6126
-
#4280 nem kell semmit hackelni amint az sdk-s tool továbblép a bétán -
#4279 könyörgöm ez olyan mintha az ut-t kiadták volna 10 pályával, én azért vettem meg mert azt hittem mint a tf2 updatek jönnek erre is a kampányok mapok fomájában hivatalosan és nem össze vissza kell hackelni a játékot hogy tudjunk közösen játszani külsős mapokon -
#4278 jah ez gecinagy csalódás
már nincs aki ne adná el a lelkét, blizzard is az episodos szarjaival meg minden karácsonyra játékot kiadunk elvvel, most meg a valve kiad 2 uj fegyvert meg palyakat 50 euroert
fuck this shit -
Neoncsoves #4277 A narkós édes kurva anyádat valve! remélem pokolban fog elégni az egész kibaszott cég! ..!.._O_..!..
Még1x nem adok ki 12ezret a szarjukra... eddig össz-vissz kaptunk 1 nagyobb DLC-t, meg egy beta SDK-t... LOL -
#4276 Mi a probléma ezzel? Egy befejezett játék most a l4d, modderek meg úgyis csinálnak hozzá mapokat, a 2. részt meg tekintheted kiegészítőnek -
#4275 hol a live stream? -
Pio #4274 Ne kiabáljuk el, lehet lesz kedvezmény, ha megvan az első vagy támogatják tovább az elsőt is vagy a fene se tudja... CS1.6-hoz is sűrűbben jön ki update, mint a szorszhoz :D -
#4273 nahát most néztem, elmennek a picsába, megveszi az ember súlyos pénzekért és máris jön a folytatás, epdig biztam benne hogy mint a tf2t ezt is támogatják pár évig uj kampányokkal vagy fegyverekkel, erre tessék kiadnak egy másik részt gondolom azt is 12ért akarják rá sózni a jó népre... -
#4272 Lesz Left 4 dead 2. Ennyi!!
szépen néz kia cinem,atic tréler, an megyke nézni tovább -
Pio #4271 Jah, most ment livestreamen a trailer, marha jó :) Novemberben jelenik meg, pontos dátumra nem emlékszem.... :$ -
#4270 Utos a trailer, es nappal is lesz ekson -
#4269 Lesz Left for Dead 2 -
#4268 lehet Steamről töltötte le. de ha nem. akkor úgy. -
#4267 itt nem kapsz választ, max off topikban -
Joci07 #4266 Helló all ! Nemrég töltöttem le a játékot de fingom sincs hogyan kell multiba játszani ! valaki segíthetne ! vagy ha van aki normálisan elmagyaráz mindent erről a játékról meg a multi részéről az adjon msn címet felveszem ! előre is köszi ! sziasztok -
#4265 okés köszi azt nem is terveztem csak fene tudja mondjuk én nem warezolok arról meg nem vagyok köteles tudni hogy egy szerver tört e én csak ipt kaptam :D -
#4264 mér bannolhatna? azt csinálsz amit akarsz meg vetted a gémet... csak ne csítelj. -
#4263 nekem egy olyan kérdésem lenne hogy nekem eredeti a játékom, de ha haverokkal játszok akiknek nincs meg és felmegyünk tört szerverre bannolhat e engem a steam?
vagy van e erre megoldás hogy velük is tudjak játszani? -
#4262 Szerintem már megették őket a zombik! Mi meg itt várjuk a fejleményeket. -
#4261 nem bírják a nyomást! -
#4260 "sok régi alkalmazottól nem képesek megválni, akik már nem tudják tartani a tempót, és ez visszahúzza a fejlődésben." TE KELLESZ NEKIK! :D -
#4259 A pirulával (vagy akarmi massal) max 1-2 zombit tudsz ütlegelni, aztán szépen "elfárad" a karaktered és cooldownos lesz az ütés. Egy baseballütő, vagy egy láncfűrész hatékony lenne. -
PunkZoli #4258 szerintem valami új stílusú gamét fognak erőltetni, akár fps akár nem, a community rész úgy ahogy készen áll egy nagyobb projectre is...
bejelentik remélem, hogy a csét felújítják :D
mondjuk én olykor nem értem a valvet, hogy merészel unprofesszionális lépéseket tenni, mint pl a l4d elhanyagolása, a szerverek összeomlása, satöbbi...
jó lenne ez, csak az a benyomásom, hogy sok régi alkalmazottól nem képesek megválni, akik már nem tudják tartani a tempót, és ez visszahúzza a fejlődésben. -
#4257 sztem L4D DLC lesz, és ingyenes. valve nem szokott fizetős DLC-t kiadni PC-re -
#4256 ilyen biztos lesz előbb utóbb még a valvetól is, de e3-ra nem 2 map bejelentésére mennek, hanem új játékkal. episode 3 fix, de biztos lesz mellé még vmi. -
BAk3R #4255 én nem nézem ki belőlük azért..de egyébként az a baj, hogy szerintem megvenném ettől függetlenül. -
PunkZoli #4254 olyan galádságot amúgy simán el tudnék képzelni, hogy fizetős kieg... 2 kampány, új fegyverek -
BAk3R #4253 nekem is gyanús, hogy kamu. még alig kezdtek valamit az elsővel, sdk még mindig beta. meg úgy az egész elég verszegény még és máris jönne a 2. rész?
itt is írnak róla: http://www.gamekapocs.hu/hir/15541/E3+2009:+Left+4+Dead+2+leleplezes+varhato
mondjuk láncfűrészt tudnám értékelni :) meg néhány ÚJ kampányt. -
#4252 Baseball-ütő, mint fegyver? KÖZELHARCI fegyver, amivel ütni kell? Mikor még pirulákkal a kézben is lehet ütlegelni tökugyanolyan hatásfokkal, mint puskatussal?
Kamu ez, nem hír. -
#4251 addig nyomassák az update-t, mint a tf2-höz. -
#4250 Ja még csak most kezdünk ráérezni leftre. majd a köv. generáció előtt egy évvel jöjjön ki, azt csá -
#4249 CSAKNEM! -
PunkZoli #4248 legalább 5 évig nem lesz 2 szerintem... kibaszott nagy pofátlanság lenne -
#4247 Az vicces lenne ha máris kijönne a 2.rész, ezt meg hagynák a sunyiba. xD Bár tényleg eléggé leszarja most a Valve ezt a játékot... -
#4246 Ha ez így van, akkor mérges leszek. -
#4245 ez akkora faszság hogy csoda hogy nem a gamestar vette át először -
#4244 El kéne még két pálya meg fegyók. -
#4243 ahelyett hogy ezzel foglalkoznának -.- -
#4242 Hopp Left 4 dead 2, na -
#4241 Left 5 Dead!