Left 4 Dead

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
Egy élmény, pont most szakadt meg a kapcsoltam, így leírom ide, mi történt velünk, vagyis pontosabban velem 😄

Kórházas pálya, negyedik pályarész, fennt vagyunk az építkezés részlegnél... pont jön egy Tank a befejezés elõtt... erre én (mivel láttam, hogy utánam jött, két méter volt köztünk) leestem az épületrõl szándékosan (hátha túlélem szituval), és mi a poén? leugrott a tank XD
Szóval megkönnyítettem a srácok dolgait, és sikeresen túléltük... nagy lol-ozás fogadta képernyõnket, ultra lol, hyper lol, megalol. Ez bizony az volt😊 és mindez szakértõ nehézségi szinten
Szal van egy trükkje, annála résznél.

Scouser
Gyerekek ha valakinek így lopják el az accountját az meg is érdemli...

You\'ll Never Walk Alone

SimaSuna
az ilyeneket elszoktam küldeni melegebb éghajlatra -.-
Jim Morrison
Off:
Hát ezt nem Hiszem el! Feljövök a gépemhez és egy Chat ablak ugrott fel. V*de*sm*rt grouptól jön, hogy chatelni akar velem valaki. Leokézom, majd a következõ üzenet fogad :

Never tell your password to anyone.

Automatic Message System Hello.I am from Valve Support team , we have identified two or more ips logging on to this account. This may be due to a hacker. In order to verify your account information, we will need your Steam login and password in the following format: Username-Password. If you do not verify your account now, it will be permanently banned

Automatic Massage System. Ez a feladó neve. Még jó, hogy nem adom meg az adataimat 😊
Ez eddig a legkomolyabb amit kaptam 😊. Szóval figyeljetek oda, ne mám ellopja az Accotokat!

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Kontrakcio
szevasztok. david 4 left szobának megtudjátok mondani a jelszavát meg a pontos cimét?

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

bertino
egeh, ez 100%ig igaz.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

werkfilm
azért van az account rendszer hogy onnan jelentkezz be ahonnan akarsz.

bertino
off:

van-e valakinek tapasztalata a steamnek 2 gépen való használatáról ? <#fejvakaras>
egyszerre 1 géprõl lennék csak bejelentkezve, de a lényeg az lenne, nem-e bannolják az acc-om ilyesmi <#wow2>

kicsit sok lóvé úszna el.

Rage47
ja most nézem, nem mindegyik az új DLC-t mutatja
Rage47
DLC videók:
vid1
vid2
vid3
steam:bariihighzor
csak azért hogy betudj szólni(:
Rage47
minek xfirezzünk, meg msn-ezzünk, ha van Steam?
aki akar neten jáccani pm me..
xfire:nyisdki
msn:[email protected]
ty😄
werkfilm
a steam egy program/szolgáltatás, amit a valve fejleszt/üzemeltet/elteszi a pénzt.

bertino
nem mondasz hülyeséget, de a Steam véletlenül nem a Valve-é ? 😊
végülis ezen felesleges lovagolni, elég szorosan kapcsolódnak egymáshoz.
de még az is lehet, hogy ugy van, ahogy te mondod, nekem 8.

Nohab
De egyszer se vetetted fel, hogy: "Na, ki akar DT-na vagy DA-on versusozni?" Biztos mikor nincs senki a szerveren, akkor magányosan nyomod. 😄

Bertino: A Valve fejleszti a játékokat, míg a Steam kiadja. De ha nem így van szólj!
dronkZero
Azmá hekkelt. 😛
Valami játék?

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Blacksheep333
Nem hekkelt. Már mióta Huba az elsõ ilyenbe beleütközött próbálom nektek elmagyarázni, hogy ilyet én is csináltam a miénkbõl 2 consolparancs segítségével.
Csak olyankor mindig olyan nagy az izgalom, hogy le se szarjátok mit okoskodok. 😄
HLSW -ben betöltöd a pályát és a mod ot átteszed versus-ra. És kész.

Az operációs rendszeren is túl...

vannak "létrák" csak nincs kijelölve!

dronkZero
Nem jött ki. De régóta vannak ilyen hekkelt szerverek, ahol lehet tolni DT-t meg DA-t. Csak annyiból szar, hogy nincsenek "létrák" a zombiknak, meg nincs körbekerítve a pálya. Meg egy csomó olyan dolognak nincs tetején textúra, ahová a zombik azért simán feljutnak...

Nincs semmilyen DLC, csak azt hitte 😊 de má megbeszéltem vele, ne hurrogjátok le. PLÍZ

mivan?😄

Jim Morrison
Nem is tudtam hogy kijott a patch. Ez a death toll versusban tok jo.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

jó nekem nem kell magyaráznod, van rajta egykét játékom😄 viszont ez nevetséges ez az euro átváltás, pláne az, hogy steamen drágább, mint boltban.
hol itt a logika? anyagköltséget simán levehetnének, úgy is sokkal jobban megéri
bertino
tényleg ?
és szerinted miben különbözik a kettõ ? 😄DD

XeeN
Ha a Setam mûködésképtelen, akkor a L4D is az, ugyanis a játék multi része (a netes legalábbis) rendkívüli módon támaszkodik a Steames "friends-re" ill profilra. Ha nem mûködik az a Steam szerver(pl karbantartás...) amelyik a Te profilodat tárolja, nem tudsz játszani. Kb három hete szombaton is ez volt a helyzet, néhányunkat egész nap nem léptetett be. (Természetesen nem program hiba okán, ugyanis más user/pass kombinációkkal be lehetett jelentkezni.)

Nohab
Ez a valve sara, a steam nem fejleszti a L4d-et.
Twetr0x
Elvileg 21-én jön újítás a lobbyhoz is. Reménykedjünk, hogy jó lesz..

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

Unokáink már rendesen tudnak majd L4Dzni<#banplz>

bertino
a legszarabb igazából az, hogy tul sokmindennel meg tul sok project-el foglalkoznak, nyilván nem elegen.
ha elegene lennének, rendbe raknák a játékot, hát már csak arra mennyit vártunk, hogy kiadják... számtalanszor eltolták, ugye.
helyre fog ez jönni, csak steam tempóban.

dronkZero
Na igen. Nem ártana tudni, hogy ez a lobby-s baszakodás kinek a sara. Lehet, hogy a Steam-nek az égvilágon semmi köze hozzá... Csak úgy össze van nõve ezzel a Source-szal, hogy igen nehéz kibogozni így játékosként, hogy ki kivel van, meg mi minek a hibája...

Blacksheep333
A Synergy nekem nagyon felbaszta az agyam. Az elején sikerült elindítani és csak játék csatlakozáskor fagyott le, de késõbb a fõmenü betöltésénél fagyott le, de az csak egy mod.

Ez a lobbys cucc tényleg szar. Csinálhatnának vele valamit.

Blacksheep333
Elég sok játék kapható rajta. Sokszor vannak nagyon jó akciók. Nem kell elmenned a boltba megvenned a cuccost, magától fel patcheli a játékokat, nem kel félni, hogy elhagyod a DVD -t vagy a CD kulcsot és a játék védelmekkel sem kell szenvedned, ráadásul bárhol, bármikor letudod õket tölteni és játék közben sem kell Alt-Taboznod, ha valaki rád ír.

dronkZero
Na ezaz, hogy kicsit túl sûrûn jönnek ki gondok. Ez a lobby-rendszer a játék kiadása óta, fél éve(!) szar. Illetve _néha_ szar. De szerintem egy megbízhatatlanul mûködõ dolog sokkal rosszabb, mint egy stabilan szar.

Kb az esetek felében-kétharmadában mûködik gond nélkül. Így mindig próbálkozunk vele. Aztán van, hogy nem megy a searchkey, van, hogy minden ok nélkül valakit lekúrogat nosteamlogon-nal, aztán ezek a tegnapi anomáliák, stb.

Ha stabilan szar lenne, és egyáltalán nem mûködne, akkor már rég átszoktunk volna egy másik megoldásra, hogy játékot találjunk. De nem, nem stabilan szar, csak néha.

Szerintem ennél idegesítõbb dolog nincs.

Kb mint az a fasszopás a Synergy-vel, hogy _egyszer_ tudtunk egymáshoz csatlakozni, aztán soha többet.

hja, kb akkor lenne elnézhetõ, ha gyorsabb ütemben újítanának, bõvítetnének rajta, nem évente egy két ilyen szar írjunk a community oldalra egy két szart a másikról dologgal
Blacksheep333
Tegnap a Friends se ment egy ideig. Írta is, hogy valami karbantartás van. Szerintem az ilyenek el lehet viselni, hisz (szerintem) a Steam rengeteg dologban ellensúlyozza ezeket.

dronkZero
Egyébként ma rettentõ jófej a Steam.
3an vagyunk, szeretnénk versusozni.
Ha én csinálok lobbyt, akkor azt nem látja senki. Se ismerõsök, se a public nép.
Ha God csinál lobbyt, akkor látni épp lehet, de mindenki failed to join-t kap, a public nép is. Megjelenik a neve, ott van 3-5 másodpercig, aztán kilép.
Ha Uwu csinál lobbyt, akkor minden oké, épp csak szervert nem talál, amikor már indítani kéne...

Kicsit kurvaannyát.

Ilyen fílingem van:

😄

dronkZero
Ja, tavaly óta nem coopoztam. Ez amúgy is versusban az igazi. Nincs is jobb annál, mint mikor a BH elsõ pályáján már az elsõ kanyarban megesszük õket... 😛

Blacksheep333

Blacksheep333
De itt semikorsem biztosítja ki/húzza fel a fegyvereket csak shotival. Azt vágom ha marad golyó a tárba akkor nem kell újra felhúzni, de a L4D -be ha kilövöd az összes golyót akkor sem húzza fel.

friendly fire 1et sebez?hát nézd meg experten egyetlen egy jólirányzott headshottal😊
dronkZero
Nem az alapötlet erõltetett szerintem, hanem a megvalósítás. Az megtelõ karika, meg ahogy beleerõszakolták ezt a késleltetést a játékba, az nem tetszik. Na meg hogy csak néhány ütés után kezdi, és nem is tudod pontosan, hogy mikor. Pl ütsz kettõt, vársz 3 másodpercet, ütsz még kettõt, akkor lutri, hogy a következõ ütés már büntis lesz, vagy még nem.

sztem nem nagyon erõltetett, te valós életben ha 5-6szor megütnél fegyverrel így egy zombit (embert...) aminek van súlya (lehet akár 60-70kiló is) sztem 5-6 ütés után kifáradnál, kivéve ha valami kigyúrt akárki vagy. De ez max Francis esetében lenne igaz h 8at tudna ütni pl...

Speedstick
3. Fegyvernek fain lenne lézerkard. 😄 Én vagyok az apád!<#idiota>

dronkZero
Hm, hát igen, szerintem halálba realizálni ezt a játékot teljesen felesleges.

Tegyük fel, hogy ezt mind megcsinálják (modban, pl). Halálreálisan cserél tárat, meg úgy mûködnek a fegyverek.
Ehhez akkor tedd hozzá, hogy a friendly fire 1-et(!) sebez golyónként, meg hogy ha leütnek a földre, akkor kapsz hirtelen még 300 HP-t.
Az összkép nem lesz sokkal reálisabb szerintem. (Ha meg a HP-t is megrealizálod, akkor az már nem a L4D, nem csapatjáték.)

ACOG, meg reflexirányzék sztem a fílinget cseszné el nagyon. Azért ezek mégiscsak civilek, talált fegyverekkel, nem egy SWAT osztag, CQBre felszerelve...

A ragasztószalagos tár BF2-ben aranyos. CSAK fordítgatja a karakter a tárat. Tehát ha kiürül, megfordítja. Kiürül az is, tárazásanimáció ugyanaz, megint csak megfordítja. 😛 ÉS véges számú tár van nálunk... No comment. 😊
Egyébként meg amúgy is rohadt gyors a tárazás M16-nál... Én kb 10x vagyok lassabb airsoftban. 😛

Ja, nem kibiztosítja, hanem felhúzza a fegyvert. 😊 Az meg M16-nál attól függ, hogy maradt-e golyó a tárban. Ha maradt, és úgy cserélsz, akkor nem kell felhúzni, mert az utsó lõszer a csõben maradt.
(Ha megnézed a GRAW2-t, ott erre figyeltek. Legalábbis arra, hogy marad-e golyó a tárban. Olyankor 31 töltényt ír tárazás után, ahogy azt kell.)
America's Army-ban néz ez ki jól, ott az "arcunk elõtt" húzza fel a fegyvert, lenyílik a hüvelykivetõ nyílás fedele, és látni, ahogy az elsõ golyó a helyére kerül... 😊

Tárazás közbeni ütés miért fáj neked ennyire? 😊 De mondjuk butíthatták volna ezzel a túlélõk ütését, mert ez a jelenlegi 4-5 ütés utáni belassítás nagyon mû, nagyon erõltetett.

Blacksheep333
Reálisabb fegyverek. Az m16 -ba csak 30 golyó és ha kifogy akkor újratöltés után tényleg biztosítsa ki, mint az auto shotit.
Jók lennének még kiegészítõk is, amiket achievementekkel lehetne unlockolni. pl: markolat a fegyver elejére ami, csökkentené a visszarúgást.
hangtompító, hogy amikor megölsz egy zombit lopakodva akkor a többi ne jöjjön rád és VS be ne lásson az ellenfél (bár ez túl imba lenne 😄).
összecerlukszolt tárak, mint a MoH:Airborne -ben. Tehát van egy tár a fegyverben hozzá van ragasztószalagozva még egy és így az elsõ tárazás ideje jóval csökken.
reflex irányzék és ACOG távcsõ is jóféle lenne, de miven nincs benne ironsight ezért értelmetlen. Bár az ACOG -ot még el lehetne képzelni.
Grenade launcher
Bayonet

Ezek már tényleg felborítanák a játék menetét, de a reális tárkapacitás jó lenne. Ki lehetne venni a táratás közbeni ütést is. Esetleg a tárazást fel lehetne osztani fázisokra: tár eldobás, tár betétel és kibiztosítás, ha kell, és amikor ütni akarsz akkor elõtte mindig megcsinálja azt a tárazási fázist, és amikor megütötted tárral a kezedben a zombit, akkor utána onnan fojtatja a folyamatot.

Bár ezek csak az én hülyeségeim. A L4D egy arcade játék, és ez maradjon is így.

dronkZero
Közelherci fegyvert is el tudnék képzelni, ahol az ütés egybõl meg is ölne egy zombit, ellenben nem körben hatna mindenkire, mint most, hanem csak a megcélzott illetõre...

Szerintem a lõfegyverek feleslegesek lennének bele, a már említett CS szindróma miatt.
Esetleg úgy lehetne megoldani, hogy szivatásként lenne 25 fegyver, de az adott pályán véletlenszerûen csak 3 lenne belõle. Aztán ha nem kapunk autoshotit, akkor nem kapunk... Persze Versusban szimmetrikusan ugyanaz a 3 fegyvert kapná az ellenfél is. Fõleg akkor lenne szopás, ha pl csak snipert ad, 3 félét... 😛

Lángszórót max nagyon korlátozott lõszerrel tudnám elképzelni, egyszerûen túl erõs. Ha egy zombit egy gyufányi láng ér, már meghal... Esetleg brutális friendly fire-el lehetne egyensúlyozni...

És? Még mit lehetne bele?

Blacksheep333
Azt várom a legjobban.
Meg egy AK -t az M16 helyére. Nem kell plussz fegyver, csak az AK, akár egy fan által készített letölthetõ, lecserélhetõ modellként.

kijön az sdk, lesznek rendes kampányok, ha már a valve szarik bele
werkfilm
nem sok zombis filmet/játékot láthattál ha csak ilyet tudsz elképzelni 😊
csak rossz a valve hozzáállása az elbaszott cs fegyverek után ahol 25bõl 4et használnak, hogy akkor annyi elég is.