megcsinálja... lol valve power-.-
Hát, azért aki még eddig nem játszott vele, experten eltud vele szórakozni egy ideig, de onnantól tényleg offos. Versus-tól meg publicon hamar elmenne a kedve...
nincs benne 1 napnál több játékélmény😄 és aki leszedi, pénteken elmegy bulizni az jobb esetben 1, max 2 kampányt próbál ki,és at hiszi még, ejj de fasza volt, és megveszi
ingyen hétvégén unalomig nyomnák, és senki nem venné meg
ingyen hétvégén unalomig nyomnák, és senki nem venné meg
OMG, eljött:
http://store.steampowered.com/news/2458/
Reméljük lesz utána félárazás is... 😊
Mondjuk nem értem miért nem a szokásos free weekendet adják, nem hinném, hogy kevesebb vevõ lenne attól, hogy 24 óra helyett mondjuk 3 napig ingyenes a téma, sõt, többen próbálnák ki.
Na el is kezdek preloadolni, tanultam az UT3-as esetbõl 😄
http://store.steampowered.com/news/2458/
Reméljük lesz utána félárazás is... 😊
Mondjuk nem értem miért nem a szokásos free weekendet adják, nem hinném, hogy kevesebb vevõ lenne attól, hogy 24 óra helyett mondjuk 3 napig ingyenes a téma, sõt, többen próbálnák ki.
Na el is kezdek preloadolni, tanultam az UT3-as esetbõl 😄
Nekem a pályák nem tetszettek, realizmushoz, jármûvekhez nagy tér kell. Ha nem arra az engine-re, hanem mondjuk Battlefield alá csinálják azt a modot, akkor az királyság lett volna. Így nem érdekelt. Klausztrofóbiám volt.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
izlés kérdése mert spec nekem egyik legjobb lövöldözõs játék, reális nagyon, nem cod szintû játék az igaz
Az már biztos hogy ezt a 6 pályát egy hadjáraton keresztül tudjuk majd játszani az Re3 játék alapján. A hadjárat 1 pályája már kész van amiben rekonstruálták JIll útját Racoon City utcáin keresztül egészen a rendörállomásig. A többi pálya meg fejlesztés alatt van !
hát a red orkesztra szerintem nem volt egy nagy eresztés
jó lesz, és csak 12 euró a steamen, tartalmilag meg mintha többet nyújtana a left4deadnél 😊 csak nincs ai director, lehet elõbb ráunnánk. ennyiért megéri, red orchestra után vakon is ettõl a teamtõl.
A Red Orchestra is jo game volt van lesz, a Tripwire új játéka a L4D rajongóknak is befog jönni szerintem csekkoljátok
video
video
Én rá találtam a Resident Evil 3 mod-ra elég durva egy mod lesz !
De még nincs kész mert Work in Progress-en van még !
Aki játszott a Resident Evil 3a-l az ismeri ezeket a pályákat !
Ugyanis ezek a pályák lesznek benne !
Raccoon City Streets
Raccoon City Police Department
Clock Tower
The Hospital
The Park
The Factory
De még nincs kész mert Work in Progress-en van még !
Aki játszott a Resident Evil 3a-l az ismeri ezeket a pályákat !
Ugyanis ezek a pályák lesznek benne !
Raccoon City Streets
Raccoon City Police Department
Clock Tower
The Hospital
The Park
The Factory
olyan létezhet, hogy versusban a 4 infected csapattagból 3 hunter lesz egyszerre?? Minket most így szivattak meg. nem lehet, hogy valam új fajta csalást találtak ki megint??
nektek volt már olyan, hogy survivalban megvolt több map goldra de nem jegyzi az achievementeknél?
Még az az igazság, hogy rá se kerestem 😄 Engem nem nagyon izgat, de attól még szurkolok nektek, hogy meglegyen 😊
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Már letölthetõ a Resident Evil 3 mód a játékhoz, teljes Raccoon City! Brutálisan jó! (a 2 rész feldogozása is hamarosan elérhetõ lesz)
Ennél már csak a halálos orrvakarás jobb! 😊
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
naja muszáj volt szarnom egyet 2 map után 😄
Elég szorult helyzetben voltunk, fõleg Bill, íme a videó.
link
link
Tudod, van az a szólás a véleményrõl, meg a segglyukról, meg hogy ki kiére kíváncsi...
Ja, annál meg aztán tényleg nincs jobb, amikor a játékban a _csapattárs_ faszláma. Klánban alap, hogy nem az.
Ja, sokkal jobb, amikor a faszláma seggfejek lelépnek az elsõ pálya elsõ körének végén, mert ki merészeltünk érni a pályáról.
Waron legalább nincsenek büdös köcsög buzi ragequitterek. Azok legalább teljes versus meccsek, elejétõl végig. Public versusra a 4v4 miatt alkalmatlan.
Egyébként sokat fejlõdött 1.0 óta warnak kedvezõen, és warozásra még azt a pöcs lobbit is ki lehet hagyni.
Mondanám, hogy aki ezzel publicozik, az egy gyökér, de én is publicozom. Viszont rühellem, mint a szart.
Waron legalább nincsenek büdös köcsög buzi ragequitterek. Azok legalább teljes versus meccsek, elejétõl végig. Public versusra a 4v4 miatt alkalmatlan.
Egyébként sokat fejlõdött 1.0 óta warnak kedvezõen, és warozásra még azt a pöcs lobbit is ki lehet hagyni.
Mondanám, hogy aki ezzel publicozik, az egy gyökér, de én is publicozom. Viszont rühellem, mint a szart.
Én látom a potenciált az L4D warozásban, akinek nem tetszik annak: qss 😊
ezt osztom, na de klánozni?😄 ne vicceljünk már, alkalmatlan a játék arra
e.t meg igen, sokkal jobb, sokkal cukibb
e.t meg igen, sokkal jobb, sokkal cukibb
szerintem tök jó haverokkal néha összejönni, nem ismeretlen núbokkal elcseszni az idõdet, akik csak felbosszantanak.
aki ezzel a játékkal klánozik az egy gyökér😄
ráadásul magyarként uss-kedni pluszban lesajnálható
poruljartal gyerek meg írja: " mikor átszerkesztem a méretét olyanra mint amit akart nem teszi be 😞("
na én is kipróbáltam, mert miért ne és nekem sem engedi betenni a képet...
szerintem hagyd a faszba nem kell spray
ráadásul magyarként uss-kedni pluszban lesajnálható
poruljartal gyerek meg írja: " mikor átszerkesztem a méretét olyanra mint amit akart nem teszi be 😞("
na én is kipróbáltam, mert miért ne és nekem sem engedi betenni a képet...
szerintem hagyd a faszba nem kell spray
Ma alakult meg egy magyar vonatkozású klán, melynek neve: United Survivors Squad, azaz uss.
Shade-ból vált ki.
Shade-ból vált ki.
Amiket támogat felbontásban az 256, 128, 64, 32, 16, 8, 4, 2 pixel... Na most ha be akarsz tenni egy képet akkor annak magasságra és szélességre is pl. 256x256 kell lennie különben nem fogadja el a játék. Legalábbis nekem így jó volt. Jpeg, bmp, tga asszem ezeket kezeli.
hi, sparyt hogy tudok betenni? mert folyamatosan szopat, és mikor átszerkesztem a méretét olyanra mint amit akart nem teszi be 😞(
természetesen eddig csak jpg, bmp-t próbáltam a kellõ pixelekkel, de nem megy
természetesen eddig csak jpg, bmp-t próbáltam a kellõ pixelekkel, de nem megy