Left 4 Dead

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jujj, ezt nem értem. Segítenél?
Köszi!

A testvéremnél mondjuk a fõmenü nem sistereg. Ott teljesen normális.
Blacksheep333
a fõmenü hátterébõl nem lehet kivenni. A video, ami alatta megy direkt így van megcsinálva, de az fpsbanana.com -ról tudsz letölteni egyéb háttereket a menü alá.

Az operációs rendszeren is túl...

Rage47
film grain-t vedd le az options-ban.

konzol: parancsikon>tulajdonságok> a célhoz: -console
konzolban a játékban: bind F9 "toggleconsole"
hello,

tudtok megoldást arra, hogy a játék fõmenüje ne legyen szemcsés? 22" TFT monitornál tapasztalom azokat a kellemetlen "hangyákat", amelyeket a video beállítás menüpontban a csík állításával a játékon belül el tudtam tüntetni, de a menüben ott maradt. Illetve a console-t sem bírom aktíválni. A config.cfg-ben megtaláltam a thoggleconsole-t, beállítottam egy új betûre de játékon belül nem mûködik.

Köszi elõre is!
Rage47
Nyomva tartod a guggolást, és amint hozzáérsz a falhoz, megfordulsz a levegõben és újra ugrasz a szemben lévõ falra. "Pattogni" kell a falakon.
Hunterrel hogy lehet falról falra ugrálni?? nekem nem megy...
Rage47
Valve most a TF2-re koncentrál. Fõleg a nagy újítások miatt figyeli a játékosok reakcióit gondolom:p
CopyKing92
XD

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

CopyKing92
DEAD TOPIC

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

Rip
Botokkal játszhatsz a pályádon, csak hogy kipróbálhasd.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Rage47
Rakd a kedvencekbe ^^
armageddon666
igen, köszi 😊

@

Prince23
Erre gondolsz? uss.

armageddon666
nem tudom hogy itt vagy TF2 topicba, de volt linkelve egy klánoldal (magyar) amin voltak ilyen garrys modos vicces videók... linkelnétek megint? mert nem találom sehogy sem :S

@

CopyKing92
<#eljen>

Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Rip
Nem.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Prince23
sdk

Nos, ahogy olvastam, kijött a pályaszerkesztõ. Az új pályákhoz (modderek általi) kell e az sdk? Én nem akarok szerkeszteni mapokat, csak gémelni rajtuk. Mindenképpen fel kell tenni akkor?

DarkSector
THX!!!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Tools-nál van a STEAMben

DarkSector
pls linket a szerkesztõhoz!!!

valve oldalán nem találom hol lehet letölteni.!!!
😄DDD

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

a hammer editor a toolsok közül

Prince23
Mien hammer?

Egyébként remélem meg lesz oldva az, hogy ha custom map van egy szerón, akkor le lehet tölteni. Tehát valami webdownload legyen beépítve.

CopyKing92
nagyon elcseszték ezt hogy mindenhol van tank XD

elindul fél vagy 1 perc töltés után

Szép munka Valve! A Hammer el se indul, hanem befagy még töltésnél😊

elvileg ja 😊 de mi az h BETA?? Lol

tototto
a steames game listben megjelent: Left 4 Dead Authoring Tools
ez a régóta várt sdk akar lenni? 😊
jó lenne ha végre tömegével jönnének az uj mapok

CopyKing92
látszik hogy nem ismered nah stfubiccs

terribad
jah nagyskill egymásra dobálni a helikoptereket meg elgázolni az embereket

bloody fucking murder

CopyKing92
BF2/2142zök ott csak a skill szab határt meg a hitbox 😄

A lényeg lényegtelen...

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

A hszeid alapján teljesen hamis elképzeléseid vannak errõl a játékról.
Ha megveszed az eredetit, több szerver közül válogathatsz, mehetsz warozni is ha akarsz.
A játék lényege a versus mód, amikor 4 túlélõ próbál kijutni, akiket 4 zombi sorozatosan újraspawnolva próbál megölni.
Mindkét oldalon csapatmunkát igényel az eredményes játék.
Nem a zombihorda a lényeg, majd rájössz ha zombi leszel, és nagyon sok taktika van, amit kénytelen vagy megtanulni, ha versusozol. Az elején biztos szopás lesz, de ne vegye el a kedved. Ha jó a csapat, nagyon élvezetes a játék.

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

dronkZero
Ehh, szerintem sem a Source, sem a Cod-engineek nem képesek nagy tereket megjeleníteni, de mindegy... Azt nem tekintem nyílt pályának, ahol az adja a nyíltságot, hogy skybox-textúra van a csövön... Flashpoint/Arma, Battlefield-ek, GTA-k nyílt teresek, az eddig említett csõjátékokkal ellentétben.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Blacksheep333
Azért a Cod2-ben is zárt pályák, pl: Carentan.
És a TF -ben is vannak nyitott pályák, pl: Gravelpit.

Az operációs rendszeren is túl...

Nem ez volt a hsz-em lényege, de mind1. Én csak a #4175 hsz-emben írtam le a véleményem, meg kérdeztem elõtte, h mik a + dolgai a játéknak. Majd egyszer talán kipróbálom ezt is.
TF2-n anno gondolkoztam, h megvegyem-e. De rájöttem, h nem nyújt sokkal többet, ha megveszem se. Jó játék, de elég nehéz, és zártabbak a pályák, nem úgy, mint egy CoD2 esetében.

Szerintem ne azzal játssz, amivel az ismerõsök is, ha nincs kedved. A játék lényege, hogy élvezd, nem a majmolás.
Nekem sincs személyes ismerõsöm aki játszik ezekkel, de egy idõ után már a "nevek" is ismerõsök lesznek! 😊 TF2-ben fõleg, egy két bejáratott szerver és általában konstansak az arcok. A TF2 ideális ilyen esetben az emlegetésre. Jó szerverek, közösség, update-k, ingyen hétvégék, ÓCSÓ (Szinte már tesco gazdaságos)! Mi kell még 😊

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

Rage47
Egy személyes ismerõsöm sem játszik TF2-vel vagy L4D-el, mégis szinte naponta elõveszem ezeket a gamekat😊 Letojom mit gondolnak, nekem nagyon tetszenek és kész. Õk meg játszanak tört wow-val...
Amúgy meg hamar lehet "haverokat" szerezni játék közben is.
Az én baráti körömbõl csak a 2. vh, és sportjáték, ami szóba jöhet. Én speciel a sportjátékokat nem szeretem annyira, mert nincs történetük, és ismétlõdnek. 2.vh meg egy ideig jó, de késõbb az is unalmassá tud válni.

Sõt, nem olyan régen még mindenki az osztályban WoW lázban égett, és nem lehetett másról beszélni szinte velük. Beszélhettem volna én ilyenekrõl, mint ez...

terribad
jah haverok.. anyu nem veszi meg azt aminek a dobozán szörnyek vannak?
nemondmár hogy létezik olyan baráti kör ami általánosságban ne díjazná a szétfröccsenõ agyakat, és valami szuper tiszta emberi játékkal gamelnek, ahol Jézust kell megmenteni és templomokat építeni 😄

bloody fucking murder

olvasd végig amit írtam. Hl=világ legjobb single élménye, jó szotival. Multiknak nincs sztorija, ha van, akkor se bonyolult, és ott számít a haverok véleménye, hisz ismeretlenekkel nem olyan nagy élvezet tolni.

terribad
hl és a természetes dolgok 😄😄^

hello ¢^

bloody fucking murder

én is leszarom, h mit gondolnak, single-vel úgyis csak én játszok, de multival pont a haverokkal nem tudnék, erre értettem...

gyenge jellem? lol...amikor a Bioshockkal játszottam, akkor is eléggé furán néztek rám, de abban legalább van rengeteg + dolog. De a zombik ellen se taktika, se csapatmunka nem kell(single-ben)csak lõszer dögivel, multit saját tapasztalatomból gyorsan megunok, erre példa a WoW, a CoD2, és a TF2 is...nem hiszem, h ez jobban lekötne. Rendes sztorija volna a singlének, akkor talán.

dronkZero
Ja, hát ha divatból játszol, akkor meg is érdemled... Ki nem szarja le, ki mit gondol? Ennyire gyenge jellem vagy?

Az meg a másik fele, hogy nekem egy single FPS 1-2 nap, aztán uninstall, és soha többet rá nem nézek. Az 500+ órát még csak multis játékkal sikerült elérnem. Persze ha béna vagy, és nincs sikerélmény, úgy hamar meg lehet unni a multit...

Akkor felejtõs, mert only multit hamar megun az ember....pláne olyat, amivel a közeli ismerõsök soha nem játszanának, mert nem természetes dolgok vannak benne, és engem is lenéznének, ha játszanék...Ha single jó lenne, még talán kipróbálnám, de videón is látni lehetett, h úgy indítja, mint ha servert csinálna...Hát ez nagyon nem jó...7k-t Half Lifera kiadnék, erre nem. Ha már zombis játék, akkor RE, bár az sem tetszik, mert ilyen játékoknál nem kell a mesterséges intelligenciát csiszolni, csak szaladnak feléd, te meg lövöd õket...

dronkZero
Csak szivatnak, ugyanaz törttel is, max annyi, hogy ahhoz nincsenek patchek, és már nemtom, kb a 10.-nél járunk... És elég sokat változtattak, javítottak rajta.

Viszont csak javasolni tudom az eredetit, 3 éve ez az elsõ játék, ami megérte az árát. Eredetivel nem kell szopni, hogy összejöjjön 8 ember egy versusra. Utálnám kurvára, ha nem lenne kivel játszani...