Left 4 Dead

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

XeeN
Igen, szükségem lenne még néhány fegyverre. Pl: taktikai atomtöltet, lézerkard, fázisfegyver, rpg, plazmaágyú...

bertino
xDDDDDDDDDDDDd

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

werkfilm
úristen aztán várhatunk fél évet a következõre amibe talán már szarnak 1-2 fegyvert vagy új pályát is :/

Blacksheep333
Úristen srácok, már csak egy hét!

Az operációs rendszeren is túl...

Minden poénnak a fele igazság! 😛

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

Igen kedves mindenki.Nekem is küldjétek el a steam felhasználó neveteket és a JELSZAVATOKAT is természetesen, hogy én is tudjak segíteni ha valami gond van és nem élek ám vissza vele, becsület szavamra4 😄 😛

Microsoft és Steam és Left4Dead közös támogató csapat fõ probléma megoldó osztálya.
Budapest Kossuth utca 1

Öregem Werkfilm remélem ezt csak viccnek szántad, mert ha nem akkor egy akkora bann járna neked hogy fütölsz. Mikor kér már bármilyen steam támogató csapat (?) jelszavat? Szerintem ezt hagyd abba sürgõsen, nem szép dolog mások stem id-jét lopkodni.
Nod32-t lecsekkolom.köszönöm szépen;O
Twetr0x
Tûzfalon ki van engedve a steam / left4dead?
Routered van? Ha igen ki vannak engedve a megfelelõ portok?
Nod32 szokott baszakodni a left4deaddel, lehet az a baj.
Ennyi jutott eszembe, remélem segít <#zavart1>

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

kurvára-.-
werkfilm
kedves HBK,

kérjük küldd el a steam felhasználó neved és jelszavad nekem privát üzenetben és utána nézünk a felsorolt problémáknak.

köszönettel,
a steam támogatás csapata

sziasztok!
amikor internetes játékra vetemednék ki dc-z pedig megy a steam és az internet!nemtudjátok mi a baj?
ezek még mindig léteznek? amúgy nemhogy küldtél volna neki valami hatalmas hímvesszõt 😊

Prince23

csak egy warra kértem kölcsön!
De visszaadom egy 10ezresért <#hehe>

jaja

armageddon666
nem voltam gép elõtt egy napig és lenyúltad? :'(

@

tõled<#mf1>

armageddon666
és kitõl loptad az accodat? várjuk a fényképeket :C

@

LOL

Never tell your password to anyone.
H u n g a r y A d m i n jó napot kivánok bejelentést kaptunk hogy az ön által használt account lopott tudja bizonyitani hogy az account az öné?
.:Shäde:. REALeE: Mivel tudnám bizonyítani? talán azzal h itt van elõttem az összes eredeti játék =)
.:Shäde:. REALeE: tudom most kéne neked a jelszavam meg felhasználó nevem h megnézhesd 😄
H u n g a r y A d m i n cd kulcsal és egy képel melékelve erre a e-mail cimre:[email protected]
.:Shäde:. REALeE: legalább nem ezzel az egy warra pls szöveggel jöttök 😊
.:Shäde:. REALeE: mellékelve*
.:Shäde:. REALeE: nem telik fényképezõre
.:Shäde:. REALeE: hogy csináljak képet?
H u n g a r y A d m i n is now Offline.

dronkZero
Na, nem játszottunk a 4.ekkel, mert nem voltunk meg... 😛

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Nohab
Na ...zdmeg!
Prince23
Így van, számomra mindig a szerencse az elsõ, aztána tudás. Számít hogy hogyan is célzod meg at illetõt, és oda sztem nem tudás, hanem szerencse kell.

SimaSuna
sok sikert!

a gyõzelemhez nem csak tudás hanem szerencse is kell 😊
dronkZero
Ehm. Kicsit kinyitottuk a pofonládát... 😛
Tegnapelõtt egy meccs a spanyolok ellen, amit csak mákkal nyertek meg (a tankot mi rohadtszar, õk meg nagyon jó helyen kapták), aztán tegnap németek vertek rommá, ma meg a ladder 4. helyezettjével játszunk...

Hello!

Le szeretném cserélni a játékban a tank hörgését In Flames-re, de nem jó a sima felülírás.
Plz segítsetek!<#help>

My PC: Intel Core2 Quad Q8400, Asus P5B, Nvidia GeForce 8600GT, 2GB Kingston RAM.

Nohab
Már megint melyik IQ fighter hozta ezt össze? Ez az egyik csapat a 4-bõl, amelyik le tudta gyõzni az elsõt. Ráadásul No mercy-n.
dronkZero
Totált, igen. Írtam már az elõbb is. 😊

Blacksheep333
De akkor melyik pontot kell nézni a Total Win-est vagy a Win-est?

dronkZero
Nincsenek fokozatai a gyõzelemnek, minden win és loss "total"-nak számít, akkor is, ha csak 1 pont a különbség. Nemtom, mi értelme van annak a cuccnak ESL-en, biztos van olyan ladder valami játékhoz, ahol használják...

Blacksheep333
Annyira nem erõs csapat. 8at vesztettek, 4et nyertek és 84. helyen vannak 983 pontal.
Ha nyerünk +33 pont és 15. helyen leszünk. Ez Total Win -nél, Win -nél csak +20 pont, de mi a kettõ között a különbség? Melyiket kapjuk meg ha nyerünk?

dronkZero
Most nézem, ma NoMercy-t játszunk? Fúj...

dronkZero
STS nevû cseh csapat ellen toltunk ey szoros visszavágót, de nem sikerült visszavágniuk. 22.-ek vagyunk.

XeeN
The Steam servers are currently down... Még jó, hogy szombat délután van és játszanánk... (Nem mindenkinél halt be, csak néhányunknál.)

Nohab
Elsõ és egyetlen a 150 aktív csapat között.
Prince23
Egyébként ti vagytok az elsõ magyar team a listában? 26, és a háynból vagytok e helyezésûek?

Blacksheep333
God ateista.

Zero: Te nem kapsz semmit. Pláné nem tõlem. 😄

dronkZero
Vegyé' nekem hegyet, sziklafallal, akkó' má! Nyamvadt bérlettel kiszúrnád a szemem, te skót? 😛

XeeN
God-nak egy szószék. Esetleg BiBlia...

Nohab
Vonyaaat, de gyóóóó <#idiota>
Blacksheep333
Akkor:
Zeronak (neked): Falmászó bérlet és egy tolókocsi szükség esetére.
Hubának: Egy vonat.
Tirexinek: Egy beszélõ hörcsög.
Nekem egy videokari.
Godnak meg nem tudom mi jönne jól. <#gonosz1>

dronkZero
Minek nekem még egy felsõkategóriás gép? 😄 😛

<#mf2>

Blacksheep333
Alap.
A tavaszi kupán meg is mutatjuk a világnak mit tudunk. Aztán szerzünk szponzorokat, akik vesznek nekünk felsõ kategóriás PC -ket és elvisznek minket nyaralni.<#vigyor>

Speedstick
<#eljen> Világuralomra törtök? <#idiota>

dronkZero
Meccsriport...

Tegnap csehekkel játszottunk. Ahhoz képest, hogy a ladderen nem voltak tõlünk túl messze, elég rendesen kikaptak. 1200 pontot tudtak összekaparni. Jó hangulatú meccs volt, gondok nélkül.

26. helyre kerültünk.

bertino
ha otthon leszek, adok linket.
egyébként köszi 😊

Prince23
A legjobb zombi hangulatkelltõ zene ez a resi muzsikája 😊

Speedstick
<#eljen> Nice vid! 😉 Am megköszönném, ha megmondanád, hogy honnan van meg a Kaptár theme song-ja, vagy esetleg átküldenéd. ^^

bertino
picike saját összeállítás
HDban érdemes csak, nah meg elején picit feljebb kõ venni a hangerõt, mielõtt valaki azt hinné, nincs rajta hang.

dronkZero
Matchreport:

Tegnap valami törökök ellen játszottunk. Elég kemények voltak, de szerintem szar volt a taktikájuk. Folyton arra vártak, hogy legyen 3 Hunter meg egy Smoker, és egyszerre elkaphassanak minket. Ami nem jött össze nekik sosem. Mi meg szép lassan leettük róluk a HP-t. Szerencsétleneknek nagyon nagy (150-200) pingjük volt, de nem panaszkodtak.
Valami 7100-4700-ra vertük õket, és most 32.-ek vagyunk a ladderen.