6126
-
#4480 jah... és nem is Left4Dead 2 lesz, hanem Left4Dead: Daylight, vagy hasonló :D -
PunkZoli #4479 figyeljétek meg az lesz , hogy amit terveztek mapot a 2höz kiadják estiben most, majd nappaliban a 2höz...
-
BAk3R #4478 azért én kicsit örülök ha nem baj :)
legalább ha meglesz az sdk akkor lehet csapatni majd az új pályákat, ami szerintem azért növelni fog a szavatosságon. nálam biztos. -
Neoncsoves #4477 bekaphatják -
#4476 Kár, hogy már nem tudok neki örülni. -
#4475 fél év alatt sikerült egy sort hozzáírniuk egy szöveges fájlhoz -
#4474 végre update :) -
#4473 Mert?:D -
#4472 nekem simán fölment... -
#4471 14 évesen lehet nem ilyeneket kéne telepítgetni ! -
PunkZoli #4470 www.nude.hu -
#4469 Van valaki akinek sikerült feltelepítenie magának ezt a modot? Pls help...Nekem nem naon ment...:S :P xD Ha segítenétek akk vegyetek fel msnre, mert nem naon járok fel SG-re...
[email protected]
Thx.8-) -
#4468 format c: -
#4467 hogy lehet ezt a kevés ruhás dolgott letölteni -
#4466 L4D 2 :D -
Pio #4465 Tessék itt van VIDEÓ a Gametrailersen (18+) -
#4464 most nekem sem. -
#4463 nekem nem j0n be a link -
#4462 Biztos egy Hunter lekapta róla rucit, hogy a Smokernek könnyebb dolga legyen a nyelvével :DDDDDDD -
#4461 ... -
#4460 Zoey kevesebb ruhában -
#4459 az a szkafanderes csávóka elég stylos. :D -
#4458 http://hardwired.hu/forum/forum.phtml?area=comment&id=25668 -
#4457 Fear 2 nem remake. -
High Voltage #4456 "Mondj _egyetlen_ játék-remakeet, ami nem szebb, mint az eredeti!"
Gobliiins 4
Fear 2
:) -
Neoncsoves #4455 Köszi, de azt ott a soundsnál már megcsináltam... Leszedtem a 2.25ös vagy melyik Realtek cuccot is... de nem jó :\ -
PunkZoli #4454 van egy olyan cucc a vezérlőpultban, soundsnál, hogy ha valami program hangot használ akkor a másik hangokra mi legyen a reagálás... vagy mi...
hogy némítsa, halkítsa a többit, ilyesmik. Lehet nincs köze hozzá, de lehet ez megoldja majd, ha do nothing-ra teszed. Meg soundsznál érdemes egy két dolgot kikapcsolni, plusz leszedni a legújabb drivert, ha realtek cuccod van, www.realtek.com
közelebbit nem tudok most sajnos, nem a 64es win7emen vagyok -
Neoncsoves #4453 Win7 64bit-ed van? Mert XP32bit SP3-nál semmi bajom nem volt a hangkommunikációval... mondom, csak Source motoros játéknál van ilyen problémám :\ Hangkártya kodeket/drivert is felraktam már... nem tudom mi a gondja -
#4452 Nem hiszem, hogy a hangkommunikációhoz vármi köze lenne a steam-nek, hisz az csak egy keretprogram.
Egyébként a hiba biztos, hogy nálad van, nekem az összes steames játékban (CS:S, TF2, L4D) hibátlan a hangkommunikáció. -
Neoncsoves #4451 Kommunikációnál be kell állitani hogyha kommunikációs programot észlel akkor NE CSINÁLJON SEMMIT (Do nothing). És nem halkít le semmit... én ezt már megcsináltam rég... -
Pio #4450 Pedig win7 fail, lerántja a hangerőszabályozóban a hangszintet valamiért.
Amikor lehalkulsz nyisd meg a volume mixert (jobb alul fehér hangszóró ikon vagy sttart menü keresőbe írd be, hogy adjust system volume) és húzd feljebb annak a programnak a hangerejét, amiben lehalkultál. -
#4449 ...meg eszkimók, koalamacik és kiscicák fail :D -
Neoncsoves #4448 nem win7 fail.
Valve és STEAM fail.
Minden más játékban amiben van ingame hang, az működik. Még a teamspeaken is rendesen hangosan hallanak... -
BAk3R #4447 akkor win 7 fail :) mégiscsak rc még. -
Neoncsoves #4446 Amióta win7em van, azóta ilyen... sőt TF2ben csak nagy recsegés hallatszik -
BAk3R #4445 de eddig jó volt és hirtelen lettél halk vagy eddig is ilyen volt? -
Neoncsoves #4444 mindent beállítottam... ez szerintem a STEAM sara, hogy ilyen... Teamspeak rendesen megy, hallható vagyok. meg más játékokban is -
BAk3R #4443 hát ha a vezérlőpulttal végeztél nézd meg a steam-en belüli beállításokat, meg a játékon belül is lehet, hogy milyen érzékenységgel vegye a jelet. ha más nem, vegyél fel mindent. ha ezeket már nézted akkor passz. -
Neoncsoves #4442 Ingame rohadt halk a mikrofonom. TF2-ben ugyanez. (Win7) Ötlet? Kommunikációban kikapcsoltam azt ami leveszi a hangot... -
#4441 Ok, rendben, csak hagyjuk már ezt a témát.