Left 4 Dead
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kórházas pálya, negyedik pályarész, fennt vagyunk az építkezés részlegnél... pont jön egy Tank a befejezés elõtt... erre én (mivel láttam, hogy utánam jött, két méter volt köztünk) leestem az épületrõl szándékosan (hátha túlélem szituval), és mi a poén? leugrott a tank XD
Szóval megkönnyítettem a srácok dolgait, és sikeresen túléltük... nagy lol-ozás fogadta képernyõnket, ultra lol, hyper lol, megalol. Ez bizony az volt😊 és mindez szakértõ nehézségi szinten
Szal van egy trükkje, annála résznél.
Hát ezt nem Hiszem el! Feljövök a gépemhez és egy Chat ablak ugrott fel. V*de*sm*rt grouptól jön, hogy chatelni akar velem valaki. Leokézom, majd a következõ üzenet fogad :
Never tell your password to anyone.
Automatic Message System Hello.I am from Valve Support team , we have identified two or more ips logging on to this account. This may be due to a hacker. In order to verify your account information, we will need your Steam login and password in the following format: Username-Password. If you do not verify your account now, it will be permanently banned
Automatic Massage System. Ez a feladó neve. Még jó, hogy nem adom meg az adataimat 😊
Ez eddig a legkomolyabb amit kaptam 😊. Szóval figyeljetek oda, ne mám ellopja az Accotokat!
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
van-e valakinek tapasztalata a steamnek 2 gépen való használatáról ? <#fejvakaras>#fejvakaras>
egyszerre 1 géprõl lennék csak bejelentkezve, de a lényeg az lenne, nem-e bannolják az acc-om ilyesmi <#wow2>#wow2>
kicsit sok lóvé úszna el.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
csak azért hogy betudj szólni(:
végülis ezen felesleges lovagolni, elég szorosan kapcsolódnak egymáshoz.
de még az is lehet, hogy ugy van, ahogy te mondod, nekem 8.
Bertino: A Valve fejleszti a játékokat, míg a Steam kiadja. De ha nem így van szólj!
Csak olyankor mindig olyan nagy az izgalom, hogy le se szarjátok mit okoskodok. 😄
HLSW -ben betöltöd a pályát és a mod ot átteszed versus-ra. És kész.
Az operációs rendszeren is túl...
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
hol itt a logika? anyagköltséget simán levehetnének, úgy is sokkal jobban megéri
és szerinted miben különbözik a kettõ ? 😄DD
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
ha elegene lennének, rendbe raknák a játékot, hát már csak arra mennyit vártunk, hogy kiadják... számtalanszor eltolták, ugye.
helyre fog ez jönni, csak steam tempóban.
Ez a lobbys cucc tényleg szar. Csinálhatnának vele valamit.
Kb az esetek felében-kétharmadában mûködik gond nélkül. Így mindig próbálkozunk vele. Aztán van, hogy nem megy a searchkey, van, hogy minden ok nélkül valakit lekúrogat nosteamlogon-nal, aztán ezek a tegnapi anomáliák, stb.
Ha stabilan szar lenne, és egyáltalán nem mûködne, akkor már rég átszoktunk volna egy másik megoldásra, hogy játékot találjunk. De nem, nem stabilan szar, csak néha.
Szerintem ennél idegesítõbb dolog nincs.
Kb mint az a fasszopás a Synergy-vel, hogy _egyszer_ tudtunk egymáshoz csatlakozni, aztán soha többet.
3an vagyunk, szeretnénk versusozni.
Ha én csinálok lobbyt, akkor azt nem látja senki. Se ismerõsök, se a public nép.
Ha God csinál lobbyt, akkor látni épp lehet, de mindenki failed to join-t kap, a public nép is. Megjelenik a neve, ott van 3-5 másodpercig, aztán kilép.
Ha Uwu csinál lobbyt, akkor minden oké, épp csak szervert nem talál, amikor már indítani kéne...
Kicsit kurvaannyát.
Ilyen fílingem van:
😄
"Machete, they f*cked with the wrong mexican!" 😄
Tegyük fel, hogy ezt mind megcsinálják (modban, pl). Halálreálisan cserél tárat, meg úgy mûködnek a fegyverek.
Ehhez akkor tedd hozzá, hogy a friendly fire 1-et(!) sebez golyónként, meg hogy ha leütnek a földre, akkor kapsz hirtelen még 300 HP-t.
Az összkép nem lesz sokkal reálisabb szerintem. (Ha meg a HP-t is megrealizálod, akkor az már nem a L4D, nem csapatjáték.)
ACOG, meg reflexirányzék sztem a fílinget cseszné el nagyon. Azért ezek mégiscsak civilek, talált fegyverekkel, nem egy SWAT osztag, CQBre felszerelve...
A ragasztószalagos tár BF2-ben aranyos. CSAK fordítgatja a karakter a tárat. Tehát ha kiürül, megfordítja. Kiürül az is, tárazásanimáció ugyanaz, megint csak megfordítja. 😛 ÉS véges számú tár van nálunk... No comment. 😊
Egyébként meg amúgy is rohadt gyors a tárazás M16-nál... Én kb 10x vagyok lassabb airsoftban. 😛
Ja, nem kibiztosítja, hanem felhúzza a fegyvert. 😊 Az meg M16-nál attól függ, hogy maradt-e golyó a tárban. Ha maradt, és úgy cserélsz, akkor nem kell felhúzni, mert az utsó lõszer a csõben maradt.
(Ha megnézed a GRAW2-t, ott erre figyeltek. Legalábbis arra, hogy marad-e golyó a tárban. Olyankor 31 töltényt ír tárazás után, ahogy azt kell.)
America's Army-ban néz ez ki jól, ott az "arcunk elõtt" húzza fel a fegyvert, lenyílik a hüvelykivetõ nyílás fedele, és látni, ahogy az elsõ golyó a helyére kerül... 😊
Tárazás közbeni ütés miért fáj neked ennyire? 😊 De mondjuk butíthatták volna ezzel a túlélõk ütését, mert ez a jelenlegi 4-5 ütés utáni belassítás nagyon mû, nagyon erõltetett.
Jók lennének még kiegészítõk is, amiket achievementekkel lehetne unlockolni. pl: markolat a fegyver elejére ami, csökkentené a visszarúgást.
hangtompító, hogy amikor megölsz egy zombit lopakodva akkor a többi ne jöjjön rád és VS be ne lásson az ellenfél (bár ez túl imba lenne 😄).
összecerlukszolt tárak, mint a MoH:Airborne -ben. Tehát van egy tár a fegyverben hozzá van ragasztószalagozva még egy és így az elsõ tárazás ideje jóval csökken.
reflex irányzék és ACOG távcsõ is jóféle lenne, de miven nincs benne ironsight ezért értelmetlen. Bár az ACOG -ot még el lehetne képzelni.
Grenade launcher
Bayonet
Ezek már tényleg felborítanák a játék menetét, de a reális tárkapacitás jó lenne. Ki lehetne venni a táratás közbeni ütést is. Esetleg a tárazást fel lehetne osztani fázisokra: tár eldobás, tár betétel és kibiztosítás, ha kell, és amikor ütni akarsz akkor elõtte mindig megcsinálja azt a tárazási fázist, és amikor megütötted tárral a kezedben a zombit, akkor utána onnan fojtatja a folyamatot.
Bár ezek csak az én hülyeségeim. A L4D egy arcade játék, és ez maradjon is így.
Szerintem a lõfegyverek feleslegesek lennének bele, a már említett CS szindróma miatt.
Esetleg úgy lehetne megoldani, hogy szivatásként lenne 25 fegyver, de az adott pályán véletlenszerûen csak 3 lenne belõle. Aztán ha nem kapunk autoshotit, akkor nem kapunk... Persze Versusban szimmetrikusan ugyanaz a 3 fegyvert kapná az ellenfél is. Fõleg akkor lenne szopás, ha pl csak snipert ad, 3 félét... 😛
Lángszórót max nagyon korlátozott lõszerrel tudnám elképzelni, egyszerûen túl erõs. Ha egy zombit egy gyufányi láng ér, már meghal... Esetleg brutális friendly fire-el lehetne egyensúlyozni...
És? Még mit lehetne bele?
Meg egy AK -t az M16 helyére. Nem kell plussz fegyver, csak az AK, akár egy fan által készített letölthetõ, lecserélhetõ modellként.