Left 4 Dead
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez valami hiba?? ja és még a beállításokat is lejjebb vettem
Az operációs rendszeren is túl...
i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
"TheDeathAdder - DarthCsukjás😊"
Vegyetek fel hogy több L4D-s magyar partnerem legyen <.<
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Mivel tudom elõhozni a console-t? És csatlakozni játékokhoz pl. magyar server?
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
rinyáltam nekik h sokat dolgoztam h megtudjam venni, de feltörték a gépem és ellopták az accom.
aztán másnap jött mél, hogy új kód...de vigyázzak rá 😊
adott 3 acc, régi HLes meg OP4es meg CSs CDk (még régi, WONos), aztán van egy HL2, meg Orange Box, meg CSS, meg 2 L4D, meg még néhány játék ami steamrõl lett véve... ha keylogger benyúlja accomat (mert ellopni másképp nem nagyon fogják) akkor hogy szerezzem vissza? szal melyikrõl kell képet küldeni? bármelyiket? (persze amelyik adott acchoz tartozik, mert ezek 3 között oszlanak meg)
@
szóval, ha majd azt megunják fejleszteni lesz épkézláb a lad is
viszont ha nem megy, akkor valszeg bezúzták az accod!
akkor meg a következõket kell csinálni így nagyvonalakban, a minap írtam valakinek pont, bemásolom ide is, maholnap csinálok egy rendes leírást, addig ez:
https://support.steampowered.com/ on kell csinálnod egy supportos accot! A mail címed lehetõleg a volt contaktos emailed legyen, a neved mindegy, de a köv. linken kell majd a regisztráció után kitöltened egy "ûrlapot", hogy visszakapd az accod: https://support.steampowered.com/newticket.php ...itt kiválasztod a szarokat(reclaiming a hijacked account), attacholod a képet a serialodról(doboz belseje, seial fölé tollal írd az acc nevet és azt fényképezd le!) ,és elküldöd a ticketet, majd submiteled ha jól emlékszem a következõ oldalon, mert NEM TALÁLTÁL választ a kérdésedre a support helpjei között.
Ez annyit tesz, hogy megerõsíted a kérdésedet, ha kér valami szöveget megint leírod/másolod a körülményeket angolul, és kapsz majd egy emailt, hogy foglalkoznak a dologgal!
Max 2 nap és vissza kapod az accot! Most már ez a hivatalos ügymenet, ha van valami kérdésed szívesen segítek.
https://support.steampowered.com on a reclaiming a hijacked accountot keresd! ticket-et csak bejelentkezve tudsz majd írni!
még valami figyelj ezek után:
-egyedi legyen a steam accod jelszava, ergo SEHOL máshol NE használd, honlap stb...
-használj megbízható vírusirtót! én az avira+spyware doctort ajánlom
-ne kattints "gyanús" linkekre, mert keylogger behúzza a jelszavad
-ne add kölcsön az accod semmi esetre se!
elég összeszedetlen írás ez még egyelõre, de remélem segített
M36523n75367313N17h373713N53635k3D353173k3R7 😊
@
Megvettem a játékot. Regisztráltam Kocka1995 néven a Steam. És most ezt írja ki.
Se az e-mail címemre nem jött semmi. Lehet ellopták az accot? Elsõ accountom, megvettem a játékot a zsebpénzembõl, elég pofára esés lenne ha az elsõ napon ellopják.
Valaki segítene?
Elõre is köszi a gyors válaszért.
és miért nem lép rá ha beirom hogy connect "ip"?
ip= 79.141.174.26:27036
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
azt hiszem így van a parancs, de googleban rákeresel és kidob ezerféle leírást😊
THX
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
a "konzol gyere ide" nem jo....😄
A terminálon nekükn csak 24 perc jött össze mindenfajta bug nélkül, nekünk jött minden special meg tankok...
i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Tirexi videoja
Hallhatjátok benne a hangunkat is. 😄 Hubáé a halk és mély hang, enyém a vékonyabb, Assasiné pedig a cigány hang. 😄 Tirexié nem hallatszik, mert õ vette a vidit.
sv_cheats és vs_maxteamsw... be van írva. Tud valaki segíteni?
tényleg a felbontás nem stimmelt!