Left 4 Dead
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jaja! 182.50_geforce_winxp_32bit_english_whql
legfrissebb driver van fennt?
Hali!
Letöltöttem a L4D-et és mikor indítanám a monitor elsötétedik mintha túl nagy lenne a HZ. A Set launch options-ba beállítottam a megfelelõ Hz-et de nem javult a dolog. Fekete képernyõ és hang van.
Valami ötlet hogy mi lehet a gond?
<9600GT 3000+ 1GB>9600GT 3000+ 1GB>
Letöltöttem a L4D-et és mikor indítanám a monitor elsötétedik mintha túl nagy lenne a HZ. A Set launch options-ba beállítottam a megfelelõ Hz-et de nem javult a dolog. Fekete képernyõ és hang van.
Valami ötlet hogy mi lehet a gond?
<9600GT 3000+ 1GB>9600GT 3000+ 1GB>
Hm, kiterjesztették az ingyenes idõszakot? Úgy tudtam csak tegnapig van és le is járt az idõ, de most megint van 9 órám.
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Figyelmesebben olvasd el a soraimat és kiderül belõle az is, hogy nem célom olyanokhoz becsatlakozni, akik nehéz fokozaton játszanak.
Amúgy nem is hiszem, hogy elrontanám a játékukat, nem olyan hozzáállású vagyok, de én biztos, hogy egy ilyen játékot nem szívesen játszanék órákon át vért izzadva. Bár tisztában vagyok vele, hogy van egy ilyen aspektusa is, de nekem inkább a serious sam-érzés tetszik benne, azt is minden LANon végigtoltuk coopban 😊
Amúgy nem is hiszem, hogy elrontanám a játékukat, nem olyan hozzáállású vagyok, de én biztos, hogy egy ilyen játékot nem szívesen játszanék órákon át vért izzadva. Bár tisztában vagyok vele, hogy van egy ilyen aspektusa is, de nekem inkább a serious sam-érzés tetszik benne, azt is minden LANon végigtoltuk coopban 😊
sztem mindig találni játékosokat. azt viszont én speciál nem szeretem, ha valaki vagy 20 percre becsatlakozik egy csapatba akik monjduk 2 órája szenvednek, mindenféle baromságot csinál, megölik azt lelép. akkormár kikapcsolódásként nyugodtan single-zhet is.
steam/stat szerint általában 1.5x annyian játszanak vele mint a tf2-vel a nap legtöbb részében, találni mindenféle gamet bármikor.
Tök jópofa ez a játék én pont olyan felfogásban tudnám elképzelni, mint a TF2-t, hogy kizárólag szórakozásként néha be-beloggolni fél órára-órára és irtani a népet max normal fokozaton vagy versusozgatni egy kicsit. Csak tartok tõle, hogy most a free hétvége miatt van sok hasonló felfogású ember, aztán megveszem a játékot és jövõ héttõl minden szerveren mindenki véresen komolyan fogja venni, aki marad... TF2nél szerencsém volt, rengeteg hozzám hasonló casualos szerver van fellõve, de itt egész más a multi jellege... Aki esetleg szokott játszani, szoktak itt menni normal fokozatú szerverek is vagy állandóan csak a kihívás hajszolása ezerrel? 😊 Meg úgy amikor nem épp free hétvégések lepik el a játékot akkor is találni játékosokat bármikor?
vagy ott a paypal, ahova ha a kártyádat nem is sikerül beregelni akkor leeht közvetlenül a bankszámládat, és fizethetsz arról is a steamen meg máshol online.
az érdekes mert még a junior visa is jó rá sztem..
Mondanám hogy sikerült meggyõznötök a Steames vásárlással, de sajnos a bankkártyám nem alkalmas rá... xD
amugy érdemes megnézni ezt azt oldalt: klikk
mondjuk ez se mindenre igaz mert nagyon sok játék kint 20dolcsi (amire ugye még jön a vat (20%)) nálunk meg euróban 15 amire nem jön semmi pluszban
Ezt az adathordozó-fetisizmust nem értettem soha. Nem a szoftver a lényeg?
Vagy naponta átnézitek a gyûjteményt, és kiveritek rá, vagy mi a pöcs?
Vagy naponta átnézitek a gyûjteményt, és kiveritek rá, vagy mi a pöcs?
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
hát amíg ilyen árak maradnak én inkább elslattyogok a boltba és kézzel fogható terméket veszek olcsóbban 😊
Azért olyan drága most minden Steamen, mert gyenge a forint és át kell váltani euroba, ráadásul még mindig vannak olyan játékok amiket ugyanannyi euroért veszed mint dolláért, és nem is választhatsz, hogy miben szeretnél fizetni.
Ja, és plusszba még nekünk jön a 20% áfa, ami nem sokára növekszik.
Az amcsiknak pl nem kell áfát fizetni.
Ja, és plusszba még nekünk jön a 20% áfa, ami nem sokára növekszik.
Az amcsiknak pl nem kell áfát fizetni.
Az operációs rendszeren is túl...
annyit nem, de amikor ilyen 50-75%os leárazások vannak újabb játékokra is, akkor megéri. minden hétvégén van valami akció amire érdemes ránézni.
nah jo, de akkor máris nem éri meg egyes játékokért csaknem kétszer annyit fizetni.... marad a bolt
egy árban van az európai országok boltjaival, csak itt különleges helyzet van magyarországon mert senki se vette a játékokat 12 ezerért így levitték 6-8 körülre az újak árát. kivéve az ea. a steam meg ehhez jó ideig nem fog igazodni, mert ott a kiadók határozzák meg az árakat, nem a helyi kis terjesztõ cégek, ahogy a cd galaxisban látod.
most csak úgy kiváncsiságból megnézegettem a steam-es árakat és a CD Galaxis árait. Meglepõdtem, hogy a játékok 90%-as STEAM-en keresztül jóval drágább..... eddig azt hittem a STEAM olcsóbb..
ez elég hülyeség. most boltban vagy 12k, mit érsz vele? hogy kiteszed a polcra a tokot? letöltöd steam-en 18 eurójért, mondom 5k mindössze és még a polcot se foglalod tokokkal. aztán nincsen semmi ha egyszer mondjuk format c-zel, ha megvetted akkor akármikor letöltheted újra, így attól se kell tartanod, hogy összekarcolódik a boltban vett lemez és nem fog menni. letöltöd ha megint játszani akarsz vele, ennyi. sokkal kényelmesebb szerintem. ha ezt tudtam volna lehet nem veszem meg megjelenés után 2 nappal 12k-ért.
Jaja, eleinte még nagyon régen elég gyengécske rendszer volt sok buggal, de most már teljesen szuper minden, kényelmes, viszonylag gyorsan töltõdik bármi és lehet csinálni minden letöltött anyagból rendes installert. Ha meg hely kell a gépen nem kell uninstallal veszõdni, 2 másodperc alatt letölti az anyagot. És az install is annyiból áll, hogy a saját játékaid listáján rányomsz kettõt aztán már csak ki kell várni, hogy letöltse.
Ráadásul az elsõ TF2 free hétvége után írtam nekik, hogy nagyon köszönöm a kipróbálási lehetõséget, tetszett a játék, mire cserébe 2 régi accomat is újraaktiválták a rajta levõ játékokkal együtt (az egyiket teljesen elfelejtettem, a másikat warezHL2 miatt bannolták). Közben meg is vettem a TF2-t de egy harmadik accra és írtam nekik, hogy át lehetne-e tenni hátha, bár tökéletesen szabályzatellenes és láss csodát visszatérítették a TF2-m árát és újra megvehettem a másik accra. Szóval jó fejek is, bár lehet, hogy pont én kaptam ki egy rendes ügyintézõt vagy szimplán nagyon ledöbbentek azon, hogy pozitív visszajelzést kaptak, gondolom nem jellemzõ a felhasználókra, hogy megköszönjék a jó dolgokat, helyette inkább fikáznak mindenért 😊
Ráadásul az elsõ TF2 free hétvége után írtam nekik, hogy nagyon köszönöm a kipróbálási lehetõséget, tetszett a játék, mire cserébe 2 régi accomat is újraaktiválták a rajta levõ játékokkal együtt (az egyiket teljesen elfelejtettem, a másikat warezHL2 miatt bannolták). Közben meg is vettem a TF2-t de egy harmadik accra és írtam nekik, hogy át lehetne-e tenni hátha, bár tökéletesen szabályzatellenes és láss csodát visszatérítették a TF2-m árát és újra megvehettem a másik accra. Szóval jó fejek is, bár lehet, hogy pont én kaptam ki egy rendes ügyintézõt vagy szimplán nagyon ledöbbentek azon, hogy pozitív visszajelzést kaptak, gondolom nem jellemzõ a felhasználókra, hogy megköszönjék a jó dolgokat, helyette inkább fikáznak mindenért 😊
Ha boltban veszed, annyit érsz vele, mintha kiírtad volna saját DVD-re a Steam-rõl letöltött játékot. A boltban megvett játékot ugyanis muszáj integrálnod a Steam-be...
Tehát, ha megveszed Steam-en és letöltöd, utána kiírhatod DVD-re, nyomtatsz hozzá borítót és ugyanott vagy, mintha boltban vetted volna. 😄
Tehát, ha megveszed Steam-en és letöltöd, utána kiírhatod DVD-re, nyomtatsz hozzá borítót és ugyanott vagy, mintha boltban vetted volna. 😄
steam esetén nincs telepítõ, az 'installált' játékot tölti le, és ha nem teszed egy particióra a windowsal akkor utóbbi probléma se merülhet fel.
a letöltésekkel csak az a baj, hogy a telepítõ is foglalja a helyet a gépen +egy win reinstallnál minden veszik elfele...
Ez ízlés kérdése, épp most volt a zzzindexen egy cikk ahol körkérdeztek ilyesmikrõl embereket és sokan pont jobban szeretik a töltögetést, mert kényelmesebb, nem foglalja a helyet, nem "karcolódhat meg a DVD" és az orrodat is tisztíccsa. A négybõl az egyik kakukktojás, aki megtalálja annak a jutalma egy vadi új Left4dead, amit a Steam rendszerében vehet át 18 ojró ellenében.
Ha boltokban árulnák ennyiért simán megvenném, de nekem az nem kóser hogy letöltésért fizessek. <#szomoru1>#szomoru1> Tudom hülyén hangzik de én azt szeretem ha megvan az eredeti dvd tokban meg minden. xD
ma ingyenesen ki lehet próbálni a L4D-t egészen éjfélig, DLC-vel együtt! illetve 18 euro egész hétvégén a játék, ami úgy ~5k, aki még nem tette vegye meg hamar, ennyit igazán megér ez a remek.
"túl sokat vállalnak és nem bírják a tempót"
majdnem biztos hogy kb. pont ez van, csak ezt nem fogja fel senki, mert sokaknak csak az egyik játék van meg a sok közül 😊 meg amondó vagyok hogy TF2 és L4D mellett fut a háttérben a Portal 2 meg a HL2EP3 fejlesztése is... (esetleg CS Source 2 ? 😄DD)
majdnem biztos hogy kb. pont ez van, csak ezt nem fogja fel senki, mert sokaknak csak az egyik játék van meg a sok közül 😊 meg amondó vagyok hogy TF2 és L4D mellett fut a háttérben a Portal 2 meg a HL2EP3 fejlesztése is... (esetleg CS Source 2 ? 😄DD)
@
van egy steam márkájú pénz nyomtató gépük az alagsorban, az ellenáll a válságnak, csak nyomtat, nyomtat, nyomtat. most is hány ember oda fogja utalni a pénzét a left4deadre a hétvégén?
hl2 idején 85 emberük volt, most 200+, nehogy ez ne legyen elég 1-2 játék szinten tartására a hatalmas 10 órás új episode fejlesztések mellett. enginet úgyse kell kidobniuk a következõ konzol generáció elõtt, csak ezt foltozgatják. a TF2-t úgy adták ki, hogy már elõre beszéltek a class upgradekrõl, esetleges új classról, játékmódokról. lehet mint a 200 ember be van zárva egy sötét szobába addig amíg nem találnak ki 2 vicces mondatot a maradék meet the videokhoz, mert az úgyis több bevételt hoz ha a hírekben megjelenik mint egy új fegyver vagy kalap..
lehet a válság miatt is most -.-
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Nem mondasz hülyeséget...😊 De szerintem ennyi pénzbõl már kellene kapacitásnak lenni, meg ne vállaljanak fel túl sokat, ha nem bírják.
Survival Mode
Removed an exploit from The Construction Site
Fixed issues with Survival Mode medals not being awarded properly in rare cases
Times will no longer be awarded when joining mid-round and cheats had been active during that round
Servers
Server will now reset correctly after all players leave a Versus game
Match Making
Fixed a mismatch between lobbies and servers that will remove the "Server is full" errors when quickmatching
Fixed match making issue affecting Vista64 users
Removed an exploit from The Construction Site
Fixed issues with Survival Mode medals not being awarded properly in rare cases
Times will no longer be awarded when joining mid-round and cheats had been active during that round
Servers
Server will now reset correctly after all players leave a Versus game
Match Making
Fixed a mismatch between lobbies and servers that will remove the "Server is full" errors when quickmatching
Fixed match making issue affecting Vista64 users
Hát én nem akarok nagyon fanboikodni, de a TF2nél például mondhatni példa nélküli a munkájuk. A játék nem havidíjas és már sokadszor jelentkeznek olyan update-tel, amilyen más játékok 10dolcsis DLCként hoznának forgalomba, de itt teljesen ingyen van.
Szerintem a Valve fõ problémája az, hogy nincs elég kapacitásuk, túl sokat vállalnak és nem bírják a tempót. Akkor tûnt ez fel, amikor elõzõ év vége felé bejelentették, hogy nem tudják a TF2 updatet kiadni, mert át kellett állnia minden TF2 fejlesztõnek a Left4deadre. Olyan faramuci ez az egész, mert õk tényleg sokkal többet tesznek bele 1-1 egyszermegvevõs játékba, mint gyakorlatilag bárki más a piacon és ez így visszaüt rájuk.
Ráadásul nem is irigylem õket, bármilyen updatet kihoztak TF2hõz biztos, hogy hatalmas hisztihullámot váltott ki a felhasználók egy részébõl.
Pedig ha abból indulunk, hogy bármelyik másik cég csinálta volna a TF2-t vagy L4D-t nem lenne free dlc...
Na mind1, nem is folytatom, nem akarok valami nagy fanboinak tûnni, mert azért nem igazán vagyok az... 😊
Szerintem a Valve fõ problémája az, hogy nincs elég kapacitásuk, túl sokat vállalnak és nem bírják a tempót. Akkor tûnt ez fel, amikor elõzõ év vége felé bejelentették, hogy nem tudják a TF2 updatet kiadni, mert át kellett állnia minden TF2 fejlesztõnek a Left4deadre. Olyan faramuci ez az egész, mert õk tényleg sokkal többet tesznek bele 1-1 egyszermegvevõs játékba, mint gyakorlatilag bárki más a piacon és ez így visszaüt rájuk.
Ráadásul nem is irigylem õket, bármilyen updatet kihoztak TF2hõz biztos, hogy hatalmas hisztihullámot váltott ki a felhasználók egy részébõl.
Pedig ha abból indulunk, hogy bármelyik másik cég csinálta volna a TF2-t vagy L4D-t nem lenne free dlc...
Na mind1, nem is folytatom, nem akarok valami nagy fanboinak tûnni, mert azért nem igazán vagyok az... 😊
gány munka amit a valve csinál
Dead Air-en a 4. map (versusban), szobornál van a lõszer, felugrasz, megpróbálsz leugrani, és elvileg beragadsz. a 3. mapon meg ha házról akarsz ugrani a konténerre akkor megállsz a levegõben... eddig nem tapasztaltam de ma sikerült mindkét bugba beleesni