6126
-
#4600 Egyszerű
Options/Audio - Audio (spoken) laungage... ezt állítsd angolra. -
Glockman #4599 Hi!
Lenne 1 gondom. Orosz szinkront kaptam a játékhoz!!!:D hogy lehet át állítani? -
#4598 ezt nem élvezni fogod erre rá élveznifogsz xP -
#4597 Megszoktam már, warezzel sokat játszottam, csak ugye ez multi játék, amit törttel nem tudtam élvezni. -
#4596 egyébként miután megszoktad, és az esetleges hibák mellett elsiklasz, imádni fogod :) -
#4595 Csak a te kedvedért csütörtökön hozzák -
#4594 Áh, akkor gondolom fel kell telepíteni a Steam keretprogramot... Mind1, ennyit csak megér a játék :) -
#4593 kell. ha eredeti accra teszel nem eredetit akkor le bannol. Mellesleg. :D -
#4592 Hali!
A multihoz kell Steam acc? -
Neoncsoves #4591 mármint: Steve Blood -
Neoncsoves #4590 Blood Steve -
#4589 vérpisti??? wtf? o.O -
ZsirosKenyer #4588 Ezért nem mertem semmit reagálni a leárazásra :D
Innentől kezdve meg van magyarázva a warezzal -
#4587 Elképzelhető.. De ahhoz túl elszigetelt hiba szerintem, ezen kívül jól működik (leszámítva, hogy shortcuttal kell indítani commandokkal, hogy tudjak hostolni /menüből nem működik/, és feszt kibasz az asztalra..)
-
#4586 veled ellentétben nem az vételi árból szűröm le ki a vérpista és ki nem :) -
#4585 énse 11k ért vettem loptam te fasz XD -
#4584 kb. az ugrott be, humoros topicban felvétel TSről, és a 12 év alatti hangú srác ugat hogy "ááá kurva annyát a 10éves kis pöcsnek!!!!" vagy ilyesmit :) -
#4583 ÁÁÁÁÁÁÁÁH már itt is van egy!!!!
:\ hallod ha a vérpistik vérpistibbek nálad akkor tényleg van mitől félni...
-
ProEvoFan #4582 ki a Vér Pisti???? mert valaki sajnálta rá a 11Kt a boltban (Steam nem érdekel, én a dobozos verziót szeretem)és most akciósan megveszi 4kért az már neked Vér Pisti? és még kiabálva is mondod...no comment...
mikor ingyenes volt a Steamen , sokat játszottam vele -
#4581 Nem lehet, hogy azért csinálja ezt, mert warez? -
#4580 tok oroszul XD kicsit :O -
#4579 bocsánat führerem de én azért örülök neki, már ugyis unom hogy engem mindig csak oroszok közé sorsol ez a szar :D -
#4578 Ennyiért lehet, hogy érdekel is :) Mosmá egy évnyi warez után tesztelném a versust :DD -
#4577 az én Hostomnak AthlonXP 3200+ dijóhéj házi szerver :D -
#4576 E6750 @ 2.7ghz -
#4575 FASZOM JÖN A SOK VÉR PISTI TE MEG FASZT LINKELED BASZOD WÁÁÁ -
ProEvoFan #4574 jövő héten meg is veszem,addig is körbe nézek klán ügyben:) -
ZsirosKenyer #4573 mindkettő 15/2 (chello)
Szoktuk mérni, általában hozza a 2Mb/s-t felfelé, ezért nem értjük mivan... -
#4572 Milyen a procija a hostnak? Lehet nem elég erős, hogy az a "nyílt" teret, a zombikat, az AI directort és a playereket is elbírja. -
#4571 Left 4 Dead 2 a Comic Con-on -
#4570 Öh, hát ez nagyon gyanúsan feltöltési sávszél hiányosságnak tűnik így már... Milyen az a net? -
ZsirosKenyer #4569 inkább én válaszolok, mert Sötétbarom hostol, én csatlakozom hozzá, és nála minden oké csak nálam szar.
Szóval mikor indul a map, mielőtt kijönnénk a safehouse-ból perioudikusan kiírja, hogy 'trying to reconnect' vagy vmi ilyesmi. Azt vettem észre, hogy ennél a 2 pályánál loadolja be induláskor a legtöbb zombit, úgyhogy szerintem ezzel lehet gond. Ha Sotetbarom kiírtja a zombik nagyrészét akkor többnyire helyreáll a kapcsolat, de van hogy egyáltalán "nem kapja el a szinkront" (bocs a szakszerűtlen fogalmazásért)
Semelyik másik pályán nem történik ilyen, csak ezen a kettőn és ott is csak az elején. Közben SOHA nem száll el. -
#4568 Mától 3590 ft a Left 4 Dead -
#4567 mostanában nem nagyon L4D-zek de ha kell szerver hostolok nektek STEAM: jadam92 -
#4566 Hm. Egyéb körülmények? Dedikált szerver, vagy valaki hostol? A pályán bárhol, vagy valami esemény hatására? Ugyanazok a játékosok? Másokkal játszva előfordul?
Nem mintha tudnám a megoldást ezen infók birtokában, de hátha ki tudjuk deríteni... :P -
#4565 Na ja. De nálunk kizárólag a hospital, meg a crane map produkálja, és ezek mindig -.- -
Neoncsoves #4564 bsz! -
#4563 Oh, köszi! :) -
#4562 Boldog szülinapot Zero -
#4561 Nem. Teljesen rendszertelenül. Volt, hogy végig bírt egy kampányt, meg olyan is, hogy az első pálya első körének felénél szállt el. Én úgy érzem, hogy a kevés mintavétel miatt tűnik úgy neki, hogy adott pályákkal van gond... Legalábbis ha abból indulok ki, hogy nálunk is csinálta, és nem volt pályához köthető. (Mi pl először azt hittük, a szolgáltató hibája, aztán tökmáshol is csinálta...)