6126
-
csoli31 #4240 Nem teszek fel más oprendszert, maradok még az xp-nél. Akkor a biztonság kedvéért kimásolom a külső merevlemezemre. Azért kérdeztem mert már volt olyan hogy egy xp reinstal után újra kellet kezdenem egy Steam-es játékot! Meg eleve a Steam-en a játék statisztikájánál nem az van ami a játékon belül. Mintha igencsak le lenne maradva. Pld. a játékon belül 47 ezer zombit öltem meg, de a Steam-en csak 37 ezret mutat. -
#4239 Én múlt héten raktam át másik meghajtóra, mert TF2 már nem fért el a rendszerpartíción. Semmi gond nem volt.
Laptopra is áttoltam wifin még régebben, ott is simán copy...
Sztem sima ügy... Én bacukpot tényleg csak backupnak használnám, a Steamről töltött, lemez nélküli dolgoknál... De ahhoz is lusta vagyok, mer' ugye van Steam... -
#4238 L4D-ben van Steam Cloud, nem kell beállításokat mentened, eltárolja a Steam szervere.
Én maradok a backup-nál, nem egyszer adódtak már problémák rendszer újratelepítéskor a TF2-nél... Mindig újra le kellett töltenem. -
#4237 Ja, már értem. De annak semmi értelme... Egyrészt halálfölöslegesen csinál belőle képfájlt, meg szeleteli lemez méretűre, mert nem lesz kiírva. Másrészt ezzel nem viszed át a Steam beállításaidat. Harmadrészt meg játékonként el kell ezt játszani.
Nem hogy nem egyszerűbb, de sokkal macerásabb, meg lassabb sztem... -
#4236 Jobb egér a game-re és Backup Game Files. Akár ki is írhatod, de képfájlt is készít neked a Steam, ha akarod. Sztem egyszerűbb, mint a másolgatás:) -
#4235 És az mi? Gyanítom ugyanez, csak automatikusan. :)
De én személy szerint jobban szeretem az ilyesmit kézzel csinálni... Akkor legalább én kúrom el. :P -
ZÓÓÓcsi #4234 Ha a demókra gondolsz, akkor 'Telepítési mappa\left4dead'. -
#4233 Nem egyszerűbb egy Backup-ot csinálni? -
#4232 Milyen mentéseket? Lehet benne menteni? :P
Ha kompletten a játékot akarod átrakni másik vinyóra, akkor arra meg azt javaslom, hogy másold rá az új vinyóra a teljes Steam (C:\Program Files\Steam, vagy ahová telepítetted) könyvtárat, de ne a végleges helyére! Másolást javaslom, nem áthelyezést, mert különben lehet, hogy nem fogja tudni uninstallni a windóz.
Aztán az új vinyóra telepítsd fel a Steam-et (ha ugyanaz az oprendszered marad, akkor uninstalld az előző helyről, de csak _miután_ átmásoltál belőle mindent!) Aztán már csak felül kell írni az újonnan telepített Steam könyvtárat a régivel, és kész is. -
csoli31 #4231 Sziasztok!
Meg tudnátok mondani, hogy hová teszi a mentéseket? Rengeteg helyűt kerestem de nem találom. Vetem egy új merevlemezt, és szeretném arra újratenni a rendszert. -
#4230 már most engedélyezi és kapsz is acheivementet ha eléred. -
#4229 Így van. -
gabeone #4228 Ha a favorit listához hozzáadok egy l4d szerver ip címet, tudjátok, hogy miért zárul be a steam? Cakk-pakk leáll, mintha megsértődne.. :P -
#4227 Multiba is, ha mindegyik embernek megvan. Igaz consollal kell elindítani. -
#4226 Van már most is sok custom map, de "hivatalosan" még nem játszhatók.
Tesztelni lehet őket, single playerben minden további nélkül. -
#4225 Majd ha a Valve engedélyezi az SDK-s mapokon való játszást akkor lesznek. -
#4224 Az új pályákról lehet már tudni valamit? Lesznek egyáltalán? -
#4223 Vagy le töltöd a hunter_training mapot. keress rá a Google-n le írja hogy kell játszani rajta. -
#4222 Nincs mit.
-
gabeone #4221 Köszi, rájöttem! -
gabeone #4220 Jujj, ezt nem értem. Segítenél? -
gabeone #4219 Köszi!
A testvéremnél mondjuk a főmenü nem sistereg. Ott teljesen normális. -
#4218 a főmenü hátteréből nem lehet kivenni. A video, ami alatta megy direkt így van megcsinálva, de az fpsbanana.com -ról tudsz letölteni egyéb háttereket a menü alá. -
#4217 film grain-t vedd le az options-ban.
konzol: parancsikon>tulajdonságok> a célhoz: -console
konzolban a játékban: bind F9 "toggleconsole" -
gabeone #4216 hello,
tudtok megoldást arra, hogy a játék főmenüje ne legyen szemcsés? 22" TFT monitornál tapasztalom azokat a kellemetlen "hangyákat", amelyeket a video beállítás menüpontban a csík állításával a játékon belül el tudtam tüntetni, de a menüben ott maradt. Illetve a console-t sem bírom aktíválni. A config.cfg-ben megtaláltam a thoggleconsole-t, beállítottam egy új betűre de játékon belül nem működik.
Köszi előre is! -
#4215 Nyomva tartod a guggolást, és amint hozzáérsz a falhoz, megfordulsz a levegőben és újra ugrasz a szemben lévő falra. "Pattogni" kell a falakon. -
owlking #4214 Hunterrel hogy lehet falról falra ugrálni?? nekem nem megy... -
#4213 Valve most a TF2-re koncentrál. Főleg a nagy újítások miatt figyeli a játékosok reakcióit gondolom:p -
#4212 XD -
#4211 DEAD TOPIC -
#4210 Botokkal játszhatsz a pályádon, csak hogy kipróbálhasd. -
#4209 Rakd a kedvencekbe ^^ -
#4208 igen, köszi :) -
#4207 Erre gondolsz? uss. -
#4206 nem tudom hogy itt vagy TF2 topicba, de volt linkelve egy klánoldal (magyar) amin voltak ilyen garrys modos vicces videók... linkelnétek megint? mert nem találom sehogy sem :S -
#4205 -
#4204 waow -
#4203 Még nem játszhatsz az sdk-s mapokon. -
#4202 Nem. -
#4201 sdk
Nos, ahogy olvastam, kijött a pályaszerkesztő. Az új pályákhoz (modderek általi) kell e az sdk? Én nem akarok szerkeszteni mapokat, csak gémelni rajtuk. Mindenképpen fel kell tenni akkor?