Left 4 Dead
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A testvéremnél mondjuk a fõmenü nem sistereg. Ott teljesen normális.
Az operációs rendszeren is túl...
konzol: parancsikon>tulajdonságok> a célhoz: -console
konzolban a játékban: bind F9 "toggleconsole"
tudtok megoldást arra, hogy a játék fõmenüje ne legyen szemcsés? 22" TFT monitornál tapasztalom azokat a kellemetlen "hangyákat", amelyeket a video beállítás menüpontban a csík állításával a játékon belül el tudtam tüntetni, de a menüben ott maradt. Illetve a console-t sem bírom aktíválni. A config.cfg-ben megtaláltam a thoggleconsole-t, beállítottam egy új betûre de játékon belül nem mûködik.
Köszi elõre is!
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
@
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Nos, ahogy olvastam, kijött a pályaszerkesztõ. Az új pályákhoz (modderek általi) kell e az sdk? Én nem akarok szerkeszteni mapokat, csak gémelni rajtuk. Mindenképpen fel kell tenni akkor?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
valve oldalán nem találom hol lehet letölteni.!!!
😄DDD
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
ez a régóta várt sdk akar lenni? 😊
jó lenne ha végre tömegével jönnének az uj mapok
bloody fucking murder
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
Ha megveszed az eredetit, több szerver közül válogathatsz, mehetsz warozni is ha akarsz.
A játék lényege a versus mód, amikor 4 túlélõ próbál kijutni, akiket 4 zombi sorozatosan újraspawnolva próbál megölni.
Mindkét oldalon csapatmunkát igényel az eredményes játék.
Nem a zombihorda a lényeg, majd rájössz ha zombi leszel, és nagyon sok taktika van, amit kénytelen vagy megtanulni, ha versusozol. Az elején biztos szopás lesz, de ne vegye el a kedved. Ha jó a csapat, nagyon élvezetes a játék.
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
És a TF -ben is vannak nyitott pályák, pl: Gravelpit.
Az operációs rendszeren is túl...
TF2-n anno gondolkoztam, h megvegyem-e. De rájöttem, h nem nyújt sokkal többet, ha megveszem se. Jó játék, de elég nehéz, és zártabbak a pályák, nem úgy, mint egy CoD2 esetében.
Nekem sincs személyes ismerõsöm aki játszik ezekkel, de egy idõ után már a "nevek" is ismerõsök lesznek! 😊 TF2-ben fõleg, egy két bejáratott szerver és általában konstansak az arcok. A TF2 ideális ilyen esetben az emlegetésre. Jó szerverek, közösség, update-k, ingyen hétvégék, ÓCSÓ (Szinte már tesco gazdaságos)! Mi kell még 😊
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
Amúgy meg hamar lehet "haverokat" szerezni játék közben is.
Sõt, nem olyan régen még mindenki az osztályban WoW lázban égett, és nem lehetett másról beszélni szinte velük. Beszélhettem volna én ilyenekrõl, mint ez...
nemondmár hogy létezik olyan baráti kör ami általánosságban ne díjazná a szétfröccsenõ agyakat, és valami szuper tiszta emberi játékkal gamelnek, ahol Jézust kell megmenteni és templomokat építeni 😄
bloody fucking murder
Az meg a másik fele, hogy nekem egy single FPS 1-2 nap, aztán uninstall, és soha többet rá nem nézek. Az 500+ órát még csak multis játékkal sikerült elérnem. Persze ha béna vagy, és nincs sikerélmény, úgy hamar meg lehet unni a multit...
Viszont csak javasolni tudom az eredetit, 3 éve ez az elsõ játék, ami megérte az árát. Eredetivel nem kell szopni, hogy összejöjjön 8 ember egy versusra. Utálnám kurvára, ha nem lenne kivel játszani...