Left 4 Dead

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lunki88
Még szerencse hogy nem olyan addiktív mint a wow. 😊 Bár ez is egyéntõl függ.
w77d
ez így nem kóser. megint elkéstem a melóból a játék miatt XD

w77d
nah megoldódott a problémám, feltettem a legújabb ATI drivert 😊

dronkZero
Eheh, ja, az aranyos, amikor már kettesével jönnek a tankok... 😛

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

omfg!<#wow2><#wow1>

Blacksheep333
Új rekord Survival módba The Terminal-on: 22.54.90! <#taps>
A következõ rekord döntésrõl majd csinálok videót is! 😊 <#gun>

Az operációs rendszeren is túl...

tototto
nekem a totalos enm mutat szervert a másik kettõért köszi, ha valakinek van még magyar szerveres groupja szoljon 😊

w77d
nah jah, de én versus mániás vagyok 😄

így sajnos élvezhetetlen lett a játék 😞

Rage47
Ezekben a groupokban vagyok, amiknek van szervere is:
Left4Dead.hu, TOTALL4D, BooB Heaven - Zombiland (HU)
werkfilm
nem elég 1 survivor körre annyi?

tototto
nekem teljesen jó egyszer se dobott még ki
amugy elõzõ kérdésre visszatérve egyik a totall4d group abba beléptem de mi a másik?
de én a totall4dnél nem látok szervereket amit kidobna a játék ugy mint orosznál, vagy nekünk nincs is ilyesmi?

tototto
köszi na ezt nem is tudtam hogy van browser is, nem értem alapból miértnem látszódik 😊

w77d
az mitõl lehet, hogy amióta felpeccselte magát a játék, kb 15 percenként kidobál az asztalra??

werkfilm
lépj be a 2 magyar groupba, + konzolba openserverbrowser

tototto
hogy lehetne azt megcsinálni hogy a magyar szervereket belistázza a játék mint steam csoport szerver?
egy orosz csoportba meghivtak és a játék annak rendje és módja szerint kiis listázza a szervereit
de már unom az oroszokat magyar szerókra kéne felmenni, valahogy nem lehet legalább kedvenceket csinálni ?

Kösz <#hehe>
Prince23
Kurvára kiüti a szememet 😄<#csodalk>

werkfilm

hello,

tudtok linket adni magyar szerverekhez? Nagyon hálás lennék érte!
Prince23
Nekünk is már meglett a gold, persze nem az összes mapon, nekem asszem 2-3 goldom van eddig.
Az eddigi legjobb teljesitményem közel 15 perc. De másoknak állítólag van 30 perc is.

bertino
<#banplz>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Speedstick
Tegnap meglett a gold. 😊

Prince23
Na proáf 😞

XeeN
Kijött egy ûj patch. A Terminálos bugról tudtam, a többirõl viszont nem. Nem biztos, hogy jó ötlet a csapat idõ helyett az egyéni idõ mérése. Attól tartok így többen kezdenek majd önálló akcióba, csak magukkal törõdve.

bertino
pedig jobb nincs nála.

Blacksheep333
Nincs neki konkurencia az a baja. Majd ha jön a Windows Games Live vagy mi a pöcs a Windows 7-el, na, akkor majd megtudjuk mi az igazán szar. 😄

Prince23
ja bakker...ezé nem jó eza steam...hiába vanank jó dolgok

nektek is szarakodik a steam?

dronkZero
Ja, persze ha minden egyes paraméter módosítása után leül a stáb, és két napig "teszteli", akkor nyilván nem halad.

A rohadékok már az eredeti kiadás elõtt másfél évvel is gamplay videókat nyomattak, aztán mégis meddig kellett várni...

dronkZero
Sztem fordítva, a pálya kb egy hónap, a mod egy hét. A modhoz gyakorlatilag semmi újdonságot nem kellett csinálniuk, csak a HUD-ot. Volt már konzolparancs eddig is végtelenített hordára, meg bármi spawnolásra. Nem hiszem, hogy a szkriptet összerakni olyan nagy meló lenne...

Rage47
Steamen nemrég lett olcsóbb, igaz a Ft gyengülése miatt ez nem számít sokat😄
Lunki88
Hát ez szar ügy, és én még azon gondolkodtam hogy megveszem a játékot de így áhh... Majd ha jönnek ki új mapok meg zombik (na meg ha olcsóbb lesz végre) akkor. 😛
attól még 10-15 embert ráállíthatnának az L4D frissítésekre...
tiszta szégyen bazmeg, ismerek nem 1 embert aki 1 hét alatt faszányos fegyvermodellt hanggal, mindennel meg tudna csinálni... ezek meg 5 hónapja nem voltak képesek csinálni egyetlen egyet se... a mapot még énis átírtam volna 1 nap alatt (ha lenne eszközöm hozzá), nem nagy cucc 1-2 texturát megcsinálni, meg odahelyezni egy "létrát" infectedeknek, meg random witch+tank script... (és ezek az emberek FIZETÉST kapnak, nem is keveset. és ezt bírják ideokádni a pofánkba. Last Stand szintû mapot szerintem 1 hét alatt simán összerakna 1 tapasztalt SDK-s, a Survival mod az télleg nem rossz, de 1 hónapnál többet nem igényelt, SZTEM.

armageddon666
kiadták L4D-t... most visszatértek/térnek kicsit Team Fortress 2-höz, illetve valószínûleg elég izmosan ráálltak az Episode 3-ra... amihez pedig kell az energia, mert egyrészt fõ projektje a valvenak szerintem a HL széria, másrészt ez egyfajta lezáró rész is lesz ha minden igaz (sajna... nem akarok HL3-t ... jöjjenek epizódok ^^), tehát ütnie kell keményen...

@

dronkZero
De most komolyan, ennyi idõ alatt én egyedül átalakítottam volna 10 koop pályát versusra, úgy, hogy még közben a pályaszerkesztõt is megtanulom kezelni.

Egyszerûen botrányos, hogy ennyi idõ alatt ezt sikerült csak kifosniuk magukból...

Persze, jó, meg nagyjából semmi gond, de bazmeg ez nem munkatempó...

Rage47
én sem értem a valve-t, nagyon lassan haladnak, de ez nem is lenne baj, csak a rengeteg "munka" eredménye mindig alulmúlja a várakozásainkat.
Blacksheep333
Azé háborgok, mert ha akármelyikünk ilyen munkát adna ki a keze közül a ki lenne rúgva.
A lobby system még mindig nem mûködik, az új hátteret is elbaszták (de nagyon), semmi új mappot nem kaptunk, csak a last standet, ami még egy fél pályával se ér fel. Ami 2 pályát meg áttettek VS –be azt is rosszul. Ez a Survival mód meg csak a casual játékosok igényeit elégítik ki. Valamint még mindig nincs SDK, pedig már fél éve kint van a játék.
A Valve-tõl nem ezt várnám el, de már rájöttem, hogy csak túl vannak hype olva.
A HL 1-2, meg a TF2 és a Portal odabaszott, de ennyi. A CS-t és a TFC-t nem õk csinálták és még csak nem is az õ ötletük volt. A Left 4 Dead jó játék, de mérföldekkel jobb lehetne.
Szerintem az a baj, hogy a Valve elkönyvelte egy Casual játéknak, vagy nem tudom.
Valszeg’, csak a szar kedvem miatt látom ilyen pesszimistán a dolgokat.

nem is az, de ennyi idõ után valami tartalmasabbat is összehozhattak volna. vagy legalább ezt a survivalt normálisan, mer ez nem egy nagy durranás. csináltak volna még 2 új kampányt inkább.

Scouser
Fasznak háborogtok! Ingyen kaptatok ti is egy új játékmódot meg lehet használni még 2 pályát versusban is. Mi ebben a rossz azt nem értem...

You\'ll Never Walk Alone

dronkZero
Na jó, ennyi erõvel minden játék "csak" egy Source-mod. De ennyi erõvel meg pl a Vegas2 meg a Mass Effect meg csak egy UT3 mod.

Á még örüljünk, hogy nem gomboltak le még pár ezer forintott ezért a kiegészitöért, mint ahogy konzoléknál szokás. Viszont igy meg ugy nézki nagyon nem eröltetik meg magukat, ami nem lenne baj ha nem egy teljes játék árát kérték volna el egy HL2 mod-ért 😞
dronkZero
Ja. Kurvajó. Már ha azt akarod nézni nem pedig a feliratokat. Egyrészt az a kurvanagy fõcím is olvashatatlanná teszi két ember nevét a lobbiban, másrészt az a retkes fény is a felsõ kettõét, és bónuszként minden harmadik körbefordulásra az egész képernyõt.

Arról nem is beszélve, hogy negyedórákat üldögélve a lobbiban milyen kibaszottul kurvára idegesítõ ez a villogás.

Kicserélem. Remélem ezért a módosításért a VAC kibannol örökre...

nektek is eltüntették az ikonját a my games nél?😄

amúgy nekem update óta kurvasokat fagy a game :\
Prince23
Pedig jó kis menüje van, már nem azé'

Blacksheep333
Azt hitték, hogy ettõl a Survival módtól olyan orgazmusunk lesz, mint még soha...

bertino
nekem frissítés óta eltûnt a game ikonja a játéklistából.
<#idiota>

bertino
ezekszerint.

Blacksheep333
Jesszusom, ma hogy felbasztam magam.
Ezek az "új" VS mapok nagyon szarok. Rengeteg háztetõre nem lehet felugrani, mert "láthatatlan fal" van. Van olyan amelyiknek még le sincs modellezve a teteje. Hunterral nagyon felidegesített.
Nem igaz, hogy még ezeket se bírták normálisan megcsinálni.
Kíváncsi vagyok, hogy mit csinálnak a valve-nál. Ennyire kevés ember lenne ráállítva a L4D -re?

Rage47
"How To Get The Old L4D Menu Back
Navigate to the following folder
Steam\SteamApps\common\left 4 dead\left4dead\media
For restoration purposes, make copies of l4d_background.bik and l4d_lighthouse_bg01.bik
Rename l4d_lighthouse_bg01.bik to something else
(I renamed the copies and put them in a "Backups" folder within the media folder.)
Change the name of l4d_background.bik to l4d_lighthouse_bg01.bik.
Your menu is now the original, enjoy."
dronkZero
Azért a jó kibaszott kurva anyját annak, aki kitalálta ezt a szájbatekert világítótornyot háttérnek...